Dodaj do ulubionych

Ponad 400 000 wpisów na forum gazeta.pl/szczecin

IP: 213.155.166.* 07.04.06, 16:30
ej to o nas! :D
Obserwuj wątek
    • r_s_86 Błagam Nowe Podziały! 07.04.06, 16:33
      zwłaszcza "Inwestycje"
      tak korzystam z okazji może ktoś odpowie :)
      • anna_maria zwyciestwo 07.04.06, 16:40
        a gdzie moja nagroda ?????
        • Gość: hi Re: zwyciestwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 10:56
          ruda nie świruj jaka ty chcesz nagrodę?? Za co ?
    • Gość: andreas ale wstyd IP: *.centertel.pl 07.04.06, 16:40
      a my tu ostatnio w kółko o pedofilach i homoseksualistach...
      i wulgaryzmy...
      ale wstyd!
    • kiciara11 Re: Ponad 400 000 wpisów na forum gazeta.pl/szcze 07.04.06, 16:46
      ledwo co powiedzialam, ze musimy wziac sprawy w swoje rece i prosze bardzo -
      mamy swoj maly sukces. Nie czekajac na pomysly wladz i radnych sami wskazujemy
      kierunki dzialania. To tutaj odbywa sie czasami totalna krytyka prezydenta,
      rady i urzednikow, ktorzy forum czytaja i wysnuwaja wnioski (oby wlasciwe).
      Forum ma potezna sile, przez wielu ciagle bagatelizowana.
      Po naszych interwencjach i za sprawa sledzacych to miejsce dziennikarzy czesto
      uruchamia sie system naprawczy w wielu sprawach.

Szanowni forumowicze, miejcie tego swiadomosc pisujac i wykorzystujcie to
      miejsce w dobrym celu a nie z niskich pobudek.
    • Gość: pionier Re: Ponad 400 000 wpisów na forum gazeta.pl/szcze IP: *.iscnet.pl 07.04.06, 17:22
      szkoda tylko, ze zamiast mikea102, jottki, zetki, bburego mamy typów jak rado,
      zony pijakow i innych andreasów.
      • Gość: Galoty Re: Ponad 400 000 wpisów na forum gazeta.pl/szcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 17:26
        Proszę, proszę. Z imienia nowy na forum a jaki zorientowany ? :-0
      • Gość: andreas szkoda IP: *.centertel.pl 07.04.06, 17:43
        juz takiego lata nie bedzie,
        juz takiej wódki nie bedzie,
        już takiej dyskusji nie bedzie,
        juz takich madrych jak byli nie bedzie...
        juz tak fajnie nie bedzie!

BEDZIE FAJNIEJ!!!
        • Gość: marian paździoch Re: mały, ale sukces IP: *.chello.pl 07.04.06, 19:09
          jak sukces to sukces!
          więc pijmy wino forumowie!
          siup w ten głupi dziub!!!

pozdrawiam serdecznie!mp
          • Gość: Ant Re: mały, ale sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 21:45
            No pewnie , tylko że biorąc pod uwagę rozmaite podfora jak np "Komunikacja i
            inwestycje" itp. itd. to jesteście daleko za Krakowem czy Łodzią. Pozdrawiam
            • albert_c Re: mały, ale sukces 07.04.06, 22:51
              jeszcze tyroche stukania i bedziemy przed Wroclawiem, a pozniej tylko stolyce
              lykniemy...

tylko co potem?
              • Gość: marian paździoch Re: mały, ale sukces IP: *.chello.pl 07.04.06, 22:57
                albert_c napisał:

> jeszcze tyroche stukania i bedziemy przed Wroclawiem, a pozniej tylko stolyce
                > lykniemy...
                >
                > tylko co potem?

po secie i
                bedziem se leżeć pod płotem.

jak nasza gospodarka.

mp
                • kiciara11 Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:00
                  jakie lezenie pod plotem? chyba ze z laptopem aby dalej licznik nabijal -
                  konkurencja nie spi;)
                  • albert_c Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:02
                    a potem bedziemy sobie szczytowac...

:)
                    • kiciara11 Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:27
                      z marianem pod plotem???
                      • albert_c Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:28
                        ja wole inaczej...
                        zdecydowanie

...ale byc moze sa i tacy co jak opisalas to lubia.
                        • kiciara11 Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:31
                          alez nie wkladaj mi w usta slow ktorych nie wypowiedzialam
                          • albert_c Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:33
                            tak tylko napisalem, nie ze to Twoje.

umowmy sie ze na razie nie bede wkladal
                            ;-)
                            • kiciara11 Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:35
                              albert! przywoluje Cie do porzadku!;)
                              • albert_c Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:36
                                rozga?
                                po tylku?

no wiesz co...:)
                                • kiciara11 Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:39
                                  normalnie czuje sie oburzona!;)
                                  • albert_c Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:40
                                    normalnie?

normalnie jest nudno!:)
                                    • kiciara11 Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:44
                                      wolisz nienormalnie?:-)
                                      • albert_c Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:46
                                        zalezy z kim
                                        zalezy gdzie

zalezy kto lezy, tak w ogole:)
                                        • kiciara11 Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:49
                                          czy mowimy dalej o lezeniu pod plotem z pijanym marianem i klepaniu przez
                                          laptopa aby forum szczytowalo?
                                          • albert_c Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:51
                                            mowimy troche o tym,
                                            a troche o tamtym.

Przy czym tamto bywa jak dla mnie przyjemniejsze
                                            • kiciara11 Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:53
                                              czyli wolisz TAMTO a nie tamto:-)
                                              czy my nie za gleboko o zyciu rozmawiamy?;))
                                              • albert_c Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:55
                                                znaczy sie zdecydowanie Tamto.

takie tam nocne Polakow rozmowy, troche o zyciu, troche gleboko i takie tam:)
                                                • ohne.zucker Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:56
                                                  siema lapsy,

skoro o bzykanku to moze i ja sie dolacze ?
                                                  potrafie cuda na kiju.... a w sumie to cuda z kija wyczarowac....
                                                  • albert_c Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:58
                                                    z duzej chmury maly deszcz,
                                                    ale Ty to pewnie masz na codzien, wiec co ja tu...
                                                  • ohne.zucker Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:59
                                                    no faktem jest, ze dzis pochmurno bylo.... ach pogoda niczym kobieta - zmienna
                                                    jest....
                                                  • albert_c Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:01
                                                    a Ty niczym predkosc swiatla constans niby jestes?
                                                  • ohne.zucker Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:03
                                                    czekaj musialem zerknac do slownika co ten dziwny zwrot na "c" oznacza... taaa
                                                    no ja jestem constans, ze ho ho!!!
                                                  • albert_c Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:04
                                                    ale wiesz ze kobiety nie lubia takich szybkich jak swiatlo?
                                                  • ohne.zucker Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:06
                                                    eeeeee tam.... moja lubi, jestem szybki ale intensywny niczym promieniowanie
                                                    swietlne w prozni!!!
                                                  • albert_c Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:08
                                                    no to ja nie wiem, bo w Cosmo pisza ze jak tak mowi, to dlatego zeby Cie nie
                                                    urazic:)

ale pisza tez ze jak tak mowi to znaczy ze kocha, wiec jest okej.
                                                  • kiciara11 Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:59
                                                    czesc gorzki - jeszcze nie spisz? Juz po bajce.;)
                                                  • ohne.zucker Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:00
                                                    taaa.... po bajce... a bo co?
                                                  • kiciara11 Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:02
                                                    ohne.zucker napisał:

> taaa.... po bajce... a bo co?

bo to rozmowy dla doroslych sa:-)
                                                  • ohne.zucker Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:04
                                                    rozmowy sa dla dzieci a czyny dla doroslych....
                                                  • kiciara11 Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:06
                                                    ohne.zucker napisał:

> rozmowy sa dla dzieci a czyny dla doroslych....

ja tylko poteoretyzowac chcialam;)
                                                  • ohne.zucker Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:06
                                                    to jak z teorii taka kiepscizna zalatujesz to lekka deska musisz byc..
                                                  • kiciara11 Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:08
                                                    no nic szczegolnego - to fakt;)
                                                  • albert_c Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:09
                                                    czemu fakt?:)
                                                • kiciara11 Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:58
                                                  znaczy wiosna idzie wielkimi krokami;)
                                                  • albert_c Re: mały, ale sukces 07.04.06, 23:59
                                                    gorzko, gorzko!

jakos sie tu tak zrobilo nagle.
                                                  • ohne.zucker Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:00
                                                    i dobrze bo juz mnie na hafta bralo od waszego slodko-pierdzenia....
                                                  • kiciara11 Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:03
                                                    to musiales sie tutaj wyhaftowac?
                                                  • albert_c Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:03
                                                    jakby Ci to delikatnie zasugerowac.

Trojkaty to nie moja specjalnosc.
                                                  • ohne.zucker Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:05
                                                    no to nas w koncu zostaw i spylaj z tego watku

:))))
                                                  • albert_c Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:06
                                                    ;)

spylaj chciales rzecz czy zapylaj?

w zapylaniu to nawet dobry jestem, ale co to jest spylanie to ni cholery nie wiem.
                                                  • kiciara11 Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:07
                                                    gorzki, nie jestes w moim typie, Typie;)
                                                  • ohne.zucker Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:09
                                                    ja mam juz swa wybranke, a ze pod tym wzgledem ze mnie uczciwy typ to nie masz
                                                    u mnie szans....

Pozdrawiam w tym miejscu moja zone, ktora to pewnie czyta na biezaco!!!!
                                                  • albert_c Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:10
                                                    dobrze ze choc pod tym wzgledem.
                                                  • ohne.zucker Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:11
                                                    ja wogole jestem chodzacym idealem!!!!!
                                                  • albert_c Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:13
                                                    grunt ze nie pelzajacym.
                                                  • ohne.zucker Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:14
                                                    no chyba ze po kilku glebszych...
                                                  • albert_c Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:15
                                                    a! to wtedy to ja tez tak mam.

ale jak pelzasz to juz nie z predkoscia swiatla, co?
                                                  • ohne.zucker Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:16
                                                    wtedy mam opoznienia i zakrzywienia bo blizej mi do czarnych dziur....
                                                  • albert_c Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:17
                                                    Czarnych dziur???
                                                    malo dyplomatyczny jestes, przyznaje.
                                                  • kiciara11 Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:24
                                                    no i skonczylo sie rumakowanie - zona za fraki od komputera odciagnela;)
                                                  • albert_c Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:25
                                                    myslisz ze dostal od zony bana za te czarne dziury, ktore tak go pochlaniaja?
                                                  • kiciara11 Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:28
                                                    z pewnoscia popelnil lapsusa mowiac w liczbie mnogiej o tych dziurach:-))
                                                  • albert_c Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:31
                                                    kobiety tego nie wybaczaja, nawet facetom szybkim jak predkosc swiatla!
                                                    chyba sie nie myle, co?
                                                  • kiciara11 Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:33
                                                    jak zwykle sie nie mylisz:-)
                                                  • albert_c Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:36
                                                    to sie gorzki doigral.

moze juz od dzis nie bedzie sie upieral ze jest taki constans.
                                                  • ohne.zucker Re: mały, ale sukces 08.04.06, 00:47
                                                    ... bo zupa byla za slona....
                                                    a tak nawiasem mowiac to moja zonka jest na tyle silna, ze nie w glowie mi
                                                    zadne inne ze strachu przed zemsta...

.... i zawsze mi mowi tak:

"Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranie złych
                                                    ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli, prowadzi
                                                    słabych przez dolinę ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą
                                                    zagubionych dziatek.
                                                    (teraz najlepsze)
                                                    I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie na tych, którzy chcą zatruć i
                                                    zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, gdy wywrę na Tobie swoją
                                                    zemstę..."

• albert_c Re: mały, ale sukces 08.04.06, 09:30
                                                    dobrze Ci mowi tylko ze za dlugie to.
    • kiciara11 dobra, to Wy sobie tu szczytujcie sami 08.04.06, 00:10
      albert i gorzki, bo widze, ze o mnie zapomnieliscie;)
      • albert_c Re: dobra, to Wy sobie tu szczytujcie sami 08.04.06, 00:14
        czekaj ide z Toba,

ja myslalem ze poszlas sie myc
        • kiciara11 Re: dobra, to Wy sobie tu szczytujcie sami 08.04.06, 00:15
          ja sie myje tylko w soboty;))
          • albert_c Re: dobra, to Wy sobie tu szczytujcie sami 08.04.06, 00:16
            tylko w soboty jestes nieczysta kobieta?

a dzis tak sie sklada, ze wlasnie zaczela sie sobota, tak wiec...
            • kiciara11 Re: dobra, to Wy sobie tu szczytujcie sami 08.04.06, 00:19
              w soboty jestem czysta - tylko przez caly tydzien mam niczyste mysli:-)
              nie wyganiaj mnie - zaraz pojde pod prysznic!
              • albert_c Re: dobra, to Wy sobie tu szczytujcie sami 08.04.06, 00:27
                Ty masz nieczyste,
                a ja mam nieuczesane

jakby sie uparl, to moze nawet pasuje.
                • kiciara11 Re: dobra, to Wy sobie tu szczytujcie sami 08.04.06, 00:29
                  to ja moze juz pojde sie umyc zanim za duzo nie powiem;)
                  • albert_c Re: dobra, to Wy sobie tu szczytujcie sami 08.04.06, 00:32
                    no to juz idz, bo Cie tu zamecze na forum, a juz pozno jest.
                    • piotrus1 Re: dobra, to Wy sobie tu szczytujcie sami 08.04.06, 08:20
                      i ja napisze "HURA"
    • Gość: K Ciekawe... IP: *.atrax.pl 10.05.06, 18:48
      czy to ten sam "oizo", ktorego znam z pewnego forum motoryzacyjnego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka