Gość: darko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:17 Mam satysfakcję, że nie głosowałem na tego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nerv Prostactwo wybrało prostaka i tak może być znowu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzecz Re: Prostactwo wybrało prostaka i tak może być zn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:03 w rzeczy samej Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Wszyscy ludzie z SB? 27.04.06, 19:05 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3309350.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Kocham Szczecin! IP: *.centertel.pl 27.04.06, 19:20 Nie wiem czy to prawda... podobno urzad miasta ma wynając w sadzie pomieszczenie na filie Zarzadu miasta? To dopiero jaja, inwestorzy beda zapraszani na rozmowy do sadu... w przerwach...a jak beda chcieli, to se popatrza na zarząd siedzacy na ławie oskarzonych... Ach i wszystkim przybywszym na rozprawy podobno sa wreczane nalepki I love Szczecin! No, w to to juz nie wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: Kocham Szczecin! IP: *.globalconnect.pl 27.04.06, 19:40 Beda wybory zmieni sie prezydent. wyluzujcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty To smutne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:42 Smutne ale tak właśnie jest z tym obecnym składem władz miasta. Smutne jednak jest również to, że o zbankrutowanym Leszku wypowiada się Andrzej Lebdowicz jako autorytet-przedsiębiorca. Andrzeju gdybym dał tu wykaz Twoich wpadek w biznesie to byłby to bardzo długi tekst. Nie oceniaj bo sam możesz być oceniony :-( . Za cały okres po NOTie. Ty masz tupet chłopie ! Smutne też jest to, że nie jest to jedyny zarząd miasta , który ma tyle aferalów w swoim składzie. Niech Kowalewska przeanalizuje zarząd pod dowództwem Runowicza , ulubieńca GW w ostatniej kampanii. Iluż tam było aferałów.Formalnych aferałów. Sam Runowciz oberwał ostatnio jakieś podejrzenie czy zarzut o czym zreszta wspominiała skromnie GW a On to jeszcze z tego zarządu najświętszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas to m,nie uspokoiłeś IP: *.centertel.pl 27.04.06, 19:56 no Galoty to mnie uspokiłes, znaczy nie jest źle, powiedziałbyś normalka! Dzieki, bo juz sie zdenerwowałe, ale niepotrzebnie... Nie wiem czy gorzej by było, jak by byli zwykłymi kryminalnymi, za napad czy pobicie lub zabicie.... No, nie spoko... wyluzowałem, zyłka mi nie peknie... dzieki! Ale zaraz, to mamy zawsze takie zarzady bywałe w sadach i ławach oskarzonych? to chyba prawda z tą filia zarzadu w gmachu sądu....??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: nie to miałem na celu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:00 Nie, no przestań :-) Zamierzałem wręcz odwrotnie tzn że to nie jest pojedynczy przypadek. Zreszta pal licho Runowicza - ulubieńca GW i Piechoty , a o Lisewskim lekko wspomę (oskarżony bodaj za sprawy z Arkiem). To niestety szczeciński standard. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korin Re: nie to miałem na celu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:49 szczytem bezczelności jest wypowiedź Wijasa.W końcu razem z Jurczykiem zarzuty mają członkowie SLD nie mówiąc o innych byłych członkach zarządu miasta pochodzących z SLD z zarzutami za przekręty w przetargach na oczyszczanie! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: nie to miałem na celu 27.04.06, 21:06 Kiedy pisalem ze tu trzeba zarzad komisaryczny, to mowiles ze nie jest tak zle.. Gość portalu: Galoty napisał(a): > Nie, no przestań :-) > Zamierzałem wręcz odwrotnie tzn że to nie jest pojedynczy przypadek. Zreszta > pal licho Runowicza - ulubieńca GW i Piechoty , a o Lisewskim lekko wspomę > (oskarżony bodaj za sprawy z Arkiem). To niestety szczeciński standard. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaopatrzeniowiec Re: nie to miałem na celu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:39 W Szczecinie istnieje swoista "kontnuacja władzy" aferalnej. Zapomniałeś o słynnm kauzyperdzie, wodotrysku honorowym,specjaliscie od zmiany zapisów umownych- zamiana zaliczki na zadatek, czy odwrotnie. Co okazało się miną, na którą władował się prezydent Jurczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: nie to miałem na celu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:45 Na żadną minę Jurczyk się nie władował. Jeżeli umie czytać to patrzy jest zadatek no to nie moge odsątpić będa straty dla miasta i to duże. Jak ktos coś nakombinował to prosi prawnika i kieruje do prokuratury celem zbadania. W każdym razie nie puszcza z dymem pona 10 mln zł bo to karalne o czym prawdopodobnie się przekona. O biednych dzieciach stoczniowców nie wspominając :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaopatrzeniowiec Re: nie to miałem na celu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:53 Nie sądzisz, że to ciekawe,dla czego majstrowano przy umowie (za Sochańskiego) zmieniajac zapis z zaliczki na zadatek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: Wszyscy ludzie prezydenta Jurczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:52 Paździoch tego nie skomentuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas jak IP: *.centertel.pl 27.04.06, 20:57 jak skomentuje to i tak Albert wytnie, bo beda to same wulgaryzmy nie cenzuralne... no tak bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 niech sie zdecyduja 27.04.06, 21:55 Czesny az za bardzo gospodarny, Dlouchy za malo..., temu miastu sie nie dogodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
keinepanik Re: niech sie zdecyduja 27.04.06, 22:08 kochani przecież za te 10 baniek powinien beknąć sochanski ze swoim zarządem bo to oni zabezpieczyli ten deal, i jeszcze pare innych spraw, nie przypadkowo tak długo nie chciał oddać kluczy od urzedu. Potem jeszcze kilku było oprócz jurczyka i każdy ma coś za uszami. na tym tle marian wyglada jak nomen omen święty Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: niech sie zdecyduja 27.04.06, 22:11 keinepanik napisał: > kochani przecież za te 10 baniek powinien beknąć sochanski ze swoim zarządem bo > > to oni zabezpieczyli ten deal, i jeszcze pare innych spraw, nie przypadkowo tak > > długo nie chciał oddać kluczy od urzedu. Potem jeszcze kilku było oprócz > jurczyka i każdy ma coś za uszami. na tym tle marian wyglada jak nomen omen > święty Pizdzioch milczec!!! bo zdekonspiruje!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 dlaczego? 27.04.06, 22:15 ciagle sie zastanawiam dlaczego... chyba za kazdego zarzadu byly niewykorzystane mozliwosci, zaniedbane inwestycje, rozbudowana biurokracja i straty na miliony... wiec dlaczego akurat tak sie nienawidzi Jurczyka, ktory robil zle bo chcial ... dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: dlaczego? 27.04.06, 22:17 on nigdy nie chcial dobrze, a wlasnie zeruje na takiej empatii.. "biedny staruszek, lekko przyglupawy ale legenda"... zwykly SBecki kapus i szkodnik a niedlugo przestepca! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: dlaczego? 27.04.06, 22:27 chcial dobrze dla mista a nie dla siebie ale mu nie wyszlo bo byl za ufny wobec swoich doradcow. ps.kazdy inny na takim stanowisku wybudowalby sobie dom w przepieknej okolicy a nie na dzialkach - zreszta budowal go zanim zostal prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: dlaczego? 27.04.06, 22:31 kiciara11 napisała: > chcial dobrze dla mista a nie dla siebie ale mu nie wyszlo bo byl za ufny wobec > > swoich doradcow. skoro tak mysli osoba inteligentna (moze- nie wiem) to zaczynam sie bac o ponowna reelekcje tego blazna Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: dlaczego? 27.04.06, 22:39 > skoro tak mysli osoba inteligentna (moze- nie wiem) to zaczynam sie bac o > ponowna reelekcje tego blazna juz nie kop lezacego tylko sie zastanow kto moglby byc takm fachowym, uczciwym i charyzmatycznym kandydatem, ktorego po roku nie nazwa blaznem Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: dlaczego? 27.04.06, 22:40 Niezmiennie Prof. Lubinska... jednoczesnie jestem pewny, ze to ona zostanie prezydentem Szczecina, daje sobie reke uciac. i nie szczekac mi tu bo to moje zdanie i go nie zmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: dlaczego? 27.04.06, 22:42 a co będzie z ręką jak przegra, to dasz ją na wystawę na forum i licytację/ Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: dlaczego? 27.04.06, 22:48 > i nie szczekac mi tu bo to moje zdanie i go nie zmienie. ja nie szczekam... najwyzej moge zamiauczec;) Lubinska cenie. Intuicyjnie wyczuwam, ze kobieta na takim stanowisku jest nam potrzebna. Wierze w kobiety. Ona tez wydaje sie byc uczciwa w tym co robi ... oby tylko miala madrasc dobierania sobie wspolpracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paxdzioch Re: dlaczego? IP: *.chello.pl 28.04.06, 14:58 ohne.zucker napisał: > Niezmiennie Prof. Lubinska... jednoczesnie jestem pewny, ze to ona zostanie > prezydentem Szczecina, daje sobie reke uciac. > i nie szczekac mi tu bo to moje zdanie i go nie zmienie. * bylem na wystawie dinozaurów, oczyma wyobraźni zobaczylem wykluwającą sie z olbrzymiego jaja postać. była to Twoja pani. bez urazy Ohne, to była ona. :) mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneris kolómp został świętym IP: *.orange.pl 28.04.06, 01:15 Kiciaro,to ma być argumentem za jurczykiem, że inni dom by sobie lepszy wybudowali. Ci inni wiedzieliby pewnie jak się pisze "Kolómp" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: niech sie zdecyduja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:09 Czesny był gospodarny??? No nie ... i w czym sie to objawiało... w koło tylko Ptak i Ptak.... a to lotnisko, a to Górka.... jak by nic tylko to Rzgowo w Szczecinie i tyle... acha i ta DojczeAfrika jeszcze.... jako wiarygodny partner z 13 euro!! Jak pan Jurczyk za pierwszym razem wyrzucił Niemców z 4 tysiacami kapitału i 13 milionami, które dali miastu za teren... a tu miał DokjczeAfrika z 13 euro na koncie i zaliczonym na koszt miasta wypadem do Kapsztadu dwoje urzedników na lody! To długo sie dawał obfotografowywac z planem szklanego miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: niech sie zdecyduja 27.04.06, 22:17 > Czesny był gospodarny??? > No nie ... i w czym sie to objawiało. no przeciez go scigaja za ta gospodarnosc (prywatna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: niech sie zdecyduja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:06 przeciez on i nie dla klubu był gospodarny... i chyba nie dla siebie, bo moze pójdzie siedzieć... Jak złodziej kradnie, to tez w zasadzie gospodarny, bo kradnie dla siebie... gorzej z gospodarnoscia jak idzie siedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palepan Re: Wszyscy ludzie prezydenta Jurczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:20 Na kogo byś nie głosował byłoby tak samo poprostu jak wynika z poniższych wpisów w Szczecinie przy żłobie sami złodzieje. Satysfakcja zadna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Wszyscy ludzie prezydenta Jurczyka IP: 209.89.159.* 28.04.06, 03:19 Kiedy wreszcie Polacy przyjda po rozum do glowy i podejma walke z korupcja. Kraje,w ktorych szerzy sie korupcja sa zdane na kleske. Czyzby nasi patrioci,spolecznicy o tym nie wiedzieli? Czy chec posiadania jak najwiekszej ilosci pieniedzy przeslonila im wszystkie wartosci,jakie prawdziwego Polaka powinny cechowac? Poska to ponoc kraj katolicki,a z czym w codziennym zyciu sie spotykamy. Ile jest zla ,zawisci,nieuczciwosci,nieposzanowania polskiej wlasnosci,zlodziejstwa. Czasami wsty mi,ze zyje w takim kraju, a z czym nie jestem w stanie walczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Wszyscy ludzie prezydenta Jurczyka 28.04.06, 03:25 Gość portalu: Vera napisał(a): > Kiedy wreszcie Polacy przyjda po rozum do glowy i podejma walke z korupcja. > Kraje,w ktorych szerzy sie korupcja sa zdane na kleske. > Czyzby nasi patrioci,spolecznicy o tym nie wiedzieli? Czy chec posiadania jak > najwiekszej ilosci pieniedzy przeslonila im wszystkie wartosci,jakie > prawdziwego Polaka powinny cechowac? > Poska to ponoc kraj katolicki,a z czym w codziennym zyciu sie spotykamy. Ile > jest zla ,zawisci,nieuczciwosci,nieposzanowania polskiej wlasnosci,zlodziejstwa > . > Czasami wsty mi,ze zyje w takim kraju, a z czym nie jestem w stanie walczyc. Drogi Absztyfikancie/antko jesli tak bardzo nie lubisz Polski, zawsze mozesz wyjechac w kierunku Ziemi Swietej... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wszyscy ludzie prezydenta Jurczyka 28.04.06, 03:27 Z kims mnie mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: Wszyscy ludzie prezydenta Jurczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 07:15 Trafiony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Korupcja to główna przyczyna zastoju w gospodarce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 07:34 >Kiedy wreszcie Polacy przyjda po rozum do glowy i podejma walke z korupcja. Wera ale jak Polacy moga walczyć z samymi sobą. Walkę z korupcja rozpoczał PiS ale czyni ja nieudolnie. Walkę z korupcją należy rozpocząć od wykrycia multibogaczy urzędników chociażby tu w Szczecinie. Dopóki będą nietykalni dopóty walka z korupcją będzie walką z wiatrakami i zabawą w jakieś ustawy i komisje. Jest Policja Skarbowa itp ale niewiedzieć czemu (wiedzieć, wiedzieć) nie chce zająć się prześwietleniem majątków urzędników i polityków. Łapią właścicieli sklepów z kwiatami i kiosków z gazetami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utopista Re: Litwiński potrzebny od zaraz IP: 62.233.145.* 28.04.06, 07:51 Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Litwiński potrzebny od zaraz 28.04.06, 07:52 a co??? jest jakis szwindel do zrobienia??? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Litwiński potrzebny od zaraz 28.04.06, 10:51 ohne.zucker napisał: > a co??? > jest jakis szwindel do zrobienia??? ... a jaki, no powiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Media tłamszą NRS i Bogdana Trzosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:05 Tak przynajmniej skarżył się w TVP3 wyżej wymieniony. I jak tu działać Marian dla dobra społeczeństwa ? No nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas dobro i niedobro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:34 Marian działał dla dobra społeczeństwa, ale społeczeństwo nie działało dla swojego dobra... wybierajac go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMASZ Re: Wszyscy ludzie prezydenta Jurczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 15:52 Obawiam się, że od ostatnich wyborów samorządowych społeczeństwo niczego się nie nauczyło i znowu jakiś prostak wygra wybory bo naobiecuje gruszek na wierzbie. Głupie społeczeństwo to niestety głupia władza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.A. nauczyciel Re: Wszyscy ludzie prezydenta Jurczyka IP: *.chello.pl 28.04.06, 15:53 Trzeba koniecznie sprawdzić, w jaki sposób i za ile, Jurczyk wybudował swoją "altankę" na terenie ogródków działkowych. To bardzo ciekawy temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nmp Re: Wszyscy ludzie prezydenta Jurczyka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.06, 09:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Wszyscy ludzie prezydenta Jurczyka IP: *.vx.pl / *.vx.pl 23.07.06, 10:12 Niedługo głosowanie, skrzynie już stoją (te zielone, żółte są na plastik !) Dodatkowe piwo piję dziś za (mogę mylić nazwę, przepraszam) silbeer-a. Może wskrzesić PPP. Przekrętów do zrobienia jest wiele.Sam chętnie zająbym się pieniędzmi przeznaczonymi na walkę z bezrobociem. Och! Jak ja bym walczył!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaromir Re: Wszyscy ludzie prezydenta Jurczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:25 mają sie dobrze, zasiadaja w radach nadzorczych pomimo tępienia po przez ostatnie lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Wszyscy ludzie prezydenta Jurczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:27 trwają i maja sie dobrze.juliusz słowacki jest w zwik specjalistą w inwestycjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 321 Re: Wszyscy ludzie prezydenta Jurczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 23:30 człowiekiem Jurczyka był Krzystek ! też ma się nieźle jest NASZYM PREZYDENTEM ! Pani Masojciowa jest NASZYM WICEPREZYDENTEM ! BRAWO SZCZECINIANIE !!! To się nazywa dobry wybór . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syf Re: Wszyscy ludzie prezydenta Jurczyka IP: 62.69.212.* 28.04.07, 00:18 Jeszcze kilku prosze wyminic a pozniej ich wymieic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldi Re:juliusz słowacki zaszył się w zwik-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 13:29 były radny słowacki,prawa ręka jurczyka kpiaca z ówczesnej opozycji i dziennikarzy(przyjmował ich w gaciach) zaszył się w zwik jako specjalista ds inwestycji.w zamian da zarządu spólki powrócił st.jankowski emeryt z wydz.gospo kom.um też od inwestycji ISPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien Re: Wszyscy ludzie prezydenta Jurczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 10:18 ludzie jurczyka mają sie bardzo dobrze.pomimo,ze gnebili i pis i po.grali tylko z czerwonym.przez 8 ;at koalicji sld nrs w szecinie.dlaczego wlos im z głowy nie spada.nie rozumiem i dziwie sie Odpowiedz Link Zgłoś
arletaltd Re: krzystek jest oszukiwany 26.08.07, 08:55 mają sie dobrze,krzystka oszukują ludzie udający zwolenników po i dbaja by banda trwała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josiph Re: krzystek jest oszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 09:46 jak głupi to daje się oszukiwać. Mądrego człowieka nie jest łatwo oszukać, chyba że jest to działanie mafijne lub mające szerszy zasięg. w przypadku krzystka to trudno mówić że ktoś go oszukuje,to wyjątkowy tchórz i człowiek dla któego podejmowanie decyzji jest męczarnią. powinien zostać najwyżej dyrektorem urzędu bo to nie wymaga pracy i zaangażowania. Niestety, skrzywdzono go tą funkcją prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś