Dodaj do ulubionych

Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras

IP: *.system.szczecin.pl 02.05.06, 10:31
to mamy prawie oficjalnych kandydatów, proszę o sensowne opinie o
kandydatach, byle nie w stylu: "to komuch", "to kretynka", "to małolat", "to
stary piernik", bardzo proszę o merytoryczną dyskusję
Obserwuj wątek
    • Gość: Doradca Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 10:37
      Piechota - działacz układowo gabinetowy. Zaprzeczenie samorządności.Najgorszy z
      możliwych wybór.
      Lubińska - niezrównoważona w poglądach i niebezpieczna z uwagi na możliwość
      pomysłów niezwykle kosztownych i w finale korupcyjnych ale bez świadomości o
      tym samej Lubińskiej
      Nitras - trochę za młody ale przy kontrkandydatach ma szanse i byłby niezły.
      Jego pozytywna stroną byłaby otwarta dyskusja społeczna.

Jestem jednak za Długoborskim a Jurczyku proponuję milczeć. Nawet stoczniowcy
      Marianka nie poprą
      • Gość: niezdecydowany Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: *.system.szczecin.pl 02.05.06, 10:40
        a Długoborskiego to kto wystawi ?, z jednej listy z Grażynką ?
        • Gość: andreas Niezdecydowany IP: *.centertel.pl 02.05.06, 11:07
          to może Ty zacznij od tej merytorycznej dyskusji
          i przedstaw konkrety!
          Dla mnie rzeczywiscie zadna z kandydatur tu przedstawionych
          nie jest autorytetem....
          ale czy to musi byc autorytet czy sprawny zarzadca...??

Jestem tak samo niezdecydowany jak TY,
          a tu ludzie skupia sie na negatywach tych osób,
          a to zapewne nie pomoże w wyborze...

Wydaje sie, że najwieksze doswiadczenie maja panowie z SLD,
          ale moze to akurat byc zarzutem, bo beda dzialali starymi schematami,
          a może potrzebujemy nowej myśli...
          Stara ekipa zaciera rączki, a nadto znowu zarząd miastem
          bedzie w opozycji do rządu Polski.... co nie jest dobre!

Pan Nitras wojownik zapowiada raczej niespokojna kadencje
          pełną zmian....a za sobą ma ekipe żądną rzadzenia!!!
          Bo zawiedziona na rynku ogólnopolskim...
          a liczacych na stanowiska, bo idzie młodość...

Pani Lubińska zbyt spokojna i ustatkowana, ale moge sie tu akurat mylić
          albowiem w jej drużynie graja bardzo kontrowersyjni gracze nastawieni
          na kontre... Niestety bez doswiadczenia, albo z małym politycznym zarzadzaniu.
          Niestety nauka zawsze jest oderwana od rzeczywistości
          i raczej naukowiec nie umie wprowadzac swoich idei w życie...
          robi to dobrze ktoś za nich zawsze!~

Pan Jurczyk miał dwie kadencje i... realizuje swoje obietnice!
          Obietnice Szczecin wiochom z tramwajami...

Kto nastepny?

Kazdy ma wady, ale przeciez każdy ma i zalety jakies...

Na pewno, to juz wiemy, że uczciwośc nie jest tym argumentem...
          bo często uczciwośc idzie w parze z głupotą!

Ale ja nie zawsze mam racje, a nawet czesto sie myle!! OBY!!!
          • Gość: andreas Re: Niezdecydowany IP: *.centertel.pl 02.05.06, 11:22
            niedawno byłem za Nitrasem, ale mam tez sympatie dla pani Lubińskiej!
            Pan Piechota niby spokój, doswiadczenie, piekny garnitur...
            jak pan Jurczyk i to mnie przeraza...
            tym bardziej że obaj panowie z SLD wiem silnie doradzali panu Jurczykowi...
            a mamy to co mamy!!!

Moze czas na rewolucje i pana Nitrasa???
            • Gość: Doradca Re: Niezdecydowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 11:24
              Jeżeli rewolucja to tylko pani profesor
              • Gość: andreas Re: Niezdecydowany IP: *.centertel.pl 02.05.06, 11:30
                musze sie przyznać, iz tez tak zaczynam mysleć ciepło o pani profesor...
                ale polityka to brudna gra i pani L sie o tym przekonała...
                wzięli ja by po paru miesiacach odsunac... bo taka gra!
                Czy osoba wiedzaca co jest prawda a co fałszem, naukowiec
                sobie portadzi w swiecie wiecznego fałszu... i gry pozorów?
                • Gość: miron Re: Niezdecydowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:22
                  Normalnie nie wierzę w to co czytam. Lubińska :))) Po tej wtopie w rządzie ktoś
                  chce na nią głosować ?
                  • Gość: nie dla Teressy Re: Niezdecydowany IP: *.system.szczecin.pl 02.05.06, 21:25
                    Gość portalu: miron napisał(a):

> Normalnie nie wierzę w to co czytam. Lubińska :))) Po tej wtopie w rządzie
                    ktoś
                    > chce na nią głosować ?

każdy ma swoich wyborców, pani Małgosia będzie głosować na swojego szefa,
                    przecież będzie zastępcą
    • Gość: Praszczur Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: 212.244.189.* 02.05.06, 11:43
      Postaram się być obiektywny na ile można.Jurczyk-nie ma o czym mówić.Lubińska-
      instytucjonalna blondynka/wypowiedzi-o marzeniach zoststania ministrem i
      wcześniejsz,że politykom dziękujemy świadczą o osobowości/.Piechota-najlepszy z
      powyższych wymienionych kandydatów.Nitras-absolwent politologii,marketingowiec
      polityczny, mentalnościowy bliżniak Napieralskiego.W/g mnie najlepszym
      kandydatem byłby jednak aktualny radny Litwiński,bo to spokojny,realnie myślący
      dośc młody człowiek z takim samorządowym zacięciem.Oczywiście jest to moja
      ocena i nie ma nic wspólnego z moimi przekonaniami politycznymi daleko od PO, a
      kieruję się jedynie sprawnością samorządowa kandydata.
    • dariusz.matecki Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras 02.05.06, 13:53
      Zdecydowanie jestem za panią profesor Lubińską, razem ze swoim mężem już zrobili
      dużo dla polskiej oświaty, a teraz mają szanse dużo zrobić dla Szczecina.
      • Gość: piotr Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 15:41
        Lubinska zrobila duzo dla nauki?? bardzo ciekawe, prawda jest taka ze zeruje na
        slawie swojego meza, spalila sie juz w warszawie i nawet naukowcy ktorzy do tej
        pory ja popierali w wyborach na prezydenta raczej jej nie popra. zreszta nic
        dziwnego, pani prof mocna jest tylko w slowach, o udawadniala nawet na uczelni.
        o Jurczyku nawet nie mowmy, mial dwie kadencje na wykazanie sie, i co zrobil??
        pogon, hipermarkety, kaskada, odszkodowania - tych negatywow wymieniac mozna
        wiecej...
        Piechota?? najwieksze doswiadczenie w polityce ma, ale zgodze sie z wypowiedzia
        ze to dobrze nei worzy, ma za duze zaplecze kolegow z sld ktorzy juz zle
        zaslyneli, zreszta obsadzanie stanowisk przez sld mamy od lat i pelno
        niejasnosci...
        Nitras? nie rozumeim zarzutow jakie mu ludzie stawiaja ze jest za mlody. Fakt
        ma 30 kilka lat, pierwsza kadencja w sejmie, ale od razu sie wybil... szefuje
        platformie w szczecinei widac dobrze skoro czlonkowie PO to jego wskazuja na
        kandydata partii. Mlody, wyksztalcony, kulturalny... moze czas najwyzszy aby
        swiezy powiew byl w szczecinie!! a ze stawia tez na mlodych?? no to akurat
        wielka zaleta, ze ktos wkoncu dostzrega mlodych ludzi.. Nie bez znaczenia jest
        fakt jacy beda v-ce prezydenci.... wymieniany Urban? jesli zajaby miejsce p
        Annie Nowak to oswiata szczecinska tez by ruszyla, a litwinski na v-ce
        prezydenta tez jak najbardziej...
        Najgorsze jest to ze wiekszosc na tym forum rzuca tylko wyzwiskami zamiast
        rozmowy... Jesli mlodzi pojda do urn to wiadomo ze wygra PO!!! jesli wiekszy
        elektorat bedzie wsrod ludzi starszych (glownei emeryci, rencisci) to wtedy SLD
        ma wieksze szanse!!! takze cala sila w mlodych, sadze ze SLD juz wystarczajaco
        duz negatywow pokazalo w miescie
        • Gość: Galoty Piotr przemówiłeś językiem dyplomacji nt SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 16:11
          Co drugi podejrzany, zarzucony :-) czy oskarżony polityk, urzędnik w tym
          mieście pochodzi z SLD
        • dariusz.matecki Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras 02.05.06, 23:20
          Gość portalu: piotr napisał(a):

> Nitras? nie rozumeim zarzutow jakie mu ludzie stawiaja ze jest za mlody. Fakt
          > ma 30 kilka lat, pierwsza kadencja w sejmie, ale od razu sie wybil... szefuje
          > platformie w szczecinei widac dobrze skoro czlonkowie PO to jego wskazuja na
          > kandydata partii. Mlody, wyksztalcony, kulturalny... moze czas najwyzszy aby
          > swiezy powiew byl w szczecinie!! a ze stawia tez na mlodych?? no to akurat
          > wielka zaleta, ze ktos wkoncu dostzrega mlodych ludzi.. Nie bez znaczenia jest
          > fakt jacy beda v-ce prezydenci.... wymieniany Urban? jesli zajaby miejsce p
          > Annie Nowak to oswiata szczecinska tez by ruszyla, a litwinski na v-ce
          > prezydenta tez jak najbardziej...
          > Najgorsze jest to ze wiekszosc na tym forum rzuca tylko wyzwiskami zamiast
          > rozmowy... Jesli mlodzi pojda do urn to wiadomo ze wygra PO!!! jesli wiekszy
          > elektorat bedzie wsrod ludzi starszych (glownei emeryci, rencisci) to wtedy

Co do p.Urbana to się zgodzę oświatę może i by rozkręcił (tak jak moją szkołę -
          XIIILO) ale co do reszty tych panów mam spore wątpliwości... czy przypadkiem za
          nimi nie stoją różne dziwne powiązania i układziki z obecnymi naszymi władzami
          (głównie ci z sld). Jeśli miałoby być w Szczecinie tak jak w Warszawie za
          Piskorskiego to amen krzyż na drogę dla p.Nitrasa i nawołuję do głosowania na
          prof Lubińską - bo jedno jest przynajmniej w jej przypadku pewne, będzie uczciwa
          i usunie korupcję i to miasto 'pchnie do przodu'
          • tuner dariusz a zużycie wazeliny 03.05.06, 00:43
            dariusz.matecki napisał:

i nawołuję do głosowania na
            > prof Lubińską - bo jedno jest przynajmniej w jej przypadku pewne, będzie
            uczciw
            > a
            > i usunie korupcję i to miasto 'pchnie do przodu'

ale że z ciebie Matecki aż taki dupowlaz to nie przypuszczałem! Ze dupowlaz-
            wiadomo, ale żeby aż tak?
            • dariusz.matecki Re: dariusz a zużycie wazeliny 03.05.06, 01:01
              tuner napisał:

> dariusz.matecki napisał:
              >
              > i nawołuję do głosowania na
              > > prof Lubińską - bo jedno jest przynajmniej w jej przypadku pewne, będzie
              > uczciw
              > > a
              > > i usunie korupcję i to miasto 'pchnie do przodu'
              >
              > ale że z ciebie Matecki aż taki dupowlaz to nie przypuszczałem! Ze dupowlaz-
              > wiadomo, ale żeby aż tak?

Wazelinę to może uzywasz do kontaktów z partnerAMI, ja jednak nie praktykuję
              takich czynów i z wazeliną nie mam nic wspólnego, jedynie piszę prawdę o
              ludziach, którzy na to zasługują.
              • tuner Re: dariusz a zużycie wazeliny 03.05.06, 10:23

>
                >
                > Wazelinę to może uzywasz do kontaktów z partnerAMI, ja jednak nie praktykuję
                > takich czynów i z wazeliną nie mam nic wspólnego, jedynie piszę prawdę o
                > ludziach, którzy na to zasługują.

dziwnym trafem zacząłeś tą "prawdę" pisać natychmiast po namaszczeniu
                lubińskiej przez twą partyjkę...i jeszcze do twojej informacji: nie używam
                wazeliny do "kontaktów z partnerami".Co takiego jest w tych pissowcach, że
                każdego kto się z nimi nie zgadza od razu uważają za pedała?
                • dariusz.matecki Re: dariusz a zużycie wazeliny 03.05.06, 10:33
                  O tym, że prof. Lubińska będzie startować z PiSu wiedział chyba każdy myślący
                  człowiek. Dziwnym trafem zacząłem bawić się w pisanie na forum "wybiórczej" i od
                  razu zdziwił mnie jeden fakt - bardzo niski poziom dyskucji. Cokolwiek nie powie
                  się sensownego, na co przykładowy wyborca PO nie potrafi odpowiedzieć to od razu
                  kończy się "wazelinami" "kaczory są złe" itp.
                  • tuner Re: dariusz a zużycie wazeliny 03.05.06, 10:58
                    No jak cię chłopcze tak bardzo razi "niski poziom dyskucji"to może faktycznie,
                    niech cię Czarek z forum zabierze.
                  • Gość: pieszy Re: dariusz a zużycie wazeliny IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 03.05.06, 11:47
                    ścisłość z faktami. lubińska jest popierana przez pis (podobnie mogą i inne
                    komitety) a nie jest kandydatem pisu (jak mi wiadomo)
                    • dariusz.matecki Re: dariusz a zużycie wazeliny 03.05.06, 11:49
                      No dokładnie.

• blackexit Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras 03.05.06, 17:02
            dariusz.matecki napisał:

nawołuję do głosowania na
            > prof Lubińską - bo jedno jest przynajmniej w jej przypadku pewne, będzie uczciw
            > a
            > i usunie korupcję i to miasto 'pchnie do przodu'

jakbym jzu gdzies to slyszal. jurczyk to ten tez mial byc uczciwy i zwalczyc
            korupcje a i pchniecia piekny wykonal. pani lubinska zostala po miesiacy
            wywalona z ministerstwa przez pisowcow. skompromitowala sie przez ten czas w
            skali europy. to niewatpliwe osiagniecie. pisanie listow do ikea zeby przypadkim
            nie inwestowali w szczecinie tez jest super pchaniem nas tylkow ktora strone>?
            pozdrawiam black

• dariusz.matecki Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras 03.05.06, 18:20

Panią Lubińską odwołano, aby zrobić miejsce dla Zyty, ale należy pamiętać, że
              jest ona nadal Sekretarzem Stanu w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów.
    • Gość: wiesiek Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 18:07
      wybory wygrał juz Pawlak arkadiusz.Ten były czlonek czlonek fundacji PIECHOTY .
      były pracownik firmy DCS tej od KOMFORTU,obecnie pracuje z KESIKEM w Fosfanie
      jest tez prawa reka Nitrasa podobno nawet z-c PO w SZCZECINIE,to dzieki jemu
      Nitras drukuje wszystko w ZAPOLU ktory jak wiemy jest wydawca slynnej gazetki
      OBSERWATOR.TAK wiec widac ze AREK do 14 jest w PO a po 14 pracuje u JACKA.DLA
      MNIE AREK JEST JUZ WYGRANY teraz tylko obstawic TERESKE I BEDZIE CALKIEM
      DOBRZE.niech ktos potwierdzi info czy to prawda ze PAWLAK jest wice w PO a
      poseł LITWINSKI nie to bedzie znaczyc ze to partia jest jak sld zadnej
      roznicy.prosze o potwierdzenie.
      • Gość: maciatooooo Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 13:01
        Dokladnie, Pawlak jest zastepca wspolnie z radnym sejmiku M.Łuczakiem,
        slyszalem ze wycial zarzad w mlodziezowce zeby miec swoich delegatow na zjazd!
        Jak widac nie ma poparcia wsrod czlonkow PO, dlatego ucieka sie do mlodziezowki
        w ktorej "nie wierni" nie moga funkcjonować.
        • Gość: kaska Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 15:48
          Arek Pawlak nie ucieka do mlodziezowki!! od mlodziezowki zaczynal,wiec nei wiem
          czemu chlopaka sie czepiacie. Z tego co wiem to nie jest nawet w zarzadzie
          mlodziezowki, mlodziezowka ma swoj zarzad i swoj umysl i to ona wybrala
          kandydatow na zjazd, a pozniej zostali oni przeglosowani na zjezdzie powiatu PO
          przez wszystkich delegatow wiec nei czepiajcie sie tego
          • maciatooo Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras 04.05.06, 16:34
            Po pierwsze, Pawlak nie jest w zarzadzie bo nie moze w nim byc z racji wieku, a
            wszyscy ludzie zasiadajacy w tym ciele sa przez niego "namaszczeni".
    • Gość: Praszczur Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: 212.244.189.* 02.05.06, 18:08
      Nitras i Litwiński w jednym zaprzęgu?To już przekazali sobie znak pokoju?
      Wszyscy absolwenci politologii jak Napieralski,Nitras,Zaręba niezależnie od ich
      aktualnej politycznej przynależności mają nieznośną manierę akwizytorów z ich
      bezczelnością i nachalstwem miast rzeczowości.
      • Gość: pieszy Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 02.05.06, 18:32
        jurczyk, jak jurczyk -
        piechota, jak piechota -
        nitras, z natury, raczej zawodowy karierowicz, mocno emocjonalny facet a to nie
        atut -
        lubińska, wie co w trawie piszczy (i tego obawiają się ci jej kontrkandydaci,
        którzy w tej trawie siedzą, boją się, że strcą mowę), robi dla polski to co
        powinno dawno być zrobione (mowa o budżecie zadaniowym) i jest atakowana przez
        wszystkich czyli przez układ władzy w mieście (do tego przy braku argumentów -
        blondynka - to jest główny argument), mało mówi w przeciwieństwie do piechoty,
        nie jest obrażona na świat jak jurczyk i nie szuka sposobu na życie jak nitras.
        do tego jest kimś poza polityką, a to wydaje się największym atutem. bo kim bez
        polityki są piechota, nitras i jurczyk? no kim?

• Gość: Galoty Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 18:41
          Przzyznam, że mnie Twój tekst zaintrygowął mnie i zaciekawiłem się kandydatura
          pani Teresy. Dla mnie Twoje spojrzenie to nowe spojrzenie i zacznę się
          przyglądać. Może i Lubińska.
    • Gość: Praszczur Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: 212.244.189.* 02.05.06, 19:39
      Określenie Pani profesor,że jest instytucjonalną i mentalną blondynką nie ma
      nic wspólnego z wykształceniem czy naukowym tytułem a osobowością.Po prostu
      parę lat temu postanowiła uwierzywszy we własne umiejętności i możliwości
      pobawić się polityką podkręcona przez grono koleżanek.Ale jej wszystkie
      dokonania na niwie samorządowej i pózniej w administracji państwowej okazały
      się porażką.Gdyby jedynym konkurentem był Jurczyk to byłaby alternatywą,a tak
      to lepiej już niech pozostanie nauczycielem akademickim,bo budżet pisze Misiąg.
      • Gość: pieszy Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 02.05.06, 20:32
        odnoszenie się do tzw. mentalnej blondynki jest jak najbardziej stereotypowym
        urzeczywistnieniem słabości pewnej grupy meżczyzn, bo nic za
        upowszechnianianiem takiego obrazu - głupiutkiej blondynki nie stoi

jak powiedziałem w tym wypadku to brak argumentów i dorabianie legendy do
        swoich braków - wyśmiejmy przeciwnika a przestanie być adwersarzem

co do paru lat wstecz. zawsze polityka była mi obca do czasu kiedy się mną
        zajęła (a to w urzędzie miasta, a to w innych miejscach gdzie mnie napotykała i
        bez niej ani rusz)rozumiem, że inni obecni w polityce kiedy zaczynali byli
        nikim i tylko to im pozostało i to dzisiaj daje im chwałę?

co do dokonań to mamy widac różną wiedzę lub inaczej chcemy ją odczytać ale
        fakty są faktami. proszę posiedzieć nad protokołami z głosowań w obecnej radzie
        miasta a wszystko stanie się jasne (są tacy którzy głosuja nogami a nam to smią
        zarzucić - pani lubińska nigdy, zawsze z otwartą przyłbicą)

(co do misiaga, ja mówię o pewnej filozofii ...
        • Gość: Praszczur Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: 212.244.189.* 02.05.06, 21:20
          Jesienią wyborcy ocenią ,/rym był niezamierzony/ pewnie wbrew naszym
          oczekiwaniom i wybiorą tego,który najwiecej obieca roztaczając iluzje,
          a miast obiecanej Arkadii bedzie to samo,a my o pare lat starsi /jezeli
          dożyjemy/ bedziemy toczyć wysmakowane intelektualnie dysputy,które po raz nie
          wiem już który, mimo pieknej literackiej formy skutku żadnego nie odniosą.
          Jedno co krzepi to wspólne pragnienie tu obecnych dyskutantów powrotu Szczecina
          do statusu miasta-stolicy regionu.Bycie mieszkańcem wiochy z tramwajami nie
          jest powodem do satsfakcji.Być lokalnym patriotą to nic wstydliwego.
          Obraz głupiej blondynki jako synonimu kobiety to też nie mój wynalazek,a
          zazdrosnych, mądrych brunetek.A bardzo wielu mężczyzn, jest nie tylko słabymi
          ale faktycznie głupimi.Wyrazy sympatii dla pieszej
    • Gość: pikus Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:10
      pamietajcie nigdy Nitras nie dopusci Litwinskiego do zadnej władzy moze mu to
      obiecac ale tego nie zrobi i Litwinski o tym wie,Pawlak ARKADIUSZ na to nie
      pozwoli.TAk WIESIEK PAWLAK JEST ZASTEPCA NITRASA W PO i to on bedzie jego
      zastepca.
    • Gość: jasne Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: *.chello.pl 02.05.06, 22:15
      marzę o tym żeby został kandydatem nieznany nikomu za to wykształcony człowiek.
      Taki z przygotowaniem biznesowym, bo Szczecin to taka większa firma - tylko ze
      zrypaną organizacją pracy. Niestety głosujemy na osłuchane nazwiska.
    • Gość: marian paździoch Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: 87.207.54.* 03.05.06, 00:16
      taka będzie kolejność po pierwszej turze.
      z tym,że na drugim miejscu harcmistrz PL

mp
      • piotr33k2 Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras 03.05.06, 00:21
        dla byłego agenta sb o pseudonimie święty jezali zdecyduje sie wogóle
        wystartować to te wybory bedą tylko i wyłącznie upokarzające, i tyle na ten
        temat.
        • Gość: marian paździoch Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: 87.207.54.* 03.05.06, 00:29
          łżesz jak zwykle.

mp
          • piotr33k2 Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras 03.05.06, 00:43
            ageny świety był i jest taki durny że nawet sb-cja uznała go za przygłupa.
            • tuner Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras 03.05.06, 00:54
              piotr33k2 napisał:

> ageny świety był i jest taki durny że nawet sb-cja uznała go za przygłupa.

jak im na dzieńdobry "Kolumb" napisał z błędami :)))
            • Gość: Żona Pażdziocha [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 10:59
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: marian paździoch Re: Jestem pod wrażeniem wypowiedzi IP: 87.207.54.* 03.05.06, 11:27
                nie można było mu delikatniej powiedzieć?
                przecież to dobry chłopak.
                błądzi jedynie.

pozdrawiam serdecznie! mp
                • Gość: żona Pażdziocha Re: Jestem pod wrażeniem wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 11:34
                  Jaki dobry chłopak . W poprawczaku lepiej się garusy zachowują Marianie.
                  • Gość: marian paździoch Re: Jestem pod wrażeniem wypowiedzi IP: 87.207.54.* 03.05.06, 11:44
                    może tam był? i mu zostało.
                    a może, po prostu sie przepił.
                    i miał zły dzień.

mp
                    • Gość: żona Pażdziocha Re: Jestem pod wrażeniem wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 14:20
                      W każdym razie przy takich typach jako przeciwnikach to Twój kandydat ma
                      olbrzymie szanse Marianie. Jak sobie ludzie pomyślą, że takie
                      pseudointeligenciki mają w tym mieście rządzić jak ten prostaczek piotr32 czyli
                      w stylu pseudogeniusza Koćmiela czy innych tego typu jak ten piotr32, który
                      wynurza się z własnych kompleksów i problemów tu na forum, to zagłosują na
                      Twojego kandydata. Przynajmniej szacunek dla innych ludzi posiada, a posiada
                      • piotr33k2 Re: Jestem pod wrażeniem wypowiedzi 03.05.06, 15:39
                        widze że sie zdenerwowały zakompleksione kmiotki roztropki (vel ciemna masa),
                        a mi osobiscie to możecie co najwyżej buty wyczyścić taka jest miedzy nami
                        różnica , (he he).prawda cała prawda i tylko prawda.
                        • Gość: żona No i co Marianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 16:44
                          Chyba nie miałeś racji co do tego trolla. Przeczytaj faceta . Jednak miałeś
                          rację w tym, że jak tacy są przeciwnicy Jurczyka to ma szansę wygrać.
                          • piotr33k2 Re: No i co Marianie 03.05.06, 17:03
                            żono, galoty czy jak ci tam jeszcze ośle jeżeli myślisz ze jak kolejny raz
                            zagłosujesz na tego przygłupa i tym samym w jakikolwiek sposób zrobisz mi na
                            złość czy nawet zaszkodzisz to jesteś w błędzie .
                            • Gość: żona Re: No i co Marianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 17:04
                              No i cóz Marianie o tym trolu sądzisz ?
          • blackexit Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras 03.05.06, 17:05
            Gość portalu: marian paździoch napisał(a):

> łżesz jak zwykle.

piekna wypowiedz na miare rozgarnietego jurczykowca.w czym piotr sklamal?
            przecie znie w tym ze jurczyk byl agentem i do tego ocenionym jako malo
            przydatny ze wzgledu na swoja glupote przez sad najwyzszy.

pozdrawiam black
            • piotr33k2 Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras 03.05.06, 17:18
              ciemna masa bleki ma to do siebie że nie potrafi przyjąc do wiadomości
              naprostszych i najbardziej prawdziwych prawd (he he),ale w przypadku pażdziocha
              jest to bardziej "cwana masa" niż "ciemna masa" chociaż tej drugiej też nie
              wykluczam w jakimś stopniu.
              • Gość: żona Pażdziocha Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 17:36
                Ty musisz mieć chłoptysiu kompleks jakby tu ci powiedzieć , małego ptaszka.
                Wszystkie twoje wypowiedzi o tym świadczą. Jednak to nie jest nasza wina ! Wiń
                geny, rodziców ale nie nas trollu. Komples małego przyrodzenia lecz o
                psychoanalityka a nie tutaj
                • piotr33k2 Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras 03.05.06, 17:41
                  ja NIE MAM kompleksu żadnego nawet twojego ,ja NIE MAM tylko czasu na forumowe
                  pierdoły i wątpliwe polemiki z takimi beznadziejnymi przygłupami jak ty.
                  • Gość: żona Pażdziocha Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 17:45
                    Jak ktoś pewnego dnia dojdzie do wniosku jak ty pacanie , że nie ma żadnego
                    kompleksu to znaczy , że został po prostu idiotą i zgłupiał do reszty. Czasu
                    nie masz to normalne . Zapewne liżesz pupcię jakiemus włądcy, który da Ci być
                    może jak dużo plakatów rozwiesisz jakąś fuchę na umowę zlecenie i długi do
                    odrobienia.
    • Gość: Praszczur Re: Jurczyk, Lubińska , Piechota, Nitras IP: 80.62.97.* 03.05.06, 18:05
      Miała być merytoryczna dyskusja bez inwektyw a wyszło jak zwykle.Szkoda.
      • Gość: żona Pażdziocha Sprawdż pierwszy wpis z inwektywami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 18:08
        Sprawdż praszczurze kto zaczął serię pyskówek, kto pierwszy zaczał uprawiac
        chamstwo.
    • Gość: andy Lubińska , Nitras, Piechota, Jurczyk, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 18:55
      W takiej kolejności kandydaci na prezydentów dostaną w Szczecinie poparcie.
      Dlatego najlepiej byłoby,żeby PO PIS Od Nowa i inni z prawicy wystawili jednego
      kandydata na prezydenta. Takim kompromisowym kandydatem jest prof.Teresa
      Lubińska. Pani profesor jest doskonałym menagerem, zarządzała z sukcesami
      wydziałem ekonomicznym przez 6 lat.Taki wydział, to odpowiednik miasta,bo są te
      same problemy.Pani Lubińska ma wielką wiedzę na temat finansów publicznych oraz
      doświadczenie samorządowe.Rozumie też konieczność kompromisu i wspólnego
      działania ze wszystkimi.Byłem na konferencji, gdzie przytaczała przykład innych
      regionów, gdzie wszyscy walczą o wspólny cel (np.regionalne lotnisko) a u nas
      wszyscy się kłócą i dlatego w pozyskiwaniu pieniędzy mamy małe sukcesy.Pani
      profesor do tego jest bardzo dobrze postrzegana we wszystkich ministerstawach
      (przy konstrukcji budżetu zadaniowego),co daje nadzieję na dobrą współpracę z
      rząde.A to może skutkować kasą z UE.Wyobraźcie sobie,że zostanie prezydentem
      Piechota (wróg PIS) czy Nitras (opozycja do rządu). Myślicie,że będzie to
      korzystne dla Szczecina?A w końcu co nas obchodzi wielka polityka poza
      Szczecinem?najważniejsze dla nas,żeby rozwijał się Szczecin i żeby wkoło pani
      profesor zebrać wszystkich lobbujących na rzecz naszego miasta.
      • Gość: żona Re: Lubińska , Nitras, Piechota, Jurczyk, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 19:37
        Czy cos bliżej mozna prosic na temat doświadczenia samorządowego pani
        Lubińskiej. Oczywiście poza byciem radną jeden raz
        • Gość: andy Re: Lubińska , Nitras, Piechota, Jurczyk, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 21:05
          Myślę że jeden raz bycie radną przez panią Lubińską to jak wieczność bycia
          radnym przez Napieralskiego,Dużyńskiego czy Wijasa.Nie mówiąc o wiecznym byciu
          marszałkiem województwa przez Meyera.Pani Lubińska ze swoim komitetem, w
          wyborach samorządowych pokonała w Szczecinie 2 wielkie partie PiS i PO.
          Myslę,że to duże doświadczenie.A jakiego oczekiwałbyś?Poproszę o przykłady?
          • Gość: zeneris Re: Lubińska , Nitras, Piechota, Jurczyk, IP: *.orange.pl 04.05.06, 18:04
            No więc jeśli chodzi o samorządowe doświadczenia p. lubińskiej , to są one,
            eeeee...bardzo duże, tzn, no wystarczajace, a nawet, nooo ,tego przewyższające
            i zgoła, jak by to powiedzieć ...olbrzymie i tego, aha! Kto przeciw lubińskiej
            to komuch!
            • Gość: marian paździoch Re: wyborców dziś nie da się oszukać! IP: *.chello.pl 04.05.06, 21:48
              tylko pół dnia mnie nie było i co to się porobiło?
              prawdę mowiąc, to spodziewałem sie takich reakcji karierowiczów i etatowych
              naganiaczy do poparcia swoich kandydatow.
              wyzwiska i pomówienia to dopiero początek tej ostrej kampanii.
              będą 'lepsze'.
              są one mi na rekę, bowiem zochydzają czytającym, tych miernych konkurentów
              mojego kandydata, jak np.Piechota
              możecie więc dalej pokazywać, jaka przyszłość czekała by szczecinian, gdyby
              zaszła jakaś pomyłka w głosowaniu.

'wyborców dziś nie da się oszukać'

pozdrawiam serdecznie! mp
            • Gość: roni Re: Lubińska , Nitras, Piechota, Jurczyk, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:03
              Doświadczenia samorządowe pani Lubińskiej to 3,5 roku w Radzie Miasta jako
              szefowa 5-osobowego klubu radnych, którzy weszli z listy KWW Teresy Lubińskiej.
              Doświadczenie samorządowe to II wynik w roku 2002 w wyborach całego komitetu do
              Rady Miasta (lepszy od POPIS łacznie) i I wynik jako kandydatki na
              radną.Doświadczenia samorządowe to ok. 25000 głosów w wyborach na prezydenta
              Szcecina w 2002 roku.Doświadczenie samorządowe to projekty uchwał zgłaszanych
              przez klub Od Nowa, w zancznej mierze przyjęte przez RM. Doświadczenie
              samorządowe to inna jakość klubu radnych Od Nowa, który dotrwał w ilości 5 osób
              do końca kadencji i który wykazywał asię najbardziej zwartym wizerunkiem.
              Doświadczenie samorządwe to fakt, iż nikt z klubu radnych Od Nowa nie załatwiał
              w mieście swojej prywaty. Doświadczenie samorządowe to bezwzględna walka o
              jawność życia publicznego,o informowanie mieszkańców o wszelkich działaniach w
              UM, o współpracę ze środowiskami któych decyzje podejmowane w UM dotyczą, a
              dotyczą praktycznie wszystkich,.
              Może więc przedstaw co według ciebie jest doświadczeniem samorządowym i któ ja
              twoim zdaniem posiada?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka