swiateczna 04.01.03, 10:23 I czy wogóle ktoś rządzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sevenn Stawiam na kolorowych:))))) IP: 212.14.60.* 04.01.03, 10:35 Nie jest tak,ze biale i tylko czarne.... Jest jeszcze full odmian m. nimi,choć te 2 kolory sa najbardziej wyraziste i najbardzie j przeciwstawne,....., a jednak sztucznych ogni mi żal.... Ale na temat. Swiateczna,wydaje mi sie,że jesli chodzi o władze rządzi nami prywata, chamstwo, egoizm i bezdusznośc. taka wyjatkowo czarne zjawisko ubrane w skórki "polityków" szczecińskich. Chcę jednak się mylić i szukam kogoś nie w kolorowej ale lśniąco białej skórce. tak, na podwórku szczecińskim!!!!!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevenn ah, na kolorowych bo są najbardziej nijacy eh:( IP: 212.14.60.* 04.01.03, 10:35 Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny Prezydentem jest niejaki Jurczyk 06.01.03, 08:01 Ale kto nami rządzi tak naprawdę to niewiadomo. Być może kilku słabych polityków i Prezydent brnący na swojej legendzie do emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
rycyna Rycyna dla Szczecina! 06.01.03, 22:13 spokojny napisał: > Ale kto nami rządzi tak naprawdę to niewiadomo. Być może kilku słabych > polityków i Prezydent brnący na swojej legendzie do emerytury. Zapomniałeś Spokojny, że pod wpływem 52% poparcia treraz rządzi nami Pani Małgorzata Jacyna-Witt wraz z innymi, (z nieco mniejszym parciem). Odpowiedz Link Zgłoś
swiateczna Tak nie jest 07.01.03, 07:26 rycyna napisała: > spokojny napisał: > > > Ale kto nami rządzi tak naprawdę to niewiadomo. Być może kilku słabych > > polityków i Prezydent brnący na swojej legendzie do emerytury. > > Zapomniałeś Spokojny, że pod wpływem 52% poparcia > treraz rządzi nami Pani Małgorzata Jacyna-Witt > wraz z innymi, (z nieco mniejszym parciem). Gdyby rządziła nami Pani Jacyna Witt ( a tak nie jest) to nie byłoby takiego bezruchu, braku inwestycji i ogólnego bałaganu. Życzę sobie aby rządziła nami p. Jacyna - Witt. Chciałabym. Fukcja v-ce Przewodniczącej RM nie jest w żaden sposób istotnym wpływem na władzę wykonawczą. Zresztą kto może wpłynąć na Jurczyka ? No chyba, że pewien kot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevenn Rycyna--52% z mniej niż 40% ....=.... ehm:( IP: 212.14.60.* 07.01.03, 08:45 Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Rycyna--52% z mniej niż 40% ....=.... ehm:( 08.01.03, 09:25 Z Komitet pani Małgorzaty zebrał 12,869% poparcia. W swoim okręgu ta pani przegrała z towarzyszem Napieralskim uzyskując 6,349% głosów. Jedyne 52% poparcia o jakich można mówić to te z plakatów tej kandydatki, które nadal wiszą jeszcze w wielu punktach miasta. To jest tak zwane wirtualne poparcie reklamowe ;) Faktyczne poparcie tego polityka gminnego można będzie sprawdzić przy najbliższym spotkaniu z mieszkańcami okręgu wyborczego. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny Zrobi pozytywną karierę 08.01.03, 09:32 moja_prawa_noga napisała: > Z Komitet pani Małgorzaty zebrał 12,869% poparcia. > W swoim okręgu ta pani przegrała z towarzyszem Napieralskim > uzyskując 6,349% głosów. > Jedyne 52% poparcia o jakich można mówić to te > z plakatów tej kandydatki, które nadal wiszą jeszcze > w wielu punktach miasta. > To jest tak zwane wirtualne poparcie reklamowe ;) > Faktyczne poparcie tego polityka gminnego można będzie sprawdzić przy > najbliższym spotkaniu z mieszkańcami okręgu wyborczego. Przewiduję doskonałą karierę Pani Małgorzaty. Jest urodzonym politykiem . Nie miała nigdy tak wyrażnej funkcji jak obecnie , v-ce szefowej Rady Miejskie więc była mniej znana. Z tej pozycji ma szansę być Prezydentem już w Szczecinie Unijnym, czyli w następnych wyborach. Jej głównymi zaletami są : pracowitość i tego szczególnie brakuje politykom oraz konkretna i wyrazista wizja i rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: Zrobi pozytywną karierę 17.01.03, 17:06 spokojny napisał: > ... konkretna i wyrazista wizja i rozwiązania. Napisz coś więcej na temat tego programu. Nigdzie wcześniej o tym nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś