zona.pijaka 11.05.06, 16:56 Ja ze swej strony moge wnieść jakikolwiek prezent. Myślę tak o wielkości ok 1 tys PLN (na tyle mnie stać bez zalu) plus ładnie rzeźbiony bejsbol. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxtoja Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 16:58 ku..źwa zarobiłas na akcjach, żes taka rozrzutna... no a ja mogę im postawić tarocika na jutrzejszy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 17:01 Ja mogę dać ....błogosławieństwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas aż tak???? IP: *.centertel.pl 11.05.06, 17:19 aż tak nienawidzicie Beate, az tak źle jej życzycie... Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: aż tak???? 11.05.06, 17:32 Gość portalu: andreas napisał(a): > aż tak nienawidzicie Beate, az tak źle jej życzycie... ...tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: aż tak???? IP: *.centertel.pl 11.05.06, 17:40 ja unieszczęsliwiam!! Ludzie zlitujcie sie nad nia!!! ludzie troche opamietania.... wokół mnie jest piekło na ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: aż tak???? 11.05.06, 17:53 Och, jak sam nie weźmiesz, to inni Tobie nie wcisną, po co ten lament? Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: aż tak???? 11.05.06, 18:01 A może się boi, to byłyby jaja jakby się okazało że On owszem mocny ale tylko w gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:06 a kto zapłacić ma podatek od darowizny ? Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska Re: Ożeńmy byłą żonę 11.05.06, 18:44 żona - kiedy już będziesz wdową.po.pijaku (wiadomo, że ochlapusy kończą się szybciej) to mam dla ciebie kandydata na męża. Mieszka pod Szczecinem, też lubi dawać w szyję, też gada do rzeczy tylko czasami. Jedynym dla ciebie problemem może być to, że jego wiek można usytuować gdzieś między 35 a 70 lat. Ale w ogóle to złoty chłopak jest. Deklaruję, że kupię wam w prezencie zgrzewkę Beczki Gorzkiej a 5zl sztuka == "Wszyscy jesteśmy postkomunistami. Państwo Kaczyńscy też." Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ożeńmy byłą żonę 11.05.06, 19:27 ja tam magę im zagwizdać na ślubie, słabo gwiżdżę ale zawsze .... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 20:24 to może listę gości weselnych + prezentów zrobimy? Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 21:25 Mogę być świadkiem. Ale zaznaczam mam mocny łeb i łatwo nie dam się pokonać. Zwłaszcza jakimś beznadziejnym łiskaczem. Preferuję w najnowszym modelu absoluta, dopiero co wprowadzanym na rynek - o smaku grapefruita. W ostateczności może być jabol. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 21:30 świadkiem,mówisz, chcesz być? a dobrze tańczysz? po jabolu? Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 21:34 beatrix13 napisała: > świadkiem,mówisz, chcesz być? > a dobrze tańczysz? > po jabolu? Nie chce tylko moge. Jak ładnie poprosice. A z tańcami to już raczej niekiepsko, zostawiam to młodym. Wolę pilnować butelki. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 21:36 >zapytam pana młodego czy cię chce poprosić; >a po co pilnować butelczyny,kto by tam na jabola sie łasił? >obowiazujacym trunkiem będzie whisky z colą Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 21:38 Tylko nie cola. Po coli mam zatruty organizm. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 21:56 a co Ty z SP64 jesteś? która klasa? i po co było na darmową puszkę się rzucać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empe42 Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 21:57 Andreas to sama dobroć. Będziesz szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker [...] 11.05.06, 22:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 22:17 twoja potwora znalazła amatora współczuje wam bezcukier Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 22:18 nie pytana nie odpowiada, cicho siedzi bo pala przez plecy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empe42 Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:19 Bea, nie przejmuj się. on tak z zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 22:20 sorki, ale uwierz, ze nie... nie kreca mnie transy... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 22:25 Gość portalu: empe42 napisał(a): > Bea, nie przejmuj się. on tak z zazdrości. >nim,a kto by się przerywnikiem forumowym przejmował,jak to kiedys ładnie określił Fugazi (analogicznie do przerywników w zdaniach meneli)? Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker [...] 11.05.06, 22:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 22:37 mylisz się ohne,zucker. wszyscy ci tu piszą,że jesteś cham,że tu nie pasujesz ze swoim wulgarnym i aroganckim językiem,a ty dalej sie pchasz oknem,skąd cie drzwiami wyrzucono; samym sobą pokazujesz ile jestes wart mniej niż zero Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 22:41 a ty znowu o tych "wszystkich" nie dosc, ze trans to jeszcze z pretensjami... aktorka ze spalonego Le Madamme... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 23:24 znowu leków nie wziąłeś bezcukier i znowu będziesz przepraszał, biedulek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alus Istotne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:18 Czy Beatrix jest dziewicą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix IP: 217.153.6.* 11.05.06, 23:28 Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 23:33 to juz bardziej pasuje... tylko musimy zrobic to w Holandii bo tam legalizuja takie zwiazki... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 11.05.06, 23:37 a ty w takim niezalegalizowanym ze swoim żyjesz? wstyd wszechpolaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 11:29 Beatrix jest bardzo brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 12:24 Hmmmm. Zgłaszam votum separatum;) Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 12:26 xyz-xyz napisał: > Hmmmm. Zgłaszam votum separatum;) A już myślałam że liberum veto Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 13:33 To straszne, ale muszę komuchowi przyznać rację... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 13:37 Swarek jak zwykle dylemat ma, Poprzeć musi komucha. By móc marzyć choćby troszkę, O damskiej kokoszce. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 13:41 Trybuna ludu zazwyczaj kłamie wie o tem każde dziecię jakze jej racji nie przyznac wszak, gdy moja chwali Becię..? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 13:51 Nie ważne wszak, czy komuch łga, Gdy Becię swara chwali, Istotna sprawa jakże ta, By swar chuć swą wydalił. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 14:29 a huj w mą chuć, nie o nią tu idzie w hucie żelazo się kuje komuszy jazgot ustał na chwilę uroda swą po oczach nas Becia kłuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 15:01 Swar mową piękną Beci kadzi, Komucha przy tym sekuje. A prawda sztywna jak ch..e: Swar prącie w szparkę chce wsadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 15:06 Za swarem ja_aśka włosy rwie, Z żalu zanosi się łkaniem. A wstręciuch swar Becię teraz chce, Ja-śce grożąc olaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 15:08 a wcale ze nie! Asie tez kocham, tylko jakby troche..inaczej.. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 15:18 A prawda jest jak swarka ch.., Gdy marzy o kuciapce. Że ważna jest jedynie chuć, Im więcej szpar, tym zacniej. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 15:21 Uspokuj sie, bo produktywnosc spada! poza forum.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 17:49 małżeństwo to jak komunizm tylko w teorii doskonały ustrój jest i nawet Andreas mnie do niego nie przekona; miłość,namiętność,pasja,bliskość nie wymagają podpisania cyrografu Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 18:28 beatrix13 napisała: > małżeństwo to jak komunizm tylko w teorii doskonały ustrój jest i nawet Andreas > > mnie do niego nie przekona; > miłość,namiętność,pasja,bliskość nie wymagają podpisania cyrografu a do tego jeszcze ta twarz i 130 kg zywej wagi.... ech zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 18:30 ohne.zucker napisał: > a do tego jeszcze ta twarz i 130 kg zywej wagi.... > ech zycie... a fe,odchudź się bezcukier vel aspartam i zgłoś do rogramu "chcę być piękna",na bilet do stolycy zrobimy zrzute na forum,żeby się od ciebie w końcu uwolnic Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 18:33 beatrix13 napisała: >zrobimy zrzute nie dosc, ze pasztet to jeszcze zeschizowany pasztet... w schizofrenii jedna rzezcz pociesza... nigdy nie jestes sama... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 18:38 swoim kloacznym językiem,wulgaryzmami i wszechobecnym chamstwem wystawiasz sobie świadectwo ohne.zucker; nie tylko sobie,bo tak cie w domu wychowano,to przykre,ze takie indywidua są częścią tego społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Ożeńmy Andreasa z Beatrix 12.05.06, 18:41 bla, bla, bla... gon sie pasztecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas nie wstydź sie IP: *.centertel.pl 12.05.06, 18:45 nie wstydź sie Zucker, napisz wprost... chcesz sie umówic, a tak sie czochracie tu! Jak nie wiesz co powiedzieć, to najlepiej powiedz prawde! Poczułem sie jak w podstawówce i pisanie liscików i puszczanie z ławki do ławki i ciaganie sie za włosy... ach gdzie te moje włosy???? Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: nie wstydź sie 12.05.06, 19:08 Wiesz Becia. Pamiętam, molestowanie ciebie przez tego przygłupa z parnika dla świń zaczeło sie dokladnie w dniu po moim poście: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=36805644&a=36830462 Jego ciągłe aluzje wobec wszystkich o preferencje sexualne i zboczenia - nasuwają u mnie jednoznaczne opinie o nim. To jakiś zboczony dewiant. Czują to, a mój nos pijacki NIGDY się nie myli. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: nie wstydź sie 12.05.06, 19:11 zona.pijaka napisała: >Jego ciągłe aluzje wobec wszystkich o preferencje sexualne i zboczenia - nie wszystkich, tylko twoje... ja nie mam intuicji... ja mam pewnosc, ze jestes obrzydliwym zboczencem... chcesz zebym udowodnil ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: nie wstydź sie 12.05.06, 19:15 żono, myślisz,że to indywiduum zrozumie cokolwiek i kiedykolwiek? ignorować,ignorować,ignorować jest stare ludowe przysłowie "nie ruszaj g.....,bo się ubrudzisz" Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: nie wstydź sie 12.05.06, 19:19 ohne.zucker napisał: > ja nie mam intuicji... ja mam pewnosc, ze jestes obrzydliwym zboczencem... > chcesz zebym udowodnil ? Nie powtarzaj się prostaku. Jak mówię ze jesteś pedałem to przyjmij to z godnością. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: nie wstydź sie 12.05.06, 19:08 ja nie chce!!! to tobie chca wzenic tego kupsztala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: nie wstydź sie IP: *.centertel.pl 12.05.06, 19:55 Zucker wszyscy mówia, ze to piekna kobieta!!!! Jednemu moze bym nie wierzył, ale taka masa za.... Ale boje sie, że Beate chce byc tak postrzegana jako piękna... ale chyba jest... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: nie wstydź sie 15.05.06, 09:29 Jednemu moze bym nie wierzył, ale taka masa za.... Czym sobie zasłużyłem;)))))? Odpowiedz Link Zgłoś
wizytka1 Tak zaraz ? 12.05.06, 13:40 A gdzie ławeczka w parku, róg ulicy,powłuczyste spojrzenia, pierwszy dotyk, gorące, urywane oddechy, rumieńce na policzkach,inicjacja jakowaś ... ? A zaręczyny wreszcie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Tak zaraz ? 12.05.06, 13:54 > A gdzie ławeczka w parku, róg ulicy,powłuczyste spojrzenia, pierwszy dotyk, > gorące, urywane oddechy, rumieńce na policzkach,inicjacja jakowaś ... ? > A zaręczyny wreszcie ?! W "M jak miłość";))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas sezon ogórkowy..... już! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:02 Odpowiedz Link Zgłoś