aagnieszka321 12.05.06, 08:55 Witam! Czy nie orientujecie się jak to wyglada w Warzymicach - śa już od kilku lat osiedle kresy, bursztynowe, teraz tęczowe i różane. Czy są tam jakieś szanse na internet , tel - sŁyszaŁam, ze żadnych. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oktomvre Re: Warzymice telefon,internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 10:25 Ponad 2 lata już nie mieszkam w Warzymicach, nie wiem jak jest teraz, ale wtedy, telefon, czy internet nie stanowiły problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnieszka321 Re: Warzymice telefon,internet? 12.05.06, 12:30 Dzięki! Mi mówili, że są tylko Multimedia -i niestety, oni też na razie nie mają możliwości - och widzę, że mi ktoś bzdur naopowiadał. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamadasia Re: Warzymice telefon,internet? IP: *.btsnet.pl 12.05.06, 15:22 weż super paka od multimedia. bedziesz miała tv internet i telefon za dobre pieniadze.jest teraz promocja. mieszkam w warzymicach i mam to wszystko.bez problemu moze mieszkamy na wsi ale jest tu tez normalna cywilizacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
aagnieszka321 Re: Warzymice telefon,internet? 12.05.06, 16:12 Dzięki - tak chciaŁam ale ktoś mi mówił, że Warzymice nie całe itp. Muszę tam zadzwonić tylko dodzwonić sie do nich ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Skibiński Re: Warzymice telefon,internet? IP: 83.168.66.* 12.05.06, 18:05 Proszę podać konkretny numer budynku o jaki chodzi i ewentualny kontakt, sprawdzę możliwości Odpowiedz Link Zgłoś