Dodaj do ulubionych

Artur Szałabawka Komendantem Wojewódzkim OHP

16.05.06, 11:52
Teraz nie tylko radny ale i komendant.
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Artur Szałabawka Komendantem Wojewódzkim OHP 16.05.06, 11:55
      Wygral jakis konkurs czy zadzialala stara zasada BMW?
      • Gość: ono Re: Artur Szałabawka Komendantem Wojewódzkim OHP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 12:11
        Nareszcie bastiony oporu esbecko-komunistycznego będą spacyfikowane. Takie
        instytucje jak OHP,LOK i inne tego typu od początku istnienia były
        przechowalnią kadr PZPR i ich następców.Pora wymieść te śmieci
      • Gość: młody Re: Artur Szałabawka Komendantem Wojewódzkim OHP IP: *.bbtec.net 16.05.06, 17:49
        zanim został radnym w radzie miasta Szczecin to pracował w Straży Miejskiej,
        później był dyżurnym technicznym miasta, zna się na tych sprawach, jest z tego
        co wiem nurkiem w straży pożarnej (ochotnik -nie bierze za to kasy) jest
        społecznikiem założył parę lat temu jakieś stow. walczące z narkomanią itd. nie
        jest to człowiek z nikąd, który dzięki partii sobie coś załatwił, zdecydowanie nie!
        • psychol_ogia Re: Artur Szałabawka Komendantem Wojewódzkim OHP 16.05.06, 18:23
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=38854824
          "Nazwisko: Szałabawka
          Imię: Artur
          Okręg wyborczy: II
          Głosy w wyborach: 342
          Data powołania: 2005/10/17
          Uchwała: Nr XLIV/851/05
          e-mail: arturo@331@02.pl
          Funkcja w Radzie: Radny
          Przynależność klubowa: POPiS

Stan cywilny: żonaty, dwójka dzieci
          Data i miejsce urodzenia: 03.10.1967 r. Szczecin
          Wykształcenie: wyższe, magister socjologii (Uniwersytet Szczeciński)

Przebieg kariery zawodowej:
          1989 - 1990 Żegluga Szczecińska - dysponent eksploatacji statków

1991 - 1994 MercaMadrid s.a. w Madrycie - pracownik fizyczny od 1993
          brygadzista

1994 - 1998 Straż Miejska w Szczecinie - inspektor
          1998 - 2002 Urząd Miasta Szczecin:
          - Dyżurny Techniczny Miasta
          - Wydział Zdrowia i Polityki Społecznej - Główny Specjalista ds. Polityki
          Społecznej

- od 07.2004 Zastępca Dyrektora Wydziału Zdrowia i Polityki Społecznej

od 10.2005 - Radny Rady Miasta Szczecin "

"Współzałożyciel i członek zarządu Stowarzyszenia na rzecz prewencji HIV /
          AIDS "TADA"
          Początek organizacji sięga roku 1995, kiedy to w Szczecinie rozpoczął
          funkcjonowanie program
          TADA. Stanowił on jeden z komponentów szczecińskiego programu profilaktyki
          HIV/AIDS."
          Skrót TADA powstał od pierwszych liter imion "rodziców" organizacji:

Tatiana Duklas- obecnie specjalista w wydziale zdrowia UM
          Anna Nowak - obecnie zastępca prezydenta miasta
          Darek Wojtko,
          Artur Szałabawka - obecnie dyrektor wydziału zdrowia UM.

• Gość: Doradca OHP ma wielkie zasługi w rozwoju Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 14:24
      OHP ma bardzo dużo zasług. To niezwykle zasłużona instytucja. Wielu młodych
      ludzi ze wsi np : kieleckich właśnie w OHP zdobywało wykształcenie , zawód i
      pracę. Często póżniej mieszkanie w nowobudowanych fabrykach. To wielka zasługa
      minionego systemu. Dzisiaj cos takiego jak OHP powinno naśladować tamto
      stare "komunistyczne" OHP realizując np program dla młodych mieszkańców wiosek
      poPeGeeRowskich.
      A swoją droga ten Szałabawka to jakiś koleś, szwagier kogoś z PiSu ?
      • Gość: antypis Re: OHP ma wielkie zasługi w rozwoju Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 14:40
        Gość portalu: Doradca napisał(a):

> A swoją droga ten Szałabawka to jakiś koleś, szwagier kogoś z PiSu ?

Doradca powinien takie oczywiste fakty znać, jest to syn posłanki(wcześniej
        radnej ) Mirosławy Masłowskiej z PiS, radny z PiS, dyrektor Wydziału zdrowia
        Urzędu Miejskiego.

• Gość: doradca Re: OHP ma wielkie zasługi w rozwoju Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 14:46
          Nie znam takich gdyż nie zajmuję się bieżączką i tandetnymi układami. Od tego
          są kadrowcy, "skarbnicy" i młode wilki. Poza tym nie jestem zainteresowany
          gdyż jestem wolnego zawodu. Kadry PiS nie znam prawie w ogóle. Dziękuję za
          wyjaśnienie.
    • Gość: No PIS a czy ktoś tutaj wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 15:35
      Co takiego dostał synalek senatora Sauka z PIS. Czy został już awansowany ?
      • Gość: Marek ja wiem IP: *.smsnet.pl 16.05.06, 17:36
        nie nie został awansowany. nie został awansowany ani za rządów AWS kiedySauk był senatorem ani teraz.
        jest informatykiem i z tego co wiem, adzi sobie sam bardzo dobrze
        wiem ze dla ciebie ejst to niewyobrażalne, ale można nie zalatwiac "roboty" dla swojej rodziny
        • absztyfikant Re: ja wiem 16.05.06, 17:38
          Kiedy Sauk byl senatorem (1997-2001), to mama nie byla poslanka, ani nawet
          radna. A sam Sauk nie mial nic do gadania, bo rzadzil Komolowski z Lisewskim i
          paru pomniejszych awuesowskich bonzow.
          • lamat Re: ja wiem 16.05.06, 19:53
            tak Sauk tylko się zaimował sobą i swoimi przyjemnościami. On zawsze był ugodowy
        • Gość: a Re: ja wiem IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 16.05.06, 23:13
          potwierdzam...a pozatym bardzo normalny gosc
    • lamat Re: Artur Szałabawka Komendantem Wojewódzkim OHP 16.05.06, 19:51
      o ten Szałabawka - pełnomocnik PiS na rejon Pomorzany, no to będzie wylęgarnia
      młodych pisowców, więc idzie raczej w ślady Piechoty. Niedługo Pomorzany
      zamienią się w bastion pisowców.
      • Gość: ono Re: Artur Szałabawka Komendantem Wojewódzkim OHP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:32
        W okręgu Pomorzany-Gumieńce Szałabawka i Jacyna-Witt biorą wszystkie głosy.
        • Gość: Blues Ono weź sie kopnij w czoło IP: *.smsnet.pl 16.05.06, 22:51
          żebyście się nie zdziwili...
          z tą Jacyną i Szałabawką
          widze ze kolejni po Tusku i Rokicie dzielą juz przed wyborami...
          niczego was to nie nauczyło;>
          • konrad.jasinski Re: Ono weź sie kopnij w czoło 16.05.06, 22:56
            Gość portalu: Blues napisał(a):

> żebyście się nie zdziwili...
            > z tą Jacyną i Szałabawką
            > widze ze kolejni po Tusku i Rokicie dzielą juz przed wyborami...
            > niczego was to nie nauczyło;>

Szalabawka i Jacyna popierani sa przez PiS a nie przez PO, wiec moga spokojnie
            juz dzielic.
            • Gość: Blues odkąd Jacyna jest popierana przez PiS?? IP: *.smsnet.pl 16.05.06, 23:06
              odkąd to ta krzykaczka populistyczna popierana jest przez PiS??
              • konrad.jasinski Re: odkąd Jacyna jest popierana przez PiS?? 16.05.06, 23:15

> odkąd to ta krzykaczka populistyczna popierana jest przez PiS??

chodzi Ci o najskuteczniejsza radna obecnej RM pania Malgorzate Jacyne-Witt ?

jesli tak to zadzwon i sie spytaj, napewno Ci odpowie.
                • Gość: Blues Re: odkąd Jacyna jest popierana przez PiS?? IP: *.smsnet.pl 16.05.06, 23:25
                  nie jestem jej włazidupem tak jak ty i poplecznikiem więc nie mam do niej telefonu...
                  nawet Polityka o niej pisała jak przyszłą na sesji RM w szaliku Pogoni
                  wyciera sobie gębe Pogonią a jeszcze nic dla niej nie zrobila prócz pustych gestow!!
                  ale ja zadałem konkretne pytanie

odkąd ona jest w PiSie??
                  z tego co wiem ejst w Od Nowa
                  • konrad.jasinski Re: odkąd Jacyna jest popierana przez PiS?? 16.05.06, 23:30

> nie jestem jej włazidupem tak jak ty i poplecznikiem więc nie mam do niej
                    telef
                    > onu...

wystarczy google ale rozumiem, ze to zbyt skomplikowane dla ciebie

>odkąd ona jest w PiSie??
                    > z tego co wiem ejst w Od Nowa

gdzie napisalem, ze jest w PiSie???, problemy ze zrozumieniem tekstu ?

• Gość: Blues Re: odkąd Jacyna jest popierana przez PiS?? IP: *.smsnet.pl 16.05.06, 23:37
                      problemy ze zrozumieniem tekstu masz ty popleczniku Od Nowa
                      spójrz jak sie nazywa wątek
                      chyba ze masz z tym problemy
                      w przeciwienstwie do ciebie
                      nie wpisuje nazwisk wszytskich radnych i nie szukam ich nr we google
                      śmiem twierdzić ze jestes zwyklym agitatorem
                      z toba nie mozna prowadzic dyskusji
                      w innych wątkach jestes piewacą prof Lubińskiej, która bardzo szanuje

ale razi mnie taka tandetna agitacja jak w towim wydaniu
                      na prof Lubińską i tak zagłosuje
                      ale bardzo jest mi przykro ze ma w swoim pobliżu takich agitatorów
                      • konrad.jasinski Re: odkąd Jacyna jest popierana przez PiS?? 16.05.06, 23:40

dlaczego sie tak czlowieku plujesz ? skad ta zlosc??? czytaj ze zrozumieniem,
                        nie szkaluj, nie pomawiaj i obrazaj a swiat moze ci sie wyda bardziej kolorowy.

• Gość: Blues Re: odkąd Jacyna jest popierana przez PiS?? IP: *.smsnet.pl 16.05.06, 23:49
                          we mnie jest samo dobro:D
                          to ty nie jestes nastawiony na dyskusje tylko na agitacje, a takich zaślepionych małych ludzi nie znosze
                          irytuje mnie natarczywa agitacja i tyle
                          ale ty chyba ie ejstes w stanie dyskutowac o tym co Jacyna zrobila dla szczecina bo od razu wiesz ze ejst najbardzioej skuteczna

nie odpisuj mi juz na ten post
                          nie odpisuj bo jesem przekonany ze po raz kolejny nie zrozumiesz o co mi chodzilo i po raz kolejny wyjedziesz z jakimis pomowieniami

dobranoc
                          • konrad.jasinski Re: odkąd Jacyna jest popierana przez PiS?? 16.05.06, 23:52
                            > nie odpisuj bo jesem przekonany ze po raz kolejny nie zrozumiesz o co mi
                            chodzi

masz racje, nie rozumiem o co Ci chodzi.
                          • Gość: tony Re: odkąd Jacyna jest popierana przez PiS?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 08:01
                            > co Jacyna zrobila dla szczecina bo od razu wiesz ze ejst najbardzioej
                            skuteczna
                            Pracowała na własny rachunek ryzykując swoim majątkiem,dawała miejsca pracy,
                            płaciła podatki,nie kradła, nie brała umorzeń z Ministerstwa Finansów, nie
                            dawała nikomu umorzeń jako urzędnik,angażowała się za własną kasę w działalność
                            społeczną i publiczną. Była normalnym i uczciwym mieszkańcem. Dała Szczecinowi
                            bardzo dużo. A ty co dałeś Szczecinowi?
                            • absztyfikant Re: odkąd Jacyna jest popierana przez PiS?? 17.05.06, 11:43
                              Pare synekur dzieki nieboszczce Unii Wolnosci (Polskie Radio, targowiska)
                              jednak MJW zaliczyla. Nie rob z niej filantropki...
                              • Gość: serio Re: odkąd Jacyna jest popierana przez PiS?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 15:18
                                a jakie to synekury? Jacyna miała zdany egzamin na członków rad a niewiele osób
                                wtedy miało. ktoś w tej radzie musiał być więc dobrze że był praktyk a nie
                                kolejny urzędnik z nadania politycznego,który taką radę traktuje jako
                                dorobienie do pensji. a wtargowiskach Jacyna oddała w zarządzanie targowiska
                                tym, którzy na nich handlują i bardzo dobrze.
                  • Gość: otto Re: odkąd Jacyna jest popierana przez PiS?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:42
                    Pani radna Jacyna-Witt złożyła wniosek o remont stadionu Pogoni i dzięki niej
                    zrobiono podgrzewana nawierzchnie bo jakby tego nie dopilnowała to ta kasa
                    przepadłaby.ciekaw jestem kto zrobił więcej?
                    a co do telefonu,to jest na stronie internetowej UM, jako jeden z niewielu
                    telefonów udostępnionych przez radnych
      • Gość: zoz Re: Artur Szałabawka Komendantem Wojewódzkim OHP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 22:55
        Piechota i PIS!!??
        Komuś się pop....a prohibicja z prostytucja.
        • lamat Re: Artur Szałabawka Komendantem Wojewódzkim OHP 17.05.06, 05:42
          Gość portalu: zoz napisał(a):

> Piechota i PIS!!??
          > Komuś się pop....a prohibicja z prostytucja.
          ..
          a co nie masz skojarzenia jeden komendant Harcerzy, a drugi tych z OHP i też
          swoją drużynę tworzy, A Ty zoz może juz niej jesteś.
          • Gość: antypis Re: Artur Szałabawka Komendantem Wojewódzkim OHP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 10:20
            ciekawa nominacja, w teczce z Warszwy, mamusia załatwiła ?
            • Gość: gosc Re: Artur Szałabawka Komendantem Wojewódzkim OHP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 18:12
              co nowego u komendanta OHP? jak tam polityczne mieszanie?
    • Gość: czarnamamba Re: Do Adama Zadwornego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 11:41
      Adam, nie mogę uwierzyć, że jeszcze nie wpadłeś na ślady linii papilarnych
      faceta o identycznym imieniu oraz nazwisku, pozostawione na przełomie lat 80 i
      90 na Zamku Książąt Pomorskich. Były skinhead z PIS'u, szefem OHP... Myślę, iż
      Adam Michnik powinien wyrzucić Cię z roboty...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka