Gość: Doradca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 14:50 Mam na myśli informacje o spotkaniu z Olkiem Kwaśniewskim i poparciu dla Kwaśniewskiego w staraniach o ONZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz-xyz Re: Kaczyński zachował się odpowiedzialnie 16.05.06, 14:55 Tym mnie zaskoczył. Zobaczymy jednak, jak się zachowa Komisarz Ludowy Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Kaczyński zachował się ... 16.05.06, 15:00 .. a po co mu taki przeciwnik w kaczym panstwie .. niech sobie AK .. jedzie po kofiananic !! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
levy Re: Kaczyński zachował się ... 16.05.06, 15:08 > .. a po co mu taki przeciwnik w kaczym panstwie Dokładnie - powtórzę to co napisałem w innym wątku na ten temat: Kaczyńscy boją się bo Kwaśniewski mógłby stanąć na czele szerokiej lewicy i wtedy pa pa IV RP! Więc chcą się go pozbyć z kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Kaczyński zachował się ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 15:14 Wariant możliwy. Zostawiając SLD z "Napieralskimi" (Kwaśniewski w ONZ) wiedzą, że mają większe szanse na drugą kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kaczyński zachował się ... 16.05.06, 15:27 Słabiutkie rozumowanie. Pasuje mi do barona z Gryfina. Wiesz może do kogo teraz pisze paszkwil na Grześka? Rakowski obśmiał się jak norka, "młode wilczki" z nim:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Kaczyński zachował się ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 15:31 Klasyka u młodych i niemądrych. Nie myślą co się do nich mówi ale kto mówi. Długobora z jego uporem zostaw w spokoju. To już historia z całym szacunkiem dla zasług Wojtka. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kaczyński zachował się ... 16.05.06, 15:36 A może to on Ciebie na PRowca wziął. Widziałem w jakiejś gazetce osiedlowej, że ma zamiar startować. Tytuł gazety z błędem ortograficznym. To może Twoje dzieło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Kaczyński zachował się ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 15:42 Z tego co wiem to wziął do tego takich smarkaczy jak Ty tylko z innej ekipy i wyjdzie na tym jak Ci dla których ty tu pracujesz. Dlatego mnie bolisz bo szkodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kaczyński zachował się ... 16.05.06, 15:25 Dlatego właśnie jestem tak zaskoczony. To oznacza strategię. W pozytywnym tego słowa znaczeniu. Byłem raczej pewien, że Kwasa sponiewierają, by w ich mniemaniu osiągnąć swój cel. Ale ja jestem Niewierny Tomasz, jak nie dotknę, nie uwierzę. Pożywiom, uwidzim. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Kaczyński zachował się ... 16.05.06, 16:06 .. szczur zagoniono przez ogien w slepa uliczke w finale rzuca sie przez ogien by siebie uratowac i nie jest to zadna strategia .. tylko zwykla szansa budowana na odruchu .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Kaczyński zachował się ... 16.05.06, 16:17 Szczury do rury a świnki do skrzynki! Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Kaczyński zachował się ... 16.05.06, 16:39 Kaczyński zachował się jak Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Kaczyński zachował się odpowiedzialnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 18:02 Mnie nie - juz dzisiaj kancelaria Kaczynskiego wyparła się, że to Kaczyński zaprosił Kwaśniewskiego, i twierdzi, że było ..na odwrót. X Zeby zaś Kwaśsniewski nie wpadł w euforię zbytnią z powodu przyjęcia go przez aktualnego prezydenta - "Wprost", w którym ostatnio terminował red. Wildstein właśnie dokonało pzredziwnej ekwilibrystyki intelektualno-śledczej i udowadnia na swoich łamach, że mamy na łasnym łonie wychodowaną żmiję pod nazwą - gangster międzynarodowy, powiązany od Sycyli do Moskwię z kwiatem gangsterstwa europejskiego, amerykańskiego i Bóg wie jeszcze jakiego, a na jego ślubie bawili rzecz jasna panowie Zagiel i Kuna. I rzecz jasna obaj panowie potwierdzili śledczym pismakom z "Wprost", że na ślubie polskiego Al Capone świetnie się bawili. Ponieważ nie kto inny, a "Wprost" opublikowało gdy działała komisja "orlenowska" zdjęcie obu paniów gdy składali życzenia swiateczne czy noworoczne Jolancie Kwaśniewskiej - ciąg dalszy sprawy żaglowo -kunowatej musiał być. Teraz CBA ma powód upubliczniony przez media by siedzieć na ogonie Kwaśniewskim, załozyć, podsłuchy gdzie się da, szpiegować, spiclować, wzywać szperać, grzebać, prześwietlać. itp. Zaproszenie do Pałacu było zapewne zasłoną dymna i moskitiera maskujacą faktyczne działania braci Kaczyńskich wobec małżeństwa Kwaśniewskich. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kaczyński zachował się odpowiedzialnie 17.05.06, 07:51 Podziwiam Ciebie Felek za samozaparcie. Ja, mimo szczerych chęci, bo wiedza jest najważniejsza, nie mogę organu tow. Króla wziąć do ręki. Natychmiastowy odruch wymiotny. Powiadasz, iż organ tow. Króla udowadnia, że Aleksander Wielki (nie mylić z Lechem Aleksandrem Krótkim), to międzynarodowy gangster? Wielki Skocie, toż tow. Król to przypadek kliniczny. To jakaś epidemia! Macowi odwaliło, teraz jemu! A w kwestii zasadniczej: miałem rację powątpiewając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Kaczyński zachował się odpowiedzialnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 08:57 Iksik, czytam, bo muszę. Inaczej pewne zjawiska byłyby mniej zrozumiałe. To co robi m.in organ Krola do dno. Jak pzreczytasz tekst - to iby nic, opowieść o poszukiwaniach dziennikarzy słędczych Wprost. Nazwisko Kwacha nie pada, Żagiel i Kuna tak mimochodem. Ale jak skojarzysz fakty i wydarzenia, poukałdasz do kupy, porównasz daty - wylazi bagno. Oni we "Wprost", nie udawadniają wprost cokolwiek wobec Kwacha. Oni piszą o poslko-włoskim międzynarodowym gangsterze, na ślubie którego balowali obaj zacni panowie, którzy wspierali ponoć fundację Kwaśsniewskiej. Domysly zostawiają czytelnikowi. Moze nikt nie będzie pamiętał, ze gdy posłowie szaleli w komisji orlenowskiej nagle znalazło się jakieś zdjątko oby panów we "Wprost", nieprawdaż? Zdjątko ktore pozwoliło ciagać Kwaśniewską po przesłuchaniach, rzucać nazwiskiem Ałganowa itp. Czy to przypadek kliniczny? Tak, jak poczytasz ten tekst, to sam zobaczysz ile tam niedomówień, półprawd, poszlak itp. Ale za to klimacik, palce lizać Al Capone wysiada. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Krol bez tronu .. 17.05.06, 09:21 .. ot cale wytlumaczenie konfliktu .. tych co mieli niby rowne szanse .. czyli kumpli z tego samego czerwonego wiaderka .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieslaw450@op.pl Re: Kaczyński zachował się odpowiedzialnie IP: *.sowilo.pl / *.sowilo.pl 16.05.06, 18:37 Pan prezydent prof.Lech Kaczyński zawsze zachowuje się odpowiedzialnie w przeciwieństwem do towarzysza ala magistra Kwaśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisuar Re: Kaczyński zachował się odpowiedzialnie IP: *.chello.pl 16.05.06, 18:44 Kaczyński wsparł lewa nogę - jeszcze wywiad dla Nie, Trybuny i Faktyimity. Gdzies to już widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś