Dodaj do ulubionych

majtki poporodowe z siateczki

17.05.06, 11:52
W której aptece w Szczecinie można kupic majtki poporodowe nie te jednorazowe
tylko te z siateczki?
Z góry dziękuję za info i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mimi3001 Re: majtki poporodowe z siateczki 17.05.06, 21:25
      Ja też miałam z tym problem. Siateczkowe galoty spotkałam tylko w aptece w
      GALAXY ( to było w grudniu ), ale były strasznie malutkie i skończyło się na
      majtach z fizeliny i były ok.
      • moniaj77 Re: majtki poporodowe z siateczki 17.05.06, 23:14
        Dzięki za info pytałam już w dwóch aptekach ale nie mieli, zajrze w takim razie
        do apteki w galaxy jeżeli tam nie będzie to kupie te jednorazowe...
        Pozdrawiam
    • ma_ti Re: majtki poporodowe z siateczki 18.05.06, 07:05
      Witam, przy okazji zapytam gdzie mozna kupić majteczki jednorazowe (we
      wszystkich?), oraz resztę potrzebnych materiałów higienicznych, tzn: jakieś
      podkłady itp. Dajcie znać co potrzeba i może wiecie gdzie to kupić?
      Dzięki i pozdrawiam.
      • gabi683 Re: majtki poporodowe z siateczki 18.05.06, 07:21
        Podklady jednorazowe kupisz w kazdej aptece ,oraz podpaski po porodowe jalowe:)
        Majtki po porodowe wiedz ze dziewczyny jezdziły na osiedle Arkońskie ,tam
        przysklepach jest apteka podobno bardzo dobrze zaopatrzona .Wiem tylko ze
        dziewczyny moilo o tej własnie aptece wiec mysle ze warto tam podskoczyć:)
    • kasia819 Re: majtki poporodowe z siateczki 19.05.06, 20:50
      Hej ja kupiłam majtki siateczkowe w hurtowni na struga.Sa pakowane po 2szt,
      ceny nie pamiętam.Ja kupiłam 2paczki, myśle że starczy, bo je prać przecież
      można. Pozdrawiam
      • moniaj77 Re: do kasi 20.05.06, 11:02
        Kasia dzięki za info. A w której hurtowni kupiłaś tej obok Reala czy tej po
        drugiej stronie ulicy.
        Pozdrawiam
        • kasia819 Re: do kasi 20.05.06, 18:07
          Za Kauflandem jest ta hurtownia, nazwy niestety nie pamiętam tej hurtowni, ale
          jest świetnie zaopatrzona.Pozdrawiam
          • moniaj77 Re: do kasi 20.05.06, 20:51
            wielkie dzięki, wiem już gdzie znajduje się ta hurtownia, pozdrowionka
    • mamka22 Re: majtki poporodowe z siateczki 21.05.06, 11:49
      Ja nie kupowałam i nie uzywałam. Lepiej chodzić tylko z podkładem i "się
      wietrzyć". Rana się szybciej zagoi. Też mi się to nie mieściło w głowie jak
      można chodzić w samych podkładach, ale uwierzcie, ze da się bez problemu i
      warto!!!!!
      WQięcej powietrza, szybko sie goi.

Pozdrawiam
    • walaski4 Re: majtki poporodowe z siateczki 21.05.06, 18:46
      na przeciwko pzu na farnej jest sklep z arykulami medycznymi i tam sa siatkowe
      majtki, kupowalam bodajze po 3.50 podklady tez tam kupisz.pozdrawiam i
      pomyslnego rozwiazania
      • madzik241 Re: majtki poporodowe z siateczki 23.05.06, 15:33
        ja te wszystkie rzeczy i majtki z siateczki i majtki jednorazowe z takiej
        jakieś fizeliny i wkłady poporodowe i wkładki laktacyjne kupiłam na allegro.
        Majtki takie z siateczki kosztują tam 2,20. Przysłali mi to domu i nie musiałam
        już szukać, chociaż z tego co wiem to nawet można takie gatki kupić w sklepiku
        szpitalnym tzn w bufecie hii ;-)), moja koleżanka rodziła na Unii Lubelskiej i
        tam właśnie je kupiła już po porodzie (tzn. jej mąż kupił)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka