moniaj77 17.05.06, 11:52 W której aptece w Szczecinie można kupic majtki poporodowe nie te jednorazowe tylko te z siateczki? Z góry dziękuję za info i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimi3001 Re: majtki poporodowe z siateczki 17.05.06, 21:25 Ja też miałam z tym problem. Siateczkowe galoty spotkałam tylko w aptece w GALAXY ( to było w grudniu ), ale były strasznie malutkie i skończyło się na majtach z fizeliny i były ok. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaj77 Re: majtki poporodowe z siateczki 17.05.06, 23:14 Dzięki za info pytałam już w dwóch aptekach ale nie mieli, zajrze w takim razie do apteki w galaxy jeżeli tam nie będzie to kupie te jednorazowe... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ti Re: majtki poporodowe z siateczki 18.05.06, 07:05 Witam, przy okazji zapytam gdzie mozna kupić majteczki jednorazowe (we wszystkich?), oraz resztę potrzebnych materiałów higienicznych, tzn: jakieś podkłady itp. Dajcie znać co potrzeba i może wiecie gdzie to kupić? Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: majtki poporodowe z siateczki 18.05.06, 07:21 Podklady jednorazowe kupisz w kazdej aptece ,oraz podpaski po porodowe jalowe:) Majtki po porodowe wiedz ze dziewczyny jezdziły na osiedle Arkońskie ,tam przysklepach jest apteka podobno bardzo dobrze zaopatrzona .Wiem tylko ze dziewczyny moilo o tej własnie aptece wiec mysle ze warto tam podskoczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia819 Re: majtki poporodowe z siateczki 19.05.06, 20:50 Hej ja kupiłam majtki siateczkowe w hurtowni na struga.Sa pakowane po 2szt, ceny nie pamiętam.Ja kupiłam 2paczki, myśle że starczy, bo je prać przecież można. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moniaj77 Re: do kasi 20.05.06, 11:02 Kasia dzięki za info. A w której hurtowni kupiłaś tej obok Reala czy tej po drugiej stronie ulicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia819 Re: do kasi 20.05.06, 18:07 Za Kauflandem jest ta hurtownia, nazwy niestety nie pamiętam tej hurtowni, ale jest świetnie zaopatrzona.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moniaj77 Re: do kasi 20.05.06, 20:51 wielkie dzięki, wiem już gdzie znajduje się ta hurtownia, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
mamka22 Re: majtki poporodowe z siateczki 21.05.06, 11:49 Ja nie kupowałam i nie uzywałam. Lepiej chodzić tylko z podkładem i "się wietrzyć". Rana się szybciej zagoi. Też mi się to nie mieściło w głowie jak można chodzić w samych podkładach, ale uwierzcie, ze da się bez problemu i warto!!!!! WQięcej powietrza, szybko sie goi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
walaski4 Re: majtki poporodowe z siateczki 21.05.06, 18:46 na przeciwko pzu na farnej jest sklep z arykulami medycznymi i tam sa siatkowe majtki, kupowalam bodajze po 3.50 podklady tez tam kupisz.pozdrawiam i pomyslnego rozwiazania Odpowiedz Link Zgłoś
madzik241 Re: majtki poporodowe z siateczki 23.05.06, 15:33 ja te wszystkie rzeczy i majtki z siateczki i majtki jednorazowe z takiej jakieś fizeliny i wkłady poporodowe i wkładki laktacyjne kupiłam na allegro. Majtki takie z siateczki kosztują tam 2,20. Przysłali mi to domu i nie musiałam już szukać, chociaż z tego co wiem to nawet można takie gatki kupić w sklepiku szpitalnym tzn w bufecie hii ;-)), moja koleżanka rodziła na Unii Lubelskiej i tam właśnie je kupiła już po porodzie (tzn. jej mąż kupił) Odpowiedz Link Zgłoś