Gość: Cobeer IP: *.stb.ubr06.edin.blueyonder.co.uk 18.05.06, 20:11 Pewnie że byli. "Hipisujacy" czyt. ćpający... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alfa Re: Samobójstwo studentów IP: *.globalconnect.pl 19.05.06, 01:24 mógłbys palancie uszanować czyjąś tragedię i smierć !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dozorca z wieżowca Re: Samobójstwo studentów IP: *.chello.pl 19.05.06, 07:14 Normalnie jak to w juwenalia, i jeszcze siatkę dilerów im rozbili. Niedh zgadnę byli w multikinie na Kodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaaram Re: Samobójstwo studentów IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.06, 08:52 Im mniej zlych genow tym lepiej. Jak ktos sie zabija i namawia do tego inna, bliska sobie osobe to sam jest palantem. Im mniej takich tym lepiej dla calosci spoleczenstwa, gdyz nie trzeba na nich lozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienekx Chyba żadna strata IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 19.05.06, 09:20 szkoda mi tylko rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Chyba żadna strata 19.05.06, 13:25 jak możesz tak pisać, nie znasz ludzi ani motywów, całe zycie przed nimi było, jak mozna być tak niewrażliwym arogantem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do beatrix Re: Chyba żadna strata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 01:50 A Ty ich znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Chyba żadna strata 21.05.06, 19:39 Gość portalu: do beatrix napisał(a): > A Ty ich znasz? nie,nie znam,ani ich , ani podstaw tej tragicznej decyzji, dlatego nie opluwam ludzi jak co niektórzy tutaj, i kłują mnie w oczy posty głupków ,którzy w tak chamski sposób podchodzą do czyjejś dramatycznej decyzji o skróceniu życia, [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienekx Re: Chyba żadna strata IP: *.wi.tuniv.szczecin.pl 24.05.06, 08:49 ja też ich nie opluwam - tylko nie jest mi ich szkoda, nie popieram głupoty i tyle, skoro ty ją popierasz to twoja sprawa nie interesują mnie motywy, bo po śmierci samobójczej nie mają one znaczenia, piszesz, że całe życie było przed nimi - myślisz, że nie wiedzieli o tym? myślę, że nie pomyśleli o innych, jaki ból i cierpienie im zostawią - każdy samobójca jest okrutnym egoistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Chyba żadna strata IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.06, 08:48 nie ma usprawiedliwienia dla nich. egoizm!!!! Nie myśleli o nikim tylko o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Cos kiepsko rozumujesz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 22:00 samobojstwo to akurat skrajny przejaw antyegoizmu - instynkt samozachowawczy to egoizm a wystapienie przeciw wlasnemu zyciu napewno nie jest aktem egoizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzygzy Re: Samobójstwo studentów IP: *.stargard.mm.pl 19.05.06, 09:21 Jesteś idiotą. albo jeszcze nie skończyłeś gimnazjum... nawet nie chce mi się tracić czasu na wyjaśnianie Tobie, dlaczego tak uważam. wystarczy, że powiem Ci, że jesteś typowym przykładem polaczka, co to lepiej od samego pana boga wie, co to za ludzie byli i że dobrze im tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ens Re: Samobójstwo studentów IP: *.chello.pl 19.05.06, 09:52 A ty co? planujesz podboj innych planet? z takim nastawieniem do ludzkiej tragedii nawet wiara w Boga ci nie pomoze. Mam nadzieje ze jest bardzo mało ludzi takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cobeer Re: Samobójstwo studentów IP: *.stb.ubr06.edin.blueyonder.co.uk 19.05.06, 12:59 Ja tylko stwierdzilem fakt, czy byli pod "wpływem" czy nie. A można to było wyczytać z kontekstu artykułu. A tu taka jazda...;) A skoro ich znałeś to zamiast teraz "płakać nad grobem" trzeba było pomóc im wyjść z narkotykowego nałogu. No ale cóż...Przecież oni tylko się "bawili" Co nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Samobójstwo studentów IP: *.globalconnect.pl 19.05.06, 23:21 nie byli w żadnym narkotykowym nałogu..palancie...i nigdzie to nie zostało napisane...TO ty masz proste formuły...jak ciebie kiedys coś przyciśnie, to może zmadrzejesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do alfa Re: Samobójstwo studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 01:50 A jeśli prokurator stwierdzi, że tragicznie zmarli byli jednak pod wpływem środków odurzających, to czy jego też nazwiesz palantem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy Re: Samobójstwo studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:39 Złe geny. Cieszę się, że ty masz dobre... To byli moi znajomi, ale to już nie ma znaczenia... Powiem ci tylko: o zmarłych mów dobrze, albo wcale, bo kiedyś sam do nich dołączysz. Banalne, ale prawdziwe. Nie szanuję twojego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Samobójstwo studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:22 No, wiesz.... jasne, śmierć trzeba uszanować, ale ten wymóg mówienia dobrze o zmarłych jest trochę śliski. Np. Kaligula, Neron, Hitler, Stalin itp..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nic nowego... Rodzice... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:18 Znam dziewczynę i jej rodzinę. Żal mi jej było od dawna. Co z tego, że była z "dobrego domu", skoro brakowało tam miłości? Agata staczała się przez całe okres swojego dorastania. Skończyła tragicznie, po nieszczęśliwym życiu... Ambitny tatuś, znany karierowicz publiczny, matka nauczycielka-alkoholiczka, ale z dobrą miną do złej gry i bezbronne, wrażliwe dziecko, będące jedynie pionkem na szachownicy ich rozgrywek, kłótni i rozwodu. I tak przez całe życie. W jakiś nieokreślony sposób rozumiem jej decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illuzja Re: Rodzice... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 13:04 przerasta mnie to, co zrobili i jest mi cholernie smutno, że już ich nigdzie nie spotkam. i mam głupia nadzieję, że dobrze sobie to przemyśleli, że tego właśnie chcieli i że są zadowoleni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia w. Re: Rodzice... IP: 83.168.96.* 21.05.06, 12:47 Zuz spotkamy sie chyba w takim razie na pogrzebie Ag... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Samobójstwo studentów IP: *.chello.pl 19.05.06, 21:58 widac że niewiele wiesz o tej parze,moge jedynie powiedzieć Ci że się ogromnie mylisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Co to za kraj...gdzie tak młodzi ludzie popełniają IP: *.globalconnect.pl 19.05.06, 23:26 samobójstwa?..razem skaczą ci co się kochają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profer Re: Samobójstwo studentów IP: *.szczecin.mm.pl 21.05.06, 00:53 spoczywajcie w pokoju Łosiu i Agatko... :( bedzie nam was brak... to dopiero byla milosc... odeszli razem... teraz beda na zawsze razem :) na pewno tam gdzie teraz sa sa szczesliwi sa wolni.. i nie ma tam ludzi ktorzy... a zreszta... ten kto ich znal wie o co chodzi.. ps. ci ktorzy ich nieznali niech lepiej zamilkna... nic nie wiecie o nich o ich zyciu i smierci... prosze was.. zostawcie to i zapomnijcie nie szukajcie sensacji.. ps2. do autora artykulu : czemu "samobojstwo studentow" ??? jakie to ma znaczenie ze studiowali... dajcie juz temu spokoj... uszanujcie ich decyzje i nie probojcie sobie tego tlumaczyc na sposob biedne dzieciaki napcali sie i im odbilo... naprawde dajcie juz spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Samobójstwo studentów IP: *.stargard.mm.pl 21.05.06, 01:46 ///teraz beda na zawsze razem :) na pewno tam ///gdzie teraz sa sa szczesliwi sa wolni.. Akurat tak się składa, że samobójstwo to grzech prowadzący nas do piekła ? Jak było tak tragicznie z rodziną to mogli wyjechać - gdziekolwiek! Coś tam wiem o tej parze, choćby to że dostali po slubie swoje mieszkanie - tak więc mogli jakoś uciec - jak nie tu, to wyjechac - chodźby za granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt ......... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.05.06, 02:57 A poza granicami - nawet najbardziej krete drozki - prowadza do pieknej,jasnej laki,gdzie kobiety o jasnych licach i mezczyzni w wykrochmalonych,lnianych koszulach - zbieraja mlecze,ktore w zetknieciu sie z ich szczesciem -zamieniaja sie w obloczek czegos,co leci dalej....w gore,w cos,co jest niewyobrazalne tam...poza granica.... Dajmy im odpoczac od nas....przeciez po to odeszli....Prosze.... Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: ......... 21.05.06, 03:04 Labatt, Ty madra kobieta jesteś, już dawno zauważyłam... Dołączam się do prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa kos Re: Samobójstwo studentów IP: 217.153.6.* 23.05.06, 20:57 bardzo prosiłabym o kontakt, tak mnie zaniepokoił akapit ...i nie ma tam ludzi, którzy... Wiem wiele, ale ciagle szukam różnych wyjasnien. Proszę.. ewa.kos@oltur.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: offfca Re: Samobójstwo studentów IP: 83.168.96.* 23.05.06, 23:18 usilowalam do Ciebie napisac, ale niestety zwraca mi mejle:( Nie mam co prawda dla Ciebie chyba zadnych informacji, ale chcialam sie z Toba skontaktowac, jesli mozesz i chcesz to Ty napisz do mnie owcabo@o2.pl Jestem kolezanka Agaty ze studiow. Wydaje mi sie, ze nawet zapoznawala nas kiedys w hormonie, ale moge sie mylic;) Za odezwe z gory dziekuje...ja takze szukam wyjasnien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [*] Re: Samobójstwo studentów IP: 83.168.96.* 21.05.06, 13:58 Bardzo proszę tych którzy nie znali tej pary albo znali ją słabo żeby swoje chore przemyślenia zostawili dla siebie, bo nic dla nikogo z nich nie wynika, poza tym że sprawiają ból najbliższym Łosia i Agatki, którzy już dostatecznie cierpią. Czasami lepiej milczeć niż popisywać się swoim brakiem kultury, bo w tej sytuacji jest to wysoce nie na miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Samobójstwo studentów IP: *.chello.pl 21.05.06, 17:10 Czy wiecie kiedy jest pogrzeb? Smutno mi jak nigdy dotąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: My Re: Samobójstwo studentów IP: 83.168.96.* 21.05.06, 18:37 Bardzo chcemy pozegnac sie z Agatka...jesli ktos bedzie mial informacje o pogrzebie to prosze, niech sie odezwie...bardzo Nam na tym zalezy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Samobójstwo studentów IP: 217.153.6.* 23.05.06, 18:26 pogrzeb Agaty i Mikołaja będzie w piątek 26 maja o 14 albo 14.30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: My Re: Samobójstwo studentów IP: 83.168.96.* 23.05.06, 18:40 Bardzo Ci dziekujemy za informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Samobójstwo studentów IP: 217.153.6.* 23.05.06, 18:56 a w czwartek o 10.00 będzie kremacja. Jeśli ktoś coś wie o jakichś przyczynach ich decyzji, to bardzo bym sie chciała o nich dowiedzieć, w listach dyskusyjnych pojawiło się cos co mnie zaniepokoiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: My Re: Samobójstwo studentów IP: 83.168.96.* 23.05.06, 21:22 Niestety...same bardzo bysmy chcialy wiedziec co sie stalo...Gdybys czegos sie dowiedziala, daj znac: owcabo@o2.pl Dzieki raz jeszcze za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa kos Re: Samobójstwo studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 00:16 odezwę sie napewno - jutro na maila. Czy ktoś wiedział o kłopotach finansowych Agaty i Mikołaja? Sprzedali komputer i komórkę tuż przed.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Samobójstwo studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 02:29 szukam gościa o imieniu/ksywie Alex - może mieć jakiś związek ze śmiercią Agaty i Mikołaja? Ktoś coś wie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: Samobójstwo studentów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.05.06, 19:57 Ee tam, pewnie się zaćpali a kompa i komórę sprzedali bo byi winni kasę za towar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Samobójstwo studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 21:54 jak coś wiesz to odezwij sie na maila ewa.kos@oltur.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Samobójstwo studentów IP: 217.153.73.* 25.05.06, 18:15 czy oni mieli psy? bo nie wiem czy dobrze kojarze. ALe smutne to wszystko :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Samobójstwo studentów IP: *.chello.pl 25.05.06, 20:50 w dzisiejszym kurierze jest zamieszczony nekrolog, pogrzeb jutro o 14.30, dopisek aby nie przynosić kwiatów tylko karmę dla zwierząt którą do specjalnie oznakowanego samochodu wkładać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Samobójstwo studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:45 wszyscy mamy problemy. matka alkoholiczka wychowywana w domu dziecka. ta dziewczyna miała 21 lat była pod opieką męża. chyba byli oboje słabi. chyba nie mieli prawdziwych przyjaciół-kolegów.nikt ich nie ma prawa osądzać , ale to co zrobili to chyba choroba.......... szkoda tylu chorych ikalekich pragnie żyć. to chyba żcie bez wartości i pewnych wzorców i prawdziwych przjaciół traci sens. A brak wiary też czyni swoje. wszyscy którzy tak dyskutują niech szybko się rozejrzą czy nikt ich teraz nie potrzebuje, bo znowu zostaną zaskoczen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takeda Re: Samobójstwo studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:23 Cywilizacja, która sworzyli ludzie kroczy do zagłady pewnym krokiem. Czas coś zmienić, priorytety, nie dać się temu choremu pędowi za "niczym", a zacząć trzeba w swoim sercu. NIe dajcie sie opętać temu syfowi, który wciska wam się na każdym kroku! Odpowiedz Link Zgłoś