Dodaj do ulubionych

Dni Morza!!!!

25.05.06, 14:47
co tak wczesnie w tym roku i czy ktoś zna plan obchodów... aaa i trzeba
zawiadomić Mariana , bo pewnie jeszcze nie wie :))
Obserwuj wątek
    • pm53 Re: Dni Morza!!!! 25.05.06, 14:49
      erykxxx napisał:

> co tak wczesnie w tym roku i czy ktoś zna plan obchodów... aaa i trzeba
      > zawiadomić Mariana , bo pewnie jeszcze nie wie :))
      tu masz
      bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11208&soid=48D868F37801428FA655CC68C6C5FBD3
      • Gość: aaa Re: Dni Morza!!!! IP: *.chello.pl 25.05.06, 16:05
        MAtko Boska! To sie popisali. Mandaryna!!! buaha ha
        Co to za program artystyczny pytam????
      • Gość: aaa Re: Dni Morza!!!! IP: *.chello.pl 25.05.06, 16:05
        MAtko Boska! To sie popisali. Mandaryna!!! buaha ha
        Co to za program artystyczny pytam????
      • erykxxx Re: Dni Morza!!!! 25.05.06, 17:09
        pm53 napisał:

> erykxxx napisał:
        >
        > > co tak wczesnie w tym roku i czy ktoś zna plan obchodów... aaa i trzeba
        > > zawiadomić Mariana , bo pewnie jeszcze nie wie :))
        > tu masz
        > bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11208&soid=48D868F37801428FA655CC68C6C5FBD3

dzięki: )
        nawet dość ciekawy ten kalendarz imprez ....ale niestety pewnie i tak jak co
        roku,w pamięci odwiedzających pozostaną bandy pijanych małolatów ( choć nie
        tylko małolatów) a na program i tak będą narzekać
    • piotr33k2 Re: Dni Morza!!!! 25.05.06, 17:13
      "na miare naszych możliwości i naszych ambicji",he he .
      • Gość: ono Re: Dni Morza!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:04
        jak się mówi do Mariana,to trzeba zacząć zdanie od:panie prezydencie.bo inaczej
        nie słucha.co nie znaczy że zrozumie,ale zrozumie że to do niego
    • Gość: Gapiszon Re: Dni Morza!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 23:22
      ...w Gdańsku Gilmour a u nas 18L i Mandaryna. I dlatego tutaj jest jak jest...
      • Gość: oktomvre Re: Dni Morza!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 00:13
        W dobrze dobranym towarzystwie, nawet przy Arce Noego mogę się bawić. A na
        koncert wybieram się nie przy okazji, a celowo, kiedy inni też patrzą w tym
        samym kierunku. Dlatego nie ma co narzekać, przejrzyj jeszcze raz program,
        jeśli Cię frustruje, jedź nad morze posłuchać wiatru.
        • searover Re: Dni Morza!!!! 26.05.06, 08:13
          Ja pojde posluchac szant. A i transmisja meczu na telebimie ma swoj urok.
          Ogladalem w Rio na telebimie final Brazylia-Niemcy, a w Odense na telebimie
          final Dania-Niemcy. Pora na Szczecin i final Polska-Niemcy :)
          Ktos powyzej napisal, ze fajne, ale i tak pewnie beda biegac grupy pijanych
          malolatow... Moze beda. Nie wiem. Ale co to ma do rzeczy? Nie organizowac z
          tego powodu Dni Morza????
          • exman Re: Dni Morza!!!! 26.05.06, 08:41
            Taak, te szanty wyglądają nieźle, też wpadnę, na Łsztownię..zadziwia mnie fakt,
            że będzie chyba z pięć albo nawet sześć scen...to jest rozmach !!! Ambitnie
            pojechane. Ale czyżby nie trąciło to przerostem formy nad treścią ?....
            • kakq Re: Dni Morza!!!! 26.05.06, 08:43
              exman napisał:

> Taak, te szanty wyglądają nieźle, też wpadnę, na Łsztownię..zadziwia mnie fakt,
              >
              > że będzie chyba z pięć albo nawet sześć scen...to jest rozmach !!! Ambitnie
              > pojechane. Ale czyżby nie trąciło to przerostem formy nad treścią ?....

pożyjemy zobaczymy i tyle
              nie ma co marudzic przed
              Mecz to świetny pomysł bede na Łasztowni , i napewno obejrze jeden mecz - jak
              nie bedzie padało:)
              co do reszty coż .... piwo piwo piwo......
              • Gość: oktomvre Re: Dni Morza!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 08:52
                spotkamy się, znak rozpoznawczy - plastikowy kubek z piwem w garści ;)))
                • kakq Re: Dni Morza!!!! 26.05.06, 08:57
                  Gość portalu: oktomvre napisał(a):

> spotkamy się, znak rozpoznawczy - plastikowy kubek z piwem w garści ;)))

:))))))
                  ok ja jestem praworęczna :)
      • Gość: kazio Re:zadupie IP: *.bazapartner.pl 26.05.06, 11:38
        skoro mieszkamy na zadupiu to i program do d..y. i nie ma sie co dziwic ze
        publika bedzie piła piwo - nic tylko sie urżnac ze smutku i nedzy artystycznej
    • Gość: Andrzej Zieba Re: Dni Morza!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.06, 16:24
      Jakie miasto tacy artysci,Mandaryna pasuje tutaj jak ulal.plus buty na 20 cm
      sloninie.Tundra moralna tajga etyczna.Rok temu wystapil US 3,to bylo pare setek
      ludzi.Nie wspomne o innych wykonawcach ktorzy nie moga zapelnic sali w 400 tys
      miescie.I bardzo dobrze.Kto chce posluchac dobrej muzy jedzie do Berlina.
      Najlepiej wam pasuje za darmo cos obejrzec i sciagnac z netu.
      pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka