erykxxx 25.05.06, 14:47 co tak wczesnie w tym roku i czy ktoś zna plan obchodów... aaa i trzeba zawiadomić Mariana , bo pewnie jeszcze nie wie :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pm53 Re: Dni Morza!!!! 25.05.06, 14:49 erykxxx napisał: > co tak wczesnie w tym roku i czy ktoś zna plan obchodów... aaa i trzeba > zawiadomić Mariana , bo pewnie jeszcze nie wie :)) tu masz bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11208&soid=48D868F37801428FA655CC68C6C5FBD3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dni Morza!!!! IP: *.chello.pl 25.05.06, 16:05 MAtko Boska! To sie popisali. Mandaryna!!! buaha ha Co to za program artystyczny pytam???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dni Morza!!!! IP: *.chello.pl 25.05.06, 16:05 MAtko Boska! To sie popisali. Mandaryna!!! buaha ha Co to za program artystyczny pytam???? Odpowiedz Link Zgłoś
erykxxx Re: Dni Morza!!!! 25.05.06, 17:09 pm53 napisał: > erykxxx napisał: > > > co tak wczesnie w tym roku i czy ktoś zna plan obchodów... aaa i trzeba > > zawiadomić Mariana , bo pewnie jeszcze nie wie :)) > tu masz > bip.um.szczecin.pl/showpage?chapter=11208&soid=48D868F37801428FA655CC68C6C5FBD3 dzięki: ) nawet dość ciekawy ten kalendarz imprez ....ale niestety pewnie i tak jak co roku,w pamięci odwiedzających pozostaną bandy pijanych małolatów ( choć nie tylko małolatów) a na program i tak będą narzekać Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Dni Morza!!!! 25.05.06, 17:13 "na miare naszych możliwości i naszych ambicji",he he . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: Dni Morza!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:04 jak się mówi do Mariana,to trzeba zacząć zdanie od:panie prezydencie.bo inaczej nie słucha.co nie znaczy że zrozumie,ale zrozumie że to do niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gapiszon Re: Dni Morza!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 23:22 ...w Gdańsku Gilmour a u nas 18L i Mandaryna. I dlatego tutaj jest jak jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktomvre Re: Dni Morza!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 00:13 W dobrze dobranym towarzystwie, nawet przy Arce Noego mogę się bawić. A na koncert wybieram się nie przy okazji, a celowo, kiedy inni też patrzą w tym samym kierunku. Dlatego nie ma co narzekać, przejrzyj jeszcze raz program, jeśli Cię frustruje, jedź nad morze posłuchać wiatru. Odpowiedz Link Zgłoś
searover Re: Dni Morza!!!! 26.05.06, 08:13 Ja pojde posluchac szant. A i transmisja meczu na telebimie ma swoj urok. Ogladalem w Rio na telebimie final Brazylia-Niemcy, a w Odense na telebimie final Dania-Niemcy. Pora na Szczecin i final Polska-Niemcy :) Ktos powyzej napisal, ze fajne, ale i tak pewnie beda biegac grupy pijanych malolatow... Moze beda. Nie wiem. Ale co to ma do rzeczy? Nie organizowac z tego powodu Dni Morza???? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Dni Morza!!!! 26.05.06, 08:41 Taak, te szanty wyglądają nieźle, też wpadnę, na Łsztownię..zadziwia mnie fakt, że będzie chyba z pięć albo nawet sześć scen...to jest rozmach !!! Ambitnie pojechane. Ale czyżby nie trąciło to przerostem formy nad treścią ?.... Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Dni Morza!!!! 26.05.06, 08:43 exman napisał: > Taak, te szanty wyglądają nieźle, też wpadnę, na Łsztownię..zadziwia mnie fakt, > > że będzie chyba z pięć albo nawet sześć scen...to jest rozmach !!! Ambitnie > pojechane. Ale czyżby nie trąciło to przerostem formy nad treścią ?.... pożyjemy zobaczymy i tyle nie ma co marudzic przed Mecz to świetny pomysł bede na Łasztowni , i napewno obejrze jeden mecz - jak nie bedzie padało:) co do reszty coż .... piwo piwo piwo...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktomvre Re: Dni Morza!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 08:52 spotkamy się, znak rozpoznawczy - plastikowy kubek z piwem w garści ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Dni Morza!!!! 26.05.06, 08:57 Gość portalu: oktomvre napisał(a): > spotkamy się, znak rozpoznawczy - plastikowy kubek z piwem w garści ;))) :)))))) ok ja jestem praworęczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re:zadupie IP: *.bazapartner.pl 26.05.06, 11:38 skoro mieszkamy na zadupiu to i program do d..y. i nie ma sie co dziwic ze publika bedzie piła piwo - nic tylko sie urżnac ze smutku i nedzy artystycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Zieba Re: Dni Morza!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.06, 16:24 Jakie miasto tacy artysci,Mandaryna pasuje tutaj jak ulal.plus buty na 20 cm sloninie.Tundra moralna tajga etyczna.Rok temu wystapil US 3,to bylo pare setek ludzi.Nie wspomne o innych wykonawcach ktorzy nie moga zapelnic sali w 400 tys miescie.I bardzo dobrze.Kto chce posluchac dobrej muzy jedzie do Berlina. Najlepiej wam pasuje za darmo cos obejrzec i sciagnac z netu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś