Gość: kardiulog IP: *.chello.pl 01.06.06, 23:13 Czy Runowicz jeszcze choruje, bo pamiętam z jego ulotki wyborczej, że biegał po Norweskich górach niczym rączy jeleń, aż jego synowie nie nadążali za nim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kera Re: Do kogo szła lewa kasa z rosyjskiej ropy? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.06, 07:48 Daj spokój kardiulog, nie nabijaj się z cudzego zdrowia, On naprawdę jest chory tak go leczył, aż choruje, znany dermatolog dr.Z - jeżeli czegoś nie pokręciłem. W tym wieku raz się jest rączym jeleniem, a raz (pracując z takimi jak pan.K )zwykłym jeleniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk sld A co Cie Runowicz interesuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 08:05 A co Cie runowicz interesuje. Idx lepiej do kościółka pobic główką przed czarnym! Byc moze kolejnym pedofilem lub kapusiem. OTO POLSKA WŁAŚNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: A co Cie Runowicz interesuje 02.06.06, 08:14 Ty tak serio? Od sympatyków wymagam na tym forum większej finezji:)) Na przykład. Czy kardiulog może nam cos powiedzieć co się stało z firmą Solo? Czy może wie jak tam Małgośka wspomina stare czasy?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozarządowa do betona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 13:48 Ty naprawdę nie wiesz z jaką fundacją współpracował Jerzy K.? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: do betona 02.06.06, 13:55 Uderz w stół...:)))) Jak tam Małgoś? Pamięta Solo? Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: do betona i małgosi 02.06.06, 14:02 Małgoś pewnie dobrze "Solo" pamięta, tylko jakoś dziwnie milcząca w sprawie swojej pracy tam i związków z Krzystyniakiem. A Jerzy K. współpracował, jeśli mnie pamięć nie myli , z przesławną fundacją Talent Promocja Postęp p. piechoty? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: do betona i małgosi 02.06.06, 14:06 Wierzaj tunerku, że współpracował z różnymi ludźmi...;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Pomyliłeś nazwy fundacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:33 Nie Talent Promocja Postęp , ale Talent Promocja Podstęp :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozarządowa Re: do betona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:03 Widzę, że wiedziałeś do kogo sie zwróciłam. Do betona :-)) Nie mam na imię Małgoś betonie skoro sam przyznajesz nie pytany o to. Odpowiedz ! Wiesz z jaką fundacją był związany czy nie wiesz ? Inaczej byłabym pewna, że mam do czynienia z apratczykiem niskiego rzędu, którego nie dopuszczono do wiedzy nawet tak powszechnie w Szczecinie znanych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: do betona 02.06.06, 14:09 Marne wnioski wysuwasz. Odpisałem nie dlatego, że napisałeś "beton", a dlatego, że twój głupawy tekst był odpowiedzią na mój post. A pan K. współpracował z wieloma ludźmi. Również ludźmi UW, teraz... a kto za nimi nadąży:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kera Re: A co Cie Runowicz interesuje IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.06, 08:16 sympatyk - czy mam rozumieć, że lepiej bić głowką przed czerwonym/ymi ? Jeżeli uważasz, że u nich nie ma pedofili i kapusiów to jesteś w głebokim błędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MvD Re: A co Cie Runowicz interesuje IP: *.devs.futuro.pl 02.06.06, 08:25 Pedofile sa wszedzie, tak jak kapusie, geje i agenci. Tyle tylko, ze czarni mowia, ze nie ma problemu, ew. ze ich problem nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kera Re: A co Cie Runowicz interesuje IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.06, 11:09 MvD - pytam: a co to ma wspólnego z lewą kasą z rosyjskiej ropy, wożoną w walizkach do Płocka i Warszawy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: A co Cie Runowicz interesuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:30 Tutaj mowa o kasie solo. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus5 Re: A co Cie Runowicz interesuje 02.06.06, 11:22 Odwracanie kota ogonem od Tow.Jacusia i jego szczecińskiej kliki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: A co Cie Runowicz interesuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 09:38 Runowicz jest OK. W końcu tam tylko pracował. Nie był właścicielem itp. Praca jak każda inna. Także samo nie robiłbym afery z pracy radnej Jacyny w SOLO. Pracowała. Dlaczego miała nie pracować. W ten sposób każdemu można przypiąć łatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Pani Małgorzato? 06.06.06, 23:08 A czy pracując w Solo wiedziła Pani o tych transakcjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halka Re: Pani Małgorzato? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:41 To ciekawe pytanie? A o jakie transakcje ci chodzi? jakie to są TE transakcje? Może przybliżysz temat i napiszesz o jakie transakcje ci chodzi? widać że masz rozeznanie w temacie Solo i paliw, chyba tam pracowałeś i może rzeczywiście masz jakieś informacje.napisz więcej,myślę że ABW tym się zainteresuje Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Pani Małgorzato? 07.06.06, 00:25 Gość portalu: halka napisał(a): > To ciekawe pytanie? A o jakie transakcje ci chodzi? jakie to są TE transakcje? chodzi o transakcje opisane w artykule... widać że masz > rozeznanie w temacie Solo i paliw, chyba tam pracowałeś Nie, to Jacyna- Witt tam pracowała, wraz z obecnym małżonkiem i panem Runowiczem. > masz jakieś informacje.napisz więcej myślę że ABW tym się zainteresuje no właśnie się interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: land Re: Pani Małgorzato? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:03 no czekamy tuner co masz do napisania? czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Blondasku! 07.06.06, 11:13 Niezależnie od tego, czy podpiszesz się halka, ono,land, czy też napisze w twoim imieniu Łukasz z irlandii, czy inny "student", odnoszę wrażenie, że nerwy nie pozwalają ci zrozumieć tekstu...nikt tobie niczego nie zarzuca (przynajmniej mi o tym na razie nic nie wiadomo). Zadałem ci tylko pytanie- czy jako pracownica Solo, członkini UW, żona pracownika Solo i dobra znajoma Krzystyniaka wiesz coś na temat poruszony w Gazecie? Pytaniem tym spowodowałem paniczną reakcję. Musisz zrozumieć, że jako polityk (nawet podwórkowego szczebla) powinnaś na takie pytania odpowiadać. Jak chcesz piąć się po szczeblach kariery, skoro niewinne pytanie wywołuje u ciebie panikę? Tak że , spokojnie ...przeczytaj może jeszcze raz. To, że ktoś cię pyta jest normalne- wystarczy odpowiedzieć np. "nie wiem" i po sprawie.Nie znaczy to, że się ciebie oskarża. Sposób odpowiedzi też jest odpowiedzią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: Pani Małgorzato? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:10 no właśnie. niech tuner szybko wyśpiewa co wie,bo inaczej ABW zapuka do drzwi... chyba że nic nie wie a tylko tak podsr..wa ludzi dla samego kapowania. ot,taka natura kapusia Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Pani Małgorzato? 07.06.06, 00:30 Gość portalu: ono napisał(a): > no właśnie. niech tuner szybko wyśpiewa co wie,bo inaczej ABW zapuka do drzwi.. Ech, nawet w dzisiejszej Polsce jeszcze chyba tak nie ma, by za niewinne pytanie zadane radnej ABW pukało. Nie strasz, blondasku...nigdy nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: land Re: Pani Małgorzato? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:05 czekamy tuner na ciekawe informacje o transakcjach paliwowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Pani Małgorzato? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:16 Kompletnie nie rozumiem co ma wspólnego SOLO i wytykana praca w SOLO radnej z tą wątpliwą zresztą sprawą jeżeli chodzi o jej tzw "przestępczość" Jerzego. SOLO to przeciez nie tylko Jerzy. To była potężna i duża firma reprezentująca nasze miasto w wielu rankingach wraz z Komfortem. Wręcz szkoda, że jej nie ma. Mnożyć można takie sensacje na dużo wyższym i decyzyjnym szczeblu jak np : Żyndul pracuje u Gudzowatego, Kaczmarek pracował u Gudzowatego, Siwiec pracował w ART B i wiele , wiele innych. Podane przykłady zreszta nijak się mają do radnej Małgorzaty gdyż podałem przykłady osób mogących podjąć jakieś decyzje w rządzie, w państwie itp co w żaden sposób radnej nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CPN chyba przesada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:58 Porównywanie naszej radnej do Żyndula czy Kaczmarka jest nieporozumieniem. nasza radna pracowała w tym Solo jak wyrobnik a oni i im podobni byli i są pośrednikami pomiędzy "władzą" a biznesem. Pani radna, jak wynika z podanych dat, była w 1992 roku młodą kobietą, która jako jedna z wielu była pracownicą najbogatszej ówcześnie firmy w Szczecinie. A jednocześnie jako jedna z niewielu dostąpiła zaszczytu pracowania w najlepszej wtedy firmie w Szczecinie. To tylko przynosi jej splendor,że w takiej firmie zdobywała doświadczenie. Takie firmy były wylęgarnią tęgich mózgów. Z przytoczonych powyżej przykładów widać, że zdobywali tam szlify przyszli przedsiebiorcy,naukowcy i managerowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: chyba przesada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 08:43 Pełna zgoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halka Re: A co Cie Runowicz interesuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:29 Jest pewna różnica.radna pracowała w 1992 roku w Solo sp. cywilnej jako jeden z wielu specjalistów od handlu a Runowicz był wiceprezesem Ship-Service sp. z o.o przez ostatnie 4 lata. w tym czasie co radna pracował też w Solo np. dr Andrzej Michalak, specjalista od socjologii , wcześniej i obecnie naukowiec US czy Alicja Śródka, wybitny specjalista od finansów. Pracowałem w Solo i mogę zapewnić, że była to świetna firma z której wyszło wielu doskonałych fachowców, jak chociażby Klonowski - obecnie jeden z ważniejszych dyrektorów w Shellu czy Kunicki - szef koncernu holenderskiego Agrobor. Za przekręty w paliwach można byłoby oceniac pracowników np. Orlenu czy rafinerii. A za przekręty w prywatyzacji banków pracownicę PKO SA. Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: A co Cie Runowicz interesuje 07.06.06, 00:28 No widzisz Małgoś...jednak można się doczekać od Ciebie odpowiedzi. Przynajmniej niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: land Re: A co Cie Runowicz interesuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:04 odpowiedz tuner bo się ośmieszasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyg-xyg Re: Do kogo szła lewa kasa z rosyjskiej ropy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 12:16 To moze ktos z wielce szanownego towarzystwa oswieci nieoswieconego za co tow. K dostal licencje nr1 i jak to bylo z tym UW i odwiedzinami panow z tej partii w naszym grodzie na poczatku lat 90 kiedy to wszyscy brali sprawy w swoje lapy a pierwsze duze banki lezaly na ulicy. pozdro___ Odpowiedz Link Zgłoś
tuner prośba do radnej 03.06.06, 12:28 Pani Małgorzato, pracowała Pani w firmie Solo, Pani obecny małżonek również. Była Pani członkiem UW, zna Pani doskonale pana K. Może mogłaby by Pani oświecić forumowiczów, powiedzieć jak to było? Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: prośba do radnej 06.06.06, 00:56 dobrywieczór Pani Małgosiu. Przypominam się...jakby mogła Pani krótki komentarz...prosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: prośba do radnej 06.06.06, 10:56 xyz-xyz napisał: > Tak to tylko w Erze;)))) Cierpliwość góry przenosi... Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: prośba do radnej 06.06.06, 11:17 xyz-xyz napisał: > A ja słyszałem, że to wiara... Wierzę, że radna odpowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneris Re: Do kogo szła lewa kasa z rosyjskiej ropy? IP: *.orange.pl 04.06.06, 13:51 Jakoś zamilkły wszystkie dziwne nicki ktore na dzwiek poruszanych w wątku nazwisk zawsze się zlatywały tłumnie. Prosimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas na pewno szła do potrzebujacych... na pewno! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: Do kogo szła lewa kasa z rosyjskiej ropy? IP: *.astermedia.pl / *.astermedia.pl 08.06.06, 19:53 ehahaha Odpowiedz Link Zgłoś