Dodaj do ulubionych

Moje 500!!! UDALO SIE!!

IP: *.robotics.ntua.gr 24.10.01, 15:59
A juz sie obawialem, ze przy waszym dzisiejszym cieniactwie nie uda mi sie
dobrnac do 500 bez robienia wzorkow z Pogonia...
Tym samym znacznie wyprzedzilem stettiner, ktora nie dawno chwalila sie ze ma
200, ja wtedy mialem zaledwie 2/3 jej wyniku...
co prawda nie wszystko na Szczecinie (do tego glownie fantastyka, wczoraj
probowalem na watku o jezyku angielskim w Polsce), jednak zdecydowana wiekszosc
to wlasnie tu!
Aha, te piecset to troche naciagane, kilka razy zdarzylo mi sie wyslac kilka
razy tego samego maila gdyz nie bylem pewien czy doszlo czy nie (ech, te
polskie polaczenia internetowe)
Obserwuj wątek
    • stettiner Re: Moje 500!!! UDALO SIE!! 24.10.01, 16:09
      Ach to tak, fantastyka mówisz? i angielski? Niech no ja cię tam znajdę jak tu
      będą pustki.....
      Żarty żartami, gratuluje serdecznie i tak trzymaj!
      • Gość: ZetKa Re: Moje 500!!! UDALO SIE!! IP: *.robotics.ntua.gr 25.10.01, 10:08
        > Ach to tak, fantastyka mówisz? i angielski? Niech no ja cię tam znajdę jak tu
        > będą pustki.....
        A ja to tak tylko w czasie wolnym, jak tu nikt zadnych tematow nie chce ruszyc...
        ale konkurencji sie nie pojawiaj - na fantastyce jest srednio jeden mail dziennie
        (chyba co drugi moj ;)

> Żarty żartami, gratuluje serdecznie i tak trzymaj!
        Kiedy nalezy sie spodziewac Twoich 500??
        • stettiner Re: Moje 500!!! UDALO SIE!! 25.10.01, 14:06
          Kiedyś ty tych postów tyle nastukał??? Znaczy że wszędzie swój nos wściubiasz,
          tylko innych gonisz, jak troszke od tematu odbiegną ;)
          A ja powoli, nienerwowo. Zresztą ostatnie notoryczne awarie firmowego łącza
          niemal mnie wyeliminowały z rozmowy. Chwilowo jest lepiej, zobaczymy jak długo.
          • Gość: ZetKa Re: Moje 500!!! UDALO SIE!! IP: *.robotics.ntua.gr 25.10.01, 14:17
            > Kiedyś ty tych postów tyle nastukał???
            No, jakies 95% na Szczecinie...

> Znaczy że wszędzie swój nos wściubiasz,
            tylko w to, co mnie interesuje ;)

> A ja powoli, nienerwowo. Zresztą ostatnie notoryczne awarie firmowego łącza
            > niemal mnie wyeliminowały z rozmowy. Chwilowo jest lepiej, zobaczymy jak długo.
            Nie chce zapeszac, ale dzisiaj jeszcze ani razu nie polecialo lacze...
            chociaz jego pora juz minela - zawsze w okolicach 12-14...

• bbury Re: Moje 500!!! UDALO SIE!! 25.10.01, 15:18
            stettiner napisał(a):

> Kiedyś ty tych postów tyle nastukał??? Znaczy że wszędzie swój nos wściubiasz,
            > tylko innych gonisz, jak troszke od tematu odbiegną ;)
            > A ja powoli, nienerwowo. Zresztą ostatnie notoryczne awarie firmowego łącza
            > niemal mnie wyeliminowały z rozmowy. Chwilowo jest lepiej, zobaczymy jak długo.

Ja miałem jeszcze inne przygody w międzyczasie... Tak to bywa. Widać z Grecji
            bliżej jest do serwera gazety niż ode mnie. Ale to się zmieni. ZetKa - gratuluje -
            wyrób jeszcze te 500 i będziemy już na finiszu do 10 000 - sądzicie że zdążymy
            przed końcem miesiąca ???

• Gość: ZetKa Re: Moje 500!!! UDALO SIE!! IP: *.robotics.ntua.gr 26.10.01, 10:39
              > Ja miałem jeszcze inne przygody w międzyczasie... Tak to bywa. Widać z Grecji
              > bliżej jest do serwera gazety niż ode mnie. Ale to się zmieni. ZetKa - gratuluj
              btw informatycznie rzecz biorac, to z Moskwy czy Grecji jest blizej na
              Politechnike Szczecinska, niz ze Szczecina czy Polic ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka