Gość: kibol IP: *.pl / 10.249.0.* 20.01.03, 22:16 wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd mi przed cala Polska za tch malolatow co niszczyli mienie.! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: człek Żadnych pseudo- tylko zwyczajnych kibiców!!!!! IP: *.visp.energis.pl 20.01.03, 22:47 Nie rozumiem tego rozróżnienia. Kazdy w tłumie staje się baranem w stadzie. Dla mnie nie ma żadnych podziałów. Każdy facet, którego emocjonalnie podnieca oglądanie skąpo ubranych innych facetów biegających po trawie jest pedałem do kwadrdatu. Każdy kibol kryje w sobie pedzia, który silny i pewny czuje się tylko w tłumie takich jak on ciot. Ot i cała prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lef Re: Żadnych pseudo- tylko zwyczajnych kibiców!!!! IP: *.net.iton.pl 20.01.03, 23:16 Gość portalu: człek napisał(a): > Nie rozumiem tego rozróżnienia. Kazdy w tłumie staje się > baranem w stadzie. Dla mnie nie ma żadnych podziałów. Każdy > facet, którego emocjonalnie podnieca oglądanie skąpo ubranych > innych facetów biegających po trawie jest pedałem do kwadrdatu. > Każdy kibol kryje w sobie pedzia, który silny i pewny czuje się > tylko w tłumie takich jak on ciot. Ot i cała prawda! MASZ RACJĘ PRAWDZIWYMI FACETAMI SĄ TYLKO TACY KOLESIE JAK TY SIEDZĄCY PRZED MONITOREM I OBRABIAJĄCY SWOJEGO WACKA ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człek Re: Żadnych pseudo- tylko zwyczajnych kibiców!!!! IP: *.visp.energis.pl 20.01.03, 23:31 Obraziłem cię Marysiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: Żadnych pseudo- tylko zwyczajnych kibiców!!!! IP: *.autocom.pl / *.net.autocom.pl 21.01.03, 00:25 Gość portalu: człek napisał(a): > Nie rozumiem tego rozróżnienia. Kazdy w tłumie staje się > baranem w stadzie. Dla mnie nie ma żadnych podziałów. Każdy > facet, którego emocjonalnie podnieca oglądanie skąpo ubranych > innych facetów biegających po trawie jest pedałem do kwadrdatu. > Każdy kibol kryje w sobie pedzia, który silny i pewny czuje się > tylko w tłumie takich jak on ciot. Ot i cała prawda! Mam jedno pytanie : GDZIE SIĘ LECZYSZ ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrok Re: Żadnych pseudo- tylko zwyczajnych kibiców!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 01:26 a dla mnie prawdziwy mezczyzna powinien zasadzic drzewo, wybudowac dom, splodzic syna i...miec swoja ukochana druzyne pilkarska. Mowie to calkiem powaznie. Ktos kto mowi ze nie interesuje sie futbolem to tak samo jakby mowil jestem gejem. Tak samo dotyczy to tych wszystkich ktorzy nie chodza na stadiony bo sie boja...to co prawda mezczyzni ale cykory - istnienie takich dopuszczam, nie kazdy musi sie czuc herosem mimo ze ci co chodza na stadiony wiedza ze wbrew temu co pierdola media jest tam bezpiecznie. Najgorsi sa ci ktorzy nie dosc ze nie chodz , nie interesuja sie to jeszcze publicznie bez zenady pouczaja wszystkich ,ze ich gejowska postawa jest wlasciwa i godna nasladownictwa to sa pedaly ekshibicjonisci z dewiacja samozaspakajania sie. Takich sie trzeba bac tak samo jak fanatykow islamskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert.szczecin Re: Żadnych pseudo- tylko zwyczajnych kibiców!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 09:43 Gość portalu: Mrok napisał(a): > a dla mnie prawdziwy mezczyzna powinien zasadzic drzewo, > wybudowac dom, splodzic syna i...miec swoja ukochana druzyne > pilkarska. Mowie to calkiem powaznie. Ktos kto mowi ze nie > interesuje sie futbolem to tak samo jakby mowil jestem gejem. Hmm... A dlaczego akurat futbolem? Czy futbol to jest jakiś nasz narodowy sport, chluba naszego kraju?? Być może coś mi umknęło, ale ostatnio chyba nie mamy w piłce nożnej za dobrych wyników... Swoją drogą, czy według Ciebie jeżeli ktoś interesuje się np. koszykówką, a nie interesuje futbolem, to nie jest prawdziwym mężczyzną? A może jest gejem? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tylo Re: Żadnych pseudo- tylko zwyczajnych kibiców!!!! 21.01.03, 09:45 > a dla mnie prawdziwy mezczyzna powinien zasadzic drzewo, > wybudowac dom, splodzic syna i...miec swoja ukochana druzyne > pilkarska. Mowie to calkiem powaznie. Ktos kto mowi ze nie > interesuje sie futbolem to tak samo jakby mowil jestem gejem. > Tak samo dotyczy to tych wszystkich ktorzy nie chodza na > stadiony bo sie boja...to co prawda mezczyzni ale cykory - > istnienie takich dopuszczam, nie kazdy musi sie czuc herosem > mimo ze ci co chodza na stadiony wiedza ze wbrew temu co > pierdola media jest tam bezpiecznie ... pewnie śpisz z karabinem pod poduszką, a twoja pościel ma kolor khaki. Samochodu nie wstawiasz do garażu tylko przykrywasz gałęziami. Ot prawdziwy mężczyzna/kibic. Pamiętaj, że w szawce przy łóżku masz żółte papiery (a może w khaki ??). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.zydowce.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 23:11 Kibice naszej "Dumy Pomorza" mogliby troche wyluzowac, na Canal+ i Eurosporcie pokazuja o wiele lepsze druzyny wiec niech sie nie obawiaja braku sportowych emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
duo1 Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców 20.01.03, 23:46 Gość portalu: przemek napisał(a): > Kibice naszej "Dumy Pomorza" mogliby troche wyluzowac, na Canal+ > i Eurosporcie pokazuja o wiele lepsze druzyny wiec niech sie nie > obawiaja braku sportowych emocji. nie no, ja rozumiem ze siec gwarantuje wolnosc pogladow i wypowiedzi, ale to na gorze juz po prostu przekroczylo wszelkie granice glupoty...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogtrzymsię Pseudokibice, ok? A ci z UM w Szczecinie to ... IP: *.chello.pl 20.01.03, 23:44 A ci z UM w Szczecinie to kto??? Pseudourzędnicy!!! Jak se władza robi jaja to potem jest bigos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uel Re: Pseudokibice, ok? A ci z UM w Szczecinie to . IP: *.pl / 192.168.2.* 21.01.03, 00:44 Cymbale.. bo inaczej nie mozna ... To co sie dzieje w Pogoni to owszem wina duza miasta natomiast wyjasnil logicznie jakim cudem pseudourzednicy wybili szyby sklepowe w 5 tramwajach i autobusie i zniszczzyli bodaj 11 radiowozow.. chyba kalkulatorami rzucali :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwerty 100% głupoty IP: *.ropczyce.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 00:30 Prawda jest tak, że kolejny Polski klub ma kłopoty, jak wiadomo przez prezesów, którzy myślą tylko o sobie.Dlaczego więc kibice nieprzejdą się do władz klubu i nieuzyją swoich nieodłącznych argumętów, podejżewam że pomogło by.A wyładowywać swój żal na witrynach, niewinnych ludziach, to nie tędy drodz drodzy kibice, więcej rozssądku i dojzałości, ruszcie głowami, nie mięśniami. cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toro Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 21.01.03, 00:40 Moim zdaniem Ci co szli w tym "pochodzie" i brali udział w tych zamieszkach to po prostu zwykli debile? Po co wybijali szyby?? Jak nie mieli co wybijac to mogli sie zatluc nawzajem - pseudo idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.ny5030.east.verizon.net 21.01.03, 02:37 "Przed UM w stanie gotowości czekały dwie armatki wodne (nie zostały użyte). Kiedy tylko włączyły światła, tłum rozbiegł się po ulicach." mieczaki :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-P Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.net.iton.pl 21.01.03, 12:50 Gość portalu: MM napisał(a): > "Przed UM w stanie gotowości czekały dwie armatki wodne (nie zostały użyte). > Kiedy tylko włączyły światła, tłum rozbiegł się po ulicach." > mieczaki > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) BO POLICJA MIAŁA W ARMATKACH GNOJOWNICE ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
black.night A to Szczecin właśnie. Brakowało stoczniowców. 21.01.03, 03:14 Szczecin to prostackie miasto i dlatego nie może być tutaj dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Re: . Brakowało stoczni. Frustracie... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 10:17 black.night napisał: > Szczecin to prostackie miasto i dlatego nie może być tutaj dobrze. ..skoro tak Piszesz to za nic Masz całe miasto i wszystkich jego mieszkańców, czyli samego siebie, bo chyba nie jesteś z kosmosu. Zamiast wszystkich opierdalać może byś coś zrobił, coś konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-P Re: A to Szczecin właśnie. Brakowało stoczniowców IP: *.net.iton.pl 21.01.03, 12:53 black.night napisał: > Szczecin to prostackie miasto i dlatego nie może być tutaj dobrze. bo rządzą nim PSEUDOPOLITYCY !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korg Szczecin to duża wieś skoro bydło chodzi wolno ulicami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.03, 07:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forumowicz Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.zydowce.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 07:48 Myślę, że znam motywy postepowania "zwolenników Pogoni". Przypomina to trochę zachowanie się psa któremu zabiera się kość. Warczy a nawet gryzie... Zastanawiający jest fakt, że przy opisie zachowań kibiców tak często używa się odniesień do świata zwierzęcego... Ci co brali wczoraj udział w tych ekscesach nawet nie zdają sobie sprawy, że byli sterowani przez jedną ze stron konfliktu na górze. W ten sposób można wywierać naciski na władze miasta. Naiwni! Nie wiedzą, że urzędnicy miejscy nie ustąpią przed żadną presją dopuki nie otrzymają odpowiedniej "działki". Na swoje będą czekać cierpliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.tnt1.anchorage.ak.da.uu.net 21.01.03, 08:31 No i caly dobry zamiar poszedl w pizdu - jakby to powiedzial Siara. Ciekawe czy ta grupka nabuzowanych malolatow zdaje sobie sprawe, ze swoimi wystepami zaszkodzila tylko sprawie Pogoni. Ale coz, tak to jest ze prymityw nigdy nieuzywa swojego mozgu, bo go poprostu niema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazet Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 09:22 Gość portalu: Forumowicz napisał(a): .... chyba masz rację > Myślę, że znam motywy postepowania "zwolenników Pogoni". Przypomina to trochę > zachowanie się psa któremu zabiera się kość. Warczy a nawet gryzie... > Zastanawiający jest fakt, że przy opisie zachowań kibiców tak często używa się > odniesień do świata zwierzęcego... Ci co brali wczoraj udział w tych ekscesach > nawet nie zdają sobie sprawy, że byli sterowani przez jedną ze stron konfliktu > na górze. W ten sposób można wywierać naciski na władze miasta. Naiwni! > Nie wiedzą, że urzędnicy miejscy nie ustąpią przed żadną presją dopuki nie > otrzymają odpowiedniej "działki". Na swoje będą czekać cierpliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 08:31 pogoń śledzie syfem jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 a teraz bandziorkow poglaszcze sie po glowkach 21.01.03, 08:35 i wypusci, zeby za tydzien znowu cos rozpieprzyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 08:42 Jeżeli po takich burdach Miasto porozumie się z Pogonia to ja wyjde manifestować. Precz z motłochem. Stadion Pogoni to wylęgarnia hołoty i chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.agro.ar.szczecin.pl 21.01.03, 09:11 Ciekaw jestem czy miasto (władze) ugną się przed bandą łobuzów - kibiców i zawrą umowę z "lewym" inwestorem kosztem mieszkańców wykładając miliony zł (zamiast wydać je sensownie na poprawę dróg, inwestycje, tylko po to, żeby reanimować marną drużynę i zapewnić tym samym łobuzom możliwość wyżywania się przy okazji każdego meczu. Jeżeli tak się stanie wszyscy normalini obywatele powinni zapoznać się kto i jak głosował w radzie miasta i już nigdy nie wybierać tych osób do władz miasta.Swoją drogą co to za drużyna szczecińska skoro głownie ma bazować na kupowanych zawodnikach z całej Polski i ewentualnie z Zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-P Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.net.iton.pl 21.01.03, 13:03 Gość portalu: leo napisał(a): > Jeżeli po takich burdach Miasto porozumie się z Pogonia to ja > wyjde manifestować. Precz z motłochem. Stadion Pogoni to > wylęgarnia hołoty i chamstwa. a manifestuj! kto ci zabrania?! mamy demokracje! zobaczymy ile zbierzesz zwolenników! tacy jak ty mocni są tylko w gębię! siedzicie na dupach jak Ślimaki i biadolicie, że jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecinack pomrocznosc jasna IP: 213.17.250.* 21.01.03, 09:15 moim zdaniem mozna sie bylo domyslic, ze tak sie to skonczy, wystarczylo zobaczyc, jak ekipa z browarami spieszyla na plac... dziekuje pijanym palantom za rozrobe, dzieki nim pogon padnie, a o tym marze... i chcialbym jeszcze kiedys pojsc na mecz, gdzie ludzie beda dopingowali zawodnikow, gdzie beda sie dobrze bawili i spedzali wolny czas i nie beda bali sie, ze od pijanych malolatow moga dostac w dzioob... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Brawo Pogoń!! Trzymajcie się!!! IP: 157.25.125.* 21.01.03, 09:20 A wy frajerzy co wypisujecie te głupoty to wstąpcie do prewencji. Tam sobie ulzycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Brawo Pogoń!! Trzymajcie się!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 10:56 Gość portalu: www napisał(a): > A wy frajerzy co wypisujecie te głupoty to wstąpcie do prewencji. Tam sobie ulz > ycie. a wy chlopaczki zbierajcie raczej na adwokata dla kolesi nie na pogon. my dolozymy zlotowke na nagrode dla policjantow. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radykał Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.chello.pl / *.chello.pl 21.01.03, 09:20 strzelac do sk..synów ostrą amunicją - kilku zdechnie to może reszcie przejdzie ochota na demolowanie prywatnej własności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądek Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.visp.energis.pl 21.01.03, 09:22 Czy i kiedy wreszcie przestaniemy nazywać huliganów - przestępców pseudokibicami? Może ktoś zada sobie pytanie czy dla takich przestępców warto ratować Pogoń??? Aż strach pomyśleć co będzie się działo jak ją uratują.... Odpowiedz Link Zgłoś
news3 Brawo Policja! 21.01.03, 09:33 Gość portalu: rozsądek napisał(a): > Czy i kiedy wreszcie przestaniemy nazywać huliganów - > przestępców pseudokibicami? Może ktoś zada sobie pytanie czy dla > takich przestępców warto ratować Pogoń??? Aż strach pomyśleć co > będzie się działo jak ją uratują.... Bandyci to bandyci. "Policjanci już nie przebierali w środkach. Wyłapywali błąkających się kibiców, pojmanych kładli twarzą do ziemi. Za środek perswazji używali wycelowanych w ich stronę pistoletów. Po chwili z wykręconymi rękami wrzucali do policyjnych samochodów". Cieszę się ze zdecydowanej postawy szczecińskiej Policji. Nie można traktować bandytów jak prawdziwych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 jakie brawo? 21.01.03, 10:07 po pierwszej szybie nalezalo powiedziec "macie 5 minut na rozejscie sie a potem zaczynamy strzelac ostra amunicja" wszyscy "zlapani i kladzeni twarza do ziemi" i tak beda grzecznie wypuszczeni , przeproszeni i pojda znowu na zbojowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 09:30 To bardzo dobrze, że drużyna której kibicuje taka hołota nie będzie grać w pierwszej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris P. Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.wmmv.put.poznan.pl 21.01.03, 09:45 W tym Szczecinie to nawet kibole są dziwni. Po co im jakaś tam Pogoń. Jak ma spaść z ligi to nich spada. Trzeba było być prawdziwym kibicem i chodzić na mecze, to klub by zarobił na biletach i nie miałby kłopotów, ale jak kopacze są kiepscy i kibice do d... to i klub musi splajtować. I to jest zdrowe. Reszta to zwykłe chuligaństwo i bandytyzm. Po co w to angażować jakąś ideologię ("bez Pogoni nie ma ligii") to czysta bzdura i wynaturzenie. Właśnie przez takie coś nasi kopacze chcą dużo kasy za małe umiejętności. I to jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.ps.pl / 213.155.182.* 21.01.03, 09:57 Gość portalu: Kris P. napisał(a): > Trzeba było być prawdziwym kibicem i chodzić na mecze, to klub by zarobił na biletach i nie miałby kłopotów, ale jak kopacze są kiepscy i kibice do d... to i klub musi splajtować. I to jest zdrowe. czy ty wiesz wogule na czym pilka stoi?! na biletach?! masz wiecej takich dobrych pomyslow?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 11:03 Gość portalu: mal napisał(a): > Gość portalu: Kris P. napisał(a): > > > > czy ty wiesz wogule na czym pilka stoi?! na biletach?! masz > wiecej takich dobrych pomyslow?! to moze ty powiesz na czym stoi? na cholocie? na dotacjach z kasy miasta? na hipermarketach? na glowie? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: Zamieszki z udziałem kibiców IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 10:30 Przez miasto przeszli _kibice_. Nieśli pomoc dla swojego klubu. Widząc spontaniczną i euforystyczną radość jaką wzbudza w kibicach ich ukochany klub, miasto i jego mieszkańcy postanowili wreszcie pomóc. Przekazane zostaną pieniądze - drobne kilkaset tysięcy złotych, a może nawet miliony? Tyle tylko że celem będzie przywrócenie normalności. Mobilizacja policji, zniszczone radiowozy, samochody, tramwaje, autobusy, sklepy... Sporo to kosztowało. Podsumowując: szkoda naszych pieniędzy na rozrywkę dla tłumu warchołów. Niech sobie Pogoń upada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szrek zamieszki IP: 62.233.217.* 21.01.03, 11:23 przecierz nie od dziś wiadomo że kibice tej szmaciarskiej pogoni to po prostu bydło i zachowali się jak bydło.jurczyk powinien rozp....olić ten klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia WWA Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.chello.pl 21.01.03, 11:37 Pseudokibiców ?! To kto jest prawdziwym kibicem ?! Ten komu nie zależy na Pogoni ? Może władze Szczecina ? Co by nie pisać o tych ludziach pseudokibicami nie są. Oni są prawdziwymi kibicami. Kibicami którzy chcą ratować swój klub !!!! Zrozumcie wreszcie, że tym ludziom na prawdę zależy na Pogoni i są zdesperowani. Czy promowany przez media zły wizerunek kibiców i wszystkiego co się z tym wiąże już tak wypalił temu społeczeństwu mózgi, że tego nie dostrzegają ? A może też zaliczają się do tej "medialnej" poprawnej publiczności publiczności, która na zmianę krzyczy Małysz - Hanni,i oczekuje, że teraz kibice Pogoni pójdą pod Urząd Miasta i będą na zmiane krzyczeć Ratować Pogoń - Zniszczyć Pogoń... hę ?! POGOŃ WALCZĄCA -POZDROWIENIA LEGIA WWA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Addy Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.home.net.pl 21.01.03, 12:45 > Co by nie pisać o > tych ludziach pseudokibicami nie są. Zgadza się. Są zwykłymi wandalami, którzy tak naprawdę mają gdzieś klub, a liczy się dla nich tylko to, że mozna zrobić trochę dymu. > Oni są prawdziwymi > kibicami. Kibicami którzy chcą ratować swój klub !!!! Jeżeli zamierzają go tak ratować - Pogoń powinna upaść. Jak najszybciej. Kasa, którą miasto mogłoby przekazać Pogoni pójdzie na naprawianie szkód poczynionych przez tych idiotów. > Zrozumcie > wreszcie, że tym ludziom na prawdę zależy na Pogoni Pogoń -> rozbijanie witryn sklepowych. Pokaż mi związek. > Czy promowany przez media zły wizerunek kibiców ROTFL! Ta wczorajsza zadyma to manipulacja tych złych mediów, które przedstawiają zły wizerunek kibiców grzecznie maszerujących parami i trzymających się za rączki. Uważasz mnie za debila??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEAST Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: 213.155.170.* 21.01.03, 13:37 Barany oszołomy i debile - tak się nazywają psekibice z pogoni , która nie powinna już istnieć , policja powinna do takich strzelać odrazu bez ostrzezenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 21.01.03, 13:54 Bez sensu. Jak można wypisywać takie głupoty? Dlaczego klub, który od lat jest sympolem Miasta Szczecina powinien upaść z powodu zachowania grupki (w porównaniu do liczby manifestantów) chuliganów. Może z powodu bandyckich inklinacji u dzieci należałoby zamykać również resztę rodziny ( rodziców, dziadków i rodzeństwo)? Niektórzy na forum wpadają w paranoję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.pl 21.01.03, 14:53 Pozdrowienia z Poznania - trzymajcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Zamieszki z udziałem pseudokibiców IP: *.agro.ar.szczecin.pl 22.01.03, 10:01 Jakim symbolem? Marnego piłkarstwa, bandytów pseudokibiców, już jest "symbolem", w całej Polsce rozsławiła Szczecin (vide informacje we wszystkich mediach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kg CZEMU DO TEGO DOSZŁO? IP: *.net.iton.pl 21.01.03, 14:54 zadajcie sobie najpierw takie pytanie. przez 3 lata pseudopolitycy biją tylko pianę wokół Pogoni ciągle są jakieś pseudoproblemy jak nie z działkami, to z przebudową drogi (ostatnio) klub plajtuje a oni ciąglę tylko dyskutują dla części kibiców POGOŃ jest jedyną rzeczą, jaka im pozostała w tym smutnym jak pizda mieście!!!!!!!!!!! nie ma roboty, nie ma rozrywek (skateparków, aquaparku, itp) jeśli włodarze nie widzą tego problemu teraz i nie zaczną działać natychmiast, to zobaczymy co się będzie działo gdy bezrobocie bedzie 50%-towe przez ostatnie lata wybudowano kilka hipermarketów i nic więcej a w parkach co? mamy ogródki dla dzieci i ławeczki. nastolatkowie w ogródkach raczej się nie bawią, więc siedzą na tych ławkach i piją piwo. Szczecin nie ma nic do zaoferowania młodym ludziom. byłem na tej manifestacji i słyszałem jak grupki rozmawiały o swoich ostatnich przeżyciach w urzędzie pracy. powstał nawet projekt uszycia flagi w barwach Pogoni: BEZROBOTNI w tym mieście zdobyć jakąś robotę graniczy z cudem. sam się czasami zastanawiam co by mnie tu jeszcze zatrzymało gdyby nie Pogoń mam wolny zawód i mogę mieszkać praktycznie wszędzie. moja żona natomiast jest specjalistą w swojej dziedzinie, zna języki i ma oferty pracy w całej Polsce (Poznań, Wrocław, Kraków, Wa-wa) tylko nie w Szczecinie! tak to jest i tak dalej będzie, gdy miastem będą rządzić ludzie zasłużeni leżeniem na styropianie, polityczni cwaniacy i eks-PZPR-owcy, zamiast ludzie mądrzy i wykształceni. Szczecin nie jest przygotowany na przyjęcie inwestorów, którzy by chcieli wpakować tu kilka milionów $ a co dopiero mówić o ich pozyskiwaniu. od takiego inwestora wymaga się wybudowania drogi, uzbrojenia terenu, dania na związki zawodowe i ochronę środowiska a na koniec okazuję się, że właściwie to miasto nie ma terenu na taką inwestycję albo unieważnia się przetarg, ot tak sobie. jesli ci młodzi ludzie nie będą widzieli perspektywy popawienia swojego bytu to takich zamieszek będzie więcej pozdrowienia dla wszystkich z Pogonią w sercu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: CZEMU DO TEGO DOSZŁO? 21.01.03, 15:16 Gość portalu: kg napisał(a): > przez 3 lata pseudopolitycy biją tylko pianę wokół Pogoni Proponuję - przejdźmy do konkretów. Masz tu władze Szczecina w ostatnich 3 latach i napisz konkretnie o co i do kogo masz pretensje. Bal Jan Ryszard - radny Baran Halina - radna Bartnik Paweł- radny Bilicki Edmund- radny Bogucki Jerzy - radny Chałubińska Wiesława - radna Chudzyński Janusz - radny Czaplicki Franciszek - radny Dachowski Wojciech - radny Derbiszewski Krzysztof - radny Duklanowski Leszek - radny Durski Grzegorz - radny Fenrych Przemysław - radny Fischer Katarzyna - radny Gajda Andrzej - radny Gostyński Włodzimierz - radny Górski Dominik - radny Gronkowski Bolesław - radny Jaskierska Barbara - radna Jekiel Jacek - radny Jerzyk Henryk - radny Kamrowski Andrzej - radny Kęsik Piotr - radny Kołodziejski Grzegorz - radny Kosiński Jerzy - radny Krawczak Elżbieta - radny Krolopp Renata - radna Kubicki Wojciech - radny Kurpiel Zerigat Anna - radna Kuś Waldemar - radny Litwiński Arkadiusz - radny Łakomski Zdzisław - radny Masłowska Mirosława - radna Mickiewicz Andrzej - radny Miętkowski Mariusz - radny Modrzejewski Janusz - radny Narloch Jerzy - radny Niewiarowski Artur - radny Nowak Stanisław - radny Parchimowicz Anna - radna Pietrusińska Halina - radna Plewka Czesław - radny Pliszczak Tadeusz - radny Serdyński Jerzy - radny Siedlewski Marek - radny Słowacki Juliusz - radny Sochański Bartłomiej - radny Stępień Dariusz - radny Syrenicz Anatol - radny Szargut Bolesław - radny Szewczuk Janusz - radny Tarnowski Andrzej - radny Tomczak Łukasz - radny Trokowski Edmund - radny Turbaczewski Krzysztof - radny Walkowiak Karol - radny Wąsik Janusz - radny Wieczorek Dariusz - radny Wojciechowicz Olgierd - radny Ziółkowski Stefan - radny Marian Jurczyk - Prezydent Miasta Dariusz Wieczorek - Wiceprezydent Waldemar Kuś - Wiceprezydent Katarzyna Kantorska - Członek ZM Grzegorz Kołodziejski - Członek ZM Henryk Jerzyk - Członek Zarządu Jan Dużyński - Członek Zarządu Marek Koćmiel - Prezydent Miasta Szczecina Dariusz Wieczorek - Wiceprezydent Miasta Jacek Jekiel - Wiceprezydent Miasta Grzegorz Kołodziejski - Wiceprezydent Jan Dużyński - Wiceprezydent Miasta Grzegorz Durski - Członek Zarządu Miasta Paweł Sikorski - Członek Zarządu Miasta Edmund Runowicz - Prezydent Miasta Elżbieta Malanowska - Wiceprezydent Lucjan Bąbolewski - Wiceprezydent Andrzej Gajda - Wiceprezydent Andrzej Mickiewicz - Wiceprezydent Jan Dużyński - Członek Zarządu Marcin Krukowski - Członek Zarządu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kg Re: CZEMU DO TEGO DOSZŁO? IP: *.net.iton.pl 21.01.03, 16:21 to ty mi powiedz czym ci ludzie zasłużyli się dla tego miasta jaki kapitał został zaiwestowany w Szczecinie za ich kadencji? ile powstało fabryk? wybudowano tylko fipermarkety i nic więcej! zresztą na tle podobnych aglomeracji i w tej dziedzinie wypadamy słabo. a rozryka? gdzie aquapark? - mają w Policach, mają go wszystkie większe miasta w Polsce hala widowiskowo-sportowa? - mają w Stargardzie kręgielnia? - też Stargard multikino? - będzie dopiero w następnym roku igielit dla narciarzy? - w Poznaniu szusowałem 8 lat temu deptak? - skończyło się na wyremontowaniu 4 kamienic, inwestora pogoniono kiedy i gdzie ostatnio powstało jakieś nowe boisko do kosza? co ja mówię? gdzie ostatnio zainstalowano sam kosz? Błonie i Park Kasprowicza powstał za Niemca jak mnie pamięć nie myli. ale tam można tylko pospacerować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: CZEMU DO TEGO DOSZŁO? IP: 217.153.73.* 21.01.03, 21:01 Aż żal mi niektórych wypowiadających się tu debili, wg was Pogoń jest nie potrzebna Szczecinowi, to wytłumaczciem mi po co Madrytowi Real, Amsterdamowi Ajax, Moskwie Spartak czy wkońcu Warszawie Legia ? Po co w ogóle istnieje coś takiego jak piłka nożna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: CZEMU DO TEGO DOSZŁO? 21.01.03, 17:03 Gość portalu: kg napisał(a): > jaka im pozostała w tym smutnym jak pizda mieście!!!!!!!!!!! to ciekawe porównanie - mi się raczej b. optymistycznie kojarzy, a nie smutna. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: odnosnie contradicto in adiecto 21.01.03, 17:35 hsps napisał: jaka im pozostała w tym smutnym jak pizda mieście!!!!!!!!!!! to ciekawe porównanie - mi się raczej b. optymistycznie kojarzy, a nie smutna. ************' Coz za nieporozumienie! Nazwa "sanktuarium milosci" powinno byc prawnie chronionym znakiem towarowym majacym pozytywne konotacje i nie powinno sie pojawiac w negatywnych kontekstach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: odnosnie contradicto in adiecto IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 22:28 swarozyc napisała: > hsps napisał: > jaka im pozostała w tym smutnym jak pizda mieście!!!!!!!!!!! > to ciekawe porównanie - mi się raczej b. optymistycznie kojarzy, a nie smutna. > ************' > Coz za nieporozumienie! Nazwa "sanktuarium milosci" powinno byc prawnie > chronionym znakiem towarowym majacym pozytywne konotacje i nie powinno sie > pojawiac w negatywnych kontekstach... HSPS, uprzedziles mnie bo oba podmioty liryczne tez kojarza mi sie jednoznacznie pozytywnie! Pozdrawiam optymistow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: CZEMU DO TEGO DOSZŁO? IP: zuw2:* / 111.111.51.* 21.01.03, 18:01 Gość portalu: kg napisał(a): > zadajcie sobie najpierw takie pytanie. > > przez 3 lata pseudopolitycy biją tylko pianę wokół Pogoni > ciągle są jakieś pseudoproblemy > jak nie z działkami, to z przebudową drogi no to nnie sa pseudoproblemy. chodzi o miliony zlotych. gondor wogole ni mysli o pogoni. > dla części kibiców POGOŃ jest jedyną rzeczą, > jaka im pozostała w tym smutnym jak pizda mieście!!!!!!!!!!! no to tylko im wspolczuc. nie wiem nie maja rodziny, szkoly, zainteresowan jakis to interesuja sie 11 biegajacymi facetami. i niech sie interesuja ale bez kasy miasta. > > przez ostatnie lata wybudowano kilka hipermarketów i nic więcej > a w parkach co? mamy ogródki dla dzieci i ławeczki. a ty nie slyszales co gondor chce posatwic? > w tym mieście zdobyć jakąś robotę graniczy z cudem. > sam się czasami zastanawiam co by mnie tu jeszcze zatrzymało gdyby nie Pogoń > mam wolny zawód i mogę mieszkać praktycznie wszędzie. jaki to zawod? pogonia mozesz sie interesowac z internetu. jak jestes zdolny to nie ma sensu tu siedziec. > Szczecin nie jest przygotowany na przyjęcie inwestorów, którzy by chcieli > wpakować tu kilka milionów $ a co dopiero mówić o ich pozyskiwaniu. > od takiego inwestora wymaga się wybudowania drogi, uzbrojenia terenu, > dania na związki zawodowe i ochronę środowiska a na koniec okazuję się, > że właściwie to miasto nie ma terenu na taką inwestycję albo unieważnia się > przetarg, ot tak sobie. no to po co ktos zawiazuje komitet wyborczy pogon walczaca. po co ci bezrobotni glosuja na magazyniera z kotkiem. no na pewno ine poto by tu przyciagnac inwestycje. > jesli ci młodzi ludzie nie będą widzieli perspektywy popawienia swojego bytu > to takich zamieszek będzie więcej to sa kolesie ktorzy nic nie roba zeby swoj byt poprawic widze ich 24 godz na dobe pod blokiem ich nic ine interesuje. panienka, piwko i pogon. jak zagrazaja normalnym obywatelom to ich miejsce jest w pudle i tyle. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: CZEMU DO TEGO DOSZŁO? IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 22.01.03, 09:19 Rado daj se na luz bo z takimi radykalnymi poglądami to nie dość, że robisz konkurencję Gietrychowi /LPR/ to jeszcze na szybki zawał się narażasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: CZEMU DO TEGO DOSZŁO? IP: *.agro.ar.szczecin.pl 22.01.03, 10:12 łobuzy powinny zapłacić za szkody lub naprawić je własnymi rękami, nie widzę powodu żeby to kosztowało wszystkich mieszkańców. Za pieniądze ładowane w Pogoń można zbudować kilka aqaparków, uporządkować i zbudować kilka parków, można ściągać prawdziwych inwestorów a nie kombinatora ściganego za kilka spraw, który pod pozorem reanimowania Pogoni chce od miasta wycyganić tereny warte wiele milionów zł i zmusić nas wszystkich do zapłacenia za drogi i dojazdy też parę milionów z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFek Re: CZEMU DO TEGO DOSZŁO? IP: *.rajsat.pl 22.01.03, 11:55 Gość portalu: Jurek napisał(a): > łobuzy powinny zapłacić za szkody lub naprawić je własnymi rękami, nie widzę > powodu żeby to kosztowało wszystkich mieszkańców. Za pieniądze ładowane w Pogoń > > można zbudować kilka aqaparków, uporządkować i zbudować kilka parków, można > ściągać prawdziwych inwestorów a nie kombinatora ściganego za kilka spraw, > który pod pozorem reanimowania Pogoni chce od miasta wycyganić tereny warte > wiele milionów zł i zmusić nas wszystkich do zapłacenia za drogi i dojazdy też > parę milionów z naszych podatków. BRAWO!!! Prosiliśmy Prezydenta o podjęcie jakiejkolwiek decyzji i się nie doczekaliśmy. Nie jesteśmy ani za Panem Gondorem, ani za miastem. Oczekujemy jedynie podjęcia decyzji - jakiejkolwiek - a nie odwlekania w nieskończoność sprawy która powinna być załatwiona lata temu. btw - miasto nie ładuje żadnych pieniędzy w SSA (seniorów) - to tak na marginesie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: CZEMU DO TEGO DOSZŁO? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 10:36 sorki ale co ja napisalem radykalnego? ze gondor chce hipermarket i ma gdzies pogon? ze miejsce tej latajacej po miescie holoty jest w poprawczku i izbie wytrzezwien? tutaj wyzej ktos napisal zeby do nich strzelac. to to jest dopiero radykal. ze miastem rzadzi tempy magazynier i jego kotek? co do LPR to podobnie sie na nich wyzywam co mozna poczytac w dyskusjach i ue. zawal mi nie grozi ale byloby niezle - rado pierwsza ofiara forum. kto nastepny? pozdrawiam rado Gość portalu: Aśka napisał(a): > Rado daj se na luz bo z takimi radykalnymi poglądami to nie dość, że robisz > konkurencję Gietrychowi /LPR/ to jeszcze na szybki zawał się narażasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: CZEMU DO TEGO DOSZŁO? IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 22.01.03, 11:47 Nie chodzi mi o treść poglądów a o sposób ich wyrażania. Co innego łobuzy a co innego kibice klubu i fani futbolu. Zresztą uważam, że miejsce manifestacji było nieszczególnie dobrane. W okolicy mieszka zbyt dużo patologii, która "podpięła" się pod słuszny cel. Pozdrawiam i nie życzę bycia "pierwszą ofiarą" Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: CZEMU DO TEGO DOSZŁO? 07.02.03, 18:11 Gość portalu: rado napisał(a): > sorki ale co ja napisalem radykalnego? ze gondor chce hipermarket i ma gdzies > pogon? ze miejsce tej latajacej po miescie holoty jest w poprawczku i izbie > wytrzezwien? tutaj wyzej ktos napisal zeby do nich strzelac chore emocje + piłka nożna = nieszczęście Odpowiedz Link Zgłoś