Dodaj do ulubionych

Nasz komentarz

IP: *.fnet.pl 20.01.03, 22:19
ej bulem tam i wiem co sie dzialo, sam nie popieram takiego dzialania, ale tak wyszlo. w sumie to dobrze sie stalo bo wladze miasta nie licza sie z naszymi opiniami, olewaja petycje i nasze prosby. my kibice mamy juz dosyc pomiatania barwami klubowymi - chcemy pokazac (nie koniecznie w formie wandalizmu) naszemu miastu ze klub jest nam cenny i nie moga nim pomiastac. POGON STANOWI DUME I HONOR WYBRZEZA - A ONI NIE UMIEJA POTRAKTOWAC TEGO NALEZYCIE!!!

i NIE PISZCIE ZE DZIALO SIE TO WCZORAJ - TYLKO DZIALO SIE TO DZIS 20.01.2003

ps. mam nadzieje ze wladze miasta dobadaja sie szybko z Gondorem bo jak nie to moze i napewno bedzie jeszcze gorzej!!! choc nie wielu z nich zdaje sobie z tego sprawe!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jur Re: Nasz komentarz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 23:08
      jak można się liczyć z takš opiniš jak Twoja ? Moim zdaniem
      władze Szczecina nie powinny nawet na krok ustapić przed
      żšdaniami tego przekrętasa. Ja kibic Pogoni z lat 70 i 80 wolę
      Pogoń w 3 lidze z piłkarzami wywodzšcymi się ze Szcecina,
      następcami Wolskiego , Kozłowskiego, Kasztelana, Czepana , niż
      zbieraninę Podbrożnych , Skrzypków ,Bednarzy itp . pod wodzš
      oszustów czy Turków.
      • Gość: roman Re: Nasz komentarz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 23:16
        brawo "jur". Ja też uważam, ze należy na 4 wiatry przepędzić
        tego "przekrętasa", bo nie zależy mu wcale na Pogoni, ale tylko
        na wyrwaniu miastu cennej ziemi. A cóż takiego sie stanie jeżeli
        nie będzie w Szczecinie I ligi?. Też uwazam, że należy
        definitywnie przerwac ten smutny spektakl i zacząć tworzyć piłkę
        w naszym mieście od podstaw, bez wątpliwych "sponsorów".
    • spokojny To tylko pytanie . 21.01.03, 07:23
      Kto spłaci długi Spółki "Pogoń" ? To pytanie jest istotne gdyż dotyczy rzeczy
      istotnej pieniędzy. Czy po prostu dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają.
      Jakoś tam będzie.
    • Gość: Józek Re: Nasz komentarz IP: spc:* / 126.148.14.* 21.01.03, 07:48
      Policja powinna zatłóc od razu połowę tych "kibiców", a resztę
      zatłóc chwilę potem. Nie mieć litości dla bandytów. Bo to jest
      zwykły bandytyzm.
    • sen_c Re: Nasz komentarz 21.01.03, 08:07
      Gość portalu: BUBBA napisał(a):

> ej bulem tam i wiem co sie dzialo, sam nie popieram takiego dzialania, ale
      tak
      > wyszlo. w sumie to dobrze sie stalo bo wladze miasta nie licza sie z naszymi
      op
      > iniami, olewaja petycje i nasze prosby. my kibice mamy juz dosyc pomiatania
      bar
      > wami klubowymi - chcemy pokazac (nie koniecznie w formie wandalizmu) naszemu
      mi
      > astu ze klub jest nam cenny i nie moga nim pomiastac. POGON STANOWI DUME I
      HONO
      > R WYBRZEZA - A ONI NIE UMIEJA POTRAKTOWAC TEGO NALEZYCIE!!!
      >
      > i NIE PISZCIE ZE DZIALO SIE TO WCZORAJ - TYLKO DZIALO SIE TO DZIS 20.01.2003

> ps. mam nadzieje ze wladze miasta dobadaja sie szybko z Gondorem bo jak nie
      to
      > moze i napewno bedzie jeszcze gorzej!!! choc nie wielu z nich zdaje sobie z
      teg
      > o sprawe!!!

jesteś w błędzie, Gondora powinno się popędzić czem prędzej, Marian nie ulegaj
      prtesingowi tych frustratów!!! Lepiej żeby Pogoni nie było wcale niż by miała
      prezentować taki poziom jak za prezesury Lesa, Poznań się nie bał, skasował
      Lecha by zbudować klub zupełnie od nowa i udało się...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka