Dodaj do ulubionych

Poród w Zdrojach

13.06.06, 17:19
Czy wiecie coś na temata własnej położnej w zdrojach? Pare dni temu rodzili
znajomi znajomych i mieli własną położna podobno jedna sie zgadza moze znacie
nazwisko i ewentualnie cene ponoć moze ona tez załatwić osobna sale? czy coś
wam wiadomo na ten temat.Ja rodze w sierpniu i zbieram informacji.
Obserwuj wątek
    • akna74 Re: Poród w Zdrojach 15.06.06, 09:02
      osobna salę na co? Rodziłam w zdrojach 2 tygodnie temu. Bylismy sami na całej
      porodówce i dwie a potem 3 połózne były z nami i dwóch lekarzy. Poród był
      abrdzo ciezki i skonczył sie cesarką. Nie sadze ze trzeba tam brac "swoją"
      położną. Moim zdaniem pracujące tam położne są bardzo dobre i naprawde
      sympatyczne.
      A.
      • gabi683 Re: Poród w Zdrojach 15.06.06, 12:05
        No i ja mysle choc Ja rodzilam na Pomorzanach to mialm dwie polozne lekarza
        pedjatre i ginekologa.I wcale nie trzeba wynajmowac prywatnej i placić gruba
        kase za Nia ,bo po co :)
    • bahub Re: Poród w Zdrojach 15.06.06, 16:44
      Dzieki za wiadomosci chyba czulabym sie bezpiecznie jakbym miala tylko dla
      siebie polozna. A jedna z połoznych podobno zgadza sie na prywatny porod ma
      takie dziwne nazwisko jakby niemieckie. A o sale to mialam na mysli po porodzie
      jedynke. Pozdrowionka wszystko przedemna.
      • gabi683 Re: Poród w Zdrojach 15.06.06, 23:24
        Ta jedynka jest beznadziejna ale skoro chcesz za to placic.W szpitalu na
        Pomorzanch tak samo jest ta jedynka .Ale jak sie pytalm poloznej to juzdawno
        tam nikogo nie było :)Zobaczysz ze przy porodzie tak naprawde polozna bedziesie
        toba super zajmowala i bez kasy.Ale jesli tak bardzo chcesz:)
    • kasia819 Re: Poród w Zdrojach 16.06.06, 23:40
      Cześć:)Ja rodziłam w zdrojach 02.06.06r:)Nie rozumiem po co wynajmować położną?
      Urodziłam po terminie, więc pare dni przed porodem leżałam w szpitalu.3 razy
      schodziłąm na porodówke(za 3-m urodziłam)i trafiałam na różne zmiany, i ze
      spokojnym sumieniem mogę powiedzieć że pracujące tam panie są naprawde miłe i
      pomocne.Sale do porodów są pojedyńcze,więc po co wynajmować?Naprawde polecam
      ten szpital:)I chwale sobie calutki personel(leżałam jeszcze po cc 5 dni, więc
      moge się wypowiadać:))
      • palimka Re: Poród w Zdrojach 18.06.06, 14:11
        Udało nam się z żoną dotrzeć do położnej ze Zdrojów, pani Beaty, którą bardzo
        chwaliła Neonatu (wątek Jasiek jest z nami). Próbowaliśmy się z nią umówić na
        prywatny, opłacony poród, ale niestety odmówiła. Podobno w Zdrojach nie
        praktykuje się prywatnych porodów, a szkoda bo bardzo nam zależało, nasz synek
        urodzi się w lipcu, trzymajcie kciuki
    • bahub Re: Poród w Zdrojach 19.06.06, 19:40
      Dzieki dziewczyny za wiesci juz mniej sie boje i chyba jakos dam rade zdecyduje
      sie na zdroje trzymajcie za mnie kciuki wam taz zycze powodzenia
      • kociaczek333 Re: Poród w Zdrojach 19.06.06, 22:29
        ja tez rodzilam w Zdrojach (pod koniec marca) a wczesniej lezalam tam przez 6
        tygodni na podtrzymaniu. znam tam niemal caly personel i bardzo goraco polecam
        ten szpital. nie masz sie czego obawiac, polozne sa wspaniala i cudownie
        opiekuja sie rodzaca bez zadnej dodatkowej kasy :) trzymaj sie i powodzenia
        • bahub Re: Poród w Zdrojach 21.06.06, 11:20
          dzieki za wiadomosci i potrzymanie na duch bo im blizej rozwiazania tym
          bardziej sie boje, a wlasna polozna to jednak komfort ze jest tylko dla mnie i
          ze mna dlatego szukam namiarów do pani Beaty bo byla ona ze znajomymi prywatnie
          a nie mam kontaktu nie jestem ze szczecina, i strasznie sie boje a sierpien
          coraz blizej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka