Dodaj do ulubionych

Uśpione dziecko w bagażniku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:37
Polak potrafi a ruskie do wszystkiego zdolne! Bydlak, uśpić własne dziecko,
omal zatruć dzieciaka, ale co tam, rus to rus........
Obserwuj wątek
    • Gość: tata czy któryś z polityków może zająć się sprawą? IP: *.centertel.pl 13.06.06, 21:39
      na Boga! nie rozdzielajcie dzieciaka od tej dziewczyny, choćby to było wbrew
      przepisom! Bądźcie ludźmi nie urzednikami!
    • gozal Re: Uśpione dziecko w bagażniku 13.06.06, 23:37
      Gość portalu: Anatol napisał(a):

> Polak potrafi a ruskie do wszystkiego zdolne! Bydlak, uśpić własne dziecko,
      > omal zatruć dzieciaka, ale co tam, rus to rus........

Nasi za to dużo lepsi... potrafią - np. zakatować dziecko na śmierć. Co tu ma
      do rzeczy narodowość? Wszędzie, w każdym narodzie są rodzice źli i bez
      wyobraźni, a Ty tylko utrwalasz jakieś głupie stereotypy.
      A poza tym "Ruskie"... Ingusz to nie "Ruski", a jest bliższy Czeczenowi. To
      jest odrębna narodowość, choć Inguszetia wchodzi w skład Federacji Rosyjskiej.
      Polecam lekturę choćby wikipedii.
      • Gość: Maniek Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 08:50
        Wszelkie zło to wina Kaczorów!!!!!!
      • sasanka2411 Re: Uśpione dziecko w bagażniku 14.06.06, 16:28
        Normalnie wytlumaczone
        W Polsce tyle dzieciatek jest bitych-dzieciatek-podkreslam
      • Gość: Gościu !!! Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.stk.vectranet.pl 15.06.06, 00:59
        Toż to przecież dzidziuś jeszcze!!! Sam mam 2,5 letnią córkę .... Nienawidzę
        ludzi (zwierząt) które robiąkrzywdę dzieciom ... Jestem radykalny ... ale z
        przyjemnością zastosowałbym wobec takim s...om metody rodem z fimlmu "Hostel"
        ... Na myśl o człowieku krzywdzącym dziecko wzbiera we mnie taka złość, że za
        swoje czyny mógłbym odpowiadać z tytułu bardzo wielu paragrafów kodeksu karnego,
        gdybym dostał w swoje ręce takiego sq...syna... Narodowość mam w dupie ... w tym
        wypadku !!!!
    • Gość: oktomvre Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 00:09
      Jeżeli nie chodzi o handel żywym towarem, to ja już jestem wkurzona. Pieprzone
      uszczęśliwianie na siłę! A wszystko zgodnie z przepisami. Biedny dzieciak,
      będzie się teraz tułał po ośrodkach, ciągłe zmiany, podrzutek - może ktoś
      zechce, może nie... Wyobrażam sobie przerażenie tego malucha, dezorientację...
    • Gość: Gapiszon Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 01:06
      niech ta dziewczyna zostawi to dziecko! Zaraz zostanie posądzona o pedofilię, a
      może o to, ze jest gejem. W jednym łóżku! Zgroza! "Wyborcza" musi oczywiście
      donieść o tym władzom...
    • patinito Brawo Daria! 14.06.06, 01:11
      Daria jesteś wspaniałą dziewczyną. Nie mogę znieść gdy tak małe dzieci cierpią
      dlatego Twoja postawa szczerze mnie wzruszyła
      • Gość: kovbat Re: Brawo Daria! IP: *.ugent.be 14.06.06, 16:58
        Dario! Wspaniała osoba z Ciebie!
        • Gość: kobieta Re: Brawo Daria! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 17:56
          Daria, nie wiem czy to kiedykolwiek przeczytasz, ale MASZ WIELKIE SERCE.
          Będziesz kiedyś cudowną matką.
          • Gość: Też kobieta Re: Brawo Daria! IP: *.4web.pl 14.06.06, 23:30
            Co ma piernik do wiatraka Kobieto? Nie wyciągaj wniosków bez sensu.
    • Gość: andreas w Afryce dziennie umiera 70 tys. dzieci.... n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 01:24
      • jednapani Troche to niejasne ... 14.06.06, 03:14
        A jak mozna dostac w Polsce legalny pobyt nie pracujac?
        • Gość: oleoganja@stofanet Re: Troche to niejasne ... IP: *.rev.stofanet.dk 14.06.06, 16:11
          droga pani w Polsce jest wszystko mozliwe. Gdzie pani zyje
        • Gość: Polka Re: Troche to niejasne ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:31
          Ingusz - więc zapewne uchodźcca polityczny z regionu ogarniętego zamieszkami
          wojennymi (Kaukaz)
    • Gość: Polka Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:32
      Tak, tak, wszystkiemu winne są ruskie, niemce i inne araby. A nikt nie zapytał
      się gdzie jest matka. Ta bidulka, ta której jakiś zbój ukradł dziecko. Nikt nie
      zastanawia się nad mentalnymi cechami takich Polek, które bez względu na ogromne
      róźnice mentalne, kulturowe wiąźą się z obcokrajowcami i rodzą im jeszcze
      dzieci. To jest dopiero brak poczucia godności. Wszystkie takie kobiety
      wysyłałbym za ich miłościami tam gdzie sie oni urodzili i wychowali. Baba, która
      wychodzi za innowierca winna żyć z nim pomiędzy jego współbraćmi i wyznawać jego
      Boga. Drogie Panie, pamiętam jeszcze ze studiów te wszystkie
      "murzyńsko-arabskie" laski, które myslały nie wiadomo co. A konsekwencje. To
      oburzenie, że bije, że zabiera dzieci, że zsyła w czerczafę, że oddaje do
      "używania" bliższym i dalszym kuzynom. To takie kobiety są winne temu, że w
      Europie wychowywani są następcy bandytów z hezbolachu i innych al-kaid.
      • Gość: Gość Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:47
        > A nikt nie zapytał
        > się gdzie jest matka.
        W artykule jest napisane, czy ktoś zapytał, czy nie, i co się dowiedział.
        Ludzie, czytajcie dokładnie!
      • eexmd2 Re: Uśpione dziecko w bagażniku 14.06.06, 16:15
        podlecz sie, zmien lekarza albo leki na mocniejsze
      • Gość: mi Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.adsl.univie.ac.at 14.06.06, 22:04
        ty ksenofobiczna babo. Jaka szkoda, ze cie od tych stereotypow taka "polska dla
        polakow" glowa nie zaboli. I dodaj jeszcze ze "ze studiow pamietasz", bo o
        poziom nawet maturalny by cie nikt nie podejrzewal.
    • Gość: zuzu Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.teleton.pl 14.06.06, 09:55
      Jeżeli dziecko tak zastraszone i nie chce się rozebrać, to mi to pachnie
      pedofilią. Pod lupę ich.
    • Gość: Jagoda Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 14.06.06, 09:56
      Po przeczytaniu reporteru, zaczełam się zastanawiąc nad tym maluchem. Nie wiem
      jakie dla Niego będzie lepsze rozwiązanie. Czy tułać się po różnych ośrodkach
      czy lepiej iść do rodziny zastępczej.
      Szkoda, że nikt sie nie zastanowił jaka będzie konsekwencja kiedy rozłączą go z
      Darią???? Zastanówcie się!!!Dziecko wszytskiego się boi, ale znalazł przyjazną
      duszyczkę której ufa. Więc co zatem będzie kiedy się Ich rozłączy??
    • Gość: zuzu Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.teleton.pl 14.06.06, 10:07
      oczywiście o handel żywym towarem podejrzewam tatuśka i Polaczka-przyjaciela, im
      należy się przyjrzeć. A Daria robi świetną robotę. Tyle się słyszy o patologiach
      w ośrodkach, dobrze, że mały ma opiekę.
    • Gość: Gabi Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:33
      Daria jest świetna!!
    • Gość: Gabi Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:34
      Daria jest świetna!! Dobrze że chociaz jedna osoba jest która pomoże chłopcu!!
      Tylko NIE ZABIERAJCIE GO OD
      NIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: andreas dla mnie to błąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 13:13
      dla mnie to straszny błąd, jak mozna dziecko powierzać powiedzmy dziecku...
      pytam po co sa w tych osrodkach osoby wykształcone w tym kierunku pomocy
      takim dzieciom, opiekunowie... i czy sa?

I co teraz zrobia, jak przywiazała sie przecież i Daria i ten chłopczyk
      zwiazali sie emocjonalnie, bo przeciez ona nie jest wyszkolonym pracownikiem
      wiedzacym o celu swojej działalnosci i losie dzieci...
      ona nie ma tej swiadomosci i dystansu, ona jest naturalna!!!

Ja uważam, to za bład... zwiazek emocjonalny....

Ale ja sie na tym nie znam...

Ale to chyba nie jest metoda działania opiekunów
      by inne dzieci opiekowały sie dziecmi wzajemnie...????
      W ramach oszczędnosci etatowych...
      • marta.uparta Re: dla mnie to błąd 14.06.06, 13:23
        nie sadzę, żeby Daria opiekowała się małym na takich zasadach jak robią to
        opiekunowie. Na pewno oboje sa otoczeni opieką ze strony wychowawców. Moim
        zdanie jest to jedno z zadań resocjalizacyjnych, jakie stawiaja sobie takie
        placówki - wzbudzać w wychowankach uczucie empatii i współczucia dla słabszych
        i potrzebujących. Daria, skoro znalazła się w takim ośrodku, sama ma pewnie
        wiele w życiu przeszła. Dla niej to doskonała szansa na to, aby zrozumieć, że
        może robić w życiu coś dobrego.
        Normalne przecież jest w rodzinach - i tych biologicznych i zastępczych, że
        starsze rodzeństwo opiekuje się mlodszym. Moim zdanie oboje powinni teraz rafić
        do jakiejś rodziny zastępczej. korzysta na tym i mały i Daria.
        • Gość: andreas Re: dla mnie to błąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 13:30
          ale to jest, ze MOŻE trafią a moze nie...
          a potem MOŻE jej "przydziela" nastepne dziecko i rozstanie i nastepne...

A wyzwalanie takich uczuc, po czym rozstanie, to chyba nie jest metoda...

Bo zarówno Daria, jak i chłopiec rozstanie juz przezywali...
          i teraz beda mieli powtórke....

Obym sie mylił i nie było z tego tytułu problemu!!!
          Znam tylko relacje gazetowa, a wiec nie wiem nic na ten temat...
          • Gość: andreas Re: dla mnie to błąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 13:33
            nadto Daria moze sie zamknąc juz na takie uczucie,
            by nie przezywac kolejnego zawodu, kolejnego rozstania...

Jedyna nadzieja, ze jest dość dorosła i mam nadzieje dzieje sie to
            pod opieka opiekunów i psychologów...
            • Gość: snajper do Anatola! IP: *.kbpauk.ru 14.06.06, 15:07
              a ty anatol juz nie pamieetasz jak na polskiej wsi rodzice zakopywali dzieci w
              beczki z kapusta! co to dla ciebie oznacza rus to rus.ja mysle ze pelno takich
              degeneratow na calym swiecie , takze i w polsce, takze badz dobry nie uprasczac
              tematu!
            • Gość: titta Re: dla mnie to błąd IP: *.botany.gu.se 14.06.06, 17:12
              A nie przyszlo ci do glowy, ze nikt jej tego dziecka nie "przydzielil"? Ze
              zajela sie nim z porywu serca (co tylko dobrze o niej swiadczy)? Co mieli
              zabronic?
              • Gość: andreas Re: dla mnie to błąd IP: *.centertel.pl 14.06.06, 17:38
                jestem pewien ze z porywu serca, jestem pewien ze dobrze to o niej swiadczy.
                pytam tylko jezeli sa tam psychologowie i opiekunowie majacy swiadomośc,
                ze dziecko bedzie przerzucane jeszcze kilkanascie razy z osrodka do osrodka...
                że rozstanie jest pewne...

Ja sie na tym nie znam...
                wiem, ze jak człowiek sie zakocha, to rozstanie jest szalenie trudne i boli!
                Nie wiem, pewnie te dzieci maja takie bolace i trudne zycie...
                moze dla nich to normalka, jak przygaszenie papierosa na twarzy...

Wyraziłem swoja watpliwośc i nadzieje,
                że sie myle i ze wszystko jest pod kontrolą
                i jak najbardziej zgodnie ze sztuką....

Życze Darii i temu chłopcu wszystkiego najlepszego,
                co tylko moze ich w zyciu spotkać!!!
                I duzo siły, bo zdaje sie, jak sami sobie nie dadza rady,
                to mało kto im pomoże....
                bo my często potrafimy sie rozczulac czytajac artykuły,
                a nie zauważamy nieszczęścia dziecka naszych sasiadów ...!
        • kabja Re: dla mnie to błąd 14.06.06, 18:22
          zgadzam się z Tobą,że obydwoje powinni trafić o rodziny zastępczej. W ogóle
          żadne dziecko nie powinno mieszkać w takich miejscach jak dom dziecka czy
          pogotowie opiekuńcze. Niestety prawo adopcyjne w Polsce bardziej broni praw
          rodziców, nawet złych, niż tych biednych dzieci...
    • Gość: Felka A teraz opowiedzcie w jaki sposob w 11 pogotowiach IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.06.06, 15:20
      dzieciecych znalazlo sie tyle dzieci najczystrzej jak sadze polskiej krwi -
      giertych by sie nie powstydzil- ze az w tych pogotowiach zabraklo miejsca dla
      jednego malutkiego Ingusza. I dalczego jeszcze ojca nie mozna bylo zapytac jak
      dziecku na imie i trzeba bylo go natychmiast ochrzcic?
      Ja mam pomysl dlaczego w tych pogoptowiach tyle dzieci. Jest bardzo
      pradopodobne ze rodzice naszych blondynkow niebieskookich sa tak zalani, ze nie
      sa w stanie opiekowac sie malenstwami, 15-letniej Darii nie wylaczajac.
    • Gość: adf Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:23
      Cos mi tu nie pasuje:
      - W bagażniku auta znaleźliśmy trzyletniego chłopca. Ledwo trzymał się na nogach i nie reagował na pytania.
      - Z kliniki chłopiec trafił do Pogotowia Opiekuńczego na Łabędzią (dla dzieci powyżej siedmiu lat).

No wiec?

• Gość: Gość Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:45
        Przeczytaj jeszcze raz cały artykuł, ale ze zrozumieniem. Wszystko tam jest
        wyjaśnione.
        • beatrix13 Re: Uśpione dziecko w bagażniku 14.06.06, 16:21
          czy to na pewno ojciec dziecka?
          mały nie potwierdził,bo nie było ponoć z nim kontaktu ;
    • Gość: sławek Trzeba gnoja zakopać w biedaszybach żywcem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:37
      Pojeb jakiś.Jak najszybciej należy od tego zboczeńca tego chłopca odizolować.Na
      darmo nie pilnowało tak kilku własnych ciuszków.Ten stres to wynik opieki tego
      kretyna
    • Gość: barbara Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.bbtec.net 14.06.06, 15:48
      A ja wcale nie jestem taka pewna, czy to jego syn.Jezeli ten Rosjanin nie
      pracowal, to z czego sie utrzymywal? Ja mam wrazenie, ze dziecko zostalo
      porwane, czy uprowadzone. Wedlug mnie oni chcieli sprzedac dziecko w Belgii.
      Dlatego nie chca powiedziedziec gdzie jest matka malucha.
    • Gość: krakus Śliczna ta Daria. Popatrzcie na jej twarz - życie IP: *.chello.pl 14.06.06, 15:56
      odcisnęło już na niej piętno...
      • Gość: gosc Re: Popatrzcie na jej twarz IP: *.msstudio.com.pl 14.06.06, 16:09
        Masz racje, mnie to zdjecie tez ruszylo, cholera, a mam 4 dychy na karku i
        troche juz czlowiek przezyl
        • aditi23 Re: Popatrzcie na jej twarz 14.06.06, 17:28
          No, zanim przeczytalam artykul, bylam pewna ze to matka chlopca, i to dobrze po
          20.. I biedy malutki chlopczyk, w jakich warunkach musial zyc, jesli nie mowi,
          ledwo rozumie i prawie sie nie komunikuje? Przeciez z normalnym trzylatkiem da
          sie dogadac. Co za koszmar..
          • ebenezum Prawda? A ta dziewczyna. Jasna cholera, co to 14.06.06, 17:40
            dziecko przeszło...
            gdzie jej beztroskie dzieciństwo?
            Ja chyba bedę strzelał do pedofili...
            Marzyłem o takiej córeczce - nie dane mi było...
          • ebenezum Aditi: patrz także na to 16-letnie, śliczne, dobre 14.06.06, 17:42
            i skrzywdzone dziecko...
            Jasna cholera! Jakiś "tatuś" powinien dostać po mordzie!
            • ebenezum Jak mnie nie zdejmą, oferuję się. Skopię sqrwiela 14.06.06, 17:43
    • alpepe Re: Uśpione dziecko w bagażniku 14.06.06, 16:00
      ojciec musiał być bardzo zdesperowany, współczuję mu. A dziecka mi bardzo szkoda.
    • Gość: rysiopysio Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.e-wro.net.pl 14.06.06, 16:02

A mógł przeciez tak jak nasi specjaliści wsadzić go do beczki
      po kapuście. Zwyrodnialcy i ludzie niegodni posiadania dzieci
      są wszędzie - na całym świecie. Narodowość nic z tym wspólnego nie ma.
    • Gość: arkaf Jaki tam Rosjanin IP: *.w86-212.abo.wanadoo.fr 14.06.06, 16:10
      Ingusz i pewnie muzulmanin(patrz jego imie)
      • Gość: Gościu No tak .............. IP: *.aig.pl 14.06.06, 16:38
        W polsce i na świcie modne jest walczyć z żydofobią zwaną antysemityzmem. I
        dobrze. Ale może ktoś by powalczył w polską rusofobią ?????
        Czemu Polacy tak ich nienawidzą ? Niemcom łatwo wybaczyliśmy II wojnę światową
        (zabili 6 milionów Polaków). Rosjanom do dziś nie możemy jej wybaczyć (zabili
        26 tys. Polaków).
        Argument że długo się tu potem rządzili jest nie na miejscu bo gdyby oni się tu
        nie rządzili to nadal rządzili by się tu niemcy !
        Dlaczego tak ich nienawidzimy ? Uważamy ich za prymitywów ale porównując do nas
        to chyba nie aż tak bardzo ... . Może widzimy w nich nasze najgorsze cechy do
        których nie chcemy się przed sobą przyznać ?
        • Gość: Gostja Re: No tak .............. IP: *.toya.net.pl 14.06.06, 18:41
          Mieszkając od 15 lat w Polsce wciąż zadaję sobie to samo pytanie...
          Choć przyznam, że jak dla mnie większość Polaków jest wogóle przewrażliwione na
          punkcie narodowości. Dopiero tu, w Polsce, zadano mi po raz pierwszy pytanie,
          jakiej jesteś narodowości? A co to za różnica? Ja jestem w 1/4 polką, w 1/4
          rosjanką, w 1/4 ukrainką, w 1/4 żydówką. To jakiej ja jestem narodowości? Czuję
          się słowianką, wychowaną w kulturze Azji Środkowej i z własnego wyboru mieszkam
          teraz na obszarze kultury polskiej. Bardziej konkretnie nie jestem w stanie tego
          określić. A wszelkie upraszczania, zpłaszczania, stereotypy narodowe irytują
          mnie do granic możliwości. Można być człowiekiem rasy czarnej, urodzonym we
          Francji i ochrzczonym w kościole katolickim, można być człowiekiem razy białej
          urodzonym w Argentynie i wyznającym buddyzm itd. itp. Wiele czynników ma wpływ
          na to, jaka kultura jest nam blizsza i nie wszystko określa narodowość. A źli i
          dobrzy ludzie są wszędzie - w każdym narodzie.
          A z tą Rosją, to Polacy mają jakiś "kompleks psychiczny" - to już dla mnie
          absolutnie jest niepojęte...
          • Gość: labatt Re: No tak .............. IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.06.06, 18:57
            :)
    • mietowe_loczki Re: Uśpione dziecko w bagażniku 14.06.06, 16:34

Ale nie ma to jak genetycznie prawdziwy Polak pakujący noworodki do beczki po
      kapuście.
    • Gość: xeno A na jakiej to zasadzie błąkał się w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:42
      "Alikhan O., 30-letni Ingusz, obywatel rosyjski od dwóch lat legalnie przebywał
      w Polsce."

Jak może sobie obywatel Federacji Rosyjskiej legalnie przebywać dwa lata w Polsce?
      • Gość: leda10 jak miał prawo stałego pobytu, to mógł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:59
        przebywać w PL legalnie. Ciekawe, z czego żył, skoro nie pracował ??
        • beatrix13 dziecko bite lub molestowane 14.06.06, 17:03
          jeżeli wpadło w taką histerię,kiedy poproszono je o zdjęcie ubrania,żew aż
          opiekunowie musieli siłą ściągać,
          a gdzie psycholog w tym ośrodku?
          dziwi niekompetencja pracowników,którzy nie umieją dotrzeć,nawiązać kontaktu z
          dzieckiem,
          a jakby Darii tam wtedy nie było?
          to co?
          • Gość: labatt Re: dziecko bite lub molestowane IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.06.06, 17:18
            MNie tez zdenerwowalo to zdanie....'wychowawcy sila zdjeli gruby dres...."/choc
            jest i wytlumaczenie dlaczego/...Rownie dobrze - mozna bylo
            napisac..."wychowawcy sila zdjeli ochronny pancerzyk chlopca".
            Mam nadzieje,ze to nadgorliwosc autora artykulu podpowiedziala to niefortunne
            slowo ' sila'.
            • ebenezum Racja. Dzieci muszą być traktowane delikatnie. 14.06.06, 17:56
              Dodam, ze moja tolerancja wygasa w przypadku pedofilii - takich chętnie
              zabiję...
              Relacja Darii z Magomedem jest cudowna! Dwoje skrzywdzonych dzieci.
              Qrwa mać! Nauczmy się chronić dzieci!
              • Gość: labatt Re: Racja. Dzieci muszą być traktowane delikatnie IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.06.06, 18:01
                "Pogotowia rodzinne sa przepelnione...." - 12 placowek,a i to nie wystarczy....
                • Gość: ebenezum No to co ja mam napisać? Mam 37 lat i nie zwiążę IP: *.chello.pl 14.06.06, 18:09
                  się ze świeżą 16-latką. To byłoby nieprzyzwoite.
                  Są młodsi na forum, a Daria to klejnot...
                  Chłopaki!!! Pewnie nigdy w życiu nie dostaniecie szansy na tak wspaniałą
                  kobietę...,
                  • beatrix13 Re: No to co ja mam napisać? Mam 37 lat i nie zwi 14.06.06, 18:13
                    czy ty jesteś chory człowieku?
                    16 - latka po ciężkich ,zapewne przejściach wg ciebie o niczym innym nie marzy
                    jak o zamążpójściu?
                    • Gość: ebenezum Oczywiście, że marzy - z chłopakiem IP: *.chello.pl 14.06.06, 18:25
                      około swojego wieku - stąd czułość do Magomieda.
                      To ty jesteś chora...
                      • Gość: labatt cytujac Darie... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.06.06, 18:28
                        "Jesli cos powie,to slowami,ktorych nie rozumiem"....:)
                        • Gość: ebenezum Nauczy się. Kobiety są genialne w kontaktach IP: *.chello.pl 14.06.06, 18:32
                          dziećmi.
                          Kto z 16-letniego dziecka uczynił kobietę?
                          Śliczna i opiekuńcza, ale powinna w tym momencie odkrywać dyskoteki...
                          • Gość: labatt Re: Nauczy się. Kobiety są genialne w kontaktach IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.06.06, 18:35
                            Ten cytat byl do Ciebie../Dzieciak ma jeszcze czas /....
                            • Gość: ebenezum Mylisz się - pisz do tych, którzy mają szansę na IP: *.chello.pl 14.06.06, 18:38
                              związek z tą wspaniałą dziewczyną...
                              • Gość: labatt Re: Mylisz się - pisz do tych, którzy mają szansę IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.06.06, 18:45
                                Wiesz.....przypominasz mi goscia,ktory najpierw kupil drewno na opal,a pozniej
                                przypomnial sobie,ze nie ma domu,nie wspominajac o kominku...
                                • Gość: ebenezum PO - umywamy ręce... IP: *.chello.pl 14.06.06, 18:48
                                  • Gość: labatt Re: PO - umywamy ręce... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.06.06, 18:53
                                    Dlaczego "Po"?.Nie ma 'po"...Takie problemy zawsze byly / 11 domow
                                    opiekunczych/...i beda...
                                    Przeraza mnie sila mediow....Budza ...i w tym samym momencie usypiaja....
                                    • Gość: ebenezum Dlatego apeluję do normalnych facetów. Może to IP: *.chello.pl 14.06.06, 19:08
                                      głupie, ale 15 lat temu mógłbym pokochać Darię od razu. Wierzę, że są na forum
                                      tacy, którzy też potrafią.
                                      • Gość: labatt Re: Dlatego apeluję do normalnych facetów. Może t IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.06.06, 19:11
                                        Masz racje -Twoje obawy sa uzasadnione...To jest glupi apel!
                                        • Gość: ebenezum Boisz się kontaktów damsko-męskich? IP: *.chello.pl 14.06.06, 19:13
                                          • Gość: labatt Re: Boisz się kontaktów damsko-męskich? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.06.06, 19:15
                                            ?
                                            • Gość: ebenezum Tak wynika z twoich postów. Darii i dziecku IP: *.chello.pl 14.06.06, 19:17
                                              pomoze tylko normalny związek...
                                              • Gość: labatt Re: Tak wynika z twoich postów. Darii i dziecku IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.06.06, 19:26
                                                Z naciskiem na 'normalny"...
                                                • Gość: ebenezum A jaki?!?! Sadomasochistyczny? Oni oboje IP: *.chello.pl 14.06.06, 19:28
                                                  potrzebują ciepła i normalności...
                                                  • Gość: labatt Re: A jaki?!?! Sadomasochistyczny? Oni oboje IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.06.06, 19:31
                                                    Trudno sie z tym nie zgodzic.....
                                                  • Gość: ebenezum Nie bardzo rozumiem, dlaczego się sprzeczamy. IP: *.chello.pl 14.06.06, 19:38
                                                    Patrzę na artykuł i twarz Darii. Boże! Co to dziecko przeszło... Psychicznie to
                                                    prawie babcia. Dlatego modlę się o sensownego faceta dla niej. Inaczej dom
                                                    rodzinny albo pogotowie opiekuńcze.
                                                    Fajnie być idealistą, ale ideały istnieja jedynie w świecie archetypów
                                                    Platona...
                                                  • Gość: labatt Re: Nie bardzo rozumiem, dlaczego się sprzeczamy. IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.06.06, 19:48
                                                    A nie przyszlo Tobie do glowy,ze w kreowaniu Jej swiata - mezczyzni mieli spory
                                                    udzial?I wyglada on tak - jak teraz?
                                                  • Gość: ebenezum Masz rację - niech zatem jej świat kreuje ona i IP: *.chello.pl 14.06.06, 19:49
                                                    jej rówieśnicy...
                                                  • Gość: labatt Re: Masz rację - niech zatem jej świat kreuje ona IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.06.06, 19:56
                                                    ...i dobre przyklady.....:)
                                                    Do nastepnej rozmowy...POzdrawiam...
                                                  • beatrix13 Re: Masz rację - niech zatem jej świat kreuje ona 14.06.06, 20:05
                                                    ja równiez pozdrawiam;-)

ktoś miejmy nadzieję,tym wszystkim skrzywdzonym dzieciom pokaże własciwy tor
                                                  • Gość: ebenezum jeden problem, Bea - trzeba wreszcie przestać IP: *.chello.pl 14.06.06, 20:43
                                                    krzywdzić!
                                                    Ciężko mi to wyjaśnić, ale żyję w nieustającym szacunku dla kobiety, jej dumy i
                                                    ciała... nie rozumiem, jak te cudowne Istoty można skrzywdzić...
                                                  • Gość: ebenezum I tutaj nie mogę się nie zgodzić. Pozdrowienia dla IP: *.chello.pl 14.06.06, 20:39
                                                    Magamieda i Darii...
                          • Gość: Też kobieta Re: Nauczy się. Kobiety są genialne w kontaktach IP: *.4web.pl 14.06.06, 23:34
                            Jakie dyskoteki??? W tym wieku powinna starać się o przyjęcie do przyzwoitego
                            liceum, żeby wyjść z gnoju, w którym siedzi.
                  • Gość: labatt ... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 14.06.06, 18:16
                    Cos Tobie i tym paru ponizej - pomylil sie temat....
        • dr.szlafrok Re: jak miał prawo stałego pobytu, to mógł 14.06.06, 17:28
          Gość portalu: leda10 napisał(a):

> przebywać w PL legalnie. Ciekawe, z czego żył, skoro nie pracował ??

Może przemycał dzieci za granice za pieniądze.

• ebenezum Boli cię, rasisto? Ma takie samo prawo do życia, 14.06.06, 17:47
        jak ty. szkoda, że ty się tam nie urodziłeś...
      • Gość: albert Re: A na jakiej to zasadzie błąkał się w Polsce? IP: *.acn.waw.pl 14.06.06, 20:37
        Inguszowie, podobnie jak Czeczeńcy sa chetnie przyjmowani w Polsce na
        nieograniczony (legalny) pobyt i natychmiast dostają wszelkie "socjale".
    • Gość: titta Re: Uśpione dziecko w bagażniku IP: *.botany.gu.se 14.06.06, 17:14
      Tak sie tylko zastanawiam, moze dziecko zostalo zabrane mtce, bo ta nie chciaal
      zeby mialo kontakt z ojcem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka