Dodaj do ulubionych

pediatra z POLIC

23.06.06, 09:38
czesc dziewczyny!!czy mozecie mi plecic dobrego lekarza pediatre z przychodni
z polic?
Obserwuj wątek
    • martini100 Re: pediatra z POLIC 10.07.06, 17:54
      Podbijam temacik, bo to też bardzo mnie interesuje. Please niech ktoś się
      odezwie. Dzięki z góry.
    • 15tydzien Re: pediatra z POLIC 10.07.06, 18:56
      Pani dr Witkowska ale Pani dr przymuje tylko i wyłącznie w przychodni w Skolwinie.

Jest Pani dr Witkowska w Policach, ale to nie ta sama Pani doktor, zbieżnosć
      nazwisk.
      Jestem Pacjętką Pani dr Witkowskiej ze Skolwina wiele długich lat, wraz z moją
      rodziną dba o moją mamę bardzo starego dziadzia i nie pozwolę innemu lekarzowi
      dbać o moje dziecko jak Pani Witkowskiej.
      • aga305 Re: pediatra z POLIC 11.07.06, 08:37
        polecam pediatrów z przychodni Medika na terenie Z.Ch.
        jedna to dr Kulbiej a druga dr Czerwinska, obie maja oddmieny sposob leczenia
        ale mozna polecic obie. Pierwsza leczy homeopatycznie a druga nie ale nie
        szpikuje antybiotykami.
        DO obu mozna sie zapisac bez problemu, gdyz nie jest to juz przychodnia
        zakladowa tylko niepubliczny ZOZ
        • aaaba79 Re: pediatra z POLIC 09.09.06, 12:06
          Ja polecam dr Rozwarska.
          Cudowny czlowiek,cudowna pediatra.
          Leczy moje dwoje dzieci i naprawde jeszcze nigdy sie nie na nie skarzylam.
          Poza tym "ma nosa".
          Wszystko,co podejrzewa,jakakolwiek choroba itd,sie sprawdza.

Z dr Czerwinska,polecona wczesniej,mialam do czynienia pol roku.Dziecko
          chorowalo na nerki.
          Pani dr szpikowala ja antybiotykami,zamiast wyslac od razu do nefrologa,co
          uczynila dr Rozwarska natychmiast po zmianie pediatry na nia .
          Okazalo sie,ze problem jest na tyle powazny,ze kazdy dzien zwloki mogl skonczyc
          sie niewydolnoscia nerek...

Kazdy objaw,jaki niepokoi matke,jest wnikliwie obserwowany przez dr
          Rozwarska,przy czym nie traktuje matek jak histeryczki,co robi wiekszosc lekarzy.

• agnieszka281 Re: pediatra z POLIC 11.09.06, 20:15
            Czesc,ja tez uwazam ze dr.Rozwarska jest osoba godna polecenia leczymy sie u
            niej od szesciu lat i jest bardzo dobrym lekarzem nigdy nas nie zostawiła bez
            opieki i dobrej rady nawet w godzinach kiedy nie przyjmuje w
            przychodni.Pozdrawiam
            • martini100 Re: pediatra z POLIC 12.09.06, 10:41
              A co sądzicie o dr Ewie Jagielskiej?
              • agnieszka281 Re: pediatra z POLIC 12.09.06, 20:47
                co człowiek to opinia...ja na niej sie zawiodłoam i to mocno syn był zapisany
                do niej od urodzenia i wytrzymalismy tylko rok bo Pani doktor nie popisała sie
                swoja wiedza medzyczna i syn wyladował w stanie ciężkim z odoskrzelowym
                zapaleniem płuca,po drgawkach i wogóle ledwo żywy maluszek w szpitalu gdzie
                kilka godzin wczesniej bylismy u niej.to było 5 lat temu wiec moze cos sie
                zmieniło nan soliła bardzo duzo antybiotyków nawet na zaczerwienione gardło
                wiec trzeba poprostu uwazac i pytac pyatc pytac o sposob leczenia a jak to nie
                pomoze to zmienic lekarza.Osobiscie nie polecam
                • martini100 Re: pediatra z POLIC 18.09.06, 21:02
                  Nie chciałabym wydawać pochopnych opinii ale pierwsząwizytą (moja niunia ma
                  dopiero 3 tyg) jestem rozczarowana. Jakaś ta Jagielska mało zaangażowana.
                  Oczekiwałam dobrego wywiadu z jej strony i jakiegoś większego zainteresowania
                  tym bardziej że pierwsze2 tygodnie życia niunia spędził w szpitalu - zakażenie
                  wewnątrzmaciczne spowodowało ciężkie ogólne zakażenie organizmu plus zakażenie
                  dróg moczowych). Mam pytanie. Jak zrobić żeby "wypróbować dr Rozwarską? To
                  znaczy nie przepisując się od razu chciałabym się umówić do niej i zobaczyć -
                  jak będzie fajnie to nawet zapłacić i przepisać się już a nie np. za pół roku.
                  A może ona pzyjmuje prywatnie ?( dr. Rozwarska) Poradźcie. Dzięki z góry.
                  • aaaba79 Re: pediatra z POLIC 20.09.06, 09:58
                    Pani dr Jagielska jest caliek innym lekarzem w trakcie prywatnej wizyty i
                    wspomnienia mam ,niestety,bardzo niemile.Jest bardzo malo komunikatywndomowej,za
                    ktora wziela ostatnio 80 zl.
                    Przed tym kilka razy bylam zmuszona isc do niej na wizyte w przychodni,kiedy to
                    dr Rozwarska nie przyjmowala i okazalo sie,ze jest niemila,sluzbowa i oschla.
                    W moim domu zaskoczyla mnie bardzo,nie spodziewalam sie,ze moze byc az tak mila.
                    Slyszalam od kilku mam,ktore naleza do dr Jagielskiej,ze ona taka wlasnie jest.
                    Uwazam,ze jest bardzo dobrym pediatra,jednak zraza mnie takie podejscie lekarza
                    do pacjenta,jakim jest dziecko.

Dr Rozwarska jest rewelacyjnym pediatra,a dodatkowo ma swietne podejscie do
                    malego pacjenta i do jego rodzicow :)

martini,pojdz do przychodni w ktoras srode po 15,kiedy nie przyjmuje juz zaden
                    inny lekarz oprocz dr Rozwarskiej.
                    Wtedy bedziesz miala okazje ja poznac i sie przekonac,ze warto zaplacic za
                    zmiane lekarza,by byc w pelni zadowolonym i przede wszystkim przekonanym,ze
                    dziecko jest w dobrych rekach :)
                    • aaaba79 Re: pediatra z POLIC 20.09.06, 10:01
                      Ale pokrecilam w pierwszym zdaniu w poprzednim poscie.
                      Mialo byc,ze dr Jagielska jest calkiem innym lekarzem w trakcie prywatnej wizyty
                      domowej,za ktora bierze 80 zl,niz w trakcie zwyklej wizyty w przychodni w ramach
                      NFZ.
                      Prywatnie,to bardzo mila,komunikatywna,sympatyczna i otwarta kobieta,a na NFZ
                      bardzo oschla ,ze zlym podejsciem do maluszka,lekarka.
                      • jennie24 Re: pediatra z POLIC 04.10.06, 11:20
                        Odnosnie dr Jagielskiej
                        Od lat mam z nia kontakt. Moja siostra ktora w tej chwilima 20 lat byla jej
                        pacjentka. Teraz dwojka moich dzieci tez jest w gronie jej pacjentow. OD zawsze
                        jak pamietam byla bardzo mila, usmiechnieta, konkretna. Antybiotyki przepisuje
                        w ostatecznosci. Gdy wchodzimy do gabinetu z usmiechem wita sie z naszym malym
                        synkiem, ktory pomimo mlodego wieku 8 miesiecy juz przetarl korytarze w
                        polickiej przychodni, gdyz czesto choruje, albo raczej czesto zaniepokojeni
                        nawet malym kaszlem jedziemy doprzychodni. Nieraz jechalismy i okazywalo sie ze
                        pluca czyste gardlo ok i dr jagielska nawet sie nie krzywila ze "wpadlismy" bez
                        powodu.
                        Bardzo nam odpowiada pani doktor i pomimo przeprowadzki do szczecina nie
                        zmienialismy lekarza.
                        No i zawsze mozna do pani doktor zadzwonic z prpblemem.

dzis tez niestety jedziemy do lekarza
                        • myszunia1982 jenn kiedy odwiedzisz zacisze 05.10.06, 14:22

• martini100 Re: pediatra z POLIC 11.10.06, 14:13
                    Dziękuję wam za wypowiedzi. Jestem już po 3 wizytach u dr Jagielskiej i nadal
                    niekontaktowa i rady takie że w gazetach lepsze piszą. Chyba jednak się
                    przepiszę do dr Rozwarskiej. Mam nadzieję tylko że pochopnie nie podaje
                    antybiotyków (to tak na przyszłość).
                    • alguna Re: pediatra z POLIC 26.01.07, 11:44
                      Czy pani dr Rozwarska przyjmuje w przychodni na Siedleckiej i czy nie ma
                      problemu żeby sie przepisać z przychodzni Zakładowej do przychodni gdzie ona
                      przyjmuje?
                      Prosze o odpowiedzi.
                      • agnieszka281 Re: pediatra z POLIC 27.01.07, 20:36
                        cześć ,tak dr Rozwarska przyjmuje w przychodni na Siedleckiej ,podejdz do
                        rejstracji albo bezpośrednio do p.Rozwarskiej i zapytaj czy mozesz sie do niej
                        zapisac.Myśle że nie będzie problemu pozdrawiam

www.kasiula.bobasy.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka