exman 01.07.06, 17:56 ...mam problem, czy woda po goleniu może być jednocześnie wodą toaletową i odwrotnie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: Woda po goleniu 01.07.06, 17:59 Ale tak bardziej konstruktywnie, bym prosił.... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Woda po goleniu 01.07.06, 18:03 woda po goleniu jest innej trwałości niz woda toaletowa. jeżeli jestes bardziej delikatny, to woda toaletowa zrobi Ci na twarzy czerwone placki, a płyn po goleniu jest po prostu łagodniejszy do innej skóry po golenie, która jest bardziej wrażliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Woda po goleniu 01.07.06, 18:15 gites, o to mi chyba chodziło...zawsze myślałem, że woda po goleniu to taka co nią trzeba golenie smarować...gupi taki byłem, dzięki raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
tuner Re: Woda po goleniu 01.07.06, 18:54 Woda toaletowa jest "mocniejsza"...mocniej pachnie, jest trwalsza, ma większe stężenie alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Woda po goleniu 01.07.06, 20:01 ale czy od niej mogę dostać tych "czerwonych plam" ? to ważne, bo mój szef jest też czerwony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żorżyk Re: Woda po goleniu IP: *.chello.pl 01.07.06, 20:52 Każdy prawdziwy mężczyzna używa Przemysławki. kobiety zawsze to lubiły. Jeszcze jedna zaleta Przemysławki to że nieraz zastąpywała alkohol. Jeszcze jedna woda była w modzie Prastara Z powodzeniem rozchodziła się w arabskich krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Woda po goleniu IP: *.globalconnect.pl 01.07.06, 23:32 exman napisał: > gites, o to mi chyba chodziło...zawsze myślałem, że woda po goleniu to taka co > nią trzeba golenie smarować...gupi taki byłem, dzięki raz jeszcze. nie,nie glupi nie byłeś to prawda woda po goleniu to taka aby po goleniu ,czyli golenie smarować a natomiast toaletowa to taka co smarować w toalecie cos w tym rodzaju jak papier toaletowy do dupy:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktomvre Re: Woda po goleniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 23:26 Mania Armaniego, myślę, że pasowałby do Ciebie ten zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewus Re: Woda po goleniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:18 gość do kioskarki: -poproszę papier do d###y. mówi się toaletowy, co jeszcze? -mydło. toaletowe? nie, do twarzy! kto to jeszcze pamięta, tey? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: Woda po goleniu 02.07.06, 00:21 Pochwę zawsze irygowałam "brutalem". Oczywiście po stosunku, koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Trzeba bylo zrobic od razu wlew doodbytniczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 02:56 puszczal(a)bys baki aromatyzowane... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Trzeba bylo zrobic od razu wlew doodbytniczy 02.07.06, 03:38 Nie spodziewałem się takiego odzewu, na w sumie, proste zapytanie, jednak mój kochany Szczecin, ruuuleeezzzz !!! Dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 jak szef czerwony IP: 195.150.112.* 02.07.06, 10:12 to pewnie po goleniu uzywa wody święconej Odpowiedz Link Zgłoś