Gość: poloneZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 07:16 Dyspeptyczna dysfunkcja toż to to samo co pomroczność jasna! Narodzie ty mój narodzie co ty sobie za jaja fundujesz. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3460418.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stan Re: dyspeptyczna dysfunkcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 07:41 Jeżeli tak jest, to powinniśmy murem stanąć za naszym prezydentem. Chamskie zagrania w stosunku do głowy POLSKIEGO PAŃSTWA powinny nas oburzać, szczególnie jeżeli dotyczą przymiotów fizycznych oraz obrażają matkę prezydenta. Udawanie, że tego nie widzimy, jest tylko naszą głupotą. Spójrzcie na siebie do lustra... Ilu z was widzi tam miss czy mister świata? Wyśmiewamy się z czyjejś urody a nie zauważamy własnych wad. Gdy ktoś robi to w stosunku do nas, obrażamy się. Jeżeli obrażają Prezydenta Polski i jego matkę, to tak jakby każdego z nas i naszą matkę obrażali. Ja się na to nie zgadzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: dyspeptyczna dysfunkcja 04.07.06, 07:58 kaczy nie jest moim "faworytem" ale nie zgadzam się by niemiecka swinia pluła na (niestety) mojego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś