bbury 07.02.03, 10:21 www.kurier.szczecin.pl/?d=wiadomosci&id=23804 wreszcie ktoś przypomiał sobie o naszym prawie... Co do egzekucji - to już przytaczałem pomysł alternatywny dlastraży miejskiej - tj.wprowadzenie łapaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter70 Re: BRAWO Trzciński!!! 07.02.03, 10:55 kiedys kiedy dawno przychodzili do mnie do domu panowie policjanci i loili mandat za nieposypany chodniczek zima moze by tak o tym tez przypomniec Odpowiedz Link Zgłoś
jottka tyle że 07.02.03, 12:01 pamiętam z dzieciństwa zjawisko hycla - aż nazbyt często rozglądał się za psami w obroży i numerku, żeby wykorzystac chwilę, kiedy ich opiekun się odwróci i wtedy takie zwierzę złapać. 'nooo, panie, plącze się sam, to ja zabieram, ale jak pan dasz te pare złoty, no to wiesz pan...' bezpańskie psy go nie obchodziły, bo były nieintratne. zgadzam się całkowicie z koniecznością posprzątania miasta itp, ale z artykułu w kurierze dziwnie mnie przekonuje teza o nieudolności w egzekwowaniu prawa (jak tu np. rejestracji psów). nie wiem, może trzeba zacząć jakieś akcje oświatowe od podstaw? szkoły, media, samorządy, interesujące konkursa na najczystsze ulice czy osiedla? marchewka zawsze lepiej działa od kija :) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: tyle że 07.02.03, 12:04 > marchewka zawsze lepiej działa od kija :) karac karac karac Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: tyle że 07.02.03, 12:12 dobra, te forsę za nieposprzątany chodnik możesz już dziś przelać na moje konto!!! marchew marchew marchew Odpowiedz Link Zgłoś
moja_prawa_noga Re: tyle że 07.02.03, 16:01 skuter70 napisał: > karac karac karac egzekwować, egzekwować i jeszcz raz egzekwować obowiązki za prawo do posiadania psa w blokach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan jurczyka Re: BRAWO Trzciński!!! IP: 213.155.182.* 08.02.03, 19:53 "Nic się nie bać tylko jebać !" _______________________________________ Powiedzenie pasterzy z Niskiego Beskidu Odpowiedz Link Zgłoś