beatrix13 24.07.06, 17:42 i nie chce mi się już tu pisać, znikam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ohne.zucker Re: mam dość 24.07.06, 17:53 Widzisz te lune nad miastem ? - to sztuczne ognie... Widzisz te kolejki przed monopolami ? - stoja po szampana... Slyszysz ten smiech i gwar ? - to Ci ktorzy sie ciesza. Choc i tak pewny jestem, ze jak zwykle z geby, d..e zrobisz i najdalej za tydzien bedzie mozna przeczytac twoje wypociny. Nie pozdrawiam !!! Nie wracaj !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: mam dość 26.07.06, 19:48 ohne.zucker napisał: > Choc i tak pewny jestem, ze jak zwykle z geby, d..e zrobisz i najdalej za > tydzien bedzie mozna przeczytac twoje wypociny. > > Nie pozdrawiam !!! > Nie wracaj !!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=45896631&a=45897696 VOILA!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: mam dość 26.07.06, 20:02 beatrix13 napisała: > wróg czuwa i zawsze na posterunku? z geby d..a, jak zwykle. sorki ale nie chce mi sie z toba gadac, nara Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: mam dość 26.07.06, 20:05 mnie się nigdy z takim chamusiem jak ty nie chciało rozmawiać, niepotrzebnie się trudziłeś z tymi wymyślnymi zaczepkami, nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: mam dość 26.07.06, 20:20 piękny brązik, musimy się spotkać i oplotkować :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: mam dość 26.07.06, 20:26 jutro jadę na Wełtyń, do końca tygodnia, ale w przyszłym będę już na miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: mam dość IP: *.system.szczecin.pl 24.07.06, 17:53 wyjeżdżasz? To miłych wojaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Bea toz to zabawa... IP: *.orange.pl 24.07.06, 18:13 Bea toz to zabawa, cos wiesz piszesz... ktos poprawi, pomyslisz, wiesz wiecej... Taka zabawa, po prostu nie angazuj sie emocjonalnie! Zweryfikuj... Powtarzam, nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przybysz Re: Bea toz to zabawa... IP: 213.155.174.* 24.07.06, 18:17 właśnie....daj spokój! foch nie w modzie! Pozdrawiam.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Bea toz to zabawa... IP: *.chello.pl 24.07.06, 18:23 zrobimy zamiane. niech zniknie burak cukrowy. a Ty ZOSTAŃ. bardzo Cię proszę! pozdrawiam serdecznie~! mp Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Bea toz to zabawa... 24.07.06, 18:40 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > zrobimy zamiane. > niech zniknie burak cukrowy. > a Ty ZOSTAŃ. > bardzo Cię proszę! > > pozdrawiam serdecznie~! mp Julek ja nie znikne, ale ty jak najbardziej - w najblizszych wyborach.... czolem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Bea toz to zabawa... IP: *.chello.pl 24.07.06, 18:57 ty sie burak nie marw o Julka. martw sie o siebie, bo susza. a od Beatrix to sie odwal. to piękne i mądre dziewcze. szkoda byłaby nie powetowana. lubię czytać jej dowcipne i trafne riposty dot. ciebie. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vogel Re: Bea toz to zabawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:00 Takie on dziewcze, jak ty uczciwy pracownik |ZWIK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Bea toz to zabawa... IP: *.chello.pl 24.07.06, 19:07 oj vogel, vogel. kiedy w Tobie zaświta historyczne myślenie, że Polska nie dzieli się na PO-paprańców i reszte. tylko na mądrych i głupich. pozdrawiam serdecznie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vogel Re: Bea toz to zabawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:16 ja to wiem ty to wiesz, damy radę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Bea toz to zabawa... IP: *.chello.pl 24.07.06, 19:18 no, nareszcie. pozdrawiam serdecznie!mp Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: Bea toz to zabawa... 24.07.06, 19:19 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > no, nareszcie. > > pozdrawiam serdecznie!mp Julek cisza!!!! bo do WUPu Cie wysla.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vogel Re: Bea toz to zabawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:22 Daj spokój Julkowi. Są inni... Julek wie o co chodzi i zakopuje tomahawk. Ale Marianowi, Julek , nie odpuszczę. Za całokształt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Bea toz to zabawa... IP: *.chello.pl 24.07.06, 19:30 ty myślisz że On czeka na twój odpust? zdziwił byś sie. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vogel Re: Bea toz to zabawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:55 Ja nie mówię, że on czeka na mój odpust.On w swoim ograniczonym i zdeformowanym mózgu jest przekonany o swojej racjii i misji. I nawqet jak go zamkną do pierdla za głupotę wynikającą z cwaniactwa to i tak w jego pojęciu racja będzie po jego stronie. przecież ten ogranicznik jest dumny z tego że miasto zapłąciło 10 mln kary! ale ty się Julek nie martw, krzywdy ci nie zrobimy,rozumiemy twoja lojalność do Mariana, w końcu dał ci chleb z masełkiem ale Marysia już nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vogel Re: Bea toz to zabawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:23 Przecież wiesz, że mamy wspólnego wroga. A nic tak nie wzmacinia, jak wspólny wróg. A Maniek niech idzie już dopocząć, bo chłopak się zużył. Damy radę bez niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vogel Re: mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:42 tylko zabierz ze sobą drugiego nicka czyli absztyfikanta. i parę pomniejszych jak anamar czy inne. aczkolwiek mogę ci zaprroponować inny nick na przyszłość: hydra. Pasuje do ciebie jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Planksi Re: mam dość IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 24.07.06, 18:55 Jak Onże jest tą hy,drą to Ty tym razem vogel, nie masz w mitologii swojego odpowiednika. W Matrixie coś takiego było. Taka hydra ale z setką odnóży. To Ty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vogel Re: mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:59 witam absztyfikanta! to jednak hydra odrodziłą się ... umarła beatrix13 , niech żyje Planksi! możesz tak sobie o sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:37 O co tu k...a chodzi?Alkohol niszczy szare komórki to prawda,ale żeby aż tak?!!Co to za bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 20:48 Zapewne nie - różnice intelektualne widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: mam dość 24.07.06, 20:50 Kiedy mówisz mi Są bezpieczne wyspy Nie wierzę Kiedy mówisz mi Burzę trzeba prześnić Nie wierzę Kiedy mówisz mi Światło musi przeżyć Nie wierzę Kiedy mówisz mi Że wierzysz, wierzysz, wierzysz Nie wierzę Mam dość Nawiedzonych kochanków Mam dość Histerycznych poranków Mam dość Świętej wojny od święta Losy świata nie leżą w naszych rękach Mam dość Histerycznych poranków Mam dość Rahitycznych kochanków Mam dość Waszych prawd nie pamiętam Losy świata nie leżą w naszych rękach Widzisz miły, myślę sobie nieraz Że uwierzyć warto by, lecz teraz Mam dość Nawiedzonych kochanków Mam dość Histerycznych poranków Mam dość Świętej wojny od święta Losy świata nie leżą w naszych rękach Mam dość Histerycznych poranków Mam dość Rahitycznych kochanków Mam dość Waszych prawd nie pamiętam Losy świata nie leżą w naszych rękach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:10 Ładne to i jakoś nie przystaje do reszty.Kto to popełnił,jażeli można? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:19 Trochę pesymistyczna,ale może się trochę ochłodzi za jakiś czas i powieje na powrót umiarkowanym optymizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: mam dość 24.07.06, 21:26 najpierw wymeczyla nas zima, teraz lato katuje, a wszystko sie odbija na nastrojach ludzi... Ostrowska tym swoim drapieznym glosem rewelacyjnie spiewala te piosenke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:44 Jakoś nie miałem togo okazji słuchać,pamiętam Szklaną Pogodę,ale to każdy pamięta. Zresztą najbardziej lubię słuchać piosenek,które znam-jak pewien inżynier. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: mam dość 24.07.06, 22:44 na odwrot, aby poznac, trzeba sluchac :) Stacje radiowe bombarduja nas swoimi propozycjami i bardzo czesto umykaja nam wartosciowe utwory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:22 Właśnie przed chwilą zakończyłem oglądanie Szkła Kontaktowego,humor mi się poprawił,jak po deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: mam dość 24.07.06, 23:27 mnie juz nawet Woody Allen nie jest w stanie poprawic nastroju. Cierpliwie czekam na deszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: mam dość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:40 Ja mam wperspektywie spanie na podłodze bo mi pies zajął posłanie,chyba że wynegocjuję aby się trochę przesunął.Może mi się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt :) i dziekuje.... IP: *.hsd1.fl.comcast.net 25.07.06, 01:03 Powodzenia,Bea../obalilam teorie,ze paznokcie sa wazniejsze,niz forumowi znajomi - moj "serdeczny' zanika.../.Kiepska jestem w pozegnaniach,nie czuje zbytnio klimatu / za czesto:)/.Fajnie byloby wierzyc,ze jestes '31 wiosen" i jedziesz zdobywac szczyty!...Bea...tak, czy siak...- powodzenia...Pozdrowienia....I odzywaj sie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Czas na powtórkę? 25.07.06, 01:15 Kiedyś, dawno, bardzo dawno temu, przebojem przez długie lata była piosenka bitowa "Mam tego dość". Zarówno słowa jak i zupełnie dobra linia melodyczna powinna być dostepna w internecie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Czas na powtórkę? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 25.07.06, 03:35 Szukam....i znajde!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Czas na powtórkę? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 25.07.06, 03:54 ..a zanim znajde...to cos na nowy poczatek...;) ...free.polbox.pl/t/tuwim/prosty.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Czas na powtórkę? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 25.07.06, 04:13 To te resztki serdecznego palca...Nie mialo byc tak 'gornolotnie'...Chcialam tak... A jak teraz nie wyjdzie...to ide spac... www.vurbs.com/viewVideoSubmission1.php?videoLinkId=100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Czas na powtórkę? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 25.07.06, 04:25 O,tak...Edico...wlasnie tak chcialam zaczac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Daj spokój 25.07.06, 07:05 Zaraz znikam, a może po prostu weź sobie kilka dni urlopu od tego forum. Wrócisz szczęśliwsza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: mam dość 27.07.06, 07:47 Nieeeeeee! Klonie, nie zostawiaj mnie samego!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: mam dość IP: *.chello.pl 27.07.06, 08:12 no i czego sie drzesz. obudziłeś mnie. mp Odpowiedz Link Zgłoś