vicek113 29.07.06, 10:45 ...w nocy popadało no i teraz też pada. temp.23C... dobrze wam co??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jamroży Re: Pada deszcz pada........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:55 oj, dobrze dobrze :)) tylko bardzo dziwny zapach x/ ma to co paruje przy tym deszczyku... może cuchnie to co było "zasuszone", a może to co pada jest pełne paskudztw z kominów fabrycznych i innych urządzeń przemysłowych. x/ to nie zapach, to fetor /Pomorzany/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Pada deszcz pada........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 16:26 A u mnie pachnie :) To piękny odgłos - uderzenie kropli deszczu o szybę. Koncert. Ściskam Cię Vicku serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicek113 Re: Pada deszcz pada........ 29.07.06, 18:02 ....dzięki Wizytko - zrobiło się miło!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Pada deszcz pada........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 19:36 staram się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Pada deszcz pada........ IP: *.access.telenet.be 29.07.06, 16:41 U mnie wczoraj w nocy tak sie porobilo :(( www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=GJBVLKI6 Miejmy nadzieje, ze to nie ten sam deszcz u was dzisiaj zawital! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Pada deszcz pada........ 29.07.06, 18:19 bardzo dobrze, niech pada bo narazie to co spadnie zaraz paruje i ziemia jest sucha - niech jeszcze popada cala noc;) moje takie pobozne zyczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Pada deszcz pada........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 23:22 Jeszcze!!! DeszczUUUUU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś