Gość: jonka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 23:45 Jak dojechać ze Szczecina nad Zalew? Jestem tu na wakacjach, wujostwo zostawiło mi chatę, ale nie zdążyłam dopytać o szczegóły, zanim wyjechali do Grecji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e.beata Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 08:37 do Nowego Warpna ładniejsza droga z lewej przez las. W takie upały jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danieloo Re: Pytanie IP: 83.17.239.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 23:52 jak samochodem to do Polic a potem kierunek na Trzebież Szczecińską, a innymi środkami to autobus jeżdzi do Trzebieży ale nie wiem w jaikich godzinach ale a placu kościuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 13:22 W Trzebieży tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 16:02 Prawda, tłumy...Nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 17:46 Niech "zarządcy" zrobią moze awaryjny plan Gontynkowy? Bo jak do przetargu nikt nie stanie, to mozna by zrobić coś dla mieszkańców i baseny odnowić. Nie trzeba chyba aż tak wielkiego wkładu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 01:25 Gontynka była fajna. No i była... Odpowiedz Link Zgłoś