malcoolm_ 13.02.03, 17:33 ktos zna jakies forum o providerach int. w Szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uzytkownik Re: ESPOL IP: 80.72.195.* 14.02.03, 16:36 Espol to klapa na maxa. Internet gorszy niż na zwyklym modemia. Wszystko ustawiane jest na linuxie i shaperze. Dlatego tak biednie bo jak można równo podzielić lacze 2Mb na 400 osób. a takie coś uwielbia robić właściciel. Wgóle ciekawi mnie dlaczego Pani Danusia uwielbia odbierać tak telefony, aby swojego klienta poprostu olewać. Wogóle byliście kiedyś w kawiarniach firmy espol były one beznadziejne. Wogóle podstawą usługi firmy ESPOL jest tyko i wyłącznie kasa. Oni sraja na użytkowników z góry. Dyrekcja składa się z 2 osób a nie z opisywanych 10 nieraz w gazecie. Dowiedziałem się kiedyś o tym ale nie wieżyłem teraz wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny Zagadka. Ile z tego dla Zarządu. 14.02.03, 18:28 Gość portalu: uzytkownik napisał(a): > Espol to klapa na maxa. Internet gorszy niż na zwyklym modemia. Wszystko > ustawiane jest na linuxie i shaperze. Dlatego tak biednie bo jak można równo > podzielić lacze 2Mb na 400 osób. a takie coś uwielbia robić właściciel. Wgóle > ciekawi mnie dlaczego Pani Danusia uwielbia odbierać tak telefony, aby swojego > klienta poprostu olewać. Wogóle byliście kiedyś w kawiarniach firmy espol były > one beznadziejne. Wogóle podstawą usługi firmy ESPOL jest tyko i wyłącznie > kasa. Oni sraja na użytkowników z góry. Dyrekcja składa się z 2 osób a nie z > opisywanych 10 nieraz w gazecie. Dowiedziałem się kiedyś o tym ale nie wieżyłem > Łącze 2 Mb to ok. 2.000.zł do zapłacenia przez ESPOL . Nie wiem ile ten dostep kosztuje , ale jeżeli np 40 zł , to 400 klientów daje 24.000.zł. A teraz zagadka ile z tej kwoty przeznaczone jest dla Zarządu Spółdzileni Mieszkaniowej "Dąb". To kolejna , wspaniała i przepojona troską decyzja tejże Spółdzielni. > teraz wierze. > Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny Obśliznął sie palec na klawiaturze. Pomyłka. 14.02.03, 18:29 spokojny napisał: > Gość portalu: uzytkownik napisał(a): > > > Espol to klapa na maxa. Internet gorszy niż na zwyklym modemia. Wszystko > > ustawiane jest na linuxie i shaperze. Dlatego tak biednie bo jak można rów > no > > podzielić lacze 2Mb na 400 osób. a takie coś uwielbia robić właściciel. Wg > óle > > ciekawi mnie dlaczego Pani Danusia uwielbia odbierać tak telefony, aby > swojego > > klienta poprostu olewać. Wogóle byliście kiedyś w kawiarniach firmy espol > były > > one beznadziejne. Wogóle podstawą usługi firmy ESPOL jest tyko i wyłącznie > > > kasa. Oni sraja na użytkowników z góry. Dyrekcja składa się z 2 osób a nie > z > > opisywanych 10 nieraz w gazecie. Dowiedziałem się kiedyś o tym ale nie > wieżyłem > > > > Łącze 2 Mb to ok. 2.000.zł do zapłacenia przez ESPOL . Nie wiem ile ten dostep > kosztuje , ale jeżeli np 40 zł , to 400 klientów daje 24.000.zł. > A teraz zagadka ile z tej kwoty przeznaczone jest dla Zarządu Spółdzileni > Mieszkaniowej "Dąb". > To kolejna , wspaniała i przepojona troską decyzja tejże Spółdzielni. > > teraz wierze. > > Oczywiście miałem na mysli 60 zł od klienta x 400 klientów = 24.000,-zł Odpowiedz Link Zgłoś