13.02.03, 17:33
ktos zna jakies forum o providerach int. w Szczecinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: uzytkownik Re: ESPOL IP: 80.72.195.* 14.02.03, 16:36
      Espol to klapa na maxa. Internet gorszy niż na zwyklym modemia. Wszystko
      ustawiane jest na linuxie i shaperze. Dlatego tak biednie bo jak można równo
      podzielić lacze 2Mb na 400 osób. a takie coś uwielbia robić właściciel. Wgóle
      ciekawi mnie dlaczego Pani Danusia uwielbia odbierać tak telefony, aby swojego
      klienta poprostu olewać. Wogóle byliście kiedyś w kawiarniach firmy espol były
      one beznadziejne. Wogóle podstawą usługi firmy ESPOL jest tyko i wyłącznie
      kasa. Oni sraja na użytkowników z góry. Dyrekcja składa się z 2 osób a nie z
      opisywanych 10 nieraz w gazecie. Dowiedziałem się kiedyś o tym ale nie wieżyłem
      teraz wierze.
      • spokojny Zagadka. Ile z tego dla Zarządu. 14.02.03, 18:28
        Gość portalu: uzytkownik napisał(a):

> Espol to klapa na maxa. Internet gorszy niż na zwyklym modemia. Wszystko
        > ustawiane jest na linuxie i shaperze. Dlatego tak biednie bo jak można równo
        > podzielić lacze 2Mb na 400 osób. a takie coś uwielbia robić właściciel. Wgóle
        > ciekawi mnie dlaczego Pani Danusia uwielbia odbierać tak telefony, aby
        swojego
        > klienta poprostu olewać. Wogóle byliście kiedyś w kawiarniach firmy espol
        były
        > one beznadziejne. Wogóle podstawą usługi firmy ESPOL jest tyko i wyłącznie
        > kasa. Oni sraja na użytkowników z góry. Dyrekcja składa się z 2 osób a nie z
        > opisywanych 10 nieraz w gazecie. Dowiedziałem się kiedyś o tym ale nie
        wieżyłem
        >

Łącze 2 Mb to ok. 2.000.zł do zapłacenia przez ESPOL . Nie wiem ile ten dostep
        kosztuje , ale jeżeli np 40 zł , to 400 klientów daje 24.000.zł.
        A teraz zagadka ile z tej kwoty przeznaczone jest dla Zarządu Spółdzileni
        Mieszkaniowej "Dąb".
        To kolejna , wspaniała i przepojona troską decyzja tejże Spółdzielni.
        > teraz wierze.
        >
        • spokojny Obśliznął sie palec na klawiaturze. Pomyłka. 14.02.03, 18:29
          spokojny napisał:

> Gość portalu: uzytkownik napisał(a):
          >
          > > Espol to klapa na maxa. Internet gorszy niż na zwyklym modemia. Wszystko
          > > ustawiane jest na linuxie i shaperze. Dlatego tak biednie bo jak można rów
          > no
          > > podzielić lacze 2Mb na 400 osób. a takie coś uwielbia robić właściciel. Wg
          > óle
          > > ciekawi mnie dlaczego Pani Danusia uwielbia odbierać tak telefony, aby
          > swojego
          > > klienta poprostu olewać. Wogóle byliście kiedyś w kawiarniach firmy espol
          > były
          > > one beznadziejne. Wogóle podstawą usługi firmy ESPOL jest tyko i wyłącznie
          >
          > > kasa. Oni sraja na użytkowników z góry. Dyrekcja składa się z 2 osób a nie
          > z
          > > opisywanych 10 nieraz w gazecie. Dowiedziałem się kiedyś o tym ale nie
          > wieżyłem
          > >
          >
          > Łącze 2 Mb to ok. 2.000.zł do zapłacenia przez ESPOL . Nie wiem ile ten
          dostep
          > kosztuje , ale jeżeli np 40 zł , to 400 klientów daje 24.000.zł.
          > A teraz zagadka ile z tej kwoty przeznaczone jest dla Zarządu Spółdzileni
          > Mieszkaniowej "Dąb".
          > To kolejna , wspaniała i przepojona troską decyzja tejże Spółdzielni.
          > > teraz wierze.
          > >
          Oczywiście miałem na mysli 60 zł od klienta x 400 klientów = 24.000,-zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka