Gość: Piotruś IP: 62.233.173.* 14.02.03, 16:26 dziś doczytałem się na temat możllwości nowej iwestycji w sczecinie ale ni holery nie wiem gdzie jest plac Solidarności (miejsce ustyowania tej budowli) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rado Re: ratunku gdzie jest plac solidarności IP: 111.111.51.* 14.02.03, 16:30 Gość portalu: Piotruś napisał(a): > dziś doczytałem się na temat możllwości nowej iwestycji w sczecinie ale ni > holery nie wiem gdzie jest plac Solidarności (miejsce ustyowania tej budowli) no inwestycja powstanie jesli pan wice[rezydent pojedzie i mu sie spodoba poprzednia inwestycja tej firmy. ciekawe jak to sprawdzi czy na oko czy bedzie rozmawial z pracownikami biurowca czy wogole na jakiej zasadzie. przeciez holendrzy nie powiedzieli ze chca postwic kopie. a czy sie oplaca to juz problem firmy nie miasta. jak przybedzie sensowny obiekt to co za roznica co jest w srodku. albo inaczej: trudno sobie wyobrazic ze pan prezydent wraca z poznaia i mowi nie wicie rozumicie mi to sie tamto nie podobalo. nie budujemy. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Re: ratunku gdzie jest plac solidarności IP: 62.233.173.* 14.02.03, 17:01 rado w sumie masz racje wszyskie ruchy naszego magistratu sa jak ruchy żuwia w smole. ja sądze że każdy inwestor który podejmie decyzje powinien zakupić w aptece relanium i uzbroić się w duża dozę cierpliwości. ciekawe jak działanie naszego prezydenta i jego eks mają sie do zapowiedzi premiera w sprawie znoszenia barier dla inwestorów. podsumowując ja się pytałem gdzie jest plac solidarności? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka plac solidarności 14.02.03, 20:44 jest między małopolską a masztem z maciejewicza, ten taki pusty kwartał po niegdysiejszych kamienicach Odpowiedz Link Zgłoś