Dodaj do ulubionych

Kandydaci na policjantów mają kłopoty z myśleniem

04.08.06, 09:25
ciekawe, to dlaczego w policji czasami już parcują jacyś dziwni ludzie,
którzy raczej nie potrafia myśleć, chyba ten test psychologiczny jest do
banii.
Obserwuj wątek
    • xxtoja Re: Kandydaci na policjantów mają kłopoty z myśle 04.08.06, 09:29
      też nie mogę zrozumieć, że jak brakuje bardzo mała ilość punktów, to nie można
      się odwołać od tego. Nagle policja stawia na jakość" przyjmujacych, a co do
      jakości swoich pracowników jest daleko w tyle, a może jakś mała weryfikacja
      pracownicza.
    • Gość: zupełnie nikt kłopoty z myśleniem dotykają wcale nie kandydatów. IP: 213.155.169.* 04.08.06, 10:24
      do czasu kiedy inteligentni funkcjonariusze policji szczecinskiej beda
      mobbingowani chocby wszczynaniem im postepowan dyscyplinarnych za rzekome
      trzasniecie drzwiami czy za zwracanie uwagi przelozonym ze lamia prawo a
      lekarz oficer zmuszony do odbywania pieszych patroli ulicznych z biala palka
      policyjna w czasie kiedy ambulatorium jest zamkniete a miasto placi ogromne
      sumy za uslugi obcym podmiotom niech nikt nie liczy, ze ktos madry przyjdzie
      pracowac do takiego zakladu pracy gdzie nie panuja zadne cywilizowane reguly
      gry.
      • Gość: czarnamamba Re: Do Adama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:18
        Adam, od kilku tygodni czekam na artykuł o inspektorze L. i jego finansowych
        zygzakach. Miałem nadzieję, że nie ulegniesz presji rzecznika i opinia
        publiczna dowie się czegoś ciekawego o pożyczkach, żyrantach z policji, długach
        oraz przypomni sobie "Lalkę" Bolesława Prusa....
      • Gość: PREZES Re: kłopoty z myśleniem dotykają wcale nie kandyd IP: *.oc.oc.cox.net 04.08.06, 11:19
        to widac . mysleli dwa lata bo robili podstawowe bledy zanim namierzyli
        podejrzanego .jak ktos pisze o nich - beznadziejni , niedouczeni ,lasi na
        korupcje , traktujacy prace jak posadke i wiecznie pijani . to naga prawda o
        polskich rambo .
      • Gość: dyletant Re: kłopoty z myśleniem dotykają wcale nie kandyd IP: *.miodowa.pl 04.08.06, 19:40
        Gość portalu: zupełnie nikt napisał(a):

> lekarz oficer zmuszony do odbywania pieszych patroli ulicznych z biala palka
        > policyjna w czasie kiedy ambulatorium jest zamkniete

To jest właśnie takie myślenie młodych oficerków - jestem lepszy niż jakiś tam
        sierżancina, więc jak to może być że ktoś karze mi iść na ulicę. Przecież on
        jest stworzony do pracy za biurecziem i kiwaniem paluszkiem. Bardzo dobrze, że
        ktoś się wziął za nieroba i go pogonił na ulicę.
    • Gość: byly policjant eme Re: Kandydaci na policjantów mają kłopoty z myśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:47
    • Gość: policjant emeryt Re: Kandydaci na policjantów mają kłopoty z myśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:52
      Znam procedury przyjmowania kandydatow do Policji dostaja sie tylko takzwani
      z ...garbem a te komisje i testy to tylko fikcja... . zapewnia. Wystarczy
      sprawdzic nowoprzyjetych i rozpytac kto z rodziny pracuje badz pracowal
      w Policji ... . Pani psycholog smiechu warte jeszcze gorzej niz kidys
      polityczni... . tylko yysoki etet i wysoki stopien a co sie z tym
      wiaze wysokie barzo pobory i to jest najwazniejsze... pozdrawiam.
      • Gość: pieszy Re: Kandydaci na policjantów mają kłopoty z myśle IP: *.globalconnect.pl 04.08.06, 19:56
        to nadają do się do straży miejskiej!
    • Gość: mick Re: Kandydaci na policjantów mają kłopoty z myśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:30
      Ciekawe czy Andrzej G. zaliczyłby te testy ? A tak w ogóle, co się z nim
      dzieje ?
    • nurnii policjanci też mają kłopoty z myśleniem...hehehe 05.08.06, 08:01
      • ja_aska Re: policjanci też mają kłopoty z myśleniem...heh 05.08.06, 11:31
        inspektor L. i jego finansowe zygzaki?
        a czemuż to "nasz kochany adaś, najlepszy szczeciński dziennikarz" nic na ten
        temat nie pisze? nie zależy mu na wiedzy swoich wiernych wyznawców tfu
        czytelników?
        • Gość: czarnamamba Re: policjanci też mają kłopoty z myśleniem...heh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 14:44
          Oficjalnie, Adasiowi chyba zależy na reputacji dziennikarza, który z narażeniem
          życia, swojego i swoich bliskich, tropi kryminalistów, demaskuje skorumpowanych
          polityków i wykrywa wielkie afery. Do końca nie jestem pewien, bo gdy za długo
          myślę o nim, "toczę ślinę" i moknie mi klawiatura...
          W rzeczywistości sprawa artykułu o inspektorze L. to najlepszy dowód, że - jak
          to kiedyś ktoś napisał na tym forum - Adam Z. chodzi na pasku m.in. Komendy
          Wojewódzkiej Policji.
          Artykuł powstał, ale raczej nie pójdzie do druku; a szkoda! Można by było w
          nim przeczytać o przebiegłych policjantach i ich kolegach- żyrantach, którzy
          muszą spłacać pożyczki za przełożonych. Ewentualnie plotki o długach, jakie
          najważniejsi policjanci w zachodniopomorskiem mają w bandytów.
          Gdyby Adam nie ugiął się przed rzecznikiem KWP Szczecin, może popełniłby
          również ciekawy tekst o innych członkach policyjnej rodziny L. Np. o latorośli
          swojej żony, madam Danuty- emerytowanej aspirant sztabowej z CBŚ, której syn-
          ślepy na sukcesy rodziców w walce z handlarzami narkotyków- sam "kręcił
          towarem"; za co poszukiwany jest dziś listem gończym- krajowym, ale gdy Jarek
          Kaczyński z Ludwikiem dowiedzą się, że inspektor i pani aspirant byli w Służbie
          Bezpieczeństwa, być może nie odpuszczą żywego dowodu na śladu Dzierżyńskiego w
          resorcie i (jak plotka głosi) Wielka Brytania będzie za blisko...
          Madam Danuta i tak ma dobre serce. Policjanci z komendy miejskiej powinni Jej
          podziękować, że nie powystrzelała ich jak (nomen omen) kaczki, ze służbowej
          broni, gdy przyszli przetrzepać chatę w poszukiwaniu syna i "towaru"...
          Pani Danusiu, trzymam kciuki za chłopaka, a jak go złapią niech pod celą od
          razu mówi, że chce grypsować, to go uchroni, a Panią uspokoi...

• ja_aska Re: policjanci też mają kłopoty z myśleniem...heh 05.08.06, 15:35
            mówisz, że "nasz kochany adas" popełnił artykuł i "pod wpływem" go nie pusił?
            myslałam, że ma więcej luzu na tej smyczy:-)
            a swoją drogą temat super ciekawy. kiedyś juz był podobny jak synek komendanta
            jednego z posterunków ukradł (zlecił) autko i próbował wmanewrować niewinnego
            chłopaka. też szybciutko ucichło co ze sprawcą dalej? nie twierdzę, że "nasz
            kochany adaś" ten temat popełniał ale gw szybko ucichła jak się okazało, że to
            syn psa i expsicy był tym złym.
    • Gość: stefan Re: Kandydaci na policjantów mają kłopoty z myśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:54
      to jak powinna brzmieć prawidłowa motywacja kandydata do policji ?
      • ja_aska Re: Kandydaci na policjantów mają kłopoty z myśle 05.08.06, 11:55
        a jak powinna??:-)
    • Gość: nepotyk nepotyzm IP: *.system.szczecin.pl 06.08.06, 15:02
      Cóż, o nepotyźmie w Policji trudno nie wiedzieć. Podobnie jak o tym, że często "wieloletni funkcjonariusze" nigdy nimi nie powinni zostać.

Z drugiej strony, gdyby w Policji w końcu wprowadzić jasne zasady pracy, awansu i zarobków a posterunki nie przypominałyby melin... to może byłoby więcej chętnych... ale o tym zarozumiały Dorn z całą świtą otyłych generałków z pensjami po kilkadziesiąt tysięcy w życiu nie pomyślą... może tak wypłaszczyć zarobki, co?
      • Gość: ziutek Re: nepotyzm IP: *.chello.pl 06.08.06, 16:41
        Dorn tych zarobków nie wymyślił tylko niejaki Miller
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka