xxtoja 04.08.06, 09:25 ciekawe, to dlaczego w policji czasami już parcują jacyś dziwni ludzie, którzy raczej nie potrafia myśleć, chyba ten test psychologiczny jest do banii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxtoja Re: Kandydaci na policjantów mają kłopoty z myśle 04.08.06, 09:29 też nie mogę zrozumieć, że jak brakuje bardzo mała ilość punktów, to nie można się odwołać od tego. Nagle policja stawia na jakość" przyjmujacych, a co do jakości swoich pracowników jest daleko w tyle, a może jakś mała weryfikacja pracownicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupełnie nikt kłopoty z myśleniem dotykają wcale nie kandydatów. IP: 213.155.169.* 04.08.06, 10:24 do czasu kiedy inteligentni funkcjonariusze policji szczecinskiej beda mobbingowani chocby wszczynaniem im postepowan dyscyplinarnych za rzekome trzasniecie drzwiami czy za zwracanie uwagi przelozonym ze lamia prawo a lekarz oficer zmuszony do odbywania pieszych patroli ulicznych z biala palka policyjna w czasie kiedy ambulatorium jest zamkniete a miasto placi ogromne sumy za uslugi obcym podmiotom niech nikt nie liczy, ze ktos madry przyjdzie pracowac do takiego zakladu pracy gdzie nie panuja zadne cywilizowane reguly gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: Do Adama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:18 Adam, od kilku tygodni czekam na artykuł o inspektorze L. i jego finansowych zygzakach. Miałem nadzieję, że nie ulegniesz presji rzecznika i opinia publiczna dowie się czegoś ciekawego o pożyczkach, żyrantach z policji, długach oraz przypomni sobie "Lalkę" Bolesława Prusa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PREZES Re: kłopoty z myśleniem dotykają wcale nie kandyd IP: *.oc.oc.cox.net 04.08.06, 11:19 to widac . mysleli dwa lata bo robili podstawowe bledy zanim namierzyli podejrzanego .jak ktos pisze o nich - beznadziejni , niedouczeni ,lasi na korupcje , traktujacy prace jak posadke i wiecznie pijani . to naga prawda o polskich rambo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyletant Re: kłopoty z myśleniem dotykają wcale nie kandyd IP: *.miodowa.pl 04.08.06, 19:40 Gość portalu: zupełnie nikt napisał(a): > lekarz oficer zmuszony do odbywania pieszych patroli ulicznych z biala palka > policyjna w czasie kiedy ambulatorium jest zamkniete To jest właśnie takie myślenie młodych oficerków - jestem lepszy niż jakiś tam sierżancina, więc jak to może być że ktoś karze mi iść na ulicę. Przecież on jest stworzony do pracy za biurecziem i kiwaniem paluszkiem. Bardzo dobrze, że ktoś się wziął za nieroba i go pogonił na ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly policjant eme Re: Kandydaci na policjantów mają kłopoty z myśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant emeryt Re: Kandydaci na policjantów mają kłopoty z myśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:52 Znam procedury przyjmowania kandydatow do Policji dostaja sie tylko takzwani z ...garbem a te komisje i testy to tylko fikcja... . zapewnia. Wystarczy sprawdzic nowoprzyjetych i rozpytac kto z rodziny pracuje badz pracowal w Policji ... . Pani psycholog smiechu warte jeszcze gorzej niz kidys polityczni... . tylko yysoki etet i wysoki stopien a co sie z tym wiaze wysokie barzo pobory i to jest najwazniejsze... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Kandydaci na policjantów mają kłopoty z myśle IP: *.globalconnect.pl 04.08.06, 19:56 to nadają do się do straży miejskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Kandydaci na policjantów mają kłopoty z myśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:30 Ciekawe czy Andrzej G. zaliczyłby te testy ? A tak w ogóle, co się z nim dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: policjanci też mają kłopoty z myśleniem...heh 05.08.06, 11:31 inspektor L. i jego finansowe zygzaki? a czemuż to "nasz kochany adaś, najlepszy szczeciński dziennikarz" nic na ten temat nie pisze? nie zależy mu na wiedzy swoich wiernych wyznawców tfu czytelników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: policjanci też mają kłopoty z myśleniem...heh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 14:44 Oficjalnie, Adasiowi chyba zależy na reputacji dziennikarza, który z narażeniem życia, swojego i swoich bliskich, tropi kryminalistów, demaskuje skorumpowanych polityków i wykrywa wielkie afery. Do końca nie jestem pewien, bo gdy za długo myślę o nim, "toczę ślinę" i moknie mi klawiatura... W rzeczywistości sprawa artykułu o inspektorze L. to najlepszy dowód, że - jak to kiedyś ktoś napisał na tym forum - Adam Z. chodzi na pasku m.in. Komendy Wojewódzkiej Policji. Artykuł powstał, ale raczej nie pójdzie do druku; a szkoda! Można by było w nim przeczytać o przebiegłych policjantach i ich kolegach- żyrantach, którzy muszą spłacać pożyczki za przełożonych. Ewentualnie plotki o długach, jakie najważniejsi policjanci w zachodniopomorskiem mają w bandytów. Gdyby Adam nie ugiął się przed rzecznikiem KWP Szczecin, może popełniłby również ciekawy tekst o innych członkach policyjnej rodziny L. Np. o latorośli swojej żony, madam Danuty- emerytowanej aspirant sztabowej z CBŚ, której syn- ślepy na sukcesy rodziców w walce z handlarzami narkotyków- sam "kręcił towarem"; za co poszukiwany jest dziś listem gończym- krajowym, ale gdy Jarek Kaczyński z Ludwikiem dowiedzą się, że inspektor i pani aspirant byli w Służbie Bezpieczeństwa, być może nie odpuszczą żywego dowodu na śladu Dzierżyńskiego w resorcie i (jak plotka głosi) Wielka Brytania będzie za blisko... Madam Danuta i tak ma dobre serce. Policjanci z komendy miejskiej powinni Jej podziękować, że nie powystrzelała ich jak (nomen omen) kaczki, ze służbowej broni, gdy przyszli przetrzepać chatę w poszukiwaniu syna i "towaru"... Pani Danusiu, trzymam kciuki za chłopaka, a jak go złapią niech pod celą od razu mówi, że chce grypsować, to go uchroni, a Panią uspokoi... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: policjanci też mają kłopoty z myśleniem...heh 05.08.06, 15:35 mówisz, że "nasz kochany adas" popełnił artykuł i "pod wpływem" go nie pusił? myslałam, że ma więcej luzu na tej smyczy:-) a swoją drogą temat super ciekawy. kiedyś juz był podobny jak synek komendanta jednego z posterunków ukradł (zlecił) autko i próbował wmanewrować niewinnego chłopaka. też szybciutko ucichło co ze sprawcą dalej? nie twierdzę, że "nasz kochany adaś" ten temat popełniał ale gw szybko ucichła jak się okazało, że to syn psa i expsicy był tym złym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Kandydaci na policjantów mają kłopoty z myśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 11:54 to jak powinna brzmieć prawidłowa motywacja kandydata do policji ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Kandydaci na policjantów mają kłopoty z myśle 05.08.06, 11:55 a jak powinna??:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nepotyk nepotyzm IP: *.system.szczecin.pl 06.08.06, 15:02 Cóż, o nepotyźmie w Policji trudno nie wiedzieć. Podobnie jak o tym, że często "wieloletni funkcjonariusze" nigdy nimi nie powinni zostać. Z drugiej strony, gdyby w Policji w końcu wprowadzić jasne zasady pracy, awansu i zarobków a posterunki nie przypominałyby melin... to może byłoby więcej chętnych... ale o tym zarozumiały Dorn z całą świtą otyłych generałków z pensjami po kilkadziesiąt tysięcy w życiu nie pomyślą... może tak wypłaszczyć zarobki, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: nepotyzm IP: *.chello.pl 06.08.06, 16:41 Dorn tych zarobków nie wymyślił tylko niejaki Miller Odpowiedz Link Zgłoś