Dodaj do ulubionych

czy warto starać się o pracę w agencji DCS?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:41
nie jestem ze Szczecina i nie znam lokalnego rynku.
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: czy warto starać się o pracę w agencji DCS? IP: *.chello.pl 18.08.06, 13:55
      Jasne. Dobra firma, fajna atmosfera i dobre zarobki. Jak najbardziej moge Tobie
      ja polecic.
      • Gość: miki Re: czy warto starać się o pracę w agencji DCS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 15:10
        dzięki.
        • Gość: morfeusz Re: czy warto starać się o pracę w agencji DCS? IP: *.chello.pl 18.08.06, 20:48
          Poczekaj jeszcze na posty od ludzi co tam pracowali?
          • Gość: miki Re: czy warto starać się o pracę w agencji DCS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 20:52
            czekam więc...
    • Gość: Galoty DCS? Przeciez to jeden z wielu klonów Komfortu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:17
      Wykonywali prace dla KOMFORTu, M3 (też Komfort) czyli tak trochę sami dla
      siebie oraz dla Urzędu Miejskiego w Szczecinie za prezydenta ..... no kto
      zgadnie ? Dla PKN Orlen za władzy w tej spółce ...no kto zgadnie ?
      • Gość: Orient Re: DCS? Przeciez to jeden z wielu klonów Komfor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:25
        Sondaże przedwyborcze DCS to potęga!
        Alfa TV może im jedynie pozazdrościć metody ;)
        • Gość: Galoty Re: DCS? Przeciez to jeden z wielu klonów Komfor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:26
          Alfa Tv . Ooooo. Pan Ryszard . Ooooooo . Tak Ci to mają mocne sondaże.
          • Gość: Menel Re: DCS??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:29
            Teraz pan Ryszard to już jedynie członek z ramienia ...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=47151862&v=2&s=0
            • Gość: randalf Re: DCS??? IP: *.chello.pl 19.08.06, 21:45
              Coś nie dobrze z CDS jak się musi sztucznie reklamować na forach.
              Jak komuna pada na ryj to trzeba zleceń szukać na mieście, a tu kicha.
              Widocznie Komfort robi cięcia i niebawem Kawecki schodząc z pierwszego piętra
              kretymi schodami w TV może zrobic bach na nalaną buzię.
              • Gość: Orient Re: DCS??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:48
                Wygląda na to, że frakcje pokoleniowe szczecińskich postkomunistów walczą ze
                sobą o strefy :)
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=47151862&v=2&s=0
                • Gość: kacepezetpeer Psy szczekają, a karawana jedzie dalej... IP: *.devs.futuro.pl 20.08.06, 07:48
                  Przede wszystkim biznes. Polityka to narzędzie. Zresztą dosyć trudne w użyciu.
                  Rozumie to Arek, rozumie Mirek. ZROZUMCIE I WY. Fakt faktem, że nie może się to
                  szeroko podobać. Ale jakie to ma znaczenie? Pogadajcie z Leszkiem Millerem.
                  • Gość: randalf Re: Psy szczekają, a karawana jedzie dalej... IP: *.chello.pl 20.08.06, 09:20
                    Biznes jest wtedy, jak dwóch biznesmenów rozmawia, czy handluje między sobą,
                    jak między nimi jest urząd państwowy to, to jest korupcja i złodziejstwo.
                    Rozumie ta formę biznesu, która niema nic wspólnego z kapitalizmem i Arek i
                    Mirek. A rozmawiać Z Millerem nie ma po co , bo kto to jest Miller? Ma pokoik w
                    Trybunie. Fanzin , który jeszcze siłą rozpędu istnieje bo znaleźli resztę
                    moskiewskiej pożyczki. Miller powinien zająć się swoją bandycką rodziną.
                    • Gość: kacepezetpeer Re: Psy szczekają, a karawana jedzie dalej... IP: *.devs.futuro.pl 20.08.06, 10:50
                      To oczywiste, co mówisz, randalf o biznesie i złodziejstwie, ale to fikcja. A
                      żyjemy w realu. Całe lata uczyłem się, studiowałem, zarywałem noce, by w końcu
                      z uzyskanymi tytułami stwierdzić, że nie ważne co umiem, ważne kogo znam. Stąd
                      miejsce na rynku dla setek tysięcy Arków, Mirków. Jesli są dostatecznie cwani,
                      by zatrudniać ludzi mądrzejszych od siebie - są skazani na sukces. A o Millerze
                      jeszcze usłyszysz. Tylko niech sytuacja się trochę uspokoi.
                      • Gość: randalf Re: Psy szczekają, a karawana jedzie dalej... IP: *.chello.pl 20.08.06, 13:33
                        No tak ! wychowałeś się w tym systemie i uważasz ,że to normalne.
                        UBekistan republika bananowa i lokalne kacyki, to wasz świat, mam nadzieję że
                        tak nie będzie i nie wiem co się ma uspokoić. A o millerze na pewno usłyszymy i
                        wszyscy wiedza z jakiej ławy.
                        • Gość: klawisz Re: Psy szczekają, a karawana jedzie dalej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 15:35
                          Szczeciński Miller (rodzina Leszka) wszak siedzi w pierdlu.
                          • Gość: miki Re: Psy szczekają, a karawana jedzie dalej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:40
                            sorry, ale nie dokońca rozumię o co chodzi w Waszych wypowiedziach. Pytałam o
                            agencję reklamową, a wy piszecie coś o millerze, polityce itp. To ma jakiś
                            związek z tą agencją?!
                            • Gość: morfeusz Re: Psy szczekają, a karawana jedzie dalej... IP: *.chello.pl 21.08.06, 08:59
                              Jak nie kumasz tej szpiegowskiej roboty . To się nie nadajesz do CDSu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka