Dodaj do ulubionych

[AKCJA] "Wyprawka" zakończona! Podsumowanie.

IP: 80.55.145.* 29.08.06, 18:35
Szanowni Akcjonariusze,
Informuję, że ostatnia partia prezentów dla dzieci z Domu Samotnej Matki i Dziecka w Policach
dotarła do celu dzięki pomocy sekcji transportowej;) Dzisiaj zawieźliśmy tam 18 kg bananów, dwie
zgrzewki zeszytów-reklamówek jednego z wydawnictw, które wydaje książki do szkoły, dwie
zgrzewki soków (jedną dużych butelek, drugą małych), trzy paczki krówek, paczkę cukierków, 4
paczki gum rozpuszczalnych, 6 tabliczek czekolady, 10 batonów "Lion", 5 "Marsów" i coś jeszcze
chyba, ale już zapomniałem. Tym samym ta część akcji została zakończona. Udała się zresztą
znakomicie, bo:
1. Osłodziliśmy dzieciom początek wakacji i tzw. "witaj szkoło!":)
2. zgromadziliśmy mnóstwo darów w postaci żywności, napojów, ubranek, etc.
3. wyposażyliśmy wszystkie dzieci w nowe książki do szkoły (pięć kompletów) oraz plecaki i
wszystkie pomoce do szkoły (też nowe).
4. skontaktowaliśmy dom z firmą prowadzącą sieć sklepów, która już przekazała im środki czystości
a będzie regularnie przekazywać (miejmy nadzieję) także żywność z tzw. "próbek".
5. Spełniliśmy marzenie niewidomej Sandry, która pojechała z mamą do delfinarium w Holandii gdzie
mogła dotykać i karmić delfiny. Dodatkowo Sandra dostała pełen komplet wyposażenia do szkoły.

Czy można chcieć więcej? A to wszystko grupa ludzi, którzy w niektórych przypadkach nawet się nie
znają. Wszystkim Wam bardzo serdecznie dziękuję za udział w akcji i olbrzymie zaufanie, którym
mnie obdarzyliście. Dzięki. Spotykamy się przed Świętami Bożego Narodzenia?:)
Pozdrawiam,
Milseog

PS. Wszystkim zainteresowanych, którzy chcieliby Dom wspierać także poza naszą akcją przekazuję
wszystkie namiary: Dom Samotnych Matek z Dziećmi w Policach przy ul. Kosynierów Gdyńskich 25.
Tel./ fax do Ośrodka: 091/317 65 91, e-mail: domsamotnychmatek@poczta.onet.pl.Blog Sandry:
sandrapolice.blog.onet.pl.

PPS. Kurde Felek: Aneta dostała wyprawkę od Ciebie:) Nowe książki będą świetnie wyglądać w nowym
plecaku!:) Dzięki!
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: [AKCJA] "Wyprawka" zakończona! Podsumowanie. 30.08.06, 09:59
      mam ok 15-20 reklamówek z zabawkami, grami i ubrankami. w piątek sama zawiozę.
      mam nadzieję, że łatwo trafić.
      • Gość: mils Re: [AKCJA] "Wyprawka" zakończona! Podsumowanie. IP: 80.55.145.* 30.08.06, 15:20
        super! trafić jest stosunkowo łatwo. zapytasz - powiedzą. ja zawsze byłem z kimś kto wiedział gdzie to
        jest. Tak najłatwiej.:) dzieki i pozdrawiam,
        mils
      • kiciara11 Re: [AKCJA] "Wyprawka" zakończona! Podsumowanie. 30.08.06, 15:29
        aska - jak wjedziesz do Polic - to na pierwszym glownym skrzyzowaniu w lewo i
        jedziesz az miniesz NETTO (po prawej stronie bedzie) - za NETTO skrec w droge
        po lewej strone i pozniej znowu w lewo i za jakies chyba 100m bedzie DSMiD. Mam
        nadzieje, ze nic nie pomylilam;)
        • Gość: oktomvre Re: [AKCJA] "Wyprawka" zakończona! Podsumowanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:39
          To dojazd od strony Przęsocina.
          Jaśka, gdybyś potrzebowała pomocy, daj znać :)
          • ja_aska oktomvre 31.08.06, 09:11
            napisz mi na priwa albo daj tel przez beę. będę jechać chyba jutro i wolałabym
            nie błądzić po policach:-)
            • oktomvre Re: oktomvre 31.08.06, 13:36
              sprawdź pocztę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka