xyz-xyz 06.09.06, 15:13 wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=266705 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:14 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))000 Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:17 xyz-xyz napisał: > Jak zjem obiat:) no to niajuprzejmniej o to cie prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:21 Ciekawe jak obronił doktorat nie znając żadnego języka? Nawet polskiego:))) Pewnie po Układzie... Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:22 xyz-xyz napisał: > Ciekawe jak obronił doktorat nie znając żadnego języka? Nawet polskiego:))) > Pewnie po Układzie... tu na forum tez taki jeden jest, ma wyksztalcenie, bawi sie w tai chi a jednak jak cos napisze to ni chu..chu... go zrozumiec. Dysleksji kolego czlowiek sie nie nabawia tylko z nia rodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:24 Ale piotruś nie jest Premierem i nie ma doktoratu. Nie uważa siebie za geniusza i autorytet we wszelkich dziedzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:26 xyz-xyz napisał: > Ale piotruś nie jest Premierem i nie ma doktoratu. Nie uważa siebie za geniusza > i autorytet we wszelkich dziedzinach. a dysleksja ma wykluczac kogos z bycia Premierem i posiadania doktoratu ??!! Hamuj piętą bo chyba sie zagalopowales... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:29 Z Premierowania niekoniecznie, ale jak obronić doktorat nie znając żadnego obcego języka? Tak atakujesz pytaniami o kasę Krzystka. Więc sam odpowiedz: jak Kartofel obronił pracę doktorską nie znając żadnego języka obcego? Nawet polskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:30 xyz-xyz napisał: > Z Premierowania niekoniecznie, ale jak obronić doktorat nie znając żadnego > obcego języka? Tak atakujesz pytaniami o kasę Krzystka. Więc sam odpowiedz: jak > Kartofel obronił pracę doktorską nie znając żadnego języka obcego? Nawet > polskiego... zapytaj Kaczynskiego? ja zapytalem Krzystka... Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:36 xyz-xyz napisał: > Z Premierowania niekoniecznie, ale jak obronić doktorat nie znając żadnego > obcego języka? Tak atakujesz pytaniami o kasę Krzystka. a tak abstrachujac od tematu, to Ciebie nie zastanawia kto wylozyl te kase ? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:39 Nie musi mnie zastanawiać. Dostał ją od zaprzyjaźnionych z PO biznesmenów. Tak jak twoi kaczyści. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:39 xyz-xyz napisał: > Nie musi mnie zastanawiać. Dostał ją od zaprzyjaźnionych z PO biznesmenów. Tak > jak twoi kaczyści. ktorzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:26 Poza tym dysleksja to nieumiejętność czytania. A twój Kartofel ma dysortografię. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Partia na strazy poprawnosci jezykowej.. 06.09.06, 15:28 Zawsze cenilem Jaruzelskiego, Balcerowicza i Lamentowicza za sprawne poslugiwanie sie jezykiem ojczystym. W partii jezyk szlifowali.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Partia na strazy poprawnosci jezykowej.. IP: 217.116.110.* 06.09.06, 15:38 to teraz dopiero siem kapłem... oni pałowali tych robotników za dysortografie.... Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:28 xyz-xyz napisał: > Poza tym dysleksja to nieumiejętność czytania. A twój Kartofel ma dysortografię > . Czy tego chcesz czy nie, ten Kartofel jest i jeszcze dlugo bedzie Premierem moim, twoim i 38 mln pozostalych Polakow. :) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:30 36 milionów. 2 miliony już zwiały... Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:32 xyz-xyz napisał: > 36 milionów. 2 miliony już zwiały... no to niedlugo 35 999 999 bo i ty sie podobno w droge szykujesz... ale ciebie rozumiem - synekurki poobcinane, coraz trudniej gdzies grosza przytulic... oj kto by sie spodziewal, ze do tego dojdzie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:37 Ciągle czerpię kaskę z mojej synekurki:) Twoje Kartofle tylko dużo obiecują. Z tej samej co ja synekurki już korzystają kaczyści. Jednak są zbyt głupi żeby dać radę z tym co trzeba robić, więc mnie trzymają. Ja pracuję, a oni biorą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 20:20 fistoffury napisał: > Czy tego chcesz czy nie, ten Kartofel jest i jeszcze dlugo bedzie Premierem > moim, twoim i 38 mln pozostalych Polakow. :) ........................................................................ ok. 36,bo prawie 2 mln uciekło ,bo im za duszno:) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.yeswain Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 21:22 beatrix13 napisała: > fistoffury napisał: > > > Czy tego chcesz czy nie, ten Kartofel jest i jeszcze dlugo bedzie Premier > em > > moim, twoim i 38 mln pozostalych Polakow. :) > > > ........................................................................ > ok. 36,bo prawie 2 mln uciekło ,bo im za duszno:) Bea kocham cie za twoj ciety jezyk jakim traktujesz te terezjanskie pomioty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 15:16 No to tera Minister E-dukacji ma co robić, psia jucha .... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 20:23 a moze o obiate chodzilo ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Uprzejmnie proszę:) 06.09.06, 20:32 ja juz wole sie nie wdawac w te ortograficzne zawilosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Uprzejmnie proszę:) IP: *.globalconnect.pl 06.09.06, 20:45 mamoniowa303 napisała: > a moze o obiate chodzilo ?:) a może o prostate :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: Uprzejmnie proszę:) 07.09.06, 08:22 Napisanie "obiat" przez premiera dobrze tylko o nim świadczy. Kiedy jednym wicepremierem jest przestępca, a drugim ekstremista kato-prawicowy, nie pozostało nic innego jak równać poziom w dół. Popieram i czekam na ruch kolejnych przedstawicieli władzy......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Uprzejmnie proszę:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 08:33 Irasied, obiat. Na każym kroku żenujące wpadki. Łza w oku kręci się za Olkiem a nawet za Lechem Odpowiedz Link Zgłoś