Dodaj do ulubionych

Uniwersytet Wrocławski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 17:08
Hej,jestem studentem Uniwersytetu Szczecinskiego od pazdziernika bede
studiowal na UWr filologie slowianska wramach programu MOST.Jak tam jest?Mam
na mysli poziom,warunki dydaktyczne,klimat itp.Moze byl ktos tam z naszych?
pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • Gość: KP Re: Uniwersytet Wrocławski IP: 213.155.166.* 23.09.06, 17:41
      a czemu sie pytasz w SZCZECINIE o uniwersytet we WROCŁAWIU?
      • Gość: do studenta UWr Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 17:42
        czyli co bierzesz ?
      • Gość: student US Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 19:43
        Bo jestem ze szczecina!dlaczego mam pytac ludzi z wrocławia?!boze zamiast
        doradzic mi to jakies glupie pytania dlaczego na tym forum a nie innym!pozatym
        watek jest skierowany do sob ktore tam byly!-Ty chyba do nich nie nalezysz!!
        • mercin.brezan Re: Uniwersytet Wrocławski 23.09.06, 20:06
          no nie wiem czy będziesz chciał wracać do Szczecina. Wrocław miasto ładne,
          otwarci ludzie, piękny rynek, super klimaty pubów. Studiowałem ale na
          politologii UWr - ale to całkeim inna dzielnica - północne peryferie - po
          koszarach armii radzieckiej aczkolwiek wyremontowane i piekne budynki.
        • Gość: kmicic Re: Uniwersytet Wrocławski IP: *.chello.pl 23.09.06, 23:39
          We Wrocławiu jest cudowna atmosfera i znakomici wykładowcy! Np. p. profesor
          Dianna Wieczorek - można jej słuchać godzinami... Miasto zachwyca architekturą,
          odbudowanym i zachowanymi starymi budynkami (operę wrocławską projektował ten
          sam architekt, co i w Szczecinie - tutejsze tłuki pod przewodem starego Zaremby-
          wycierucha komunistycznego rozebrały gmach, a Wrocław ma tę perłę do dzisiaj -
          i to jest różnica między metropolią nadodrzańską a nadodrzańskim
          Pierdziszewem). Szczecin to dno i bąbelki - wykładowcy poniżej krytyki, nie
          mają pojęcia o prowadzonych przez siebie przedmiotach, powtarzają w kółko te
          same informacje, nie ma wśród nich ani jednego prawdziwego erudyty (no, może
          jeden się znajdzie).
    • sztuk6mistrz Re: Uniwersytet Wrocławski 23.09.06, 20:48
      rzeczywiście, więcej się dowiesz gdy rozpoczniesz ten wątek na forum
      wrocławskim, choć tam też jak wszędzie nie brakuje półmózgich zadymiarzy
      • mercin.brezan Re: Uniwersytet Wrocławski 23.09.06, 20:52
        a mi ise podoba coś innego, co posiada ktoś na forum gazety:
        NIGDY NIE DYSKUTUJ Z DEBILEM, NAJPIERW SPROWADZI CIĘ DO SWOJEGO POZIOMU A POTEM POKONA DOŚWIADCZENIEM :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka