Dodaj do ulubionych

SDP- potepia.Ja tez

IP: 217.153.6.* 30.09.06, 00:50
"Pomrocznosc jasna" uratowala jednego z synow L.Walesy.Podobnie jest ze
sprowokowanym wykarkulowanym na zimno z premedytacja i podstepnie nagraniem w
ktorym oprawcy wiedzieli z gory jaki wynik medialny bedzie tej podlej
rozgrywki.Dlatego sadze SDP potepilo Morozowskiego/Sekielskiego.Co jeszcze
nas czeka???

Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka.
Obserwuj wątek
    • xxtoja Re: SDP- potepia, a ja uważam, że się podlizuje 30.09.06, 02:02
      a tutaj własnie widać jak polityka wpływa na dziennikarstwo. PiS zawsze
      marzyło, aby mieć takie wpływy. SDP pokazało jak jest skorumpowane, ponieważ
      są inne metody postępowania w stowarzyszeniach, np. sąd koleżeński, a nie takie
      oświadczenie dotyczace ich członka, nawet pod tym sie prezes nie podpisał.
      Widac jak SDP jest na fali.
      • galoty Re: SDP- potepia, a ja uważam, że się podlizuje 30.09.06, 02:12
        SDP stanowczo nie ma racji.Jestem zaskoczony stanowiskiem SDP. Taka jest rola
        dziennikarzy. Czwartej w końcu władzy. Ta publikacja i cała afera wpłynie
        pozytywnie na zmiany w Polsce i podniesienie kultury politycznej w praktyce.
        • Gość: Gryf Re: SDP- potepia, a ja uważam, że się podlizuje IP: 217.153.6.* 30.09.06, 22:50
          w glosowaniu wzielo udzial 12 dziennikarzy SDP 9-ciu glosowalo za potepieniem
          Morozowskiego/Sekielskiego a 3-ch bylo przeciw

• blackexit Re: SDP- potepia, a ja uważam, że się podlizuje 30.09.06, 22:52
            Gość portalu: Gryf napisał(a):

> w glosowaniu wzielo udzial 12 dziennikarzy SDP 9-ciu glosowalo za potepieniem
            > Morozowskiego/Sekielskiego a 3-ch bylo przeciw
            >

fantastyczny wynik 9 dziennikarzy w polsce potepia najepszych dziennikarzy
            roku. brawo gryfek tak trzymac. pozdrawiam black
            • Gość: pytajnik Re: SDP- potepia, a ja uważam, że się podlizuje IP: *.chello.pl 30.09.06, 23:21
              A kto uznał, że są najlepsi? Widzowie?
              • blackexit Re: SDP- potepia, a ja uważam, że się podlizuje 30.09.06, 23:48
                Gość portalu: pytajnik napisał(a):

> A kto uznał, że są najlepsi? Widzowie?

zrobili material ktory wstrzasnal polska. chcialo im sie, umieli, mieli pomysl
                i nie bali sie realizowac. brawo. pozdrawiam black
    • blackexit potepia 30.09.06, 09:02
      Gość portalu: Gryf napisał(a):

> "Pomrocznosc jasna" uratowala jednego z synow L.Walesy.Podobnie jest ze
      > sprowokowanym wykarkulowanym na zimno z premedytacja i podstepnie nagraniem w
      > ktorym oprawcy wiedzieli z gory jaki wynik medialny bedzie tej podlej
      > rozgrywki.Dlatego sadze SDP potepilo Morozowskiego/Sekielskiego.Co jeszcze
      > nas czeka???

jaja sobie robisz? jakos jak byla mowa o milerze i rywinie to niemwoiles o
      podlej prowokacji? zaklamanie i ta cala zenujaca reakcja pisorow na rynsztok
      korupcji i morlanego dna jakie siegneli czlonkowie tej sitwy s anajbardziej
      oburzajace ale oczywiscie skonczy sie to jak z millerem bo i te zniczym pis od
      sld sie nie rozni.

co do SDP doskonale wiesz ze oswiadczenie bylo przyjete w sposob typowy dla
      sitwy pisowskiej czyli pod nieobecnosc szefowej i bez iformacji dla hionorowego
      przewodniczacego brakowskiego. przepchnal je pan z tygodnika solidarnosc
      dziennikarz na politycznych uslugach gomulki znaczy sie tego jak mu tam...
      to kompromituje jedynie stowarzyszenie.
      pozdrawiam black

• praszczur1 Re: potepia 30.09.06, 23:27
        Ten dziennikarz, naczelny wysokonakładowego Tygodnika Solidarność o nieznanym
        nazwisku to jest gość.
    • Gość: Malutka Re: SDP- potepia.Ja nie IP: *.globalconnect.pl 01.10.06, 00:04
      Oprawcy? Świetne porównanie. Pasuje do tej nowomowy, której prekursor
      zagrzmiał: ... i nikt nam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne.
      Oprawcy to w przeszłości zabijali i rabowali. Także klejnoty rodzinne, np.
      broszkę przodkom chłopca, który podglądał bijących pieska i nie zapobiegł
      nieszczęściu.
      • Gość: monty Re: SDP- potepia.Ja nie IP: *.chello.pl 01.10.06, 11:16
        Pamiętam ten wyrachowany wyraz twarzy Morozowskiego z okresu obalania rządu
        Olszewskiego w sejmie. Mam wrażenie ,że nie długo Urban zacznie prowadzic swój
        program informacyjny w TVN
        • blackexit Re: SDP- potepia.Ja nie 01.10.06, 14:39
          Gość portalu: monty napisał(a):

> Pamiętam ten wyrachowany wyraz twarzy Morozowskiego z okresu obalania rządu
          > Olszewskiego w sejmie.

cudowan pamiec. a pamietas zmoze wttyraz twarzy kogos z czlnnkow wlasnej
          rodziny tak np sprzed 12 lat zbey bylo latwiej np zona jadzia wyraz twarzy z 27
          wrzesnia 1994 r. godz. 12.30. pozdrawiam black
          a no i powiedz jaki wyraz twarzy mial ten morozowski cieszy sie czy martwil ze
          demokratycznie odwolano najbardziej nieudolny i komiczny rzad 500 lecia?
    • Gość: Hector Re: SDP- potepiam, Teraz MY - pochwalam IP: 195.136.49.* 01.10.06, 23:21
      potepiam SDP za strach przed "jedynie sluszną władzą", Teraz My - pochwalam za
      pokazywanie obłudy i glupoty naszych elit politycznych; pozdrawiam - Układ
      Scalony alias Hector
      • Gość: Gryf Re: SDP- potepiam, Teraz MY - pochwalam IP: 217.153.6.* 02.10.06, 17:36
        Gość portalu: Hector napisał(a):
        potepiam SDP za strach przed "jedynie sluszną władzą", Teraz My - pochwalam za
        pokazywanie obłudy i glupoty naszych elit politycznych; pozdrawiam - Układ
        Scalony alias Hector

Cenie ludzi z wlasnym zdaniem.Pozdrawiam Hectorze.Gryf.
        Ps.Odnosnie przywololywania i wstydzenia sie za kogos.

• Gość: Hector Re: SDP- potepiam, Teraz MY - pochwalam IP: 195.136.49.* 02.10.06, 23:44
          Doceniam. Pozdrawiam Gryfie. Hector

• frei28 Re: SDP- potepiam, Teraz MY - pochwalam 03.10.06, 10:21
            Program Sekielskiego i Morozowskiego jest bardzo dobry. Czemu SDP nie
            krytykowało ich wtedy kiedy nagrali działaczy Po. Myśle że wileu członkom SDP
            PIS padl na mózg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka