Gość: Igor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:36 Gdzie w Szczecinie można zjeść dobre pierogi? Poza pierogarnią na Kaszubskiej? Tam mi nie samkują...Do każdego rodzaju sypią "Warzywko", albo innego "Kucharka" w ilości zabijającej smak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ax Re: Pierogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:39 Dobre pytanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
gustaw.laton Re: Pierogi 03.10.06, 12:17 1. Arka - restauracja wegetariańska na Śląskiej 2. Virga na Głębokim 3. Bar Kaukaski (poza tym rewelacyjne kołduny) 4. Broadway w Kliniskach (przy stacji Orlenu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Pierogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:46 A w ktorym miejscu ta Arka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Pierogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:55 w połowie drogi miedzy Jagiellońska a Placem Grunwaldzkim na Ślaskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Pierogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 00:09 najlepsze pierogi powiedzmy z restauracji to jadłem w Szklarskiej Porebie! Dobre tez maja w takim zajeździe jakies 100 km od Szczecina, tam jest takie małe ZOO przy drodze na Gorzów. Tam w ogóle dobre jedzenie! Tam spotkałem kiedys Budzianowskiego, tak patrzylismy na siebie... ja myslałem, ze to jakis koleś bramkarz, bo znajomy był mi taki! No to cześć do niego, a on cześć! Tak gadka sie nie lepiła! Ale jak zaczeli go prosic o autograf i wspolne foty, to sie jarnąłem... Fajny gosciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Pierogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 00:22 Gość portalu: andreas napisał(a): > Tam spotkałem kiedys Budzianowskiego, Pudzianowskiego, chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: sorry masz racje chyba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 00:29 Nie nowość. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: sorry masz racje chyba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 00:40 zbudowany, ale niski, znaczy nizszy ode mnie! A w ekipie miał jeszcze dwóch kolesi, to nieźle zbudowani tez! Byli takim sprinterem z Pudzianowskim na całe auto... Głupio mi było po tej gadce o wspolna fote prosic czy autograf! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 kłamiesz,że spotkałeś,rozmawiałeś z Pudzianowskim 04.10.06, 15:50 bo on nie jest niski, ma 186 cm , podaje link z jego oficjalnej strony,co by andreas znowu mi kłamstwa nie zarzucił bezpodstawnie, www.pudzian.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: kłamiesz,że spotkałeś,rozmawiałeś z Pudzianow IP: 217.116.110.* 04.10.06, 16:51 jeszcze raz nie kłamie! Szkoda, ze fotki sobie z nim nie zrobiłem... ale jestes głupia i zawzieta, to chyba jakas choroba! Było to na poczatku chyba tego roku, byłem z synem i córka w górach! Mój syn ma 186 wzrostu moze dlatego Pudzian wydawał mi sie niski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: kłamiesz,że spotkałeś,rozmawiałeś z Pudzianow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:02 Oczywiście, że nie jest niski. Mam z nim zdjęcie z zawodów strongmenów. Ja mam 1,76, więc jestem raczej wysoka, do tego wcale nie na płaskim obcasie, a ile jeszcze on wyższy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: kłamiesz,że spotkałeś,rozmawiałeś z Pudzianow IP: 217.116.110.* 04.10.06, 17:05 on był w trampkach, a ja butach do gór, tak samo mój syn, który ma minimum 186 cm... ja tez do niskich nie naleze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: kłamiesz,że spotkałeś,rozmawiałeś z Pudzianow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:21 miało być o pierogach a jest o Pudzianowski:) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: kłamiesz,że spotkałeś,rozmawiałeś z Pudzianow 04.10.06, 17:24 moze Pudzianowski wyrosl na pierogach? Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: kłamiesz,że spotkałeś,rozmawiałeś z Pudzianow 04.10.06, 17:29 kiciara11 napisała: > moze Pudzianowski wyrosl na pierogach? spytajmy o to naszego kogucika, "fachofffca" od sztuk walki - praszczura.. pewnie tez zna Pudziana i zaraz mnie nim postraszy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: kłamiesz,że spotkałeś,rozmawiałeś z Pudzianow 04.10.06, 17:37 lubie praszczura Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury [...] 04.10.06, 17:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: kłamiesz,że spotkałeś,rozmawiałeś z Pudzianow 04.10.06, 17:46 praszczur byl zawsze grzeczny wobec mnie wiec nie mam powodow aby narzekac na niego, Ty tez jestes w porzadku w stosunku do mnie dlatego tez mam slabosc do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie [...] 04.10.06, 17:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: kłamiesz,że spotkałeś,rozmawiałeś z Pudzianow 04.10.06, 17:50 nie jestem obrzydliwa;) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: kłamiesz,że spotkałeś,rozmawiałeś z Pudzianow 04.10.06, 21:51 Gość portalu: kosa napisał(a): > miało być o pierogach a jest o Pudzianowski:) ......................................... no ,bo oczywiscie światowiec andreas wątek o pierogach musiał rozwalić chwaląc się spotkaniem z niskim "Budzianowskim" Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Pierogi 04.10.06, 18:29 Babo co to jest cyt.ciponos by wiedział? Ja nie jestem takim małym praszczurkiem,gnomikiem oj nie,byś sie zdziwiła myszeczko maleńka. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie [...] 04.10.06, 18:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie [...] 04.10.06, 18:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Pierogi 04.10.06, 18:32 praszczur1 napisał: > Babo co to jest cyt.ciponos by wiedział? Ja nie jestem takim małym > praszczurkiem,gnomikiem oj nie,byś sie zdziwiła myszeczko maleńka. szczerze piszac to rzeczywiscie bym sie zdziwil... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Pierogi 04.10.06, 18:36 Ale jestem łagodny, mam instynkt bernardyna/mam na myśli rasę psa/.I wyrozumiały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas oswiadczam IP: 217.116.110.* 04.10.06, 18:39 oswiadczam, że pan Pudzianowski nie jest dla mnie zadnym autorytetem i mam powodów do chwalenie sie spotkanie i to tak ulotnym, gdyby nie okazja tych pierogów! Natomiast na polu golfowym spotykałem wielu znamienitszych! I tymi spotkaniami mógłbym sie chwalivc jak juz... A to takie pierogowe spotkanie! Predzej znajomoscia z panem Mateuszem Kusznierewiczem bym sie chwalił! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: oswiadczam 04.10.06, 18:41 endriuś proszę... zostaw juz Pudzianowskiego w spokoju;)) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: oswiadczam 04.10.06, 18:59 ja przepraszam, ale nie lubie jak ktos zarzuca mi kłamstwo, i to ktos taki... i w taki sposób! To było we wrzesniu ubiegłego roku, dowiedziałem sie! Odpowiedz Link Zgłoś
naganna Re: oswiadczam 05.10.06, 08:52 O pierogi ktoś pytał... w lasku arkońskim jest taka chata. Tam dają ruskie z głębokiego oleju, chrupiące, lekutko posypane zieleniną. Można do tego zamówić troszkę śmietanki gęstej. Ja tam cała się trzęsę jak już mam je na stole.mmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YXZ Re: oswiadczam IP: *.biot.ar.szczecin.pl 05.10.06, 11:27 witam, najlepsze pierochy są w Pierogarni w Szczecinku, smacznego!! Odpowiedz Link Zgłoś