Gość: activka IP: 83.168.106.* 05.10.06, 12:05 Czy ktos z Was tu pracuje? Ile sie zarabia i czy to jest ciezka praca? zadzwonili do mnie ostatnio i mam przyjac na rozmowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylbi Re: Recepcjonistka w klubie active 05.10.06, 16:08 Nawet sobie nie zawracaj glowy jak chcesz pracować dlużej niż 1 miesiąc. Stawka to ok 3-4 zl /h . Z wyplatami jest różnie... Odpowiedz Link Zgłoś
grell Re: Recepcjonistka w klubie active 05.10.06, 18:38 Pracowałam tam 4 miesiące bez umowy i za każdym razem musiała prosić się o kasę i to jeszcze płacili na raty głupie 700-800zł. Do tego o tym, że już mam nie przychodzić do pracy dowiedziałam się dzień wcześniej przez telefon a dlaczego nikt mnie nie poinformował. Także szczerze odrdzam pacę w tej firmie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: activka Re: Recepcjonistka w klubie active IP: 83.168.106.* 05.10.06, 23:38 A atmosfera w pracy jakas znosna? Jak to wyplata na raty? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:56 hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przeżyałam to !!! Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.stargard.mm.pl 08.10.06, 23:55 mnie też się na początku podobało za przykład kiepskiego traktowania podam fakt, że w pewnym momencie wyleciały wszystkie dziewczyny które praowały najdłużej i to z dnia na dzień a jeżeli chodzi o wypłaty to musiałam a kadym razem dzwonić i się pytać o kasę bo dni mijały a tu nic po telefonie otrzymywałam 1/3 a po kolejnych resztę - super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac nie polecam IP: *.chello.pl 05.01.07, 11:52 Firma nieodpowiedzialna w stosunku do klientów. Nie polecam - mam bardzo złą opinię o szefostwie tego fitnessu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominikana a po co to wszystko IP: 89.229.99.* 30.01.07, 18:53 jest jak jest ale niektórzy zwłaszcza klienci nigdy sie nie dowiedza jak jest naprawde instruktorzy sa mili bo płacimy za ich usługi i wiedza ze od tego zalezy czy ktos przyjdzie czy nie a jak nie przyjdzie ten czy tamten to straca prace ja nikomu nie zycze zle ale stosunki miedzy ludzmi w tej firmie to .... dlugo by gadac zreszta kto nie wie to sie nie dowie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia22213 Re: Recepcjonistka w klubie active 14.07.07, 15:02 W poniedzialkowej Gazecie Praca bylo ogloszenie, ze szukaja recepcjonisty w klubie Fitness World w hotelu Radisson SAS. To napewno lepsza opcja od Activa... Odpowiedz Link Zgłoś
olek9999 Re: Recepcjonistka w klubie active 25.01.07, 17:47 niektórzy na te głupie 800zł harują po 10 godzin na budowie a nie wygrzewają tyłek na miękkim foteliku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.szczecin.mm.pl 06.10.06, 17:25 Ogłoszenia o tym że poszukują recepcjonistki pojawiają się bardzo często. Na mój gust nie wróży to nic dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten co wie Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 17:49 Zawsze śmieszą mnie osoby, które wypowiadają się na tematy o których nie mają pojęcia. Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą w klubie ACTIVE to proponuję umówić się na spotkanie i dowiedzieć wszystkiego z wiarygodnego źródła a nie słuchać plotek osób niezadowolonych ze swojego życia skrzywionych i zawsze i wszędzie będących na "nie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: activka Re: Recepcjonistka w klubie active IP: 83.168.106.* 06.10.06, 18:35 Ale jak widac to nie sa osoby niepewnego zrodla-dziewczna pisala, ze tam pracowala, a to chba najlepsze zrodlo wlasnie. Na rozmowie zawsze wszystko moze wygladac pieknie, a jak jest naprawde wie ktos kto tam pracowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten kto wie Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 18:50 to życze powodzenia w szukaniu innej pracy :) i dobrze że Cię nie będzie w naszych szeregach (ja też tu pracuję :) ) i bardzo mi się podoba - zresztą jakby tak nie było to ani mnie ani żadnej innej dziewczyny po prostu by tu nie było. A jeśli chodzi o to że czsto sa ogłoszenia to z tego względu że pracujamy sezonowo i ponieważ większość z nas to studentki więc grafiki są podyktowane planami ze szkoły, a zresztą nie będę Ci tłumaczyć bo się jeszcze zdecydujesz :). Powodzenia gdzie indziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: never Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 21:57 ja też pracowałam w Activie i mogę potwierdzić te złe opinie. Grafiki???, dziewczyno jakie grafiki, niektóre godziny wogóle nie były wpisywane do grafików, ...jak była inspekcja szefostwo się śmiało, że dało w łapę 500 zł i ma spokój. Bezczelna jesteś, że śmiesz wypisywać, że u Was panuje wspaniała atmosfera. Jasne że jest duża rotacja, bo każdy normalny szanujący się człowiek nie będzie pozwalał się wykorzystywać. Dziewczyny nawet nie myślcie o tej pracy - naprawdę nie warto... Szkoda marnować cennego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już tam byłam Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.szczecin.mm.pl 10.10.06, 15:02 zgadzam się z "never" w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.range86-141.btcentralplus.com 11.10.06, 01:01 jeszcze jedna firemka "bandytka". oby wam zabrakło pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka pensja na raty to norma u prywaciarzy IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 11.10.06, 09:43 Moja szefowa kiedys przyszla z pieniedzmi na wyplate i powiedziala. Kochani dzis wyplace wam po 200 zl bo jak szłam z banku to zabaczylam taka cudowna torebke i musialam jak sobie kupic ( okolo 7000zł) A co da Acitive to nawet klienci narzekaja ze cos tam jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: never Re: pensja na raty to norma u prywaciarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 18:32 może nie u wszystkich. ja po pracy w activie trafiłam do jednego prywaciarza i choć pracy jest full i człowiek wychodzi wycieńczony psychicznie, mimo wszystko zostałam mile zaskoczona, zarówno wysokością wynagrodzenia jak i terminowością wypłat. pozdrawiam i życzę abyście nigdy nie były zmuszone do pracy w Activie, A W ZAMIAN ZNALAZŁY CIEKAWE I DOBRZE PŁATNE ETATY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mruczuś Re: pensja na raty to norma u prywaciarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:45 W której agencji teraz "rzeźbisz"? Odpowiedz Link Zgłoś
olek9999 Re: pensja na raty to norma u prywaciarzy 25.01.07, 17:43 pewnie kupiła taką z krokodylej skóry Odpowiedz Link Zgłoś
darpo1 Re: Recepcjonistka w klubie active 25.01.07, 17:22 ciekawe i tak publicznie się przechwalali łapówką, czy ktoś podsłuchiwał, nie ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Recepcjonistka w klubie active IP: 83.168.104.* 06.11.06, 13:57 A w Stagardzie ktos bedzie z Was pracowal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.szczecin.mm.pl 19.11.06, 20:43 ja pracuje i jest drętwo. dziś przyszła jakaś gó..ara przeszkolić mnie z wiedzy z segregatora i .... nie poszło jej bo odpowiedziałam na każde jej pytanie ale niestety ona nie potrafiła odpowiedzieć na żadne pytanie które ja jej zadałam takie osoby nie powinny szkolić innych zwłaszcza jesli same tego nie wiedzą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bony f Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.chello.pl 19.11.06, 23:34 Powiedzcie co to jest Active? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maupa Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.szczecin.mm.pl 20.11.06, 11:53 active to centrum sportowo rekreacyjne tam jest fitness joga solarium i silownia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:36 Nigdy przenigdy nie pracujcie w Activie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.K. Re: Recepcjonistka w klubie active IP: 213.155.165.* 05.01.07, 09:29 Kontrahentom tez płacą nie w terminie i ratami. Śmieszną kwotę kilkuset złotych płacili w kilku ratach, co trwało w sumie... kilka tygodni !! Pomimo wcześniejszego umówienia się telefonicznego, że przyjedzie się po pieniądze, nagminnym było to, że o umówionej godzinie albo nie było kasy, albo osoby z którą byłem umówiony. I zero telefonu z przeprosinami, czy informacją, że spotkanie nieaktualne. Chamstwo, bezczelność, arogancja i brak szacunku dla czasu drugiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bitka Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 11:03 ..to tylko krok od tego, aby przestać być również klubowiczem. Szok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 15:10 Witam , jestem dosc swiezo po przezyciach z Activem takiej tandety i chamsta i zarozumialosci juz daawno nie widzialem , to jest masakra sami mowia ze nie powinno sie obgadywac klientow a uwierzcie mi ze nie pozostawiaJa suchej nitki na nikim kto choc troche odbiega od poziomu zgrabnej figury , zwlaszcza w stargardzie uzywaja sobie do woli to sie poprostu w glowie nie miesci. A jezeli chodzi o kase to poprostu szkoda gadac trzeba chodzic i sie prosic o ta jalmuzne. Wiec mam rade jezeli macie mozliwosc nie chodzcie tam !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaMigotka Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.srg.vectranet.pl 23.01.07, 12:01 oooo!!! Widzę, że nie ja jedna mam traumę po pracy w Activie? Ze też taka firma jeszcze egzystuje na rynku - za miesiac uczciwej pracy mozecie sie spodziewac góra 600zł. wypłaty, przy tym skazane jesteście na wieczne podsłuchiwanie, głupie uwagi "prawie trenerów" - prawie robi wielką różnicę;)), którzy nie reprezentują sobą zupełnie nic, totalne wywyższanie się właścicieli, którzy pracowników, innych ludzi którzy z nimi współpracują, konkurencję, a także- a może przede wszytskim?- klientów mają za bandę idiotów!!! Nie mówiąc już o dziwnej kwestii, że u tych "profesjonalistów"- żart roku;))) wypłatę za maj dostaniecie pod koniec czerwca, za czerwiec pod koniec lipca itd- naturalnie jeżeli wcześniej ładnie poprosicie;)) śmiech na sali!! Mam wielką nadzieję, że kiedyś się na tym swoim podejściu do innych ludzi zdrowo przejadą!!!!!! Nie polecam nikomu- ani przyszłym pracownikom, ani klientom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.szczecin.mm.pl 23.01.07, 20:15 A ja właśnie miałam zacząć chodzić do Activu na zajęcia. Do tej pory ćwiczyłam na Mazowieckiej ale pl. Kilińskiego jest bliżej mojej pracy. Jednak po takich opiniach chyba jednak pozostanę na Mazowieckiej zwłaszcza że nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
olek9999 Re: Recepcjonistka w klubie active 25.01.07, 17:41 ciekawe kto przoduje w obgadywaniu, a może zato cię zwolnili?! Odpowiedz Link Zgłoś
wdeszczurosne Re: Recepcjonistka w klubie active 11.12.07, 12:35 Ciesze sie, ze powstal ten temat! Mialam wraz z siostra wlasnie tam wykupic karnet na aerobic. Kiedys bylysmy tam na zajeciach, wejscie jednorazowe. Personel jak i atmosfera byly ok. Trudno wyczuc, ze firma traktuje ludzi nieuczciwie. Z pewnoscia tam wiecej nie pojde! Nie wspierajmy firm, ktore nie umieja uszanowac pracy drugiego czlowieka i sa nieuczciwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.multimo.gtsenergis.pl 17.12.07, 04:56 na jakiej podstawie wydajesz taką opinię? z Twojej wiadomości wynika tylko, że active jest be a Ty kupiłaś/eś wejściówkę na zajęcia...zero logiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedr Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.07, 22:20 myslę że to ciekawa praca i warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zedo Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 16:13 A moim zdaniem to co tutaj wypisujecie to przesada. Od razu mówię, że miałam do czynienia z tą firmą i wcale nie mam złego zdania na Ich temat. Czasami bywało ciężko- prawdziwa szkoła życia, ale powiem Wam, że dzięki temu łatwiej sobie człowiek radzi w innych sytuacjach. Nigdy nie spotkałam się z jakimś brakiem szacunku do klienta czy pracownika- nawet jeśli ta osoba nie zasługiwała na szacunek (a były takie). Mam wrażenie, że wszystkie "byłe" (a może i nie) recepcjonistki, które tak tutaj wykorzystują fakt, że pozostają anonimowe po prostu nie dawały rady sprostać dorosłemu życiu, bo nie oszukujmy się, ale studentki to jeszcze nie doświadczeni dorośli. Do pracy w tak dużej firmie trzeba dojrzeć i to by było chyba na tyle... W każdym bądź razie jeśli niektórzy wahają się czy zostać pracownikiem czy też klientem activu to proponuję samemu sprawdzić z czym to się je, bo słowa kilku osób to chyba niewiele jak na to ile ludzi jest związanych z tą firmą pracą czy karnetem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 19:54 Korzystałam z klubu activ - przez kilka miesięcy i nie miałam żadnych zastrzeżeń - a jeśli chodzi o recepcjonistki zawsze trafiałam na te same (dwie) panie -były miłe grzeczne i zawsze starały się pomóc; jeśli chodzi o same zajęcia też nie przypominam sobie-żadnych kłopotów - trenerki były miłe, zwracały uwagę na ćwiczących, poprawiały. Dla mnie klub jak klub ale z negatywnymi opiniami nie mogę się zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaMigotka Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.srg.vectranet.pl 25.01.07, 16:19 Zgadza się w 100%- ja pracując na recepcji tez byłam miła dla klientów bo ich baardzo lubiłam, byli dla nas zawsze sympatyczni i nie uważam, żebym niezadowolenie z pracy miała wyładowywać na klientach. Trenerzy na zajęciach też są mili, bo czemu nie- w końcu pŁacisz za zajęcia. Chyba nie sądzicie, że trenerzy wyśmiewają się oficjalnie przy kliencie, ale ja także byŁam swiadkiem niejednej żenującej gadki. A tak na margiesie, to żeby nie było wątpliwości - pracowałam w kilku miejscach i każdego miejsca pracy mam bardzo miłe wspomnienia. A stwierdzenie, że studenci nie są dorosłymi czy dojrzałymi ludźmi, wybacz, ale jest co najmniej śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsystof Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 17:30 a ja myślę, że z tym doświadczeniem to o lata pracy chodzi. wiadomo, że studenci w większości wypadków w tym właśnie okresie własnego życia rozpoczynają pracę i chcieliby nie wiadomo co za jak najmniej z własnej strony. wiem, bo sam zatrudniałem u siebie studentów, choć w innej branży, ale wiem doskonale, że mają oni nikłe pojęcie o wielu sprawach, że tak powiem 'po tej drugiej stronie'. są przypadki ludzi naprawdę godnych podziwu, ale są i tacy, którzy za robienie 'nic' chcieliby gwiazdki z nieba. ale nie oceniajmy- student studentowi nierówny. zresztą ja bym się nie ograniczał do słowa student. równie dobrze mogłby byc 'ludzie' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaia Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.07, 17:49 Pracowałam w Activie przez 7 miesięcy - rzeczywiście przez ten czas studiowałam. Wcześniej jednak pracowałam jako barmanka w pubie. Myślałam - w Activie praca lżejsza i lepsze godziny pracy. Bardzo się myliłam.W tak chorej atmosferze jaka panuje w tej firmie nie da się pracować. Wiem co to jest ciężka praca ale praca w takich warunkach jest wręcz nieludzka. Wolę znosić pijanych klientów niż użerać się z właścicielami i pseudo trenerami. Niech ktokolwiek zastanowi się czy jest silny psychicznie na pogardę, wieczną kontrolę, sztuczny uśmiech do szefów, zniżanie do poziomu podłogi! Jeśli tak - to sie nadajesz! Dodam tylko, że zwolniłam się sama! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.multimo.gtsenergis.pl 29.12.07, 03:22 a co Ty myślisz, że dostając pod opiekę kasę i towar w sklepie nie będziesz kontrolowana? no proszę Cię! to jest normalne. w każdej pracy! no może nie w barze... poza tym będąc studentką nie wymagaj od szefow nie wiadomo jakiego zaufania. praca studenta to zazwyczaj jego pierwsza praca a nawet jesli druga trzecia to nie zmienia faktu ze taki studencina ma malo doswiadczenia w robocie. to kolejny powod kontroli. pseudo trenerzy... a co Ty o nich wiesz? o ich pracy, o wkładzie, wykształceniu i procesie szkoleniowym w jakim biorą udział? nie wiesz nic, bo siedzialas tylko za lada i na wszystko narzekalas. lepiej ciesz sie ze Cie w ogole do tej pracy przyjeli, gdzie mialas cieplo w tylek zima, mialas gdzie usiasc i w ladnym kulturalnym miejscu obslugiwalas kulturalnych ludzi a nie w barze zapitych burkow. szefowie- to sa ludzie starsi od Ciebie i bardziej doswiadczeni i uwierz mi nie sa dziecmi do ktorych wystarczy sie usmiechnac, kupic czekoladke zeby dostac awans czy miec ich po swojej stronie. sa wady w pracy w tym klubie, ale takie wady sa w kazdej firmie, bo nie ma zalet bez wad. i nie opowiadaj glupot o jakims ponizaniu. pracowalam tam dluzej niz Ty i naprawde wiem jak sa tam traktowani pracownicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.chello.pl 25.01.07, 20:15 Do tej firmy chodze juz ponad 2 lata, wprawdzie spotkalem sie z tym ze jakas recepcjonistka byla niemila ale w dziwny sposob znikala i juz wiecej jej nie widzialem, i moze dlatego czesto pojawiaja sie oferty pracy z tego klubu, bo jakies "malolaty" mysla ze beda pierdzialy w stolek i dostawaly za to kase, a tam jednak trzeba popracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Recepcjonistka w klubie active 25.01.07, 22:07 Właśnie stamtąd wróciłem, z pl.Kilińskiego znaczy się, recepcjonistka-ucieleśnienie cnót wszelakich, złego słowa nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 09:48 Ja mam to samo zdanie. Ludzie pracujacy w Activie to osoby miłe i sympatyczne, ale o szefostwie tego nie powiem.... Dziwni luidzie...Kupuja nowe samochody i maja gdzieś placenie ludziom za ich prace. Po za tym nie płaca czynszów,Zus-u etc...Panowie nowobo Funkcjonuja tak od roku, więc nie wróżę im kolorowej przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio oko ma Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.szczecin.mm.pl 26.01.07, 10:01 Masz wgląd w rachunki??? Czasem posądzanie kogoś o niepłacenie rachunków może się żle skończyć .... ale dla oskarżającego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztabka Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 11:54 A skąd tobie wiadomo czy płacą rachunki czy nie? Chyba ci się z tego nie zwierzają? A jeśli kupują samochody, to pogratuluj a nie zazdrość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zedo Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 12:11 a co? jesteś tajnym agentem, spisującym każdą minutę z ich życia? może sam/a poszukaj jakiegoś zajęcia, bo wtykanie nosa w prywatne życie innych niczego nie przynosi. wnioskuję, że masz dużo wolnego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 15:12 Pewnie chciała by się przejechać którymś z tych samochodów a tu nikt jej tego nie zaproponował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 15:39 Ubodło, co........? Uderz w stół a nozyce się odezwą. Co do przejażdżki, to nie gustuje w Peugeotach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:35 niemam prawka więc nawet nie drasneło, co do marki mają kilka ładnych modeli ale to rzecz gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.szczecin.mm.pl 20.02.07, 00:45 strach to czytac. kazdy osoba najezda na siebie bez powodu. czuc tylko zazdrosc i jakies dziwne niespelnione ambicje. mam kontakt z ta firma i rzeczywscie jesli ktos nie spelnial wymagan czy to pracy recepcji czy tez instrukora to go po prostu nie bylo. a zauwazcie jedna rzecz ze sa recepcjonistki ktore dluzej pracuja i sa super i jakos sie nie skarza i klienci ich lubia. kadre maja dobra bo dbaja o o by byla dobrze wyszkolona. najlepiej szukac winy w inncyh a trudniej w nas samych....osoby piszace na inncyh z powodu straty pracy to zenada. typowa Polska mentalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominikana Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.stargard.mm.pl 06.03.07, 21:01 słuchaj skoro juz tak piszesz to chyba masz z ta firma kontakt - ale krótko niesamowite jest to ze nie klienci sa winni tego jak tam jest ale pracownicy a tak na dobra sprawe to klienci obrywaja nawet o tym nie wiedzac. Prawda jest taka ze tam nie ma zadnego konkretnego regulaminu a umowy ... patrzac na to okiem prawnika to szczyt bzdur i nie wiem co za niekompetentna osoba to uklada. pensje...na raty. atmosfera... do niczego. sama wyciagnij wnioski skoro tyle osób ich oczernia to chyba COS W TYM JEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zedo Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.03.07, 21:22 skoro jest tak źle to dlaczego sale pękają w szwach, instruktorzy sa do siebie do siebie pozytywnie nastawieni (i to widać z zewnątrz, jak ze sobą współpracują, jak sobie pomagają), na recepcjonistki też nie narzekam, stresują się jak jest ogromna kolejka (to też widać), ale wszyscy są chyba ludźmi. też bym się stresowała, że coś pominę, lub czegoś nie zrobię przy takiej ilości ludzi. gdyby było tak źle jak to opisujesz to ludzie trzymaliby się z daleka od tego klubu a jest wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 17:05 jakoś nie słyszałem by klienci narzekali na pracę recepcji i panującą w klubie atmosferę rozumiem ze jesteś prawnikiem z wieloletnim stażem i doświadczeniem by ocenić jakość umów co do warunków pracy i płacy, nie podobają się to zmień pracodawcę oczernia? raczej wylewa własne żale i niespełnione oczekiwania przyczyn niepowodzeń powinni najpierw poszukać w sobie a nie dopatrywać się u wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominikana Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.stargard.mm.pl 12.03.07, 17:32 nie wiem czy ten klub o którym wy piszecie to stargardzki? bo tam jest totalna beznadzieja i nie prawdą jest to ze sale pekaja od ilosci ludzi nie wiem czy wiesz ale frekfencja zwlaszcza w soboty nie przekracza 30 osob a nie zapomnijmy ze jest okolo 12 godzin zajec sory ale przyjzyj sie uwaznie bo wcale sie nie dziwie ze tamte recepcjonistki siedza cicho i sa zadowolone bo placa im za pierdzenie w stolek i nie zawsze jest tak ze na jakies zajecia idzei max ludzi wiec sie nie dziwie ze one sie stresuja one poprostu nie sa przyzwyczajone do takiej ilosci ludzi NARAZ ale sa bardzo sympatyczne i co do tego nie ma watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Recepcjonistka w klubie active IP: 81.190.83.* 12.03.07, 18:56 hmm juz widac ze malo wiesz na temat tego miejsca.co to znaczy totalna beznadzieja?z tymi dziewczynami na recepcji ze sa symaptyczne to nie przesadzaj...duzo moich znajomych chodzi do tego klubu w szczecinie i rowniez w stargardzie i sa bardzo zadowoleni. sa osoby ktore pracuja i osoby ktore mysla ze duzo wiedza o pracy... ja konczxe ten temat bo dalsza rozzmowa jest bezsensu, gdyż pojedyncze osoby maja jakis zal i przelewaja go na to forum. to tak jak z kazda praca jedni sa zadowolni a inni nie. koniec kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zedo Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.multimo.gtsenergis.pl 12.03.07, 18:56 miałam na myśli kluby szczecińskie. Stargard się dopiero rozwija, poza tym to małe miasteczko, gdzie fitness nie jest jeszcze tak powszechny. nie mówię, że przed activem nie było tam żadnego fitnessu, ale na pewno nie była to żadna rewelacja jak w większych miastach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominikana Re: Recepcjonistka w klubie active IP: 212.244.189.* 20.06.07, 11:00 zedku zgredku. W stargardzie wcale nie byl potrzebny ten activee bo my juz mielismy swoje kluby i nie potrzebujemy palantow aby udawali wielkich miastowych. Nie mieszkasz w stargardzie wiec gów.. wiesz Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominikana Re: Recepcjonistka w klubie active IP: 212.244.189.* 20.06.07, 11:12 dla twojej wiadomosci jestem prawnikiem od 1993r policz sobie jesli potrafisz jaki to staz pracy i smialo moge stwierdzic ze znam sie na PRAWIDŁOWYM sporzadzaniu umów. moja córka tam pracowala na poczatku jej sie bardzo podobało ale jak zobaczylam to co oni wyprawiaja to załamałam ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 09:43 i co z tego ludzie pracują 20 lat w zawodzie i popełniaja podstawowe błędy troche pokory Odpowiedz Link Zgłoś
wdeszczurosne Re: Recepcjonistka w klubie active 11.12.07, 12:47 Magda & Misio oko ma & jak tam sie jeszcze nazwiesz.. Zauwaz, ze ip, z ktorego piszesz, jest dziwnym trafem takie samo. Bronisz nieuczciwa firme w roznych postach spod roznych nickow. Tu chyba wnioski nasuwaja sie same. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 19:53 skąd wiesz że jest nieuczciwa skoro biłaś tam raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.12.07, 01:59 dobre pytanie... ale przewiduje jaka będzie odpowiedź... "bo znajomej znajomej znajomego siostry córka mówiła, że.." Ja osobiście nie mam nic do tej firmy. Sama pracowała, i było bardzo sympatycznie. Wiadomo jak praca to praca a nie kiziu miziu, ale nigdy nie spotkałam się z brakiem szacunku. Dodam, że właśnie obstawiałam stanowisko na recepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Bracia L. mają gdzies swoich pracownikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:38 chyba, ze są to filary firmy... odradzam Ci pracę w Activie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Bracia L. mają gdzies swoich pracownikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 09:45 ciekawe a z kąt taka znajomość tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Ziomek - skocz no Bracie po słownik - zanim IP: *.chello.pl 14.07.07, 13:36 zaczniesz ze mną dyskutować...bo mnie w oczy kłuje - haha. A znajomosć tematu - znam Panów L. i swego czasu dane mi było często gościć w bnudynku, gdzie mieści się ich interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Ziomek - skocz no Bracie po słownik - zanim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:22 gościć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak najdalej...... Re: Recepcjonistka w klubie active IP: *.globalconnect.pl 31.07.07, 22:51 Pewnego dnia zwolnili wszystkie recepcjonistki,bez słowa wyjaśnienia Odpowiedz Link Zgłoś