Gość: KoLibrant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 09:12 Z listy Platformy Obywatelskiej startuje członek stowarzyszenia KoLiber nr 9 - Mateusz Wagemann Więcej informacji (już wkrótce) na stronie www.Koliber.org Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Kandydaci na radnych sejmiku IP: 195.136.49.* 17.10.06, 09:14 trzeba uwolnić meyera od funkcji marszałka bo sobie nie radzi, dlatego sld nie może mieć większości.czy wieczorek z zarzutami może kandydować, nie róbmy z sejmiku przechowywalni,dlaczego tego organu nie można zmiejszyć do 15 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Kandydaci na radnych sejmiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 09:29 spora lista darmozjadów!Nikogo godnego nie widzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madam Re: Kandydaci na radnych sejmiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 09:49 Trzeba było samemu startwać a nie teraz marudzić malkontencie jeden!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Robert Stankiewicz . pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 15:31 www.robertstankiewicz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Robert Stankiewicz . pl 17.10.06, 15:46 sorki, ale to nie jest adekwatne - słowa , a obrazki. jezeli to sejmik, to powinno się tyczyc całego rgionu i nie wiedziałam, że wały chrobrego symbolizuja miasto książece i Podzamcze w pełni zabudowane Nową Starówką, która wraz z Zamkiem Książąt Pomorskich i Wałami Chrobrego tworzy jeden zabytkowy kompleks i atrakcyjny szlak turystyczny. przepraszam, odgradza od tego kompleksu trasa zamkowa i historia. Wały i zamek ze starówką nie jest jednym kompleksem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Robert Stankiewicz . pl IP: *.chello.pl 17.10.06, 16:06 ja jak dotąd nie spotkałem się ze stronką na której byłoby tyle treści co u tego Stankiewicza, pomysłów facet sporo trzeba mu przyznać, z tego co widze to on startuje z okręgu naszego czyli Szczecin i część powiatu polickiego, więc to wcale nie dziwne że pisze on Szczecinie. Chyba ma móg głos, na pewno nie oddam głosu na szczekaczkę Jacynę! Odpowiedz Link Zgłoś
player-1 Re: Robert Stankiewicz . pl 17.10.06, 16:35 he he, nie znalazło się więcej sldowców niż ta "zasłużona" dwójka w naszym okręgu...? pozymakali resztę, czy jak...? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Robert Stankiewicz . pl 17.10.06, 16:59 Gdybym byl wyborca PiS, to zaglosowalbym na Łuca. Dalbym mu szanse. Wprawdzie robi przy sw. terezie Odnowicielce, ale jest mlody, inteligentny, dobrze wyksztalcony i za 10 lat beda z niego ludzie. Obludnej i zaklamanej MJW gromkie NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambasador Re: Robert Stankiewicz . pl IP: *.univ.szczecin.pl 22.10.06, 23:08 to ciekawe, szukalem info w necie o panu Łucu, działacz UW i młodych Demokratow - sakrbnik krajowy, Szef kampanii wyborczej Jacyny Witt z UW, czlowiek z krędu Koćmiela, Wystepował na biublordach Łuszczewskiego i kampanii promocyjnej stowarzyszenia Łuszczwskiego, asystent Lubinskiej w rzadzie, teraz szef jak kampanii 6 z PISu do Sejmiku, no robi chlopak kariere jak nalezy, UW-Łuszczewski-PiS bedzie z niego za kilka lat rasowy polityk?ale jakiej opcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 23:10 Robert, miej się na baczności, bo jak się Jacynka dowie, że na nią szczekasz na forum, to pożałujesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madam hi hi :) głosujcie na Roberta Stankiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 17:29 Głosujcie głosujcie na Roberta Stankiewicza na ledwo zipiącą listę PiSu. Napompujecie listę PiSu i Jacynka Pacynka wskoczy na stołek hi hi a może i nawet zostanie samym MARSZAŁKIEM. I zgadnjcie czyja to wina będzie :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: hi hi :) głosujcie na Roberta Stankiewicza IP: *.chello.pl 17.10.06, 17:38 "ledwo zipiąca lista pisu" ? Piechota ci płaci za pisanie takich bzdet czy kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Robert Stankiewicz . pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 21:29 ciekawy gość z tego Stankiewicza, przynajmniej z tego co pisze to wydaje się interesujący gość z niezłymi pomysłami, doświadczenie też w sumie ma, warto się zastanowić, widziałam go dziś na takich małych podświetlanych billboardach, fajne plakaty ma. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfaiomega Re: Robert Stankiewicz . pl IP: *.globalconnect.pl 17.10.06, 22:39 Hmmm...nie znam siena poltiyce, ale na ogoś trzeba będzie zagłosować. Pis? W życiu... Po? Raczej nie Psl? raczej nie Samoobrona? Nie Lpr? Nigdy Sld? Było Sdpl? To Sld Reszta syf Zostają Zieloni. - ekolodzy - w porządku ludzie (widzę jednego profesora na liście zielonych) Innego rozwiązania nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_ochucki Re: Robert Stankiewicz . pl 17.10.06, 22:48 Hmmm...znam sie na poltiyce, ale na kogoś trzeba będzie zagłosować. Samoobrona? W życiu... Pis? To Samoobrona Psl? raczej nie Lpr? To Samoobrona Sld? Było Sdpl? To Sld Reszta syf Zostaje Platforma w porządku ludzie (widze doktora na jedynce) Innego rozwiązania nie widzę... -------------------------------------------------------------------------------- "Tylko na tym znasz się biegle Wbijać szpilki głodne wilki Chcące pożreć Ochuckiego Weź odpie.. się od niego A nie będzie boju tego... Odpie.. się od niego, nie będzie boju tego.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sortownik Małgorzata Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 23:13 Samoobrona? W życiu... PO? to różowe SLD Psl? raczej nie Lpr? To Samoobrona Sld? syf Sdpl? To Sld Reszty nie ma Zostaje PiS a właściwie Od Nowa w porządku ludzie a na jedynce jedyna osoba która nadaje się do samorządu wojewódzkiego Innego rozwiązania nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REALISTA Re: Małgorzata Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 23:12 Czy w myśl zasady /AUTORA/ wybierasz mniejsze zło - ale tylko chyba wg autora. Prawda, że tak naprawde nie ma kogo wybrać - podobają im sie chyba tylko uposażenia /obecnym radnym - cyt. opinia zreszta słszna radia Szczecin z która całkowicie sie zgadzam. Nam potrzeba prezydenta i radnych / nie bezradnych/, którch kreatywność podniesie range naszego miasta. Fajnie brać pieniądze i nic nie zrobic przez cała kadencję, lub tak niewiele, że ja tego osobiście nie widzę. Ponadto zauważyłem, że ktoś wrzuca namietnie moje opinie do kosza. Jest to żałosne, ale nic na to nie poradzę. Ja czytam opinie i tylko pisze, że mam inne zdanie ale nie wyrzucam żadbych opinii do kosza bo szanuje ludzi i ich zdanie. Na tym polega demokracja o która tak walczylismy - ale niekórzy z opiniodawców o tym zapomnieli - a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madam na temat zielonych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 09:11 Mój Drogi alfaiomega pamiętaj o arytmetyce wyborczej. Głos który oddasz na nawet najzacniejszego zielonego nie spowoduje jego wejścia do sejmiku a tylko napompuje listę SLD i powitamy naszego marszałka Mayera w nowej radzie sejmiku. Buziaki, kwiatuszki, ciasteczka :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madam Re: hi hi :) głosujcie na Roberta Stankiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 09:07 Adi miśku mój daj spokój piszę co myślę i chyba nie wierzysz w bajki, że dzięki jakiemuś komentarzowi na GW jesteś w stanie przekonać dużą część ludzi. A już totalną brednią jest możliwość opłacania kogoś kto siedzi i sieje propagandę na forum. Ci co siedzą i sieją propagandę (za taką osobę Ty mnie uważasz) nazywa się "pożytecznymi idiotkami". Jak to powiadł śp. Lem "teraz nikt już nic nie czyta, a jak czyta to nie rozumnie, a jak rozumie to nie pamięta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalewski Kandydaci na radnych sejmiku IP: 217.153.6.* 20.10.06, 07:25 Przemek Kowalewski to rowny gosc. Mieszka w Szczecinie. PRacuje w Gryficach. Tak sie z zyl z Gryficami, ze chce reprezentowac ten powiat w Sejmiku... No prosze. Moze zone do Gryfic sciagnie i syna? Tylko wowczas trudno by mu sie bylo poruszac po miesice w nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
gryfitka Re: Kandydaci na radnych sejmiku 04.11.06, 07:54 polecam www.przemyslawkowalewski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian Kandydaci na radnych sejmiku IP: *.CNet.Gawex.PL 20.10.06, 20:34 Głosujcie na naszego kandydata Pana Raucha Antoniego-Edwarda jest to najlepszy kandydat do Sejmiku zna się na rzeczach .Pracował bardzo dobrze w Radzie Powiatu dużo robi dobrego dla regionu i zwykłych ludzi. mieszkańcy województwa Zachodniopomorskiego Odpowiedz Link Zgłoś