Dodaj do ulubionych

Kandydaci na radnych sejmiku

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 09:12
Z listy Platformy Obywatelskiej startuje członek stowarzyszenia KoLiber
nr 9 - Mateusz Wagemann
Więcej informacji (już wkrótce) na stronie www.Koliber.org
Obserwuj wątek
    • Gość: as Kandydaci na radnych sejmiku IP: 195.136.49.* 17.10.06, 09:14
      trzeba uwolnić meyera od funkcji marszałka bo sobie nie radzi, dlatego sld nie
      może mieć większości.czy wieczorek z zarzutami może kandydować, nie róbmy z
      sejmiku przechowywalni,dlaczego tego organu nie można zmiejszyć do 15 osób.
    • Gość: ktoś Re: Kandydaci na radnych sejmiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 09:29
      spora lista darmozjadów!Nikogo godnego nie widzę!
      • Gość: Madam Re: Kandydaci na radnych sejmiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 09:49
        Trzeba było samemu startwać a nie teraz marudzić malkontencie jeden!!!
        • blondgirl Re: Kandydaci na radnych sejmiku 17.10.06, 10:22
          jw.
          • Gość: Marek Robert Stankiewicz . pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 15:31
            www.robertstankiewicz.pl/
            • xxtoja Re: Robert Stankiewicz . pl 17.10.06, 15:46
              sorki, ale to nie jest adekwatne - słowa , a obrazki. jezeli to sejmik, to
              powinno się tyczyc całego rgionu i nie wiedziałam, że wały chrobrego
              symbolizuja miasto książece i Podzamcze w pełni zabudowane Nową Starówką,
              która wraz z Zamkiem Książąt Pomorskich i Wałami Chrobrego tworzy jeden
              zabytkowy kompleks i atrakcyjny szlak turystyczny. przepraszam, odgradza od
              tego kompleksu trasa zamkowa i historia. Wały i zamek ze starówką nie jest
              jednym kompleksem.
              • Gość: adi Re: Robert Stankiewicz . pl IP: *.chello.pl 17.10.06, 16:06
                ja jak dotąd nie spotkałem się ze stronką na której byłoby tyle treści co u tego
                Stankiewicza, pomysłów facet sporo trzeba mu przyznać, z tego co widze to on
                startuje z okręgu naszego czyli Szczecin i część powiatu polickiego, więc to
                wcale nie dziwne że pisze on Szczecinie. Chyba ma móg głos, na pewno nie oddam
                głosu na szczekaczkę Jacynę!
                • player-1 Re: Robert Stankiewicz . pl 17.10.06, 16:35
                  he he, nie znalazło się więcej sldowców niż ta "zasłużona" dwójka w naszym
                  okręgu...? pozymakali resztę, czy jak...?
                  • absztyfikant Re: Robert Stankiewicz . pl 17.10.06, 16:59
                    Gdybym byl wyborca PiS, to zaglosowalbym na Łuca. Dalbym mu szanse. Wprawdzie
                    robi przy sw. terezie Odnowicielce, ale jest mlody, inteligentny, dobrze
                    wyksztalcony i za 10 lat beda z niego ludzie. Obludnej i zaklamanej MJW gromkie
                    NIE!
                    • Gość: ambasador Re: Robert Stankiewicz . pl IP: *.univ.szczecin.pl 22.10.06, 23:08
                      to ciekawe, szukalem info w necie o panu Łucu,
                      działacz UW i młodych Demokratow - sakrbnik krajowy,
                      Szef kampanii wyborczej Jacyny Witt z UW, czlowiek z krędu Koćmiela,
                      Wystepował na biublordach Łuszczewskiego i kampanii promocyjnej stowarzyszenia
                      Łuszczwskiego, asystent Lubinskiej w rzadzie, teraz szef jak kampanii 6 z PISu
                      do Sejmiku, no robi chlopak kariere jak nalezy, UW-Łuszczewski-PiS
                      bedzie z niego za kilka lat rasowy polityk?ale jakiej opcji?
                • Gość: otto :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 23:10
                  Robert, miej się na baczności, bo jak się Jacynka dowie, że na nią szczekasz na
                  forum, to pożałujesz ...
            • Gość: Madam hi hi :) głosujcie na Roberta Stankiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 17:29
              Głosujcie głosujcie na Roberta Stankiewicza na ledwo zipiącą listę PiSu. Napompujecie listę PiSu i Jacynka Pacynka wskoczy na stołek hi hi a może i nawet zostanie samym MARSZAŁKIEM. I zgadnjcie czyja to wina będzie :*
              • Gość: adi Re: hi hi :) głosujcie na Roberta Stankiewicza IP: *.chello.pl 17.10.06, 17:38
                "ledwo zipiąca lista pisu" ?

Piechota ci płaci za pisanie takich bzdet czy kto?
                • Gość: elka Re: Robert Stankiewicz . pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 21:29
                  ciekawy gość z tego Stankiewicza, przynajmniej z tego co pisze to wydaje się
                  interesujący gość z niezłymi pomysłami, doświadczenie też w sumie ma, warto się
                  zastanowić, widziałam go dziś na takich małych podświetlanych billboardach,
                  fajne plakaty ma. pozdro
                  • Gość: Alfaiomega Re: Robert Stankiewicz . pl IP: *.globalconnect.pl 17.10.06, 22:39
                    Hmmm...nie znam siena poltiyce, ale na ogoś trzeba będzie zagłosować.

Pis? W życiu...
                    Po? Raczej nie
                    Psl? raczej nie
                    Samoobrona? Nie
                    Lpr? Nigdy
                    Sld? Było
                    Sdpl? To Sld
                    Reszta syf

Zostają Zieloni.

- ekolodzy
                    - w porządku ludzie (widzę jednego profesora na liście zielonych)

Innego rozwiązania nie widzę...
                    • rysiek_ochucki Re: Robert Stankiewicz . pl 17.10.06, 22:48
                      Hmmm...znam sie na poltiyce, ale na kogoś trzeba będzie zagłosować.

Samoobrona? W życiu...
                      Pis? To Samoobrona
                      Psl? raczej nie
                      Lpr? To Samoobrona
                      Sld? Było
                      Sdpl? To Sld
                      Reszta syf

Zostaje Platforma
                      w porządku ludzie (widze doktora na jedynce)

--------------------------------------------------------------------------------
                      "Tylko na tym znasz się biegle
                      Wbijać szpilki głodne wilki
                      Chcące pożreć Ochuckiego
                      Weź odpie.. się od niego
                      A nie będzie boju tego...
                      Odpie.. się od niego, nie będzie boju tego.."
                      • Gość: sortownik Małgorzata Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 23:13
                        Samoobrona? W życiu...
                        PO? to różowe SLD
                        Psl? raczej nie
                        Lpr? To Samoobrona
                        Sld? syf
                        Sdpl? To Sld
                        Reszty nie ma

Zostaje PiS a właściwie Od Nowa
                        w porządku ludzie a na jedynce jedyna osoba która nadaje się do samorządu
                        wojewódzkiego

• Gość: REALISTA Re: Małgorzata Jacyna-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 23:12
                          Czy w myśl zasady /AUTORA/ wybierasz mniejsze zło - ale tylko chyba wg autora.
                          Prawda, że tak naprawde nie ma kogo wybrać - podobają im sie chyba tylko
                          uposażenia /obecnym radnym - cyt. opinia zreszta słszna radia Szczecin z która
                          całkowicie sie zgadzam. Nam potrzeba prezydenta i radnych / nie bezradnych/,
                          którch kreatywność podniesie range naszego miasta. Fajnie brać pieniądze i nic
                          nie zrobic przez cała kadencję, lub tak niewiele, że ja tego osobiście nie
                          widzę. Ponadto zauważyłem, że ktoś wrzuca namietnie moje opinie do kosza. Jest
                          to żałosne, ale nic na to nie poradzę. Ja czytam opinie i tylko pisze, że mam
                          inne zdanie ale nie wyrzucam żadbych opinii do kosza bo szanuje ludzi i ich
                          zdanie. Na tym polega demokracja o która tak walczylismy - ale niekórzy z
                          opiniodawców o tym zapomnieli - a szkoda.
                    • Gość: Madam na temat zielonych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 09:11
                      Mój Drogi alfaiomega pamiętaj o arytmetyce wyborczej. Głos który oddasz na
                      nawet najzacniejszego zielonego nie spowoduje jego wejścia do sejmiku a tylko
                      napompuje listę SLD i powitamy naszego marszałka Mayera w nowej radzie sejmiku.
                      Buziaki, kwiatuszki, ciasteczka :*
                • Gość: Madam Re: hi hi :) głosujcie na Roberta Stankiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 09:07
                  Adi miśku mój daj spokój piszę co myślę i chyba nie wierzysz w bajki, że dzięki
                  jakiemuś komentarzowi na GW jesteś w stanie przekonać dużą część ludzi. A już
                  totalną brednią jest możliwość opłacania kogoś kto siedzi i sieje propagandę na
                  forum. Ci co siedzą i sieją propagandę (za taką osobę Ty mnie uważasz) nazywa
                  się "pożytecznymi idiotkami". Jak to powiadł śp. Lem "teraz nikt już nic nie
                  czyta, a jak czyta to nie rozumnie, a jak rozumie to nie pamięta"
    • Gość: Kowalewski Kandydaci na radnych sejmiku IP: 217.153.6.* 20.10.06, 07:25
      Przemek Kowalewski to rowny gosc. Mieszka w Szczecinie. PRacuje w Gryficach. Tak
      sie z zyl z Gryficami, ze chce reprezentowac ten powiat w Sejmiku... No prosze.
      Moze zone do Gryfic sciagnie i syna? Tylko wowczas trudno by mu sie bylo
      poruszac po miesice w nocy...
      • gryfitka Re: Kandydaci na radnych sejmiku 04.11.06, 07:54
        polecam www.przemyslawkowalewski.pl
    • Gość: sebastian Kandydaci na radnych sejmiku IP: *.CNet.Gawex.PL 20.10.06, 20:34

Głosujcie na naszego kandydata Pana Raucha Antoniego-Edwarda jest to najlepszy
      kandydat do Sejmiku zna się na rzeczach .Pracował bardzo dobrze w Radzie
      Powiatu dużo robi dobrego dla regionu i zwykłych ludzi.

mieszkańcy województwa
      Zachodniopomorskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka