Dodaj do ulubionych

PiS atakuje "Gazetę Wyborczą"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 20:01
Brudna kampania GW jest zwyczajem tej gazety w stosunku do kandydatów PiS.
Obserwuj wątek
    • Gość: BOSS Re: PiS atakuje "Gazetę Wyborczą" IP: *.r.univ.szczecin.pl 19.10.06, 20:09
      Czy Woborcza moze byc gazeta obiektywna? Gdy prof. Lubinska prezentuje
      kandydatow, wazne sprawy programowe, to trafia na 5 strone. Gdy jednak GW
      doszukuje sie w komitecie skaldajacym sie z 203 osob (w tym 105 profesorow i
      doktorow habilitowanych) 3 ludzi z zarzutami prokratorskimi, to naturalni daje
      to na pierwsza strone....
      Super... napiszcie tez, ze posel Nitras dostanie nobla za swoje publiczne
      wypowiedzi. Naturalnie bedzie to pokojowa nagroda nobla...
      • Gość: Sylwia Re: PiS atakuje "Gazetę Wyborczą" IP: *.chello.pl 19.10.06, 20:16
        Nie czytaj jak Ci sie nie podoba. Ja ją czytam od 17 lat i uważam że jest
        super.Polecam Dziennik lub Gazetę Polską
      • Gość: endy Re: PiS atakuje "Gazetę Wyborczą" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 20:17
        Dodajmy do tego że te zarzuty prokuratorskie są:
        1. w stosunku do kobiety która walczy z mafią paliwową
        2. w stosunku do członka zarządu Sochańskiego i Mynca, który ma takie same
        zarzuty
        3. w stosunku do b dyr XII Muz gdzie Jurczyk musiał znaleźć pretekst żeby go
        wyrzucić.
        Gazeta Wyborcza napisała ten artykuł prawdopodobnie w uzgodnieniu z Nitrasem.
        Słyszałem że na konferencji prasowej Nitras mocno to sugerował.
      • Gość: tomi Re: PiS atakuje "Gazetę Wyborczą" IP: *.chello.pl 19.10.06, 20:18
        bardzo dobrze, że napisali że są tam 3 osoby podejrzane o coś.

ale zwykłym szmaciarstwem jest próba zrobienia wrażenia,
        że cały komitet (ponad 200) to aferzyści, złodzieje, itd.

Szczecińska Wyborcza jest znana z takich szmatławych zagrywek jak ta.
        Obraziła wielu porządnych ludzi, dziekanów, wykładowców uczelni publicznych i
        prywatnych, aktorów teatralnych i innych artystów którzy się sami zgłosili do
        tego honorowego komitetu poparcia.
        • Gość: Maria Ż Re: Kowalewska/Zadworny atakują PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 01:38
          Miałam zamiar zlekceważyć to, co zostało napisane pod moim adresem.

Chciałam być ponad tym co wypluwa z siebie ten godny pożałowania tandem
          Kowalewska/Zadworny.

Jeżeli oszustwami jak to, że ma się odwagę sprzeciwać nie tylko mafii paliwowej
          i takim oto piosarczykom na zamówienie, co wyjdzie na jaw.
          To, oby takich kryminalistów jak ja, było więcej w tym biednym kraju, a wówczas
          nie byłoby miejsca dla tachich sprzedawczyków jak p.kowalewska.

Nie złamałam prawa kupując akcje Ship Serice i niebawem zostanie to wyjaśnione
          przez Sąd. I wiedzcie pp. kowalewska i Zadworny, ,ze za honor sobie poczytuję
          to, że zostałam posadzono na ławie oskarżonych z Panem dyr. Lembasem i p. Prezes
          Heleną Martuś - ludżmi, którzy swoją odwagą i uporem sparalizowali mafijne
          układy p. Krzystyniaka - Shipservice - PKN Orlen.

Przyjdzie czas, że trzeba będzie odpowiedzieć za to co się teraz pisze.
          Możecie mi wszystko przypisywa, pisać o moich oszustwach, a pisząca o
          schowanych za bluzkę 1500 akcji (O OBJĘTOŚCI TORBY PODRÓŻNEJ) p.Kowalewska
          jest poprostu żałosna.

Daliście "państwo" redaktorstwo taki popis draństwa sięgającego rynsztoku, że
          Naczelny GW powinien wysłac was obojga na zieloną trawkę, a ja nawet nie
          wzięłabym was do swojej stajni do oporządzania moich rasowaych koni.
          Bo te mają klasę czego p. Zadwornemu od kiedy zwąchał się z Krzystyniakiem -
          ubyło , co do.p. Kowalewskiej - nigdy jej nie miała, jak i odrobiny szacunku
          nawet dla samej siebie.

• Gość: eddi Re: Kowalewska/Zadworny atakują PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 08:04
            Rozumiem panią. GW sięgnęła bruku ale wynika to z tego,że za wszelką ceną dąży
            do zachowania w Polsce różowo-czerwonego układu. Ten układ zabezpiecza GW byt.
          • Gość: Doradca Zadworny atakują PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 08:39
            Pani Mario. Zadworny z Krzystyniakiem i jego ekipa Runowiczem i Stypą tak !!!To
            anana informacja i łatwa też do zauważenia na łamach.
      • kamekotek Re: PiS atakuje "Gazetę Wyborczą" 20.10.06, 23:39
        mam do BOSSa prośbę: czy może Pani/Pan podać mi link do żródła, gdzie mógłbym
        znależć listę osób z komitetu honorowego profesor Lubińskiej? z góry dziękuję.
        • kamekotek mam do BOSSa prośbę 20.10.06, 23:43
          kamekotek napisała:

> mam do BOSSa prośbę: czy może Pani/Pan podać mi link do żródła, gdzie mógłbym
          > znależć listę osób z komitetu honorowego profesor Lubińskiej? z góry dziękuję.
    • absztyfikant PiS atakuje "Gazetę Wyborczą" 19.10.06, 20:18
      A dlaczego radny Od Nowy Jerzy Kobylanski (SLD, PZPR) podwinal ogon i zlozyl
      mandat?:))))))))))))))))
      • Gość: sosik Re: PiS atakuje "Gazetę Wyborczą" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 20:22
        a co to ma do rzeczy? Rafał, nie masz innego argumentu? Porozmawiamy sobie w
        poniedziałek na konferencji, gdzie będziesz konferansjerem za kasę z miasta.
      • player-1 wyjątkowo nieobiektywna ta Gazeta 19.10.06, 20:25
        Gazeta Wyborcza dostrzega że Lubińska ma największą szansę i stara się ją za
        wszelką cenę zdyskredytować.

szkoda tylko że kosztem porządnych ludzi którzy są w tym komitecie a jest tam
        wielu aktorów, wykładowców, naukowców z całego regionu i przedsiębiorców.

A tak wogóle to ten Wądołowski przecież mówił że nie jest w PiSie więc czemu
        taki tytuł że "PiS atakuje"? widziałem dziś Kronikę i to z atakiem nie miało
        przecież nic wspólnego, po prostu przedstawili swoje stanowisko. Bardziej
        atakował Nitras, wrzeszczał coś do mikrofonu jak opętany...
        • Gość: full Re: wyjątkowo nieobiektywna ta Gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 21:21
          a co miała Kowalewska napisać? obiektywnie maiała napisać? przecież ona nie
          umie.
    • Gość: Adam M Brawo. GW ma za swój cynizm i obłude IP: *.bazapartner.pl 19.10.06, 21:28
      A poza tym
      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8559351&rfbawp=1161285957.479
    • ex z elementarza "PiS": 19.10.06, 23:42
      punkt 1. na kazdy zarzut odpowiadaj, ze to atak ukladu
      punkt 2. gdy cos skopales, zaniedbales, winny jest uklad
      punkt 3. gdy nie masz o czym mowic, mow o ukladzie
      punkt 4. w razie czego mowic o ukladzie pomoze ci jakis znany minister albo
      kolega z warszawy.
    • Gość: andreas a przepraszam co powiedzieć jak kandydat zasiada IP: *.orange.pl 19.10.06, 23:53
      a przepraszam, tu czlonkowie komitetu rozmawiaja z prokuratorem,
      a co powiedziec i czemu Gazeta nie krzyczy, jak KANDYDAT
      juz zasiada na ŁAWIE OSKARZONYCH!!!!
      Pan Jurczyk przeciez nie tylko ma zarzuty, ale konkretnie sprawe!!!

Wobec innego waznego kandydata stale jakies plotki,
      ba jeden z głównych oskarzonych nawet rzucił jego nazwisko,
      jako osoby zamieszanej w wielka afere paliwową...

Ja przepraszam...
      • Gość: Maria Ż. Re: a przepraszam co powiedzieć jak kandydat zasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 01:50
        Adreas,
        Ty nie przepraszaj - bo TY wiesz co mówisz....

• Gość: ktoś Re: PiS atakuje "Gazetę Wyborczą" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 11:59
      jak się nie wie z kim się tańczy to się nie poiwinno pchać na stołek. Naukowiec
      k0ń by się uśmiał! Kobieto znikaj albo pojedź do Irlandii to oni zaczną do nas
      przyjeżdżać!:)
      • Gość: friendly Re: PiS atakuje "Gazetę Wyborczą" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 14:09
        niech raczej zniknie ten bezpłciowy i bezwyrazowy duet Krzystek-Piechota!
        zauważyliście że oni są do siebie podobni,jak wszyscy tacy faeci bez jaj
    • sztuk6mistrz uwielbiam PISsssss! 20.10.06, 14:23
      uwielbiam PISsssss! Nie było takiego ugrupowania od czasów PZPR! Elektorat ten
      sam. Oni władzy nie oddadzą, bo łączy ich akt lojalności wobec wodza, a wódz im
      daje przecież posady - inaczej by ich nigdy i nigdzie nie zdobyli. Zasada jest
      taka - potwierdza to historia - im dłużej będą rządzili tym dłużej będą siedzieć!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka