kiniamum 19.10.06, 23:02 jesli kupowalyscie to gdzie? czy sa sklepiki internetowe godne polecenia? poprosze o adresy... interesuja mnie ubranka, wystroj pokoiku i akcesoria dla maluszka. z gory dzieki! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
15tydzien Re: fajne sklepy internetowe dla maluszkow 19.10.06, 23:24 najwiecej tego systkiego jest na alegro. Wchodzi sie na dzial DLA DZIECI i BOOOOOM ogrom produktow. Jest sklep calineczka.pl. Przewarznie gdy sie szuka czegos da mauchow to wchodzi sie np. na Allegro lu p. calineczke patrzy sie na nazwe producenta--> kopiuje nazwe --> wlej w google wyskakuje gowna trona producenta i wtedy porownuje sie ceny. Ja tak robie patrzac na kupo chust do noszenia mojego jeszcze nie narodzonego synka i produkty ktore mnie intersuje grzebie po necie poroje ceny w exelu obliczajac ceny wysylki. ten XXI wiek to wiele utrudnien za duzo mozliwosc za duzo kombinowania i za duzo czasu sie na o traci:) Pozdrawiam gorąco:) PS. kiedy masz termin? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniamum Re: ps. 19.10.06, 23:34 no raczej juz urodzilam:) sliczne dzieki-a allegro znam od podszewki:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania69 sklep internetowy 20.10.06, 16:58 Moja koleżanka (szczecinianka) prowadzi sklep internetowy dla dzieci. Ubranka sprowadza z Anglii, jesli jestescie zainteresowane podaję adres: www.szafamalucha.pl Odpowiedz Link Zgłoś