Dodaj do ulubionych

Radosław Przypis

20.10.06, 16:12
Nie wiem, jak to się stało, że ta niezwykła osobowość znalazła się na 2.
pozycji na liście PO dla centrum...

Tak się składa, że znam pana Przypisa osobiście. Jest to osoba, która lubi
robić wokół siebie dużo hałasu, lecz i tak nigdy nic z tego nie wynika...
Jest członkiem Rady Młodzieży Województwa Zachodniopomorskiego, gdzie przybył
jedynie na pierwszą sesję, zamieszał troszkę, poszedł i nigdy więcej go tam
nie widziano... Ciekawe.

W ten sposób dochodzę do wniosku, że nie warto głosować na ludzi z pierwszych
miejsc na listach... Jeżeli ktoś chce więc koniecznie zagłosować na PO w
centrum, radzę oddać głos może na 10., ostatnią pozycję... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: R.Przypis Re: Radosław Przypis IP: *.univ.szczecin.pl 20.10.06, 18:13
      bez paniki - jutro bede na kolejnym ;) - drugim w hitorii rady...

Pozdrawiam cieplo
      • aygor Re: Radosław Przypis 21.10.06, 22:00
        Tyle, że z tego co wiem, to nie będzie sesja, tylko spotkanie. Niestety,
        Radosławie, nie udowodnisz mi, że byłeś na dwóch "drugich sesjach", na których
        nie zebrało się quorum...
        • Gość: aga Re: Radosław Przypis IP: 212.2.99.* 21.10.06, 23:24
          ciekawe czy Ty byles na tych dwoch sesjach, skoro jestes pewien ze Przypisa tam
          nie bylo? chyba bardzo mu musisz zazdroscic ze startuje z drugiego miejsca do
          Rady Miasta. Zazdroscisz ambicji i tego ze chce facet cos zrobic dla tgo
          miasta?? jak na razie uwazam ze czepiasz sie bezpodstawnie!! zrobil juz sporo
          dla tego miasta. Skoro znasz Przypisa to chyba najlepiej wiesz ile imprez udalo
          mu sie zorganizowac i ile pracy w to wlozyl! To typowy społecznik który chce
          aby ludzie mlodzi byli zadowoleni chcociazby z zycia kulturalnego w tym
          miescie. Chociaz mu starcza zapalu aby cos robic... jesli mu zazdroscisz to
          trzeba bylo samemu startowac, wtedy moglbys pokazac na co Ciebie stac. Bo
          najlatwiej siedziec z zalozonymi rękoma i oceniac negatywnie innych
          • aygor Re: Radosław Przypis 22.10.06, 13:10
            Mnie się wydaje, że byłem, ale jeśli twierdzisz, że nie, to trudno, widocznie
            na coś choruję.

Po drugie nie wiesz może, ale Cię uświadomię, dlaczego nie startuję: po prostu
            nie jestem pełnoletni. Po co zamiast pytania od razu przechodzić do ataku?

I nie zazdroszczę panu Przypisowi, bo chyba nie ma czego...
          • Gość: kapitanAS Re: Radosław Przypis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:22
            nie badz smieszn. on tylko przekrety by robil. niestety jako przykladny student
            nie zaliczyl tez jakos terminowo studiow. wogole to przypis nie podszywaj sie
            pod jakies agi. smieszny i zalosny jestes.
    • Gość: Zbigniew Re: Radosław Przypis IP: *.univ.szczecin.pl 20.10.06, 20:35
      To niezwykle przykre, ze na tego typu forach bryluja ludzie niedowrtosciowani i
      zagubieni, i na rozne sposoby starajace sie leczyc wlasne kompleksy poprzez
      oczernianie ludzi, ktorych widzieli raz w zyciu. Tak sie sklada, ze rowniez
      znam pana Przypisa, dane bylo mi niejednokrotnie z nim wspolpracowac i
      odnajduje go jako powaznego i profesjonalnie podchodzacego do kwestii ktorymi
      sie zajmuje mlodego czlowieka.
      Osobiscie zycze mu jak najlepiej i wierze, ze Szczecin bedzie mial z niego
      wiele pozytku!
      • Gość: enzym Re: Radosław Przypis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 00:40
        No to R.Przypis czy Z.Przypis? A tak swoją drogą to jak to jest przyPIS czy
        przyPO?
      • dariusz.matecki Re: Radosław Przypis 22.10.06, 13:07
        Czemu raz się podpisujesz Zbigniew, a raz R.Przypis? I czemu piszesz peany
        pochwalne o swojej osobie jako ktoś inny? : P
        • aygor Re: Radosław Przypis 22.10.06, 13:12
          W sumie też mnie to zdziwiło. Jeśli chcesz być wiarygodny, nie łatwiej się
          zarejestrować i pisać pod stałym nickiem?
          • rysiek_ochucki Re: Radosław Przypis 22.10.06, 14:18
            Chłopcze napisz o co ci chodzi, bo za bardzo nie wiem, masz kompleks Przypisa?

--------------------------------------------------------------------------------
            "Tylko na tym znasz się biegle
            Wbijać szpilki głodne wilki
            Chcące pożreć Ochuckiego
            Weź odpie.. się od niego
            A nie będzie boju tego...
            Odpie.. się od niego, nie będzie boju tego.."
        • Gość: Zbigniew Re: Radosław Przypis IP: *.univ.szczecin.pl 22.10.06, 16:21
          Moze dlatego, ze nie nazywam Przypis. Takie to trudne do ogarniecia? Widac
          kompleks Przypisa zatacza wieksze kregi coraz..
          • aygor Re: Radosław Przypis 23.10.06, 08:02
            Może po prostu piszecie z tego samego lub podobnego IP??? Ratunku!
            • Gość: marian Re: Radosław Przypis IP: 217.153.6.* 23.10.06, 19:00
              No no, dobra robota:):) Kolega chyba z Rady zazdorosci Koledze. Watpie ze
              jestes niepelnoletni, a moge nawet ci powiedziec gdzie studiujesz... czyzby
              prywatna Szczecinska Uczelnia? Ciesze sie ze Ciebie nie widze na plakatach,a
              zgloszenie Przypisa do wyborow, to nie jest glupi pomysl.
              pozdrawiam
              • rysiek_ochucki Re: Radosław Przypis 23.10.06, 19:55
                Sfrustrowany chłopaczek który nie dostał się na Uniwersytet, rozładowuje swoje
                emocje na forum? A co mama stwierdziła że nie będzie płaciła za szkołę?

--------------------------------------------------------------------------------
                Chcące pożreć Ochuckiego
                Weź odpie.. się od niego
                • Gość: marian Re: Radosław Przypis IP: 217.153.6.* 23.10.06, 20:29
                  Rysiek, tak jest najwygodniej. Swoją porażke łatwiej zakopać, krytykując
                  innych. Ale powiem szczerze ze uczelnia słaba jak i nasz rozmówca:)
                  • rysiek_ochucki Re: Radosław Przypis 23.10.06, 22:35
                    ;) ;) Niech kolega z prywatnej uczelni pamięta że leszczem się jest przez całe
                    życie ;) ;)

Chcące pożreć Ochuckiego
                    Weź odpie.. się od niego
                    • Gość: oddział zamkniety Re: Radosław Przypis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 09:11
                      Widzę, że gdzie Przypis tam i marian i ochucki rysio. Gwardziści czy sam
                      zainteresowany. Więc zwrócę się do wszystkich trzech ww. Panowie więcej taktu,
                      kultury. Każdy ma prawo do własnej oceny innych. Dyskusja oparta na obrażaniu
                      innych sprowadza Was do pozycji wiernych i oddanych wyznawców PiS-u.
                      • Gość: marian Re: IP: 217.153.6.* 24.10.06, 10:03
                        Marian to marian. A marian jest miły. I jego słowa też się mieszczą w kanonie
                        dobrego wychowania. Opinie szanuje a nawet ceni. Ale stnowiska nie zmieni. Juz
                        stara Kadra zarządzająca za wiele pokazać nie moze. Wiec sensu utrzymywania jej
                        nie ma.
              • aygor Re: Radosław Przypis 24.10.06, 14:48
                Dobrze się czegoś nowego o sobie dowiedzieć... Bo mnie się wydaje, że jestem
                uczniem 1. klasy humanistyczno-dziennikarskiej w II Liceum Ogólnokształcącym
                im. Mieszka I w Szczecinie (dla niedoinformowanych: elytarny "Pobożniak"). I
                proszę wszystkich, aby się nie pogrązać w głupich, a zarazem ciekawych
                domysłach. Mogą one odzwierciedlać stan psychiczny osób je wypisujących.
                • Gość: marian Re: Radosław Przypis IP: 217.153.6.* 24.10.06, 21:33
                  <ziew> dobry marketing tzw "skok w bok". Ale wcale licealistą nie jesteś, a
                  argumenty sam przytoczyłeś we wcześniejszych postach:)
                  Pozdrawiam i skonczmy sledztwo.
                  • aygor Re: Radosław Przypis 25.10.06, 14:52
                    Aha... Dobra, niech Ci będzie... Ale takich bredni to ja jeszcze nie słyszałem!
                    Cóż, widać, że niektórzy wiedzą lepiej ode mnie, kim jestem. I jeszcze jedno
                    pytanie: Jakie to argumenty?
                  • aygor Re: Radosław Przypis 25.10.06, 15:37
                    W sumie to mnie nie będzie do soboty, ale piszcie... Wyjeżdżam jako najmłodszy
                    radny RMWZ na sesję do Szwecji. Au revoir!!!
                    • Gość: crash Re: Radosław Przypis IP: *.fiz.univ.szczecin.pl 25.10.06, 17:40
                      Co do pana Przypisa i jego 'społecznej działalności', to dowiedziałem się, że wystąpił z wnioskiem do pani rektor o obniżenie progów stypendialnych (na co ona niestety przystała). Na dodatek wmawiał on członkom WRSS-u, że w razie nieprzyjęcia tego przez studentów uczelnia straci płynność finansową (co jest kompletną bzdurą). Inaczej mówiąc, teraz studenci, których dochód wynosi ponad 550zł na osobę nie dostaną nic (a takich osób jest całkiem sporo). Czy tak powinien działać członek uczelnianej rady samorządu studenckiego?? Czy to jest działanie dla dobra studentów?? Na kogoś takiego głosować?? Śmiem wątpić
                      • Gość: marian Re: Radosław Przypis IP: 217.153.6.* 25.10.06, 17:52
                        Śmiej wątpić w swoją mądrość, Kolego. To, że chciał obniżyć próg stypendialny
                        to wrecz powiedziałbym prostudenckie jest.
                        Pozdrawiam
                        • Gość: oddział zamknięty Re: Radosław Przypis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 14:50
                          Taki krok już dyskwalifikuje tego Pana. Toż to czystej wody POPULIZM. Z takimi
                          poglądami to do Samoobrony. Ale cóż, nie każdy cieszy się przyjaźnią Pana
                          Nitrasa. A tak na marginesie młodość i owszem ma swoje zalety ale ja i moi
                          znajomi z tego okręgu głosować będziemy na gościa zwyczajnie bogatszego w wiedzę
                          i doświadczenia. Bo te dwa przymioty są niezbędne w służbie, jaką jest bycie radnym.
                      • Gość: R.P Re: Radosław Przypis IP: *.stfturist.se 26.10.06, 17:14
                        Ciekawych rzeczy o samym sobie mozna sie na takim forum dowiedziec.
                        Nie, to nie prawda ze wystepowalem z takim wnioskiem. Tak to prawda ze
                        najprawdopodobniej stypendia beda obnizone - jesli nie uda nam sie pozyskac
                        dodatkowych srodkow z ministerstwa na FPM. Fundusz pomocy materialnej tego nie
                        wytrzyma. Takie info z ksiegowosci, ale o tym juz niedlugo na koferencji
                        prasowej. Tak poza tym to nie WRSS a URSS - tej rady jestem przewodniczacym.
                        Prosilbym o to bys sie nie wypowiadal w kwestiach co do ktorych nie masz
                        zielonego pojecia - bzdury po prostu opowiadasz.
                        Pozdrawiam
                        • Gość: crash Re: Radosław Przypis IP: *.fiz.univ.szczecin.pl 26.10.06, 18:44
                          Szanowny panie Przypis. Widzę, że brakuje panu umiejętności czytania ze zrozumieniem. Polecam zatem jeszcze kilka razy przeczytać mój post, a dopiero gdy go pan zrozumie wypowiedzieć się.
                        • Gość: Maciek do Pana Przypisa IP: *.chello.pl 08.11.06, 08:29
                          Witam
                          Panie Przypis ja wiem, ze Pan teraz zajety jest kampania wyborcza jednak
                          chcialbym aby odpowiedzial Pan na pare pytan. Po pierwsze: kto decyduje o
                          wysokosci jednostki stypendialnej. Po drugie: dlaczego obnizana jest jednostka
                          stypendialna na ten rok akademicki? czyzby nagle skonczyly sie pieniadze.
                          I nareszcie jakiej wysokosci bedzie jednostka stypendialana na ten rok
                          akademicki. Mam nadzieje ze Pan jako przewodniczacy URSS zdobedzie dla dla nas
                          studentow odpowiedzi na pytania zadane powyzej.
                          Dziekuje
                          Pozdrawiam
                  • Gość: crash Re: Radosław Przypis IP: *.fiz.univ.szczecin.pl 26.10.06, 16:27
                    A coż takiego prostudenckiego w tym jest??
    • Gość: Karl Re: Radosław Przypis IP: *.globalconnect.pl 26.10.06, 17:31
      Przypis to amator do kwadratu. Kto z nim współpracował ten wie co to za człowiek.
      • Gość: oddział zamknięty Młodość w polityce nie jest dobrem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 08:15
        Przyznam się, że celowo poczekałem ze swoim pisaniem. Chciałem zobaczyć, czy mam
        rację. I niestety mam. Wszyscy poza aygorem, crashem i moją skromną osobą to
        przypisy do Pana Przypisa. Ten ostatni bawi teraz w Królewstwie Szwecji,
        oczywiście z Młodzieżową Radą. Tak to już jest z tymi młodymi - tylko co z nich
        dalej wyrośnie. Panie Przypis bycie w polityce to po pierwsze posiadanie pomysłu
        na nią. A kampania to nie juwenalia. Pokora przed samym sobą przychodzi wraz z
        życiowym doświadczeniem niezbędnym dla rozważnych decyzji decydujących o losach
        miasta i ludzi w nim mieszkających.
        • Gość: marian Re: Młodość w polityce nie jest dobrem IP: 217.153.6.* 28.10.06, 02:11
          aaaaaaa jakie nudy... poprostu jesteś starym i cwanym staruszkiem z RM, który
          trzęsie "kuprem" przed zblizajacymi sie wyborami:):)
          no...no...
          • Gość: przepis Re: Młodość w polityce nie jest dobrem IP: *.system.szczecin.pl 08.11.06, 08:42
            Kto pobieral forse jak byly Juwenalia w Szczecinie-ojciec Przypisa.To przez
            niego czyli jego firme szla forsa na Juwenalia.Wczorajsza debata pokazala co
            ten kurdupel krzywousty potrafi robic-wsiur w tym negatywnym znaczeniu.
            • Gość: anka Re: Młodość w polityce nie jest dobrem IP: 217.153.6.* 08.11.06, 09:36
              debata bylo ok - pokazala ze mlodzi procz Hinca sa dobrze przygotowaniu aby
              reprezentowac studentow w RM
              • Gość: mm5 Re: Młodość w polityce nie jest dobrem IP: *.chello.pl 08.11.06, 11:54
                No właśnie...skąd się Pan Przypis wziął? Skąd w ogóle Platforma, która
                reklamuje się jako partia inteligencka wpadła na pomysł wystawiania na tak
                wysokich pozycjach młodych aparatczyków bez pozycji. Zawodowej chociażby. Nikt
                kto szczerzy zęby na plakatch szczecińskiej PO nie jest mi znany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka