Dodaj do ulubionych

Zuchwały napad na dom gangstera

• Gość: les ziobro jestes nr.1 antek.nr.2 IP: *.dsl.mindspring.com 26.10.06, 23:05
      jesli byli w kominiarkach to skad wiedziala ze ogoleni? dlaczego bandyci z
      gangow sa jeszcze na wolnosci?czy policja czeka az sie nawzajem powybijaja?.
    • dachs Ciekwostka śledcza 26.10.06, 23:20
      "Do środka wpadło trzech zamaskowanych mężczyzn w KOMINIARKACH. (...)
      Pierwszy - wzrost około 170 cm, ogoloną głowę(...)
      Drugi - wzrostu około 180 cm, ogolona głowa, (...) na głowie czerwoną czapkę z
      daszkiem.
      Trzeci - wzrost około 180 cm, krótkie włosy, twarz okrągła..."

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Buazen A Goryl siedzi i zawija w sreberka :) IP: 217.153.60.* 27.10.06, 08:35
      Śmieszna sprawa. I jaka oczywista. To nic, że chłopaka tej Pani (czyli
      rzeczonego Goryla) kilka razy ktoś próbował zabić, to nic, że był szefem gangu,
      to nic, że oblubieniec dostał 14 lat więźnia. Ta Pani jak gdyby nigdy nic
      otwiera drzwi trzem łysym, barczystym panom, którzy nawet nie raczyli zadzwonić
      przez domofon. No cóż. W zasadzie chyba każdy z nas by tak zrobił :)

p.s. Czyżby pieniążki sie skończyły? A za mieszkanko trzeba płacić - cóż -
      Goryl jak wyjdzie to nie będzie się chyba bardzo gniewał, nie? Bo przecież to
      ONI go okradli.
      • mr104 Żenada! co ci do tego? 27.10.06, 20:12
        ZAZDROŚCISZ PROSTAKU? MAM NADZIEJE ŻE TEJ PANI SIĘ NIC NIE STAŁO I JEST WSZYSTKO WPORZĄDKU-WSPÓŁCZUJĘ I ŻYCZĘ POWODZENIA ..I MAM NADZIEJĘ ŻE ZŁAPIĄ PRZESTĘPCÓW
        • Gość: Buazen Re: Żenada! co ci do tego? IP: 217.153.60.* 13.11.06, 13:03
          Że złodzieje obrobili złodzieja? Nie - nie zazdroszczę :D Jedynie ubolewam nad
          skromną - moim zdaniem - inteligencją tegoż dziewczęcia, które próbuje wmówić
          wszystkim, że została napadnięta i okradziona.
    • 52b1 Zuchwały napad na dom gangstera 27.10.06, 09:38
      A skąd on miał tyle tego?. Jak wyjdzie to sie odkuje, policja nie powinna sobie
      tym glowy zawracac- to sprawy rodzinne.
    • Gość: miniu Re: Zuchwały napad na dom gangstera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 15:15
      Okradli goryla!!! A co na to obrońcy praw zwierząt?
    • Gość: nieświadomy Zuchwały napad na dom gangstera IP: *.chello.pl 27.10.06, 16:11
      czy czerwona czapke miał pod kominiarka czy na kominiarce! czy kominiarki ni
      przykrywały łysych Pał?? Coś mała kit wciskasz!
    • Gość: obserwator A kto to jest ten goryl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 17:46
      kurde tyle hałasu o jakiegoś gorylka-kto to jest lub kto to był bo nie wiem czy
      zyje-to poseł jakiś czy co?
      • Gość: pr obrobili goryla IP: *.hsd1.va.comcast.net 28.10.06, 23:24
        Tak sie sklada ze akurat znam ta panienke jego tez.Ale jesli chodzi o nia
        zawsze byla cwana i zyla z tego ze faceci ja utrzymywali i kupowali co
        chciala.Lubila sie chwalic swoim zegarkiem na lewo i prawo.Wcale sie nie
        dziwie,ze mogla cos zaplanowac w tym stylu.
    • Gość: Januszek Zuchwały napad na dom gangstera IP: 83.168.96.* 04.11.06, 15:09
      Byłem mimowolnym świadkiem akcji naszej wspaniałej POLICJI w obronie obywatelki
      (a) którzy padli ofiarą zuchwałch bandytów.Stacili "dorobek życia". Dwa
      radiowozy duże, dwa małe ok. 10 mundurowych i miłe pieski[3].To jawna część
      akcji.Domyślam sie,że byli też ;smutni panowie;.O sztabie akcji chyba nie
      trzeba wspominać. ;Pokrzywdzeni; to zacni obywatele naszego miasta. Smutne w
      tym wszystkim jest to, że ci którzy zostali kiedyś pokrzywdzeni przez
      tych ;pokrzywdzonych; jeszcze raz zapłacili , zapłacili za akcje POLICJI.
    • Gość: Januszek Zuchwały napad na dom gangstera IP: 83.168.96.* 04.11.06, 15:18
      Byłem mimowolnym świadkiem akcji naszej wspaniałej POLICJI w obronie obywatelki
      (a) którzy padli ofiarą zuchwałych bandytów.Stracili "dorobek życia". Dwa
      radiowozy duże, dwa małe ok. 10 mundurowych i miłe pieski[3].To jawna część
      akcji.Domyślam sie,że byli też ;smutni panowie;.O sztabie akcji chyba nie
      trzeba wspominać. ;Pokrzywdzeni; to zacni obywatele naszego miasta. Smutne w
      tym wszystkim jest to, że ci którzy zostali kiedyś pokrzywdzeni przez
      tych ;pokrzywdzonych; jeszcze raz zapłacili , zapłacili za akcje POLICJI.
      • Gość: smutna:-( Re: Zuchwały napad na dom gangstera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 00:53
        Zal mi was kochani,ze tak bardzo wierzycie w to co pisza gazety! Prawda w
        rzeczywistości jest trochę inna,ale pewnie ona niewielu z Was interesuje.
        Kazdemu z Was ,który uważa, ze 14lat odsiadki to niewiele zyczę aby miał się
        okazję o tym przekonać na własnej skórze. Nieliczni tylko wiedza, że biżuteria
        nie była jego,dom nie jest jego i narzeczona juz od dawna tez nie jest jego.
        Ciekawa jestem, który z Was nie podałby kodu do sejfu? Ludzie tracą życie za
        takie grosze! też bym nie ryzykowała. I pamiętajcie Kochani: ludzie dzielą sie
        na tych co siedzieli, siedza, i siedziec beda. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka