beatrix13 27.10.06, 16:04 l.interia.pl/apu następna nAstolatka nie dała sobie szansy na życie i powiesiła się, w salce katechetycznej słabe więzi rodzinne, słaba psychika, brak wsparcia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona.pijaka Beatrix? Pomyslał by kto 27.10.06, 16:14 Nie udawaj takiej świetej, może innych na tym forum oszukasz. Ale nie mnie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=51054740 Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz czym 27.10.06, 16:29 podobnie jak twój guru Giertych jestes ordynusem zdolnym tylko do obrażania innych, fan(ko)polskch nazibolszewików nie udawaj katoliczki,bo plujesz każdym postem na dekalog Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Beatrix 27.10.06, 16:42 Beatrix jeszcze nie tak dawno dawałaś mi Żone za przykład gentelmana, którego szanujesz a dzis takie słowa! szybko zmieniasz zdanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Beatrix 27.10.06, 16:44 La donna è mobile qual piuma al vento muta d'accento e di pensiero Sempre un'amabile leggiadro viso in pianto o in riso è menzognero La donna è mobil qual piuma al vento muta d'accento e di pensier e di pensier e di pensier È sempre misero chi a lei s'affida chi le confida mal cauto il core Pur mai non sentesi felice appieno chi su quel seno non liba amore La donna è mobil qual piuma al vento muta d'accento e di pensier e di pensier e di pensier Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Beatrix 27.10.06, 16:46 Moze i zmienna jest, ale Ty klonie tradycyjnie sie lenisz:) Wyrecze Cie: youtube.com/watch?v=xCFEk6Y8TmM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja tez Ciebie kocham i Absztyfikanta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 16:48 z wzajemnoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ja tez Ciebie kocham i Absztyfikanta! 27.10.06, 16:48 Spadaj na baobab, ja i Bea nie lubimy trojkatow:) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: ja tez Ciebie kocham i Absztyfikanta! 27.10.06, 17:37 absztyfikant napisał: > Spadaj na baobab, ja i Bea nie lubimy trojkatow:) a dwójkąty lubicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Beatrix 27.10.06, 17:35 To taki trynd polegający na tym, że jak jesteś zgodny z kilkoma tu osobami to jesteś kulturalny i na poziomie a jak się nie zgadzasz to jesteś cham i spamujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Beatrix 27.10.06, 17:37 Ciekawe. Czy moglbys zdefiniowac to zjawisko? Kogo konkretnie masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 17:56 Nie chce mi się dzisiaj , przy piątku, w weekend czytać Twoich tekstów opartych na emocjach i ... paru jeszcze innych cechach, powodach (jak delikatnie napisałem) nie prowadzących do nikąd tylko sprowadzających się do jazd personalnych czy politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Beatrix IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 17:54 galoty napisała: > To taki trynd polegający na tym, że jak jesteś zgodny z kilkoma tu osobami to > jesteś kulturalny i na poziomie a jak się nie zgadzasz to jesteś cham i > spamujesz. =========================== Tym razem ja pozwole sobie zgodzić sie z Toba! Własnie tak to tu jest, ale nie zgadzam się, ze to jest trendy, to jest jazzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c IP: *.chello.pl 27.10.06, 16:47 ale pojechałaś po bandzie! przeproś, przeprość natychmiast! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 17:01 ja tam za Zona nie jestem, to chyba wiadomo! Ale tego ataku Beatrix w ogóle nie rozumiem... bardzo kulturalnie ostatnio Żona sie zachowuje... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c 27.10.06, 17:09 Andreasku a coś do meritum wątku może od siebie dorzuciłbyś? proszę,ty tak ładnie,dogłębnie i długo piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 17:14 to chyba pisze do meritum no do wiekszosci postów w tym watku przeciez!!!!! No dostosowałem sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 17:15 wybacz ze nie przyjme zasady z Twojego drugiego postu, postaram sie nikogo nie obrazic... nawet Absztyfa! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c 27.10.06, 17:16 Obrazaj, nie pozostane dluzny - znasz mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 17:20 a który tu post jest do meritum... ten jedyny pierwszy? Ty nawet siebie obrazasz przyjacielu... Przekazuje Tobie znak pokoju, bo nie moge czytac, jak siebie obrzucasz inwektywami w chórze z innymi! Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c 27.10.06, 17:29 beatrix13 napisała: > podobnie jak twój guru Giertych jestes ordynusem zdolnym tylko do obrażania > innych, > fan(ko)polskch nazibolszewików nie udawaj katoliczki,bo plujesz każdym postem > na dekalog Wybacz Bea, nie wtrzymałam raz na te 100 postów, w których plułaś jadem na Giertycha i jego próbę wprowadzenie porządków w szkołach. Ale widzę że nawet ten jeden raz na 100, to dla ciebie za dużo... Wiem, jesteś wyzwolona obyta z Internetem, ciekawi mnie jedynie czy wyszukujesz tam smaczki typu gwałty, pochody z uniesionym jednym palcem przeciw Giertychowi? I czy swoje dzieci, jeśli jesteś w ogóle zdolna do rodzenia (no wiesz te cągłe skrobanki) - będziesz uczyła tego samego? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c 27.10.06, 17:36 żono, czy twój brat bliźniak to ohne.zucker? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 17:38 Beatrix pisz chociaz Ty jedna ad meritum! Niech chociaż dwa posty beda do meritum... Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c 27.10.06, 17:53 beatrix13 napisała: > żono, > czy twój brat bliźniak to ohne.zucker? ten przygłup podający się za policjanta? No co ty? Proponuję. Odwalisz się od próby uzdrowienia polskiej szkoły przez Giertycha - a ja się odwalę od Ciebie. A lubić i uwielbiać go nie musisz. Co do reszty Twoich poglądów - naprawdę nie jestem władna by Cię w czymkolwiek pouczać. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c 27.10.06, 17:54 Miriam, jestes slodka:) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c 27.10.06, 17:33 I kto to mówi ? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c 27.10.06, 17:34 Umarlem ze smiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c 27.10.06, 17:36 absztyfikant napisał: > Umarlem ... Ostroznie ze słowami bo jeszcze wywołasz wilka z lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c 27.10.06, 17:55 bea a może to taka moda? PS sorry za sarkazm ale mnie nosi jak słyszę te histerie. jestesmy blisko 40 milionowym narodem i takie rzeczy się zdarzały i będą zdarzać. takie jest życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: może ktoś pomyślałby,ale nie ty,bo nie masz c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 18:00 brawo Jasia, drugi post ad meritum, ale sie źle podpięłaś... Zgadzam sie z Toba, tym bardziej, ze dziewczyna wiezi rodzinnych prawie nie miała, bo dziadkowie ja wychowywali! Ale mamy zbyt, w ogóle nic nie wiadomo... Tu nawet kosciół zawiódł... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant :)))))))))))))))) 27.10.06, 18:02 www.spieprzajdziadu.com/2006/10/23/parodia-reklamy-lpr/ Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska sprawa narodowa 27.10.06, 18:32 czyli sprawa polityczna się zrobiła. a to juz gruba przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: kolejne samobójstwo nastolatki IP: *.upc-j.chello.nl 27.10.06, 19:15 To moze ja sprobuje nt. meritum. Troche irytujace staje sie na sile szukanie przez media prawa serii i sensacji w przypadkach samobojstw nastolatek. Faktycznie - ja_aska ma racje - takie rzeczy zdarzaly sie i beda zdarzac, i pewnie ostatnim pragnieniem rodzicow i dziadkow jest grzebanie w bebechach w swietle reflektorow. Zreszta, wcale nie jest powiedziane, ze dziewczyna z dziadkami miala slaby kontakt. Moze chlopak ja olal? Kiedys pokusilam sie o przeanalizowanie danych statystycznych nt. samobojstw w Polsce - nieprawda jest, ze dominujaca liczba samobojstw wystepuje wsrod nastoletnich dziewczat.Przecietny samobojca jest ok. 40-letnim mezczyzna z malego miasta, zonatym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas o rety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:18 o kurzasz Twoja twarz, a Szczecin to przeciez wiocha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: o rety IP: *.upc-j.chello.nl 27.10.06, 19:23 Andreas, lapiesz sie do grupy ryzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: o rety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:27 miałem sie upic, ale koles wyjechał... drugi wyjezdża jutro rano w długa droge autem tez! A jak sam sie upije, to na forum bede marudził! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 pij,pij,będziesz łatwiejszy 27.10.06, 19:32 osobiście wolę Cię marudzącego,mniej wredny jesteś wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: pij,pij,będziesz łatwiejszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:33 powiem Ciebie, ale nie powtarzaj nikomu! Ja w ogóle nie jestem wredny! Daje słowo! Jestem do rany przyłóz... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: pij,pij,będziesz łatwiejszy 27.10.06, 19:37 jak przykładałam to efekt jak z solą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: pij,pij,będziesz łatwiejszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:39 własnie jestem po kapieli solnej... z morza martwego! Sól leczy... i uzdrawia! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: pij,pij,będziesz łatwiejszy 27.10.06, 19:40 to jedyne morze,w którym mogłabym pływać, rekonwalescencję mi zafundowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: pij,pij,będziesz łatwiejszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:45 ale chyba nie podziałało... musi byc wiekszy wstrzas! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: pij,pij,będziesz łatwiejszy 27.10.06, 19:41 Gość portalu: andreas napisał(a): > własnie jestem po kapieli solnej... z morza martwego! > Sól leczy... i uzdrawia! Andreas Ty jak dziecko, dziewczyny i gorzała:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: pij,pij,będziesz łatwiejszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:44 wiesz boje się, ze jest gorzej niz myslisz... seks i ogłupienie mózgu... raczej jak zdziecinniały! Ty chyba juz to przechodziłes? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: pij,pij,będziesz łatwiejszy 27.10.06, 19:48 Gość portalu: andreas napisał(a): > wiesz boje się, ze jest gorzej niz myslisz... > seks i ogłupienie mózgu... > raczej jak zdziecinniały! > > Ty chyba juz to przechodziłes? Nie inaczej.To się nazywa "infantylizm wtórny",dobrze mi z tym przyznam,tylko niestety odpowiadam za swe czyny jak dorosły, a nie jako lekkomyślny młodzianek. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: pij,pij,będziesz łatwiejszy 27.10.06, 19:51 czuję się jak Martnini u Jamesa Bonda Odpowiedz Link Zgłoś
rozkoszny_bobasek Re: pij,pij,będziesz łatwiejszy 27.10.06, 19:53 wzruszona czy wstrzasnieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: pij,pij,będziesz łatwiejszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:55 moze bardziej... zmieszana... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: pij,pij,będziesz łatwiejszy 27.10.06, 19:57 raczej wstrząśnięta, sejsmograf szaleje Odpowiedz Link Zgłoś
rozkoszny_bobasek Re: pij,pij,będziesz łatwiejszy 27.10.06, 20:01 to sie nazywa "sejsmograf" obecnie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: pij,pij,będziesz łatwiejszy 27.10.06, 20:17 a tobie tylko jedno w głowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ąndreas Re: pij,pij,będziesz łatwiejszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:53 jak jest granica dolna odpowiedzialnosci, to powinna byc tez górna! Dzieci i zdziecinniali powinni miec ograniczone prawo do odpowiedzialności za swoje słowa i czyny! Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: kolejne samobójstwo nastolatki 27.10.06, 20:39 ...ście sobie pod fajnym szyldem pijacki wątek stworzyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: kolejne samobójstwo nastolatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:49 przepraszam ze 4 posty sa na temat! Ja tez nawiazałem co najmniej dwa razy do meritum, a Beatrix, Jasia i Bazyl tylko po razie! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: kolejne samobójstwo nastolatki 27.10.06, 20:53 To On ,to on zaczął Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: kolejne samobójstwo nastolatki 27.10.06, 20:55 ja się nie domagam "meritum", ot luźne skojarzenie po przeczytaniu a myślę podobnie jak Bazyl... poza tym nie ma co trzepać piany, stało się, nie mamy wpływu, ze takie rzeczy się dzieją, przykro, że mają miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: kolejne samobójstwo nastolatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:58 tusie nie da podyskutowac, bo nic nie wiemy na ten temat! NIC! Nie znamy powodów, wiec o czym dyskutować? A moze to morderstwo... Mozemy tylko dyskutować ogólnie nad samobójstwami! Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: kolejne samobójstwo nastolatki 27.10.06, 21:14 Ogólnie... Podmieszkiwał u mojej sąsiadki chłopak. Gdy wróciliśmy z bożonarodzeniowego wyjazdu, wiadomość - powiesił się. Postanowiliśmy Sylwestra spędzić spokojnie, skoro w domu, to choć uszanowac pamięć sąsiada, nie strzelać, nie mącić spokoju głośną muzyką. Człowiek, jaki jest, ale ma tę odrobinę poczucia przyzwoitości... Szkoda, że nie widzieliście, jaka impra odbyła się za płotem... dodam, że nie jest to żadna patologia, normalna dziewczyna, z którą czasem ucinam sobie pogawędkę... Komentarz potrzebny? Nic mądrego nie przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakal a co na to księża z religii 27.10.06, 21:12 Jakie jest ich stanowisko???? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: a co na to księża z religii 27.10.06, 21:20 moje jest jasne. szacunek akurat mi tu nie pasuje. bardziej strach. Odpowiedz Link Zgłoś