Dodaj do ulubionych

Meyer w Policach

04.11.06, 15:26
Sam marszałek swoim autobusem był w Policach. Robił naprawde duże wrażenie.
Słychać było głosy, że to dość łebski facet.
Obserwuj wątek
    • Gość: monty Re: Meyer w Policach IP: *.chello.pl 04.11.06, 16:40
      Nie rozśmieszaj moich sznurówek,
    • Gość: blackwidow Re: Meyer w Policach IP: *.iim.pl 04.11.06, 17:23
      No,no to Meyer wybrał się do Polic - ja sądziłam, że nie pojawi się tam w związku ze sprawami jakie ma w prokuraturze. Podobno przekręcił Z.Ch. Police na jakąś grubszą kasę. Wie ktoś coś o tym? Ja tylko słyszałam od koleżanki z urzędu wojewódzkiego, że SKO wydało kolejną (3 czy 4) decyzję w tej sprawie. Podobno wszyscy o tym wiedzą, także w Urzędzie Marszałkowskim. Przewijają się tam nazwiska Zwoliński, Bestydziński. Wie ktoś kto to tacy? Czym się zajmują i co robią, że mogli tak zamieszać Meyera, który jest tak ostrożny, że nawet nie dał się złapać na geotermii Pyrzyce, na 4 etatach które zdąża "obrobic", na wzięciu nagrody z InBitu? Przecież jedyne co mu się nie udało chyba to brak zgody na wykorzystanie popiołów z Dolnej Odry do zabezpieczania brzegów rzek, co chiał zrobić ramię w ramię z T.Szczygielskim. Czy ktoś coś wie co Meyer robił w Policach - bo chyba nie był na tajnej rozmowie z Prezem Polic Długoszem. No, chyba że spotkanie zorganizował niejaki Fudro - "niezatapialny" sympatyk SLD z Z.Ch. Police.
      • Gość: monty Re: Meyer w Policach IP: *.chello.pl 04.11.06, 17:34
        Pojechał własnym autobusem? Jakim autobusem? 101 do Polic?
        Po co mu własny autobus, nie może osobowym co nie tak dawno kupił.
        A może to ten autobus co liberadzki pijaków woził do Brukseli
        W rocznicę słynnej wycieczki Meyer pojechał odwiedzić słynnego działacza SLD.
        Ćwiacza- pamiętamy , pamiętamy- zrobili powtórkę, zgadłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka