dariusz.matecki 12.11.06, 11:20 www.kmp.contrario.pl/quiz/ Zapraszam do wypełnienia takiej "mini ankiety", która obrazuje do jakiej partii pasują Twoje poglądy. U mnie się zgadza... img.photobucket.com/albums/v511/matecki/darekopcja.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rex Re: QUIZ polityczny. IP: *.chello.pl 12.11.06, 11:58 Dobre, naprawdę dobre (pomijając parę błędów...). Teraz już wiem, dlaczego nie mogę wybrać na kogo głosować - wylądowałem w lewej górnej ćwiartce, a tam nie ma żadnych partii! Swoją drogą, to ciekawe, że ten obszar nie jest zagospodarowany politycznie. Widocznie nasza "demokracja partyjna" nie jeszcze w pełni rozwinięta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: QUIZ polityczny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:01 Bylo troche tendencyjnych pytan nie dajacych alternatywy ale i mnie wyszlo podobnie.Lewa gorna cwiartka - juz jest nas 2 moze trzeba pomyslec o zalozeniu partii reprezentujacej nasze poglady ? Pewnie takich jak my jest wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: QUIZ polityczny. 12.11.06, 14:12 Jest nas trzech-białe p ole,poglady neutralne, mamy prze......ne u wszystkich.Nikt nie lubi myślących samodzielnie i nie idących w stadzie. Nadajemy się na bacutil 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasa76 Re: QUIZ polityczny. 12.11.06, 18:06 jeszcze ja ;) dokładnie w środku lewego górnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgi Re: QUIZ polityczny. IP: *.7-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 12.11.06, 21:32 Jeszcze ja... nie ma Blaira w Polsce :(? A może inne pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: QUIZ polityczny. IP: *.chello.pl 12.11.06, 13:21 Wyszedł mi PiS. I wcale mnie to nie zdziwiło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annakiepaskokot Re: QUIZ polityczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:14 no i ja też neutralna swiatopoglądowo. Tak też myslałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: QUIZ polityczny. IP: *.system.szczecin.pl 12.11.06, 16:19 Gość portalu: annakiepaskokot napisał(a): > no i ja też neutralna swiatopoglądowo u mnie też :) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty dajecie sie nabierać żartownisiom :-) 12.11.06, 17:08 Co nie wypełnicie, zawsze będziedzie neutralni. Nie ma znaczenia jak odpowiecie na pytania. Sprawdżcie to wypełniając drugi raz odwrotnie niż uważacie. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) 12.11.06, 17:13 Moim zdaniem może się to zgadzać... środowisko Gazety Wyborczej raczej z tradycyjnymi wartościami mało ma wspólnego, a są za liberalną gospodarką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:08 Sprawdzales, bo ja tak i wyszlo mi LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) 12.11.06, 18:15 galoty napisała: > Co nie wypełnicie, zawsze będziedzie neutralni. Nie ma znaczenia jak odpowiecie > > na pytania. Sprawdżcie to wypełniając drugi raz odwrotnie niż uważacie. Nieprawda, napisałem tak jak słuchacz Radia Maryja i znalazłem sie w LPR.Dobry jaest ten quiz. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) 12.11.06, 18:23 To mnie widocznie na węch bierze bo co nie wypełnię to robi mi jakieś centrum a dokładnie prawy dolny róg nieżyjącej już Unii Wolności. Naprawdę nie zamierzałem sobie zażartować z Was. Wypełniałem krańcowości i wychodzi mi to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) 12.11.06, 18:27 galoty napisała: > To mnie widocznie na węch bierze bo co nie wypełnię to robi mi jakieś centrum a > > dokładnie prawy dolny róg nieżyjącej już Unii Wolności. Naprawdę nie > zamierzałem sobie zażartować z Was. Wypełniałem krańcowości i wychodzi mi to > samo. Ale to żaden wstyd, tam cała kupa fajnych i porządnych ludzi było.I takich co miewali wątpliwości a nie przekonanie o jedynej słusznej racji.I propaństwowcy byli tam. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) 12.11.06, 18:49 hmm ,na górnej linii Zielonych jestem Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) 12.11.06, 19:00 beatrix13 napisała: > hmm ,na górnej linii Zielonych jestem Ta lewa górna ćwiartka gromadzi ludzi myślących samodzielnie.To dobre towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) 12.11.06, 19:03 Jestem dokładnie w środku,lewej górnej ćwiartki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annakiepaskokot Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:55 To może razem Ci z górnej lewej zrobimy cos dobrego. Tylko nie politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) IP: *.chello.pl 12.11.06, 20:59 Jak nie politykę, to co? Seks? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annakiepaskokot Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:04 zaraz tam sex. Taki bałagan w naszym miescie a ty tak w ciemno o seksie. Może mam 70 lat i zmarszczki po pachy. Nadaję się tylko do merytorycznej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: QUIZ polityczny. 12.11.06, 22:53 u mnie tez wyszlo prawidlowo, nie zalapalam sie na zadna partie :) najbardziej w tym quizie "papierz" sie wyroznia :) Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska Re: QUIZ polityczny. 13.11.06, 09:28 no i "sprzedarz detaliczna" :) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: QUIZ polityczny. 13.11.06, 10:46 trafilem tam gdzie nie ma zadnej partii;-) Odpowiedz Link Zgłoś