Dodaj do ulubionych

QUIZ polityczny.

12.11.06, 11:20
www.kmp.contrario.pl/quiz/
Zapraszam do wypełnienia takiej "mini ankiety", która obrazuje do jakiej
partii pasują Twoje poglądy. U mnie się zgadza...

img.photobucket.com/albums/v511/matecki/darekopcja.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: rex Re: QUIZ polityczny. IP: *.chello.pl 12.11.06, 11:58
      Dobre, naprawdę dobre (pomijając parę błędów...).

Teraz już wiem, dlaczego nie mogę wybrać na kogo głosować - wylądowałem w lewej
      górnej ćwiartce, a tam nie ma żadnych partii!

Swoją drogą, to ciekawe, że ten obszar nie jest zagospodarowany politycznie.
      Widocznie nasza "demokracja partyjna" nie jeszcze w pełni rozwinięta.
      • Gość: mariner Re: QUIZ polityczny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:01
        Bylo troche tendencyjnych pytan nie dajacych alternatywy ale i mnie wyszlo
        podobnie.Lewa gorna cwiartka - juz jest nas 2 moze trzeba pomyslec o zalozeniu
        partii reprezentujacej nasze poglady ? Pewnie takich jak my jest wiecej.
        • praszczur1 Re: QUIZ polityczny. 12.11.06, 14:12
          Jest nas trzech-białe p ole,poglady neutralne, mamy prze......ne u
          wszystkich.Nikt nie lubi myślących samodzielnie i nie idących w stadzie.
          Nadajemy się na bacutil 8-)
          • kasa76 Re: QUIZ polityczny. 12.11.06, 18:06
            jeszcze ja ;) dokładnie w środku lewego górnego
            • Gość: olgi Re: QUIZ polityczny. IP: *.7-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 12.11.06, 21:32
              Jeszcze ja... nie ma Blaira w Polsce :(? A może inne pomysły?
    • Gość: 44 Re: QUIZ polityczny. IP: *.chello.pl 12.11.06, 13:21
      Wyszedł mi PiS. I wcale mnie to nie zdziwiło:)
    • Gość: annakiepaskokot Re: QUIZ polityczny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:14
      no i ja też neutralna swiatopoglądowo. Tak też myslałam.
      • Gość: :) Re: QUIZ polityczny. IP: *.system.szczecin.pl 12.11.06, 16:19
        Gość portalu: annakiepaskokot napisał(a):

> no i ja też neutralna swiatopoglądowo

u mnie też :)
    • galoty dajecie sie nabierać żartownisiom :-) 12.11.06, 17:08
      Co nie wypełnicie, zawsze będziedzie neutralni. Nie ma znaczenia jak odpowiecie
      na pytania. Sprawdżcie to wypełniając drugi raz odwrotnie niż uważacie.
      • dariusz.matecki Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) 12.11.06, 17:13
        Moim zdaniem może się to zgadzać... środowisko Gazety Wyborczej raczej z
        tradycyjnymi wartościami mało ma wspólnego, a są za liberalną gospodarką...
      • Gość: mariner Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:08
        Sprawdzales, bo ja tak i wyszlo mi LPR.
      • praszczur1 Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) 12.11.06, 18:15
        galoty napisała:

> Co nie wypełnicie, zawsze będziedzie neutralni. Nie ma znaczenia jak odpowiecie
        >
        > na pytania. Sprawdżcie to wypełniając drugi raz odwrotnie niż uważacie.

Nieprawda, napisałem tak jak słuchacz Radia Maryja i znalazłem sie w LPR.Dobry
        jaest ten quiz.
        • galoty Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) 12.11.06, 18:23
          To mnie widocznie na węch bierze bo co nie wypełnię to robi mi jakieś centrum a
          dokładnie prawy dolny róg nieżyjącej już Unii Wolności. Naprawdę nie
          zamierzałem sobie zażartować z Was. Wypełniałem krańcowości i wychodzi mi to
          samo.
          • praszczur1 Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) 12.11.06, 18:27
            galoty napisała:

> To mnie widocznie na węch bierze bo co nie wypełnię to robi mi jakieś centrum a
            >
            > dokładnie prawy dolny róg nieżyjącej już Unii Wolności. Naprawdę nie
            > zamierzałem sobie zażartować z Was. Wypełniałem krańcowości i wychodzi mi to
            > samo.
            Ale to żaden wstyd, tam cała kupa fajnych i porządnych ludzi było.I takich co
            miewali wątpliwości a nie przekonanie o jedynej słusznej racji.I propaństwowcy
            byli tam.
            • beatrix13 Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) 12.11.06, 18:49
              hmm ,na górnej linii Zielonych jestem
              • praszczur1 Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) 12.11.06, 19:00
                beatrix13 napisała:

> hmm ,na górnej linii Zielonych jestem

Ta lewa górna ćwiartka gromadzi ludzi myślących samodzielnie.To dobre towarzystwo.
                • dyrgosia Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) 12.11.06, 19:03
                  Jestem dokładnie w środku,lewej górnej ćwiartki.
                  • Gość: Annakiepaskokot Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:55
                    To może razem Ci z górnej lewej zrobimy cos dobrego. Tylko nie politykę.
                    • Gość: rex Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) IP: *.chello.pl 12.11.06, 20:59
                      Jak nie politykę, to co? Seks? ;)
                      • Gość: annakiepaskokot Re: dajecie sie nabierać żartownisiom :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:04
                        zaraz tam sex. Taki bałagan w naszym miescie a ty tak w ciemno o seksie. Może
                        mam 70 lat i zmarszczki po pachy. Nadaję się tylko do merytorycznej roboty.
    • mamoniowa303 Re: QUIZ polityczny. 12.11.06, 22:53
      u mnie tez wyszlo prawidlowo, nie zalapalam sie na zadna partie :)
      najbardziej w tym quizie "papierz" sie wyroznia :)
      • masakra_teksanska Re: QUIZ polityczny. 13.11.06, 09:28
        no i "sprzedarz detaliczna" :)
        • albert_c Re: QUIZ polityczny. 13.11.06, 10:46
          trafilem tam gdzie nie ma zadnej partii;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka