Gość: alic IP: *.uznam.net.pl 14.11.06, 19:47 kto wie jak dlugo sie jedzie z Berlina (lotniskao)TEMPELHOF do Szczecina bardzo zalezy mi na tej informacji prosze napiszcie mi z gory za informacje dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praszczur1 Re: kto wie? 14.11.06, 19:49 Gość portalu: alic napisał(a): > kto wie jak dlugo sie jedzie z Berlina (lotniskao)TEMPELHOF do Szczecina > bardzo zalezy mi na tej informacji prosze napiszcie mi z gory za informacje > dziekuje około dwóch i pół godziny do granicy jak wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alic Re: kto wie? IP: *.uznam.net.pl 14.11.06, 20:37 super bardzo jestem wdzieczna za szybka odpowiedz to dla mnie bardzo wazne pozdrawiam milutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: kto wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 20:48 Ja bym troche dodal bo moze przypomne ze to lotnisko jest w miescie i mimo wszystko troche trudniej sie z niego wydostac niz z Tegla czy Schonefeld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alic Re: kto wie? IP: *.uznam.net.pl 14.11.06, 21:08 Dlatego pytam bo nie jestem ze Szczecina a musze meza odebrac z lotniska musze byc na godz. jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś