Gość: ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 09:11 dziwi mnie że dziwne :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michał Golemowie - szczecińscy terroryści IP: 83.16.237.* 28.11.06, 14:34 Mam nadzieję, że w końcu wyjdą na jaw ich przekręty i skończą się rządy oligarchii - łapówki, powoływanie się na "znajomych wysokopostawionych w mieście". Może Krzystek rozbije to całe towarzystwo? Może... Bo te ich "ogródki gastronomiczne" są w najbardziej atrakcyjnych miejscach Szczecina, i nikt nie miałby nic przeciwko temu, gdyby nie to, że za ów "ogródki gastronomiczne" płacą o wiele mniej, niż właściciele np. ogródków piwnych w Dąbiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Golemowie - szczecińscy terroryści IP: *.chello.pl 28.11.06, 17:51 Wszyscy rozprowadzają jakąś głupią nadzieję ,że Krzystek coś ujawni , rozbije, wyczyści zło i korupcję, a skąd wiecie że to nie układ zrobił go prezydentem po to ,żeby nic nie wyszło . Tu żadna afera nie ujrzała światła dziennego, a wyborcza od czasu do czasu napisze coś o przepychankach gangsterskich w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla bla bla Re: Golemowie - szczecińscy terroryści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:23 a ty myslisz ze krzystek to ich wrog? ha ha ha a kto byl z-ca jurczyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja moze nie dośc dokładnie zrozumiałem, ale IP: 217.116.110.* 28.11.06, 18:41 ja moze nie dośc dokładnie zrozumiałem, ale chyba to raczej spółki panów Golemów zostały oszukane! Bo podpisano z nimi umowy, a to nie miasto powinno podpisywac i decydować! A teraz chce sie repodpisywac na innych warunkach umowy! A pozwole sobie zauwazyc, ze umowy nie podpisywano z cinkciarzami w bramie na szybcika, ale z przedstawicielami miasta w swietle niemal jupiterów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ja moze nie dośc dokładnie zrozumiałem, ale IP: 217.116.110.* 28.11.06, 18:54 chociaz przedstawiciele gminy zachowali sie troche, jak Ci warszawscy cinkciarze sprzedajacy Pałac Kultury... Ale po zainteresowaniu sie prokuratury sprawy zmieniaja bieg raczej na korzyśc dotychczasowych umów... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry11 Re: Umowy w sprawie Chrobrego pod lupą prokuratur 28.11.06, 19:53 zawsze uwazałem że jak zakładał kołobrzeg to nie miał zezwolenia budowlanego i bez planu zagospodarowania przestrzennego ! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Umowy w sprawie Chrobrego pod lupą prokuratur 28.11.06, 20:08 Tak, to fakt, czas zająć się panem aka "Chrobry"....proponuję karydnała Richelieu Odpowiedz Link Zgłoś