Dodaj do ulubionych

Umowy w sprawie Chrobrego pod lupą prokuratury

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 09:11
dziwi mnie że dziwne :)
Obserwuj wątek
    • Gość: michał Golemowie - szczecińscy terroryści IP: 83.16.237.* 28.11.06, 14:34
      Mam nadzieję, że w końcu wyjdą na jaw ich przekręty i skończą się rządy
      oligarchii - łapówki, powoływanie się na "znajomych wysokopostawionych w
      mieście". Może Krzystek rozbije to całe towarzystwo? Może... Bo te ich "ogródki
      gastronomiczne" są w najbardziej atrakcyjnych miejscach Szczecina, i nikt nie
      miałby nic przeciwko temu, gdyby nie to, że za ów "ogródki gastronomiczne" płacą
      o wiele mniej, niż właściciele np. ogródków piwnych w Dąbiu.
      • Gość: monty Re: Golemowie - szczecińscy terroryści IP: *.chello.pl 28.11.06, 17:51
        Wszyscy rozprowadzają jakąś głupią nadzieję ,że Krzystek coś ujawni , rozbije,
        wyczyści zło i korupcję, a skąd wiecie że to nie układ zrobił go prezydentem
        po to ,żeby nic nie wyszło . Tu żadna afera nie ujrzała światła dziennego,
        a wyborcza od czasu do czasu napisze coś o przepychankach gangsterskich w
        piaskownicy.
        • Gość: bla bla bla Re: Golemowie - szczecińscy terroryści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 18:23
          a ty myslisz ze krzystek to ich wrog? ha ha ha a kto byl z-ca jurczyka ?
    • Gość: andreas ja moze nie dośc dokładnie zrozumiałem, ale IP: 217.116.110.* 28.11.06, 18:41
      ja moze nie dośc dokładnie zrozumiałem,
      ale chyba to raczej spółki panów Golemów zostały oszukane!

Bo podpisano z nimi umowy,
      a to nie miasto powinno podpisywac i decydować!

A teraz chce sie repodpisywac na innych warunkach umowy!

A pozwole sobie zauwazyc,
      ze umowy nie podpisywano z cinkciarzami w bramie na szybcika,
      ale z przedstawicielami miasta w swietle niemal jupiterów!
      • Gość: andreas Re: ja moze nie dośc dokładnie zrozumiałem, ale IP: 217.116.110.* 28.11.06, 18:54
        chociaz przedstawiciele gminy zachowali sie troche,
        jak Ci warszawscy cinkciarze sprzedajacy Pałac Kultury...

Ale po zainteresowaniu sie prokuratury sprawy zmieniaja bieg
        raczej na korzyśc dotychczasowych umów...

• onufry11 Re: Umowy w sprawie Chrobrego pod lupą prokuratur 28.11.06, 19:53
      zawsze uwazałem że jak zakładał kołobrzeg to nie miał zezwolenia budowlanego i
      bez planu zagospodarowania przestrzennego !
      • exman Re: Umowy w sprawie Chrobrego pod lupą prokuratur 28.11.06, 20:08
        Tak, to fakt, czas zająć się panem aka "Chrobry"....proponuję karydnała Richelieu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka