Dodaj do ulubionych

Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:17
mówie wam że tak jest, mam dowody! jestem rzetelny bo jestem z GW, uwierzcie mi!
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:24
      a ja słyszałam że redaktor naczelny tego brukowaca co wymyślij tą całą bajkę
      Adam Michnik jest ojcem!
      • zona.pijaka Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody 09.12.06, 19:26
        Gość portalu: tomek napisał(a):
        > a ja słyszałam że redaktor naczelny tego brukowaca co wymyślij tą całą bajkę
        > Adam Michnik jest ojcem!

Możliwe, nie chce płacić alimentów. Akcje gazety cosik ostanio nisko stoją.
        • Gość: Pan Dziennikarz GW Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:30
          jak wy zwykły - motłoch - śmiecie dyskutoać ze mną? dziennikarzem GW? TYLKO Ja
          mam racje, w końcu Ja jestem z GW! zawsze Ja mam rację!

rzetelny Pan Dziennikarz GW.
          • Gość: Admin GW Szczecin Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody IP: *.icm.edu.pl 09.12.06, 19:33
            Jeszce słówko a wyj..bie Cie z roboty trutniu.
      • arek5001 Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody 10.12.06, 18:55
        Ale wam się dowcip wyostrzył, żenujący dyskurs słowny. A propos, jeżeli jeden z
        drugim uważacie GW za brukowiec, to dlaczego pisujecie na jego forum?

Jeżeli ktoś popełnił błąd w tej sexaferze to nieszczęsna Aneta K., której
        należałoby bardziej wspóczuć niż ją kopać, tak z czysto humanitarnego punktu
        widzenia.
    • Gość: Q Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody IP: *.globalconnect.pl 09.12.06, 21:47
      Dziecko zrobił Tusk przy pomocy Urbana i Michnika. Pomysł Michnika, a zużytą
      prezerwatywę dostarczył Urban. Trzeba pobrać DNA od wszystkich mieszkańców
      hotelu poselskiego, wprowadzić dane do komputera i znaleźć tatusia. W
      ostateczności pobrać materiał genetyczny od wszystkich mężczyzn w Polsce.
      Osobiście szukałbym ojca na Filipinach lub w Malezji.
    • fifrock Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody 09.12.06, 22:10
      To koniec GW. Nikt juz im do konca nigdy nie uwierzy. Skoro daje sie artykul, to
      trzeba wziac ODPOWIEDZIALNOSC za to co sie pisze.
      • albert_c Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody 09.12.06, 23:09
        ku.. panie i panowie to przecie nie Wyborcza wymyslisla ze lyzwinski jest ojcem
        anety k.!

• piotr33k2 Re: prawda 09.12.06, 23:10
        a co moze nie molestował? są świadkowie nie tylko ta krawczyk ,odnosnie
        ojcostwa to nie gazeta wymyśliła to ojcostwo i nie gazeta wniosła pozew do sądu
        o uznanie ojcostwa łyżwinskiego ,gazeta zajeła sie tylko przypadkami
        molestowania i mobingu w samoobronie na podstawie zeznań świadków któzy tak
        samo zeznają w prokuraturze ,molestowanie to jedna sprawa a ojcostwo córki
        krawczyk to inna sprawa .
        • Gość: dno DNA Re: prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 11:28
          piotr33k2 napisał:

<są świadkowie>

1.Test DNA był testem na wiarygodność świadków.
          2.Zeznania tych świadków są jedynym dowodem na molestowanie.
          3. Wiarygodność świadków GW = 0
          4. Suma zer - choćby i udało ich się znaleźć kilkadziesiąt nadal równa się 0
          5. To, że GW nadal się jakoś trzyma po tylu wpadkach w tak krótkim czasie -
          należy uznac za duży sukces.
          6. Podobny sukces zanotowała niegdyś Trybuna Ludu (organ PZPR): mimo absolutnej
          utraty wiarygodności istniała kilkadziesiąt lat na rynku prasowym PRL.
          • Gość: bleee nie prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 12:40
            ale debile przeciez nie jest ...pisza tu pacjenci O.z
          • piotr33k2 Re: prawda 10.12.06, 13:07
            na molestowanie test dna łyżwinskiego nie jest żadnym dowodem ,jest dowodem
            tylko na ojcostwo ,to że myslisz w tej sprawie jak osioł nie znaczy że mozesz
            taki kit wciskać innym ,tobie nie chodzi o sedno sprawy tylko jak tu uderzyć w
            wyborczą z ideowej zemsty ,wyborcza bedzie pisała o rzadzących nami a
            kompromitujących sie polityków faktach czy to sie panu lepeprowi z giertychem
            podoba czy nie
            • Gość: nie prawda Re: prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 14:37
              oslem to jestes ty w podwojnym wydaniu, zaloz bryle slepy baranie i zobacz
              tytul watku..
            • Gość: abcd Re: prawda IP: *.chello.pl 10.12.06, 17:37
              Otóż to! Powiedziałbym nawet, że rzadko kiedy molestowanie kończy się ciążą. GW
              pisała to czego się dowiedziała od osoby blisko związanej z Samoobroną, która
              bywała w prywatnych pokojach posłów. A co jest prawdą ustali sąd. Nie chce mi
              się wierzyć, żeby ten materiał nie był sprawdzony przez wytrawnych speców od
              wykrywania afer - dziennikarzy GW.
      • arek5001 Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody 10.12.06, 18:58
        Fifrock zastanówmy się wspólnie... czy IQ może być ujemne???

Przejawiasz kliczny przykład ww. problemu.
    • Gość: abcd Telenowela z Anetą K. i posłem Ł w rolach głównyc IP: *.chello.pl 10.12.06, 12:45
      Musiałaby to potwierdzić najpierw pani Aneta K. To kto jest ojcem nie ma
      zresztą takiego wielkiego znaczenia, ważne jest zbadanie, czy była "Praca za
      seks", czy nie. Sprawa badań DNA Łyżwińskiego i dziecka Anety K. została w moim
      przekonaniu nadmiernie rozdmuchana, bo to było coś w Polsce nowego, bardzo
      medialne i nowoczesne: naukowcy, laboratoria, prawnicy, rzecznicy plus wątek
      męsko-damski, dziecka nieznanego ojca, tajemnicy, kłamstwa i polityki. Po
      prostu idealny materiał na telenowelę.

• Gość: Ania Re: Telenowela z Anetą K. i posłem Ł w rolach gł IP: *.chello.pl 10.12.06, 12:52
        te szmatławiec jesy równie wiarygodny co Trybuna Ludu, i taka jest prawda,
        musicie się pogodzić z tym, że wasza ulubiona wspaniała rzetelna gazeta jest
        JEDNYM WIELKIM MANIPULATOREM RZECZYWISTOśCI !!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: kaska28 Re: Telenowela z Anetą K. i posłem Ł w rolach gł IP: *.chello.pl 10.12.06, 12:57
          a ja słyszałam, że Pan Tusk jest ojcem ! zbadać wszystkich posłów ! zacząć od PO
          bo oni najwięcej o tym gadali ! a teraz miny im zrzedły ! bo to zwykła bajka była !
          • piotr33k2 Re: Telenowela z Anetą K. i posłem Ł w rolach gł 10.12.06, 13:25
            a słyszałem że w tym wątku jeden głupek mówi w imieniu kilku głupków
            jednoczesnie i myśli że nikt tego nie zauważy.
            • keinepanik Re: Telenowela z Anetą K. i posłem Ł w rolach gł 10.12.06, 14:11
              tak to jest jak do prawdziwej polityki wchodzą panie lekkich obyczajów dają d... na lewo i na prawo więc nawet same nie są przekonane o czyim kolwiek ojcostwie
              • player-1 Platforma i SLD ujadała i ujadała 10.12.06, 14:55
                Platforma i SLD ujadała i ujadała, a jak się okazało, że to jedna wielka lipa to
                zamkneli swoje pseudo-inteligenckie jadaczki.
                • lewatywa6 Re: Platforma i SLD ujadała i ujadała 10.12.06, 18:13
                  trzeba zbadać DNA Schetyny i Millera - leszka Millera bo on jedyny wie jak
                  kończyć Olejniczaka nie trzeba bo facet jest bez jaj
                  • Gość: Antoni Re: Platforma i SLD ujadała i ujadała IP: *.chello.pl 10.12.06, 19:45
                    ten Olejniczak jest ponoć ciotą Grzesia, w SLD huczy od plotek że to 2 cieplaki!
            • Gość: abcd Re: Telenowela z Anetą K. i posłem Ł w rolach gł IP: *.chello.pl 11.12.06, 00:21
              piotr33k2 napisał:

> a słyszałem że w tym wątku jeden głupek mówi w imieniu kilku głupków
              > jednoczesnie i myśli że nikt tego nie zauważy.

Czy chodzi ci o posty sygnowane adresem:
              IP: *.internetdsl.tpnet.pl ?
              To się nawet mogę zgodzić z tym stwierdzeniam.
              • Gość: matka Re: Telenowela z Anetą K. i posłem Ł w rolach gł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 08:13
                Mi tej całej oferze żal tylko tych jej dzieci. A poza tym dlaczego ja ( jako
                Podatnik ) mam finansować ustalanie ojcostwa. Niech ta Pani na koszt własny
                zaprosi do gabinetu panów, którym dawała d...... i ustali kto jest tatusiem, bo
                mnie to nie interesuje. Jedno w tym wszystkim jest ok. może w końcu
                dziennikarze przestaną byc tzw. świętym krowami w tym kraju i zaczną
                respektować prawo prasowe.A może za tak wspaniałego rządu miłościwie mam
                panujacego zróbmy badania wszystkim dzieciom i ustalmy kto jest czyjm tatusiem
                może być zabawnie nawet bardzo zabawnie...................
    • Gość: łoł to Hojarska jest ojcem tego dziecka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 09:21
      :)
    • Gość: abcd Ale jaja: być może radny z PO jest ojcem! IP: *.chello.pl 11.12.06, 12:16
      To miał być - rozumiem - głupi i złośliwy dowcip (chodzi o temat wątku), ale
      okazuje się, że w Polsce rzeczywistość jest tak poplątana, że nawet w takiej
      głupocie może być jakiś cień prawdy. Chodzi o to, że nie można wykluczyć że
      ojciec dziecka Anity Krawczyk jest z PO:

"Jacek Popecki [radny sejmiku województwa łódzkiego i asystent Łyżwińskiego]
      twierdzi w nim, że ojcem najmłodszego dziecka Anety Krawczyk jest Marek Celner,
      który przed czterema laty dostał się do rady powiatu w Tomaszowie Mazowieckim z
      listy Samoobrony (choć do partii nie należał), a obecnie jest radnym miejskim z
      Platformy Obywatelskiej.
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3784467.html
      • Gość: bartek PO jest gorsze od Samoobrony, bardziej zakłamane IP: *.chello.pl 11.12.06, 17:16
        PO jest gorsze od Samoobrony, bardziej zakłamane, tam to dopiero są orgie
        seksualne, szczególnie na wyjazdach młodzieżówki, coś o tym wiem, uwierzcie, mi ;-)
        • Gość: bartek Re: PO jest gorsze od Samoobrony, bardziej zakłam IP: *.chello.pl 11.12.06, 17:18
          a najfajniejsze, że w PO na wyjazdy jak robiliśmy to przyjeżdzały takie fajne,
          całkiem młode (ok. 30-35 lat) babki, które były napalone młodych
          dwudziestoparoletnich chłopaków, oj działo się... wrzeszczały na cały hotel!
          • Gość: beatka. Re: PO jest gorsze od Samoobrony, bardziej zakłam IP: *.chello.pl 11.12.06, 22:58
            swojego czasu chodziłam na spotkania do tej młodzieżówki, nawet na kilka
            wyjazdów się załapałam, kilka razy robiliśmy małe orgie na tych wyjazdach, ale
            na szczęście ciążą moją ani żadnej koleżanki się nie skończyło...
            • Gość: tytus Re: PO jest gorsze od Samoobrony, bardziej zakłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 23:00
              Co na to Bronek ? Czy wiedziały o tych orgiach gazety w Malezji ?
              • Gość: rozrywka Re: PO jest gorsze od Samoobrony, bardziej zakłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 23:20
                www.smog.pl/wideo/5261/donald_tusk_na_wakacjach/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka