Gość: Pan Dziennikarz GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:17 mówie wam że tak jest, mam dowody! jestem rzetelny bo jestem z GW, uwierzcie mi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:24 a ja słyszałam że redaktor naczelny tego brukowaca co wymyślij tą całą bajkę Adam Michnik jest ojcem! Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody 09.12.06, 19:26 Gość portalu: tomek napisał(a): > a ja słyszałam że redaktor naczelny tego brukowaca co wymyślij tą całą bajkę > Adam Michnik jest ojcem! Możliwe, nie chce płacić alimentów. Akcje gazety cosik ostanio nisko stoją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dziennikarz GW Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:30 jak wy zwykły - motłoch - śmiecie dyskutoać ze mną? dziennikarzem GW? TYLKO Ja mam racje, w końcu Ja jestem z GW! zawsze Ja mam rację! rzetelny Pan Dziennikarz GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin GW Szczecin Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody IP: *.icm.edu.pl 09.12.06, 19:33 Jeszce słówko a wyj..bie Cie z roboty trutniu. Odpowiedz Link Zgłoś
arek5001 Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody 10.12.06, 18:55 Ale wam się dowcip wyostrzył, żenujący dyskurs słowny. A propos, jeżeli jeden z drugim uważacie GW za brukowiec, to dlaczego pisujecie na jego forum? Jeżeli ktoś popełnił błąd w tej sexaferze to nieszczęsna Aneta K., której należałoby bardziej wspóczuć niż ją kopać, tak z czysto humanitarnego punktu widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody IP: *.globalconnect.pl 09.12.06, 21:47 Dziecko zrobił Tusk przy pomocy Urbana i Michnika. Pomysł Michnika, a zużytą prezerwatywę dostarczył Urban. Trzeba pobrać DNA od wszystkich mieszkańców hotelu poselskiego, wprowadzić dane do komputera i znaleźć tatusia. W ostateczności pobrać materiał genetyczny od wszystkich mężczyzn w Polsce. Osobiście szukałbym ojca na Filipinach lub w Malezji. Odpowiedz Link Zgłoś
fifrock Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody 09.12.06, 22:10 To koniec GW. Nikt juz im do konca nigdy nie uwierzy. Skoro daje sie artykul, to trzeba wziac ODPOWIEDZIALNOSC za to co sie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody 09.12.06, 23:09 ku.. panie i panowie to przecie nie Wyborcza wymyslisla ze lyzwinski jest ojcem anety k.! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: prawda 09.12.06, 23:10 a co moze nie molestował? są świadkowie nie tylko ta krawczyk ,odnosnie ojcostwa to nie gazeta wymyśliła to ojcostwo i nie gazeta wniosła pozew do sądu o uznanie ojcostwa łyżwinskiego ,gazeta zajeła sie tylko przypadkami molestowania i mobingu w samoobronie na podstawie zeznań świadków któzy tak samo zeznają w prokuraturze ,molestowanie to jedna sprawa a ojcostwo córki krawczyk to inna sprawa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dno DNA Re: prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 11:28 piotr33k2 napisał: <są świadkowie> 1.Test DNA był testem na wiarygodność świadków. 2.Zeznania tych świadków są jedynym dowodem na molestowanie. 3. Wiarygodność świadków GW = 0 4. Suma zer - choćby i udało ich się znaleźć kilkadziesiąt nadal równa się 0 5. To, że GW nadal się jakoś trzyma po tylu wpadkach w tak krótkim czasie - należy uznac za duży sukces. 6. Podobny sukces zanotowała niegdyś Trybuna Ludu (organ PZPR): mimo absolutnej utraty wiarygodności istniała kilkadziesiąt lat na rynku prasowym PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee nie prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 12:40 ale debile przeciez nie jest ...pisza tu pacjenci O.z Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: prawda 10.12.06, 13:07 na molestowanie test dna łyżwinskiego nie jest żadnym dowodem ,jest dowodem tylko na ojcostwo ,to że myslisz w tej sprawie jak osioł nie znaczy że mozesz taki kit wciskać innym ,tobie nie chodzi o sedno sprawy tylko jak tu uderzyć w wyborczą z ideowej zemsty ,wyborcza bedzie pisała o rzadzących nami a kompromitujących sie polityków faktach czy to sie panu lepeprowi z giertychem podoba czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie prawda Re: prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 14:37 oslem to jestes ty w podwojnym wydaniu, zaloz bryle slepy baranie i zobacz tytul watku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: prawda IP: *.chello.pl 10.12.06, 17:37 Otóż to! Powiedziałbym nawet, że rzadko kiedy molestowanie kończy się ciążą. GW pisała to czego się dowiedziała od osoby blisko związanej z Samoobroną, która bywała w prywatnych pokojach posłów. A co jest prawdą ustali sąd. Nie chce mi się wierzyć, żeby ten materiał nie był sprawdzony przez wytrawnych speców od wykrywania afer - dziennikarzy GW. Odpowiedz Link Zgłoś
arek5001 Re: Sławomir N. ojcem dziecka tej baby! są dowody 10.12.06, 18:58 Fifrock zastanówmy się wspólnie... czy IQ może być ujemne??? Przejawiasz kliczny przykład ww. problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Telenowela z Anetą K. i posłem Ł w rolach głównyc IP: *.chello.pl 10.12.06, 12:45 Musiałaby to potwierdzić najpierw pani Aneta K. To kto jest ojcem nie ma zresztą takiego wielkiego znaczenia, ważne jest zbadanie, czy była "Praca za seks", czy nie. Sprawa badań DNA Łyżwińskiego i dziecka Anety K. została w moim przekonaniu nadmiernie rozdmuchana, bo to było coś w Polsce nowego, bardzo medialne i nowoczesne: naukowcy, laboratoria, prawnicy, rzecznicy plus wątek męsko-damski, dziecka nieznanego ojca, tajemnicy, kłamstwa i polityki. Po prostu idealny materiał na telenowelę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Telenowela z Anetą K. i posłem Ł w rolach gł IP: *.chello.pl 10.12.06, 12:52 te szmatławiec jesy równie wiarygodny co Trybuna Ludu, i taka jest prawda, musicie się pogodzić z tym, że wasza ulubiona wspaniała rzetelna gazeta jest JEDNYM WIELKIM MANIPULATOREM RZECZYWISTOśCI !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska28 Re: Telenowela z Anetą K. i posłem Ł w rolach gł IP: *.chello.pl 10.12.06, 12:57 a ja słyszałam, że Pan Tusk jest ojcem ! zbadać wszystkich posłów ! zacząć od PO bo oni najwięcej o tym gadali ! a teraz miny im zrzedły ! bo to zwykła bajka była ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Telenowela z Anetą K. i posłem Ł w rolach gł 10.12.06, 13:25 a słyszałem że w tym wątku jeden głupek mówi w imieniu kilku głupków jednoczesnie i myśli że nikt tego nie zauważy. Odpowiedz Link Zgłoś
keinepanik Re: Telenowela z Anetą K. i posłem Ł w rolach gł 10.12.06, 14:11 tak to jest jak do prawdziwej polityki wchodzą panie lekkich obyczajów dają d... na lewo i na prawo więc nawet same nie są przekonane o czyim kolwiek ojcostwie Odpowiedz Link Zgłoś
player-1 Platforma i SLD ujadała i ujadała 10.12.06, 14:55 Platforma i SLD ujadała i ujadała, a jak się okazało, że to jedna wielka lipa to zamkneli swoje pseudo-inteligenckie jadaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa6 Re: Platforma i SLD ujadała i ujadała 10.12.06, 18:13 trzeba zbadać DNA Schetyny i Millera - leszka Millera bo on jedyny wie jak kończyć Olejniczaka nie trzeba bo facet jest bez jaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Platforma i SLD ujadała i ujadała IP: *.chello.pl 10.12.06, 19:45 ten Olejniczak jest ponoć ciotą Grzesia, w SLD huczy od plotek że to 2 cieplaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: Telenowela z Anetą K. i posłem Ł w rolach gł IP: *.chello.pl 11.12.06, 00:21 piotr33k2 napisał: > a słyszałem że w tym wątku jeden głupek mówi w imieniu kilku głupków > jednoczesnie i myśli że nikt tego nie zauważy. Czy chodzi ci o posty sygnowane adresem: IP: *.internetdsl.tpnet.pl ? To się nawet mogę zgodzić z tym stwierdzeniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Telenowela z Anetą K. i posłem Ł w rolach gł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 08:13 Mi tej całej oferze żal tylko tych jej dzieci. A poza tym dlaczego ja ( jako Podatnik ) mam finansować ustalanie ojcostwa. Niech ta Pani na koszt własny zaprosi do gabinetu panów, którym dawała d...... i ustali kto jest tatusiem, bo mnie to nie interesuje. Jedno w tym wszystkim jest ok. może w końcu dziennikarze przestaną byc tzw. świętym krowami w tym kraju i zaczną respektować prawo prasowe.A może za tak wspaniałego rządu miłościwie mam panujacego zróbmy badania wszystkim dzieciom i ustalmy kto jest czyjm tatusiem może być zabawnie nawet bardzo zabawnie................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoł to Hojarska jest ojcem tego dziecka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 09:21 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Ale jaja: być może radny z PO jest ojcem! IP: *.chello.pl 11.12.06, 12:16 To miał być - rozumiem - głupi i złośliwy dowcip (chodzi o temat wątku), ale okazuje się, że w Polsce rzeczywistość jest tak poplątana, że nawet w takiej głupocie może być jakiś cień prawdy. Chodzi o to, że nie można wykluczyć że ojciec dziecka Anity Krawczyk jest z PO: "Jacek Popecki [radny sejmiku województwa łódzkiego i asystent Łyżwińskiego] twierdzi w nim, że ojcem najmłodszego dziecka Anety Krawczyk jest Marek Celner, który przed czterema laty dostał się do rady powiatu w Tomaszowie Mazowieckim z listy Samoobrony (choć do partii nie należał), a obecnie jest radnym miejskim z Platformy Obywatelskiej. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3784467.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek PO jest gorsze od Samoobrony, bardziej zakłamane IP: *.chello.pl 11.12.06, 17:16 PO jest gorsze od Samoobrony, bardziej zakłamane, tam to dopiero są orgie seksualne, szczególnie na wyjazdach młodzieżówki, coś o tym wiem, uwierzcie, mi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: PO jest gorsze od Samoobrony, bardziej zakłam IP: *.chello.pl 11.12.06, 17:18 a najfajniejsze, że w PO na wyjazdy jak robiliśmy to przyjeżdzały takie fajne, całkiem młode (ok. 30-35 lat) babki, które były napalone młodych dwudziestoparoletnich chłopaków, oj działo się... wrzeszczały na cały hotel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka. Re: PO jest gorsze od Samoobrony, bardziej zakłam IP: *.chello.pl 11.12.06, 22:58 swojego czasu chodziłam na spotkania do tej młodzieżówki, nawet na kilka wyjazdów się załapałam, kilka razy robiliśmy małe orgie na tych wyjazdach, ale na szczęście ciążą moją ani żadnej koleżanki się nie skończyło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: PO jest gorsze od Samoobrony, bardziej zakłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 23:00 Co na to Bronek ? Czy wiedziały o tych orgiach gazety w Malezji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozrywka Re: PO jest gorsze od Samoobrony, bardziej zakłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 23:20 www.smog.pl/wideo/5261/donald_tusk_na_wakacjach/ Odpowiedz Link Zgłoś