Dodaj do ulubionych

LISTA SZCZECINIANEK

IP: *.* 27.11.02, 21:37
Serdecznie witam!! Skoro mamy woelka liste erodzicow, dlaczego nie maialby powstac "Wielka lista SZCZECINIAN". Bo napewno sa wsrod nas - emam - etatusiowie. To do dziela. Otwieram liste erodzicow ze Szczecina. Prosilabym o wpisanie sie na nia i krotkie przedtawienie. Moze to nam pomoze do blizszego poznania sie a co za tym idzie do spotknia sie na kawie i lodach. Z gory dziekuje za wpisy. Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia23 Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 27.11.02, 21:44
      HEJ HEJ!!!Mam na imie Magda mieszkam w Szczecinie od urodzenia. MAm wspanialego siedmiomiesiecznego synusia - Dawidka i kochajacego meza - Jarka. Ja jestem stidentka polonistyki na Uniwersytecie a moj maz studiuke informatyke a oprocz tego pracuje zawodowo - w dziedzinie, ktora studiuje. Obecnie miszkamy na osiedlu Bukowym razem z moimi rodzicami, ale mamy nadzieje, ze juz w przyszlym roku przeprowadzimy sie na swoje. Oboje z mezem uwielbiamy polskie filmy, ale najbardziej to lubimy spotykac sie ze znajomymi na malej kawie.Pozdrawiam wszystkich serdecznieMagda z rodzina
      • Gość: BAJBUS Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 03.12.02, 20:01
        A ja mam na imię Marzena i mam trzy córy Klaudie, Gabi i Zuzankę. Na pogawedki zapraszam serdecznie.Na kawe z ogromną przyjemnością wybiore sie z emamami ze Szczecina i okolic - mamy nawet takie fajne sympatyczne miejsce z Madzią ;)bajbus
        • Gość: Alaula Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 07.12.02, 10:43
          Witam!Na imie mi Alicja, Mam synka 11 miesiecznego juz niemal Kubuska :) Mieszkam na Pomorzanach, ale chetnie sie wybiore kiedys wkoncu na jakies spotkanie przy cieplej kawce :)pozdrawiam cieplutko,Ala z Kubuniem
      • Gość: 141278 Poznam przyszłe mamy, jestem w 30 tyg. IP: *.* 22.12.02, 13:47
        jestem w 30 tyg. i chętnie poznam przyszłe mamy które jak ja martwią sie porodem i szukaja informacji o dobrych szpitalach w Szczecinie.
    • Gość: Agucha Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 07.12.02, 21:35
      Hej, hej! Tu Agucha, zapracowana mama prawie dwuletniego Mateuszka. Zaglądam na edziedzko coraz rzadziej... chlip. Wpólne spacery i herbatki mile widziane!!! Aga
      • Gość: laura1 Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 10.12.02, 21:59
        hej:)mam na imie monika, coreczke 17 miesieczna julke i niedlugo(juz za tydzien) zostane mieszkanka Pomorzan:)pozdrwaiam
        • Gość: Alaula Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 13.12.02, 20:25
          Moze zostaniemy sasiadkami :)PozdrawiamAla
    • Gość: MichałaMama Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 09.12.02, 16:23
      Cześć,meldujemy się Agnieszka i Mariusz z Michałkiem (1 rok i 8 m-cy). Mieszkamy na Pogodnie, oboje pracujemy w branży informatycznej. Choć na spacery i spotkania czasu mam bardzo niewiele, to na jakieś netowe pogaduszki coś się znajdzie.Chętnie wymienię informacje lokalne ;)Pozdrawiam Aknieszka
    • Gość: bestia Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 10.12.02, 08:32
      ja co prawda zostanę mamą dopiero w lipcu, ale chyba mogę się zapisać? :)Od 5 lat mieszkam w Szczecinie, chociaż od października mieszkamy na wiosce pod Szczecinem. Mam na imię Anetta, mój mąż Robert a fasolka jeszcze nie wiemy kto to chłopiec czy dziewczynka :).Pozdrawiam
      • Gość: MichałaMama Re: LISTA SZCZECINIANEK - do Bestii IP: *.* 14.12.02, 10:02
        Czesc, miło cie spotkac w sieci. Tu Agnieszka żona Długiego...Teraz pewnie łatwiej będzie nam sie spotkac w realu :)Buziaki
        • Gość: bestia Re: LISTA SZCZECINIANEK - do Michałamamy IP: *.* 27.12.02, 07:31
          no jaki świat jest mały.Aha nie możemy znaleźć do was mail"a :(
    • Gość: AsiamamaNikoli Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 15.12.02, 09:43
      czesc ja tez jestem ze Szczecina z samego centrum mieszkam kolo deptaka Bogusława fajnie ze jest tu nas trocheAlaula widze ze nawet na edziecko siedzisz to supermam na imie Asia i mam 11 miesieczna corke Nikole (11.01.2002) jestem ciekawa gdzie rodzilyscie w szczecinie i jak wspominacie tn szpital?pozdrawiam Asia (Aischa) z Nikolą
      • Gość: Alaula Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 16.12.02, 18:22
        Raczej zagladam niz siedze i czasem cos skrobne :)Pozdrawiam cieplutko,Ala
        • Gość: AniaH Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 16.12.02, 21:10
          Melduje się jeszcze jedna Szczecinianka!! Mam na imie Ania,mój mąż Jarek,nasz synek Krzysiu(2 latka i 4 miesiące)no i fasolka w brzusiu,której płci jeszcze nie znamy bo za wcześnie.Acha,Fasolka ma 15 tygodni.Mój mąż jak to zwykle bywa pracuje,ja skończyłam w tym roku studia i się "obijam" w domu.Chętnie się spotkam na jakąś słabiutką(bo ciąża) kawkę a jeszcze chętniej na lody.Pozdrawiam
    • Gość: lisek Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 20.12.02, 00:43
      Jeżeli tu zapisują się szczecinianki to ja też się dołączam.Mam na imię Beata a mój mąż Adam. Mamy dwie córeczki Wiktorię (4 lata) i Kaję (18mies.) Ja siedzę w domu a mój mąż "poluje". A kawą nie wzgardze bule dużą bo lubię nasycić się kawą do końca. Wypijam 2-3 kawy dziennie niestety bezkofeinowe bo jeszcze w nocy podkarmiam Kaję.Dozobaczenia. Nie zapomnijcie o mnie ja będziecie umawiały/li sie na spotkanie. lisek
    • Gość: eBeata Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 03.01.03, 10:02
      Ja też mieszkam w Szczecinie. Jestem prawie dorosły, skończyłem już 4 lata! Mieszkam z kobietą, którą kocham bezgranicznie. Pomimo tego, że jest bardzo w latach posunięta, marudna i zrzędliwa i kłóci się ciągle i każe myć zęby. Ale jak się tulimy to jej wszystko wybaczam.A w niedzielę idziemy na łyżwy, bo moja stara jest jeszcze jara, ale i tak siniaków więcej będzie miała ;-).Pa! Pa!Michał
      • Gość: gosiag Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 04.01.03, 11:46
        A JA MAM NA IMIE MAŁGORZATA MÓJ MĄŻ CEZARY A NASZ KOCHANY SYNEK WOJTUŚ (JUŻ WKRÓTCE ROCZEK) MIESZKAMY W WIELGOWIE
    • Gość: DawnySylvester Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 11.01.03, 01:41
      No witam bardzo bardzo!Z tej strony Aśka, bliżej znana jako - patrz wyżej. Mieszkam sobie na Pogodnie z dwuletnią Liwką, jej tatą Rafałem, babcią (Liwki oczywiście), dwoma włochatymi wielkimi sukami i kotem czarnuchem i ... pewnie znalazłoby sie cos jeszcze typu rybiki w łazience, mole w szafie i roztocza w dywanach.Bałdzo, bałdzo lubiem kafke no i pifko tez czasami!
    • Gość: Miłkowa Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 12.01.03, 11:52
      Cześć! Mam na imie Ada.Jestem mamą Miłka (18 miesięcy) .Z zawodu jestem psychoterapeutą.Jeżeli ktos potrzebuje "pomocy" piszcie do mnie ad.skaza@wp.pl Postaram się w miarę swojej wiedzy i umiejętności pomóc.Ada
    • Gość: magnolia Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 01.03.03, 21:30
      hej witajcie po dłuższej przerwie.od tygodnia znów mam łącze.jestem mamą 16-sto miesięcznej Oliwki i od czterech miesięcy mieszkam w Warzymicach.Pozdrawiam serdecznie Aga
    • Gość: Madaszka Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 06.03.03, 18:38
      Witam wszystkie szczecinianki :-)Ja mieszkam na Pogodnie. Jestem mamą 10 letniego Kamila i w sierpniu przybędzie nam jeszcze jeden malutki człowieczek (płeć jeszcze nie znana). Mój mąż Paweł jest strasznie zapracowany, a ja pracuję na pół etatu (niestety to jest wynik mojej ciąży, ale cóż tak z pracą, a raczej szefostwem bywa). A kawke owszem bardzo lubię i nawet mnie nie odrzuciło w obecnym stanie :-)Marta
    • Gość: dorotaM Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 13.03.03, 00:02
      Witam!Jestem z Pomorzan,gdzie mieszkamy sobie we czwórkę.Mamusia,tatuś i dwóch urwisów :Tymek 3 lata i Jasinek 3 m-ce.Jestem na urlopie wychowawczym (nie wiem jak długo jeszcze).Jak się ociepli to zapraszam na spacer do parku.Pozdrawiam Dorota. :hello:
    • Gość: brosz Re: LISTA SZCZECINIANEK IP: *.* 13.03.03, 17:37
      Hej! Tu mama Bożenka i malutka Oleńka. Moja córcia urodziła się w 28 października 2002 roku w Policach. Mieszkamy na os. Bukowym i wraz z tatusiem pozdrawiamy wszystkie Szczecinianki
      • avital Re: LISTA SZCZECINIANEK 14.05.03, 11:32
        Cześć Bożenko!
        Tu mama Ewa z synkiem Kubusiem. My też mieszkamy na Bukowym, może tak wspólny
        grillek w sobotę??? Pozdrawiamy!
    • Gość: kingdom Re: Witają Zdroje! IP: *.* 26.03.03, 13:35
      WitamJestem mamą 2,5 miesiecznego Franka i mieszkamy od niedawna w Zdrojach!PozdrawiamyKini
    • gag10 Re: LISTA SZCZECINIANEK 14.05.03, 09:03
      Cześć wita Grazyna, mama 15 miesiecznego Radka, kochanego rozrabiaki. Mieszkamy
      z centrum, pracujemy oboje z mężem a synek chodzi do wspaniałego żłobka i
      świetnie sie rozwija. Pozdrawiam wszystkie mamy, chetnie spotkam sie kiedyś z
      innymi emamami. To forum odkryłam dopiero niedawno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka