mysiasta 14.12.06, 09:15 Gdzie w Szczecinie można legalnie zdjąć kratke w samochodzie? dzięki za wszelkie info :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas a co to znaczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:51 a co to znaczy legalnie sciagnąc kratke? W każdym warsztacie odkreca Tobie te 4 srubki! Natomiast formalnosci musisz załatwic najpierw u diagnosty (tam gdzie robia przglady - koszt chyba 200 zeta), który stwierdzi, ze auto juz jest osobowe i wyda zaswiadczenie. Potem do urzedu w celu przemianowania na osobowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonasz Re: Ściąganie KRATEK w samochodzie IP: *.szczecin.mm.pl 15.12.06, 01:35 w warsztatach przy samochodówce, wjazd od ulicy litewskiej. mają uprawnienia, a to ważne.andreasie ściągnij sobie sam kratkę, a żaden diagnosta nie da ci przeglądu Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 alez mamy dokładnie takie same zdanie 15.12.06, 01:42 alez ja napisałem wyraźnie, tak samo jak Ty. Kratke sobie sciagasz sam albo w warsztacie... przyjeżdżasz do warsztatu diagnostycznego z uprawnieniami na ten przykład do tego przy Litewskiej, tam za opłata bodaj 200 zeta diagnosta wydaje kwita, ze juz nie jestes ciężarówka i idziesz z tym do urzedu! Przeciez tak dokładnie napisałem! samego aktu sciagniecia mozesz dokonac samodzielnie, zreszta nie wiem czy panowie diagnosci beda chcieli demontować...watpie! Jak jeżdzisz jako ciązrówka z kratka, to nie da diagnosta przegladu na ciężarówke, ale jak powiesz, ze "przerobiłes" na osobowy i przyjechałes na stwierdzenie "przeróbki", to da kwita ze osobowy! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: alez mamy dokładnie takie same zdanie 15.12.06, 01:50 jak miałem przepalona zarówke oswietlenia tablicy, to tez nie wymienili mi diagności, ale musiałem jechac wymienic i wrócic... Zreszta ja akurat dokonywałem takiego cudu przemiany! I dokładnie tak... Zdemontowałem sam, przyjechałem na Litewska, zatwierdzili, dali kwita, potem do wydziału komunikacji, przerejestrowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala na Tamie Pomorzańskiej w autoserwisie za 50zł IP: *.chello.pl 15.12.06, 10:42 demontują i dają kwita do Wydz. Kom. UM to jest warsztat (KIA? Polmozbyt? lub coś takiego) ok 100m za gazownią, za łukiem po lewej stronie Odpowiedz Link Zgłoś