Dodaj do ulubionych

Niania-Szczecin

IP: *.* 08.02.03, 22:56
Kochani pomóżcie!!!!!!Niedługo muszę zacząć szukać niani dla 14 miesięcznego obecnie synka. Już teraz potwornie mnie to stresuje. Jeśli znacie adresy agencji opiekunek w Szczecinie lub macie namiary na najlepsze na świecie nianie, ew. macie jakieś inne pomysły dot. opieki nad maluszkiem (żłobek odpada) to dajcie znać. Bardzo mi na tym zależy! Ana.
Obserwuj wątek
    • Gość: sam Re: Niania-Szczecin IP: *.* 16.02.03, 19:12
      Aniu, a ja mam coreczke 3miesieczna, do tej pory pomagala mi moja mama.Bardzo kocham swoja Leneczke i mysle ze sprawdzam sie jako mama, ale moja mama a jej Bacia jest jeszcze lepsza. Moja mama zna 1100 piosenek albo jeszcze wiecej, i zawsze wie jak dziecko ukolysac. Niestety ja mieszkam w Warszawie i mam b. male mieszkanko moja mama nie moze mieszkac z nami.Sama tak jak Ty szukam niani w Warszawie.Wiem ze moja mama ma bardzo rozbudzone babcine instynkty. Zadnemu dziecku ani mojemu ani kogos innego, ani spokojnemu ani najbardziej placzliwemu krzywda sie przy niej nie stanie, wprost przeciwnie najlepiej jak to mozliwe zapewni mu radosne dziecinstwo i stworzy warunki by swietnie sie rozwijalo.Pozdrawiam SamantaJesli chcesz spotkac sie z nia i porozmawiac podam Ci jej numer 434-47-82
    • d.orka Re: Niania-Szczecin 24.08.03, 17:17
      Ja również szukam opiekunki, dlatego pozwolę sobie
      podłączyć się do tego wątku.
      Mieszkam na Gumieńcach. Potrzebuję opiekunki dla dwóch
      dziewuszek ( 18 miesięcy, 3,5 roku), kilka razy w
      tygodniu na kilka godzin.
      Będę wdzięczna za odzew.
      Dorka, mama Sikorek
      604 51 99 66
      • anecik1 Re: Niania-Szczecin 27.08.03, 12:15
        hej,
        znam dziewczynę, którą z czystym sumieniem mogę polecić każdemu. zajmowała się
        moją Dominiką od 8- smego miesiąca do 18- tego, ale teraz, ze względu na brak
        towarzystwa dla małej na osiedlu i kłaopoty finansowe, posyłamy ją do żłobka,
        dlatego musimy zrezygnowac z niani (choć bardzo nam szkoda). to młoda (22 lata)
        dziewczyna, ale bardzo odpowiedzialna i uczciwa dziewczyna. ma bardzo dobry
        kontakt z dziećmi, dużo je uczy, gotuje obiadki, bawi i jest naprawdę super.
        choc na pierwszy rzut oka jest zbyt nieśmiała i skromna, to przy bliższym
        poznaniu zyskuje nieprawdopodobne zaufanie. jeśli ktoś byłby zainteresowany, to
        mój numer tel- opowiem o niej wszystko i dużo więcej: 604 545 334- Aneta
      • krynia100 Re: Niania-Szczecin - do D.orki mamy Sikorek:) 02.09.03, 22:36
        Hej Pani Doroto! Tak myślę, że to Ty, bo się dane zgadzają - tu Krysia mama
        Krysi, vel żona Sebastiana. Pytałam moją Anię o opiekunkę, ale ta jej znajoma
        dziewczyna jest jeszcze na wakacjach. Zadzwonię do Ciebie w tygodniu.
        POzdrowienia dla Dziewczynek! K.
    • mamaelfika Re: Niania-Szczecin-polecam opiekunke 13.09.03, 11:56
      hej, polecam opiekunke, super dziewczyna, przez pol roku zajmowala sie moja
      julia i jednoczesnie studiowala zaocznie teraz przeniosla sie na dzienny tryb
      studiowania i niestety nie pogodzimy juz tego z pilnowaniem julki ale juz od
      pocztku to zakladalysmy, bo corcia miala isc w tym roku od wrzesnia do
      przedszkola
      madzia zajmuje sie dzieckiem sumiennie, karmi je(dzieki niej moja
      niunia "wyszla na ludzi"po anemii), chodzi na kilkugodzinne spacery(moja mala
      to uwielbiala)uczy swiata, wymysla nowe zabawy, jak trzeba zostac z dzieckiem w
      domu nigdy sie nie nudza, zawsze cos ciekawego robia, z masy solnej,
      plasteliny, itp), jest konsekwentna, uczy dziecko porzadku i czystosci a co
      najwazniejsze kocha julie calym sercem.teraz chetnie nadal by zajmowala sie
      jakims dzieckiem ale w ograniczonych godzinach, zalezy jak bedzie miala grafik
      na studiach:)
      kto chce namiary zapraszam na priv rzewusia@wp.pl-to moj adres
    • m_ona Poszukiwana doswiadczona niania 03.11.03, 22:41
      Ja rowniez sie przylaczam do watku poszukiwan. Wkrotce wracam do pracy i choc
      strasznie mi szkoda zostawic mojego 4-mies Tomaszka, szukam dla niego
      doswiadczonej niani. Mieszkamy na osiedlu Zawadzkiego i przydalaby sie
      opiekunka na pelen etat, od 8 do 16, poniedzialek - piatek. Prosze o kontakt na
      adres ms_monika@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka