Dodaj do ulubionych

Proszę o informacje na temat kliniki Artplastica

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 17:45
Dobry wieczór klikam z Katowic
Czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat kliniki ARTPLASTICA ze Szczecina
ul.Wojciechowskiego7.
Chodzi mi głównie o referencje bo jestem po wypadku i muszę skorzystać z
chirurga plastycznego.
Za wiadomości dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Proszę o informacje na temat kliniki Artplast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 18:07
      Hej!ja miałam tam zabieg,ale oni chyba nie robią takich powypadkowych,raczej
      upiększające.Co do referencji,co konkretnie chcesz wiedzieć?mnie operował dr
      P,ale to chyba nie miejsce na szczegóły.ps dlaczego Szczecin??
    • Gość: daga Re: Proszę o informacje na temat kliniki Artplast IP: 83.168.96.* 28.12.06, 18:08
      Jakiś czas temu znajoma poddała się operacji w innej klinice prywatnej, ona
      gorąco poleca po zapoznaniu się ponoć szczególowo z tym rynkiem, tu jest do
      nich link www.aestheticmed.com.pl/
      Sama korzystałam z pomocy dr Śliwińskiego, tyle, że w państwowym szpitalu gdzie
      przyjmuje na P Skargi i serdecznie polecam. Dr Śliwiński i dr n. med. Andrzej
      Dmytrzak zarem pracuje i w szpitalu i w klinice.
      • Gość: gość Re: Proszę o informacje na temat kliniki Artplast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 18:18
        Ja licytować nie będę,ale też jestem zadowolona,bardzo:)ps skoro z Katowic do
        Szczecina jechać chcą ludzie tzn.,że Sz-n nie jest taki zły:)
        • Gość: Justynka chodzi o operację zmniejszenia biustu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 18:42
          mojego konkretnie
          • Gość: gość Re: chodzi o operację zmniejszenia biustu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 18:52
            ??ale to nie po wypadku Ci się powiększył??;)no przepraszam,ale nie mogłam się
            oprzeć żartowi,jeszcze raz soorry:)tak na poważnie,ja jestem
            zadowolona,słyszałam też jednak to i owo od pacjentów na miejscu,jak chcesz
            bliższe niezawoalowane info ,to mogę Ci pokolportować,tylko nie wiem jak??bo tu
            jak pisałam ,to nie wypada;)
            • Gość: Justynka podaję ci mojego maila: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 19:15
              poczta.gazeta.pl/poczta/0,46201.html?&Folder=0&t=1167329553950
              jeśli możesz to proszę o informacje , głównie interesuje mnie doktor Maciej
              Pastucha czy jest dobrym specjalistą
              • Gość: Justynka nie wyszło: mail to: odarpi1@gazeta.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 19:16
                chciałam rzucić ci linka do poczty ale wychodzi nie to co trzeba.
                • Gość: gość Re: nie wyszło: mail to: odarpi1@gazeta.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 19:48
                  Ok.Jutro przysiądę do szczerej spowiedzi,to wymaga skupienia,a teraz dziatwa mi
                  na głowę wchodzi:)pozdrawiam Katowice
                  • Gość: matka Re: nie wyszło: mail to: odarpi1@gazeta.pl IP: *.teleton.pl 29.12.06, 22:25
                    Witaj! nie bede obiektywna, bo jestem tajnym czcicielem Artplastica :-) Dzieki
                    nim codziennie sie usmiecham, bo mam z czego! super biust i w koncu płaski
                    brzuch... Kolejka wprawdzie długa i prawie zawsze trzeba czekac ale warto.Byłąm
                    dwa razy. dr Pastucha naprawde ciepły, przyjał mnie jak rodzine.Obsługa
                    b.b.życzliwa i nawet po dostaniu kasy, bardzo się mną interesowali.Gorąco
                    polecam. Jak bedziesz chciała szczegóły to napisz, podam emaila lub nr gg.
                    ps. Dmytrzaka unikaj jak ognia, mydli oczy, a potem...poprawki....lub, co
                    gorsza, na 5 min przed operacją wchodzi Pan Nowak i mówi że to On bedzie
                    operował w zastepstwie... SZOK!!! bez komentarza..

• Gość: matka Re: Proszę o informacje na temat kliniki Artplast IP: *.teleton.pl 29.12.06, 22:29
        www.artplastica.pl

:-) przyjazna klinika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka