Gość: bony francuz IP: *.chello.pl 04.01.07, 20:16 Techno i dragi, nie róbcie sztucznej sensacji City Hal , albo smierć Ten towar ma wziecie i musi zchodzić , szybko znajdzie sie drugie miejsce nawet nie zauważycie zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jinks niemile wspominam ten "lokal" IP: 80.53.41.* 05.01.07, 00:21 dresiarze grozacy gosciom to niestety brutalna prawda - nie bede plakal po City Hall - poza tym fatalna akustyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia a ja mile IP: 217.96.3.* 05.01.07, 01:02 a mi się podoba -oczywiście nie wszystko, ale wiele - koncerty, imprezy abckru. szkoda, żeby mieli stracić i znów się wybijać po dużej inwestycji gdzieś indziej. na miejscu właścicieli, mnie już by się nie chciało od nowa tego uruchamiać. Odpowiedz Link Zgłoś
ex Re: niemile wspominam ten "lokal" 05.01.07, 04:04 fakt, mogliby podciagnac te "klimaty", powoli powtarza sie tam historia z innych lokali, w ktorych nie dbanie o atmosfere powoli odpedzalo kolejnych klientow. ale to nie powod by nawolywac do zamykania klubu. miejsce jest juz dosc znane. warte zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
hagi14 Re: niemile wspominam ten "lokal" 05.01.07, 09:41 Gość portalu: jinks napisał(a): > dresiarze grozacy gosciom to niestety brutalna prawda - nie bede plakal po City > Hall - poza tym fatalna akustyka.. Do Siti nie wpuszczają dresiarzy. więc ta brutalna prawda dotyczy chyba twojej chaty stary. smutne. może spróbuj jakoś sie dogadać, nie wiem, kupuj im redbulle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: niemile wspominam ten "lokal" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 10:57 to jakis kretyn pisal o tych dresach , pewnie sam jest dresam albo jakims lapsem czy pederasą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: niemile wspominam ten "lokal" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 11:17 no no uważaj Jakubie, bo naraxisz klub :) nigdy nie wiadomo jaką orientację ma ten, który przedłuża umowę dzierżawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinks Re: niemile wspominam ten "lokal" IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 05.01.07, 12:43 nie wiem kogo wpuszczaja moze takich przyglupow jak jakub czy inne cioty albo pozerow jak ty - sprawa byla zglaszana na policji i tyle o szczegolach sprawy nie bede mowil bo jest znana kierownictwu City Hall. zarzuty wobec City Hall - podejrzani debile w dresach grozacy gosciom, - kiepska akustyka psujaca muzyke, - kiepska wentylacja powodujaca ze po godzinie brykania towarzystwo smierdzi "syfem spod pach" Ogolnie cenie sobie muzyczne inicjatywy City Hall, lubie muzyke ktora promuje klub i mam nadzieje ze w innej przestrzeni lepiej dostosowanej do charakteru dzialan City Hall po prostu bedzie bezpieczniej i przyjemniej. PS Moze to naiwny postulat ale czulbym sie lepiej gdyby wprowadzono nadzor kamerowy by mozna bylo latwo wskazac osoby zagrazajace bezpiecznestwu innych gosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foka Re: niemile wspominam ten "lokal" IP: *.globalconnect.pl 05.01.07, 16:59 w zyciu juz tak jest, ze jak znajdzie sie wieksza ilosc ludzi w jednym miejscu to zdarzaja sie pewne incydenty. bramkarz nie siedzi w glowie goscia ktorego wpuszcza, ma moze 5 sekund na ocene sytuacji a buraki to i garniturach sie zdarzaja. biorac jednak pod uwage czestoliwosc niemilych wydarzen, city jest klubem bardzo bezpiecznym a bramkarze staraja sie szybko zdusic problem w zarodku. co do twoich "zarzutow" to pewnie mozna wymyslic cala ich sterte. kazdy widzi co chce, jedni plusy inni minusy. jednym podoba sie tu a innym tam. nie ulega jednak watpliwosci ze city hall jest jednym z, jezeli nie najlepszym, klubem w szczecinie, ktory jest przepelniony usmiechnietymi ludzmi w kazdy likend roku, wliczajac swieta i wakacje. nie rozumiem zatem dlaczego komus tak zalezy na zamnknieciu tego interesujacego miejsca. a jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: niemile wspominam ten "lokal" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 10:54 bo jestes bucem , jacy desiaze ??? , chodze tam co weekend i niewidzialem zadengo , pewnie jestes konowalem zaa denek od butelek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Zamieszanie wokół City Hall IP: *.teleton.pl 05.01.07, 08:18 niestety prochy i chała... to całe City hall, ale tak jest wszędzie. Idzcie do Tigera - czy tam jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin.S 180 tys. zł.???????????? IP: *.szczecin.mm.pl 05.01.07, 09:08 Te pogłoski niepokoją właścicieli City Hall, którzy trzy lata temu zainwestowali w remont i urządzenie pomieszczeń ok. 180 tys. zł.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>. Tam nie ma nawet 80.000 całej inwestycji po co te sciemy - sami zbijali kiepskie loże i bar. Sprzet odkupili z Agrafki (zdezelowane swiatła) ....Tak sobie myslę że zabytkowy ratusz wart czegoś więcej niż niszowego pubiku z ćpuniarnią. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: 180 tys. zł.???????????? 05.01.07, 09:32 Gość portalu: Albin.S napisał(a): > z Agrafki (zdezelowane swiatła) ....Tak sobie myslę że zabytkowy ratusz wart > czegoś więcej niż niszowego pubiku z ćpuniarnią. Wiem, wiem, marzy Ci się zamknieta Gontynka, zamknięty Kosmos, zamknięte Colloseum - przygłupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRIEND i Fan Re: 180 tys. zł.???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 13:21 <Tam nie ma nawet 80.000 całej <inwestycji po co te sciemy - sami zbijali kiepskie loże i bar. Sprzet odkupili <z Agrafki (zdezelowane swiatła) ....Tak sobie myslę że zabytkowy ratusz wart <czegoś więcej niż niszowego pubiku z ćpuniarnią. SKAD WIESZ ILE TAM BYLO WPAPOWANE PIENIEDZY? JESTES ICH BRUTUSEM? BOLESNE, NIEPRAWDZIWE. cpuniarnia..co to znaczy? ze po podlodze walajasie strzykawki, jedna loza nalezy do dealerow a barmani wsypuja kokaine do drinkow? czy moze..widziales w tym lokalu ludzi z zapasciami, agresywnych szczeniakow lub krwawe bojki...? JESTEM W TYM LOKALU co tydzien od poczatku.. bola mnie takie kosmiczne obludne wywody. pozdrawiam Brutusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koval Re: 180 tys. zł.???????????? IP: 80.72.197.* 05.01.07, 13:53 Sam sprzęt od strony DJ'a: 2 x gramofony technics - okolo 5.000 PLN 1 x mikser vestax - około 4.000 PLN 2 x odtwarzacze cdj pionieer - około 2.000 PLN Już lekką reką masz 11k. Wypowiadam się w temacie o którym mam pojęcie, w odróżnieniu od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walery Re: 180 tys. zł.???????????? IP: *.zchpolice.com 05.01.07, 14:19 Kov A gdzie kable, głośniki, wzmacniacze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koval Re: 180 tys. zł.???????????? IP: 80.72.197.* 05.01.07, 14:22 Walery - pisze o tym o czym wiem... Na reszcie sie nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: 180 tys. zł.???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:48 Zazwyczaj najwięcej wydatków pochłaniają inwestycje których na pierwszy rzut oka nie widać i osoba laicka całkowicie o tym nie myśli i nie zdaje sobie z tego sprawy. Najłatwiej od razu zanegować i napisać bzdury na forum publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walery Re: 180 tys. zł.???????????? IP: *.zchpolice.com 05.01.07, 14:14 >Tam nie ma nawet 80.00 Ile włożyli nie wypowiadam się, nie znam prawdy. Ale zainteresuj się ile kosztowało pracy doprowadzenie do porządku podłogi i ścian po restauracji. >Tak sobie myslę że zabytkowy ratusz wart >czegoś więcej niż niszowego pubiku z ćpuniarnią. Chyba nie lałeś, "niszowy pubik"? "Niszowy pubikami" to są dresolokale, które się mienią dyskotekami (gdzie im do Klubu 54) a w nazwie mają także dumnie zestawione PUB - w stylu Trezor, Elite, Tiger czy B52. Tam dopiero można zobaczyć dresa, ktory na piątkowe wyjście odkurzył swoje jedyne czarne cyny, które zestawia z tęga, hebanową opalenizną i tabletą w kieszeni, żeby go wpuścili do lokalu. Jeśli City jest ćpuniarnią to ja jestem Twoja Stara i ubieram się w gazety, a 90% tanecznych lokali powinni w Szczecinie zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Zamieszanie wokół City Hall IP: *.chello.pl 05.01.07, 09:38 poparcie dla lokalu deklaruje wiele szczecińskich stowarzyszeń, oraz m.in Łona i Twister. Zobacz na stronę jacy tam byli goście. Środowisko artystyczne straciłoby bardzo wiele. Kogo to nie boli, jego rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Zamieszanie wokół City Hall IP: *.chello.pl 05.01.07, 09:49 Techno w City:)) a to dobre. nigdy tam nie byłes cymbale:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Zamieszanie wokół City Hall IP: *.globalconnect.pl 05.01.07, 11:07 temat "narkotyki w city" to zwykła prowokacja. ktokolwiek był tam na hulanie, wie że te opinie są wyssane z palca. podejrzewam, że wynika to z rozgoryczenia osób, które nie zostały wpuszczone do środka przez selekcję, a teraz ping-pong im chodzi. jeżeli ktoś ma wątpliwości co do charakteru imprez odbywających się w ratuszu, proponuję przekonać się na własnej skórze, zamiast sugerować się zdaniem zakompleksionych farmazoniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josephconrad Zamieszanie wokół City Hall IP: 213.155.169.* 05.01.07, 12:25 Ludkowie mili, jeżeli City Hall jest taki dobry, to nie dzięki zabytkowym murom, a świetnej muzie. I może być nadal na topie w zupełnie innym, znacznie innym miejscu. Dlaczego więc właściciciele City Hallu trzymają się kurczowo Urzędu Morskiego? Bo za poprzedniej dyrekcji dostali fantastyczne warunki - za dzierżawę płacą tylko 2,5 tys. zł!!!! Każdy by tak chciał. A jeżeli Urząd Morski chce przedłużyć umowę, to łamie prawo. Bo nie można przedłużać umowy zawartej na czas określony. Teraz należy ogłosic przetarg na dzierżawę, jeśli City Hall wygra i zapłaci cenę rynkową np. 12 tys. zł miesięcznie (tyle swego czasu płacił "Camelot" działający po sąsiedzku przez pół roku), to nikt nie powie złego słowa. I jeszcze jedna uwaga - dlaczego dyrektor Urzędu Morskiego sprzyja muzie, dragom, hałasowi i dewastacji zabytkowej piwnicy, a nie popiera swojego środowiska morskiego. Chyba jest papierowym kapitanem, który zapomniał jak wygląda morze, jakie potrzeby mają ludzie związani z gospodarką morską. To typowe dla Szczecina - zamknąć stocznię, dyrekcję żeglugi przenieść do Warszawy, a Odrę zasypać, bo tylko z nią kłopot. Jak widać niewiele już zostało do zrobienia, żeby wymazać Szczecin z morskiej mapy Polski. Słowa nie powiem na City Hall w budynku Urzędu Morskiego, jesli dyrektor po przejsciu na emeryture zacznie pracowac w tej syskotece na pol etatu jako szatniarz - oczywiscie w kapitanskim mundurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewind :) Re: Zamieszanie wokół City Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 12:54 dlaczego w urzedzie morskim sa gabinety lekarskie, 2 lokale i inne nie zwiazane z Pana ukochanym Morzem placowki? Poniewaz pieniadze plynace z wynajmu powinny de facto wspomagac ludzi morza . Ale plyna do kieszeni urzednikow ktorzy kupuja za to (kto wie) prywatne jachty. jaki ma Pan pomysl na zagospodarowanie tej zabytkowej jakze cennej dla miasta :d piwnicy? wstawnmy tam pomnik sediny, ba! wstawmy tam jacht. albo buisness tez niech odda swoja polowe, tam SPRZEDAJA ALKOHOL:) o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZYJACIEL CITY HA Re: Zamieszanie wokół City Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 13:14 to co piszesz odnoscie czynszu to twoja prowokacja , bujda i kpina. Z tego co wiem ...klub na przeciwko city placi mniej od nich za wynajem:) ale nie wazne kto i ile..wazne ze wysysasz za palca jakiej bujdy... kwestie prawne: mozna przedluzyc umowe na czas okreslony jesli nie ma zmienic sie najemca... przeciez wlasciciele zainwestowali w klub pieniadze...sadzisz ze co ma sie z nimi teraz stac ? jezu..pseudoprawne wywody i nikla iwedza. przytaczajac paragrafy tylko cie ponize i spowoduje w twojwj glowie straszny chaos. pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardkorowy ziom Re: Zamieszanie wokół City Hall IP: 212.14.63.* 05.01.07, 13:43 Ludku mily, josephie conradzie, skad masz takie informacje? moze tez wiesz ze biznesss club za poprzedniej dyrekcji dostal obnizenie czynszu i placi de facto mniej niz wlasciciele City Hall. jestem prawnikiem i nigdzie nie jest powiedziane , ze przy przedluzaniu umowy z aktualnym najemca, jest niezbedny przetarg. Nie wiem, Jaka dzierzawe ma City, ale pamietam , ze 3 lata temu na przetarg tej wspanialej zabytkowej piwnicy / zostawionej w oplakanym stanie po chinskiej restauracji/ nie zglosil sie nikt oprocz najemcow City Hall, wiec co sie czepiasz ze za malo placa. Wartosc jest taka, jaka dyktuje rynek MISTRZU EKONOMII...Wszyscy mieli szanse stanac do przetargu, a ze nikt nie przyszedl, nie zastanawiales sie dlaczego?? Moze inwestycja byla zbyt duza ?? Jestem w City dosc czesto i pamietam jak swiecilo pustkami, od kilku miesiecy cos sie zaczelo dziac i mysle, ze pojawilo sie paru chetnych na przejecie biznesu.To chyba oczywiste i takie polskie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hesus Re: Zamieszanie wokół City Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 12:56 Ja tu nie widzę zamieszania, wygląda na to, że wszystko będzie ok, chyba, że cos się ukrywa przed publiczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zamieszanie wokół City Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:59 Jest takie powiedzenie ” Czy mówią dobrze czy mówią źle byle by mówili”. Ja mam nadzieje że klub tylko zyska większy rozgłos a ludzie negatywnie nastawieni do klubu przyjdą dziś, jutro czy kiedyś i zobaczą że atmosfera i zabawa jest niepowtarzalna, zmienią zdanie i nie będą pisać totalnych bzdur o narkotykach, ćpunach, dresach itp. Pozdrawiam Do zobaczenia wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzajbA Re: Zamieszanie wokół City Hall IP: *.chello.pl 05.01.07, 15:12 Hm... Z bolem serca a czasami ze smiechem przez lzy dobrnelem... przeczytalem wszystkei komentarze... Pozdrawiam hejterow ktorzy wykazali sie naprawde nie lada tworczoscia i inwencja piszac banialuki o dresach i narkotykach :] A takze panow ktorzy robia bilans wydatkow city halla... Panie, panowie... Czy nie mozecie po prostu zamknac jadaczek i zaku..c sie w ten weekend :] Bo to takie polskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pshemek Cala prawda o Wrogach Dobrych Lokali IP: *.ipt.aol.com 05.01.07, 15:29 To takie polskie nazwac jakis lokal dresiarnia albo cpunownia mimo ze nigdy sie tam nie bylo albo zostalo sie wyrzuconym za burdy albo tak powszechne w szczecinie "napinanie sie".Podejrzewam ze osoby, ktore pisaly cos zlego na temat City po prostu sa obrazone,bo myslaly ze ida do kolejnego soho albo trezora i beda sluchac Jennifer Lopez albo Kalwi i Remi i ich hit "eksplouzion" :-D wydaly ciezko zarobione 15zl i wyszly po 15 minutach obrazone ze zadna laska nie pekla na ich deichmanny i koszule w paski hilfigera. W drugim rzedzie zasiadaja tzw. papierowe madrale, czyli prawnicy po zawodowce gastronomiku ktorzy pisza ze wynajem to 12 kola ze lamianiem prawa jest przedluzanie umowy.(Zastanow sie,jaki bylby cel pakowania szmalu w lokal skoro wiadomo by bylo ze za 3 lata trzeba zawijac biznes?TO NIE WESOLE MIASTECZKO,badz powazny)Chcesz otworzyc klub morski?PO CO?Co to da Szczecinianom??.Jest i 3-ci rzad.Rzeczoznawcy wyceny wystroju lokalu.180k? niemozliwe!Przeciez nie ma laserow w barach zoltych skor i zlotych klamek.To tez jest takie smutne jak ktos 10 raz przemalowujacy swoja mebloscinke mysli ze mozna tak zrobic z lokalem.Kazda glupota stary: sprzet,loze,podesty,swiatla,naglosnienie,bar i caly sprzet w barze,kible itd itp.180k To i tak niewiele!Wymaga troche wiecej szmalu niz twoja budka hotdogami na turzynie. Generalnie, zawsze znajduja sie przeciwnicy, tymbrdziej ze jest to polski nawyk tak sobie nawrzucac. Niech sie ida jarac Trezorem bo tam "FAJNA MUZA Z DZWIEKAMI,TEN KAWALEK CO LECIAL NA VIVIE".Latwo nazwac lokal cpunownia bo ktos poczul dym z jointa.OLABOGA!Co za rynsztok!Idz do Tre,tam niepoczujesz bo tabsy nie pachna. Ja tam bardzo lubie City i jestem dumny ze moge sie tam bawic.Oprocz City sa moze jeszcze ze 2 lokale na ktore warto zwrocicuwage.Przydaloby sie wiecej takich.O! jak np. WATERGATE :-D....To tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoly romek g. Re: Cala prawda o Wrogach Dobrych Lokali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:22 najlepszym stwierdzeniem z tego calego bicia piany bylo "dumny ze moge sie tam bawic" - po prostu wypas:D a co tam bedzie to mnie hugo kołłątaj obchodzi, moga zrobic nawet sortownie smieci. nie moj biznes tylko tych frajerow po dwoch stronach barykady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pshemek Re: Cala prawda o Wrogach Dobrych Lokali IP: *.ipt.aol.com 05.01.07, 20:03 nie bardzo rozumiem twoj post. widac "romanie" ze spieszy ci sie do trezora dlatego twoj komentarz nie ma zbytnio sensu. Porownujesz City Hall do sortowni smieci?Jestes nienormalny stary. wiadomo ze w mecie nikt sie nie lubi bawic, ale mete tworza ludzie a nie klub. Normalni ludzie=swietny klub.A teraz idz, zasilic grono slicznych chlopcow w slicznych butach w TREZORZE albo wlacz sobie Varius Manx "Orla Cien" w golfie. paa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoly romek g. Re: Cala prawda o Wrogach Dobrych Lokali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 14:23 hehe teraz jestem pewny ze to cpunownia bo tylko czlowiek z ugotowanym mozgiem nie moze zrozumiec tamtego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebs Re: Cala prawda o Wrogach Dobrych Lokali IP: 62.69.213.* 11.01.07, 10:36 i kto tu bije piane? jak cie to nie onchodzi to po kiego huga sie tu wpisujesz baranie? myslisz ze kogokolwiek interesuje co masz na ten temat do powiedzenia? Zwlaszcza ze nie masz za duzo... jak widac. Zbij piane w zaciszu domowego ciepełka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pshemek Re: Cala prawda o Wrogach Dobrych Lokali IP: *.ipt.aol.com 11.01.07, 16:17 ebs: to na mnie czy na romana ta wrzuta? :-) tak do wiadomosci: Nie cpam.Nigdy w zyciu nie zjadlem LSD nie zjadlem tabsa i nie zarlem fety.CityHall to nie loko stary.Tu sie przychodzi delektowac muza.Ja moge sie tam bawic na trzezwo,po piwku, winie, albo jak ktos ma, moge sobie z nim zapalic jointa i wkleic sie w sofe. Milooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue rose City Hall jest OK IP: *.devs.futuro.pl 06.01.07, 23:25 Zostawicie ten lokal i ludzi w spokoju. Niech sobie będzie tam gdzie jest. Jak przychodzą tam ludzie, znaczy, że ptrzebują!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fukasamowa Re: City Hall jest OK IP: *.devs.futuro.pl 07.01.07, 12:21 Chciąłbym aby tak było ale kolego wiemy że będzie inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Zamieszanie wokół City Hall IP: *.globalconnect.pl 07.01.07, 16:02 city hall to zło wcielone, ma wielkie zęby, koźle rogi, śmierdzi siarką i kradnie dzieci, które nie jedzą obiadów! jest także przyczyną miażdzycy i chorób serca. jeżeli zapomniałem jeszcze o czymś, proszę, uświadomcie mnie, mądrale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec tu i tam Zamieszanie wokół City Hall IP: *.chello.pl 15.01.07, 22:42 no tak w sumie to bylem pare razy w city i jest ok nawet mozna naciagnic biletera na darmowe wejscie hehe tzn byc cwanszym niz on...ale miejsce ma swoj fason...i bylo by glupio ze buda z browarem 24h na rogu ratusze istnieje4 od zawsze a takie miejsca tylko bywaja ....takie nasze miasto ech a juest to jedno z niewielu miejsc ze jako ponad 30letni gosc czuje sie tam oki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-A 50 Mam tez zle doswiadczenia zwiazane z City Hall IP: 66.90.73.* 16.01.07, 15:59 Opinie niejakiego "Jinksa" dla niektorych z Was brzmia nieprawdopodobnie. Dla mnie niestety nie. Na terenie City Hall, jeden z ochroniarzy (?) - postawny pan w dresie; dopuscil sie wobec mnie grozby karalnej oraz naruszenia nietykalnosci osobistej. Mialem zamiar zglosic sprawe do prokuratury i domagac sie od wlascicieli wysokiego odszkodowania. Jednak zrezygnowalem. Po prostu nie chcialem samego siebie i moich znajomych narazac na kolejna - tym razem sadowa - konfrontacje z bandytami (no bo jak inaczej nazwac ludzi ktorzy zachowuja sie w ten sposob?). Jezeli ktos pomysli sobie, ze najprawdopodobniej cos nabroilem, to spiesze wyjasnic, ze nic takiego nie mialo miejsca. Nie krzyczalem, nie zaczepialem, nie bylem pijany, nie zazywalem narkotykow itd itp. Nic z tego. Po prostu najprawdopodobniej pan ochroniarz szukal zaczepki. Od czasu tego zdarzenia nie bywam w szczecinskich klubach. Byc moze i tak City Hall jest (bylo?) najbardziej bezpiecznym lokalem, a ja i Jinks po prostu mielismy wielkiego pecha... no coz, zdarza sie. Dlatego zbyt pochopnie nie chce oceniac lokalu i jego dzialalnosci. Ja mam zle doswiadczenia, inni moze maja zupelnie inne. Ok. Jednak byc moze post ten przeczytaja wlasciciele tego lokalu i w przyszlosci z wieksza rozwaga beda zatrudniac ludzi, ktorzy... maja przeciez dbac o bezpieczenstwo klientow. Czas do tego dorosnac. Kolejne bledy na tym polu moga Panstwa bardzo slono kosztowac. Nastepny taki przypadek, moze zostac zgloszony do prokuratury, mozecie narazic sie na powazne klopoty i wydatki. Nastepna ofiara Waszej niekompetencji moze nie byc tak powsciagliwa jak ja. Jednym slowem - nie Ty jeden Jinks miales zle doswiadczenia. Pozdrawiam. Wlascicielom zycze aby w ich lokalu nigdy nikt nie doswiadczyl tego co ja doswiadczylem i zeby w przyszlosci lokal kojarzyl sie tylko dobrze. Mysle, ze to wykonalne. Nie napisze "do zobaczenia" bo jednak po tym do czego doszlo moja noga w City Hall nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś